Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję kochane, przejrze te kocyki, ale dziś już nie kupuje bo Gemini mnie zrujnowało...a wypłata po weekendzie. Kto wymyślił żeby Black Friday robić pod koniec miesiąca, phi!
Fozzie, Lunaris - to właściwie nieźle wieści. Przynajmniej wiecie na czym stoicie, o ile to możliwe w naszej sytuacji.
Jeżowa - ja się tylko przyłączam do tego co napisały dziewczyny. Nie wiem ile masz lat, ze zdjęć wyglądasz młodziutko, ale cudownie się patrzy jak dojrzewasz jako kobieta i matka. Zrób sobie screeny z tego co piszesz, bo to jest lepsze niż porady psychologa!Lunaris, Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris cieszę się, że możesz czekać spokojnie w domu
oby cc okazało się tym lepszym porodem i żebyś wspominała go o wiele lepiej niż pierwszy :*
Summer my jesteśmy, karmimy się, ale mam nadzieję że zaraz pójdziemy dalej spać. Anulka nie zamierza wrócić do łóżka?Lunaris lubi tę wiadomość
-
Summer a to sobie Anulka znalazła porę na aktywność... Może pełnia tak na nią działa, że spać nie może? U nas w ekstremalnych przypadkach wycisza tylko okap kuchenny, ale to chyba lepiej się sprawdza w małym mieszkaniu, gdzie potem bliziutko do sypialni niż w domku jednorodzinnym. Trzymam kciuki, by Córeczka jednak zechciała zaznać trochę snu... żebyś i Ty mogła odpocząć.
-
też nie śpię. i co lepsze, ściągam dziś już 3 raz :d
zostawiłam gadającą Aneczkę w sypialni licząc, że jakoś zaśnie. Minęło 8 minut a ja nadal ją słyszę. Tylko, że jak jestem przy niej to gada jeszcze więcej i buźka jej się szczerzy. Przecież to pora na spanie. A wcześniej nie spałam od 0:20 do 2:00. -
Lusesita, zdrówka dla malutkiej! Oby szybko przeszło.
Mała dopiero zasnęła.. to będzie długi dzień. Może to rzeczywiście przez pełnię.
Justyna widzę, że i Twoja Aneczka to nocna rozrabiara -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane,
Tak pięknie piszecie o macierzyństwie. Gdyby własne matki/koleżanki/siostry tak mówiły o swoich początkach, na pewno szok po urodzeniu dziecka byłby mniejszy, a i człowiek by siebie tak nie winił o wszystko.
Blue przykro mi z powodu żółtaczki Wojtusia.
Amal śliczna córeczka, a teściowa żałosna.
Lusesita zdrówka dla Dominiki! Może to tylko ząbki?
Lunaris super, że wizyta w szpitalu była taka krótkaczekajcie ze Stasiem cierpliwie do 7.12. Wierzę, że Wam się uda
Kate Nat jest urocza
Nadzieja Alantan dla siebie na jakieś podrażnienia skórne lubię akurat w kremie.
U nas dzisiaj wizyta przed 10.00. Oby ostatnia.
Miłego dniaLunaris, KateHawke, Bajkaaa, Patrycja20, Rucola, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Lamka powodzenia na wizyciedaj znać potem. Coś czuję że razem będziemy rodzic, tak jak razem kreskowalysmy
Ach te nocne gaduły!a potem jak urosną to trzeba je na siłę z łóżek do szkoły wyciągać
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Lamka powodzenia raz jeszcze
Summer to się Ani zebrało na nocne pogaduszki, pewnie będzie odsypiać w dzień? Oby, bo mamusia też musi czasami odpocząć
Lusesita zdrówka dla Was, mam nadzieję że to nic poważnego i San paracetamol szybko załatwi sprawę :*
Kochane będę sprzedawać moja chustę, może któraś z Was byłaby zainteresowana, dokładnie tą, jest jak nówka, mamy ją tylko miesiąc
https://pl.lennylamb.com/web_page/19388
Sprzedaję bo zgrzeszyłam wczoraj i zamówiłam innaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 08:17
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLamka kciuki
Lusesieta zdrówka życzę!!!
Achia moze być tak, że są skurcze a czop dopiero na porodówce odejdzie.
Summer to się Ani zebrało, mam nadzieję, że w ciągu dnia to wynagrodzi
Jeżowa pięknie to napisałaś:*
Lunaris żebyś wiedziała im starsze tym ciężej wygonić z lóżka!!
No i tyle zapamiętałam....
Ja jeszcze nie spakowana zostało pare rzeczy do spakowania i stres mnie bierze czy mnie przyjmą od razu czy drugi raz trzeba będzie jechać....
Edit no i 36 tydzień zaczynamy aż nie umie uwierzyć, że tyle wytrwaliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 09:18
Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny