X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • malka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue trzymajcie się w tym szpitalu. Ale Was na początku dopadło :/ zdrówka!

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja20 wrote:
    Minie mi się podoba ten premium class ciemny szary :) fajnie wyglada :)

Ale jest sporo droższy...spore są rozbieżności w cenach, chociażby samego Bebetto, i zastanawiam się czy warto dawać tysiąc zł więcej i czy faktycznie wózek jest dużo lepszy...

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 35 tc! O mamo, kiedy to pykło?!

nick nieaktualny, Patrycja20, Lusesita, nick nieaktualny, Jeżowa, Bajkaaa, Nadzieja22, nick nieaktualny, Rucola, Minnie89, KateHawke, olik321, JustynaG, Lunaris, Kaczorka, Morusek lubią tę wiadomość

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie. Kiedyś polecalyscie (chyba Melevis) termometr bezdotykowy Geratherm. Który dokladnie?
    U nas znów prawie 38

Edit.
    Może taki?
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/195b1eaccba0.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 14:45

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fakt . W ogóle ceny niektórych wózków to kosmos :)

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita wrote:
    Mam pytanie. Kiedyś polecalyscie (chyba Melevis) termometr bezdotykowy Geratherm. Który dokladnie?
    U nas znów prawie 38

Edit.
    Może taki?
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/195b1eaccba0.png
    Tak. Ten był polecany, miałam screena i go zamawiałam ostatnio. Ale jeszcze 2tyg temu kosztował 92 zł w Gemini - szok jak podnoszą ceny...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 14:59

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam owulacyjny z Geratherm - dobrze działał - na początku sprawdzałam go z rtęciowym i wychodziło praktycznie to samo

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia czarny piątek hehe

Nika ja owulacyjny mialam Microlife.
    A ten w takim razie zamówię. Ciężko mi mierzyć pod pachą u takiego maluszka.

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png

Wysłany: 24 listopada 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita wrote:
    Achia czarny piątek hehe

To ja dla dziecka kupiłam microlife nc 200 bezdotykowy :) Póki co przetestowałam tylko na rozmrażającym się mięsie i na mężu :)
    Kot to umykający cel, więc się nie udało. Ale generalnie chyba też mierzy dobrze :)

Lunaris lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita wrote:
    Achia czarny piątek hehe

My na razie wykorzystaliśmy termometr na sobie :p fajnie że temperaturę cieczy można nim też zmierzyć ;)
    Nika - a zwierzakom to nie mierzy się tylko w tyłku temperatury?:p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 15:26

Mini89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś to się mierzyło maluchom w odbycie dobrze, że wymyślili termometry bezdotykowe :P

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer, no właśnie wiem, że parę osób stąd go ma :) W ogóle na żywo bardzo nam się spodobał, a to że zmienili teraz hamulec, to już w ogóle super.

Jeżowa, ale słodki króliczek <3 Co do fotela, to więcej możliwości by było, ale ja chciałam na isofix, a u nas jest dość wysoko i każdy inny wisiał nad fotelem praktycznie :/ Tylko ten się trzymał niemal całą powierzchnią. Byliśmy w 8 gwiazdkach we Wrocławiu już jakiś czas temu i tam też zamówiliśmy.

Lamka, może urodzisz tego samego dnia co Lunaris :)

Pilik, Ninka to śliczna dziewuszka i faktycznie do Aluśki podobna :)

Blue trzymajcie się i oby szybko do domu!

Minnie u mnie też młody robi tornado przez większość dnia :D Fajnie, będzie co robić :)

Skoro piszecie o chustach, to jaką warto kupić na początek?

Jeżowa, Minnie89 lubią tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017

Wysłany: 24 listopada 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    My na razie wykorzystaliśmy termometr na sobie :p fajnie że temperaturę cieczy można nim też zmierzyć ;)
    Nika - a zwierzakom to nie mierzy się tylko w tyłku temperatury?:p
    Ja to tak z ciekawości chciałam "strzelić" termometrem w kota, żeby sprawdzić czy działa, ale kot wyczaił że coś kombinuję i mi zwiał. Ciężko coś zmierzyć u ruchomego celu ;)

Detektor tętna też testowałam na kocie - udało się bez żelu do USG :D

Foltelik kot postanowił przetestować sam:
    bd0d992467bd1b9cmed.jpg
    Pewnie czuje się tam bezpiecznie - w koncu fotelik ma różnorakie atesty...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Patrycja20, Lusesita, Jeżowa, Nadzieja22, JuicyB, pilik, KateHawke, nick nieaktualny, Lunaris, Kaczorka, malka, Morusek, Lena21 lubią tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum pokażesz polar? Muszę coś kupić dla mnie i Zuzy, co na zimę? Taki polar da radę, jest aż tak gruby? Czy raczej kurtka?

Kate zdrówka, my też z Zuza jedziemy na szczepienia we wtorek i już się denerwuje :( pomagają jakieś domowe sposoby?

Aga gratuluję 36 <3 jeszcze chwila i donosisz małego

Jeżowa bardzo mądrze wczoraj napisałaś, pięknie to ujelas. O cudowny kroliczek, ciotka wysyła buziaczki :*

Ninka ma takie boskie oczy!!! <3 muszę się rozejrzeć za kurtka w takim razie, fajnie że tak dokładnie opisalas ubieranie. I potwierdzam, mąż już chciał mała do łóżeczka kłaść a ja kategorycznie nie pozwalam :D zaraz wrzucę zdjęcie mojego cuda, nie mogę się doczekać aż przyjdzie :)

Lusesita dziękuję za inf, ale mamy 4 butlę litrowe kupione na promce :D u nas to must have, myje się w tym ja, Tosia i Zuza, a dodatkowo ja tym zmywam makijaż

Co do chusty to powtórzę to, co wiem od Melevis, długość 4,2, gramatura ok 280, nie więcej. Ja byłam bardzo zadowolona (nadal jestem) z mojej Lenny Lamb Little Love.

A to moje cudo złowione wczoraj z rabatem -35
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9abeb037d913.png

A 30 centyl to idealnie, my mieliśmy i mamy sporo stresu z tym 10 centylem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 15:51

Jeżowa, Nadzieja22, pilik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do termometru, ja zamówiłam xiaomi ihealth i mogę polecić :)

• Rucola Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak jest darmowy dzień dostawy na gemini, to cenu wielu produktów idą w górę, serio :P a ja geratherm kupowałam za 84 zł w gemini :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka chusta piękna, ale tamta też była cudna :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 17:03

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Dziewczyny jak jest darmowy dzień dostawy na gemini, to cenu wielu produktów idą w górę, serio :P a ja geratherm kupowałam za 84 zł w gemini :)

a potem spadają z powrotem w dół?;p
    pewnie nie tylko w gemini tak jest- tyle jeśli chodzi o black friday :p

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to chyba zależy z tym Gemini, ja miałam zrobiona listę zakupów z cenami włącznie, więc wczoraj kupując porównywałam i nie widziałam dużych różnic w cenach (bardziej groszowe, bo ja sobie zaokraglalam ceny do pełnych złotówek).

Ja kupiłam jakiś tańszy termometr, bo słyszałam od znajomych, że tu nie ma jakichś bestsellerów i zawsze te pomiary są takie +/-. A jak dziecko ma 38, to i tak jest panika niezależnie od tego, ile tam jest po przecinku...

100krotka30 lubi tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna a coś oprócz gramatury i długości?

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
‹‹ 2386 2387 2388 2389 2390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ