Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja20 wrote:Minie mi się podoba ten premium class ciemny szary
fajnie wyglada
Ale jest sporo droższy...spore są rozbieżności w cenach, chociażby samego Bebetto, i zastanawiam się czy warto dawać tysiąc zł więcej i czy faktycznie wózek jest dużo lepszy... -
Mam pytanie. Kiedyś polecalyscie (chyba Melevis) termometr bezdotykowy Geratherm. Który dokladnie?
U nas znów prawie 38
Edit.
Może taki?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/195b1eaccba0.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 14:45
-
nick nieaktualnyLusesita wrote:Mam pytanie. Kiedyś polecalyscie (chyba Melevis) termometr bezdotykowy Geratherm. Który dokladnie?
U nas znów prawie 38
Edit.
Może taki?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/195b1eaccba0.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 14:59
-
Lusesita wrote:Achia czarny piątek hehe
Nika ja owulacyjny mialam Microlife.
A ten w takim razie zamówię. Ciężko mi mierzyć pod pachą u takiego maluszka.Póki co przetestowałam tylko na rozmrażającym się mięsie i na mężu
Kot to umykający cel, więc się nie udało. Ale generalnie chyba też mierzy dobrzeLunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusesita wrote:Achia czarny piątek hehe
Nika ja owulacyjny mialam Microlife.
A ten w takim razie zamówię. Ciężko mi mierzyć pod pachą u takiego maluszka.
My na razie wykorzystaliśmy termometr na sobie :p fajnie że temperaturę cieczy można nim też zmierzyć
Nika - a zwierzakom to nie mierzy się tylko w tyłku temperatury?:pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 15:26
Mini89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Summer, no właśnie wiem, że parę osób stąd go ma
W ogóle na żywo bardzo nam się spodobał, a to że zmienili teraz hamulec, to już w ogóle super.
Jeżowa, ale słodki króliczekCo do fotela, to więcej możliwości by było, ale ja chciałam na isofix, a u nas jest dość wysoko i każdy inny wisiał nad fotelem praktycznie
Tylko ten się trzymał niemal całą powierzchnią. Byliśmy w 8 gwiazdkach we Wrocławiu już jakiś czas temu i tam też zamówiliśmy.
Lamka, może urodzisz tego samego dnia co Lunaris
Pilik, Ninka to śliczna dziewuszka i faktycznie do Aluśki podobna
Blue trzymajcie się i oby szybko do domu!
Minnie u mnie też młody robi tornado przez większość dniaFajnie, będzie co robić
Skoro piszecie o chustach, to jaką warto kupić na początek?Jeżowa, Minnie89 lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:My na razie wykorzystaliśmy termometr na sobie :p fajnie że temperaturę cieczy można nim też zmierzyć
Nika - a zwierzakom to nie mierzy się tylko w tyłku temperatury?:p
Detektor tętna też testowałam na kocie - udało się bez żelu do USG
Foltelik kot postanowił przetestować sam:
Pewnie czuje się tam bezpiecznie - w koncu fotelik ma różnorakie atesty...
lamka, Achia, Patrycja20, Lusesita, Jeżowa, Nadzieja22, JuicyB, pilik, KateHawke, Aga9090, Lunaris, Kaczorka, malka, Morusek, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVeritaserum pokażesz polar? Muszę coś kupić dla mnie i Zuzy, co na zimę? Taki polar da radę, jest aż tak gruby? Czy raczej kurtka?
Kate zdrówka, my też z Zuza jedziemy na szczepienia we wtorek i już się denerwujepomagają jakieś domowe sposoby?
Aga gratuluję 36jeszcze chwila i donosisz małego
Jeżowa bardzo mądrze wczoraj napisałaś, pięknie to ujelas. O cudowny kroliczek, ciotka wysyła buziaczki :*
Ninka ma takie boskie oczy!!!muszę się rozejrzeć za kurtka w takim razie, fajnie że tak dokładnie opisalas ubieranie. I potwierdzam, mąż już chciał mała do łóżeczka kłaść a ja kategorycznie nie pozwalam
zaraz wrzucę zdjęcie mojego cuda, nie mogę się doczekać aż przyjdzie
Lusesita dziękuję za inf, ale mamy 4 butlę litrowe kupione na promceu nas to must have, myje się w tym ja, Tosia i Zuza, a dodatkowo ja tym zmywam makijaż
Co do chusty to powtórzę to, co wiem od Melevis, długość 4,2, gramatura ok 280, nie więcej. Ja byłam bardzo zadowolona (nadal jestem) z mojej Lenny Lamb Little Love.
A to moje cudo złowione wczoraj z rabatem -35
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9abeb037d913.png
A 30 centyl to idealnie, my mieliśmy i mamy sporo stresu z tym 10 centylemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 15:51
Jeżowa, Nadzieja22, pilik, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Dziewczyny jak jest darmowy dzień dostawy na gemini, to cenu wielu produktów idą w górę, serio
a ja geratherm kupowałam za 84 zł w gemini
a potem spadają z powrotem w dół?;p
pewnie nie tylko w gemini tak jest- tyle jeśli chodzi o black friday :p -
A to chyba zależy z tym Gemini, ja miałam zrobiona listę zakupów z cenami włącznie, więc wczoraj kupując porównywałam i nie widziałam dużych różnic w cenach (bardziej groszowe, bo ja sobie zaokraglalam ceny do pełnych złotówek).
Ja kupiłam jakiś tańszy termometr, bo słyszałam od znajomych, że tu nie ma jakichś bestsellerów i zawsze te pomiary są takie +/-. A jak dziecko ma 38, to i tak jest panika niezależnie od tego, ile tam jest po przecinku...100krotka30 lubi tę wiadomość