Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja pięknie wyglądasz!
Rucola mam ten sam organizer co Jezowaz plamkami nie pomoge.
Co do kieszonki - kiedyś zacznie wychodzić. Ja chciałam rzucić chustę w cholerę jak się zaczęłam uczuc, a teraz to nasze jedyne i ulubione wiązanie.
Jezowa próbujemy, w nocy nie raz przychodzi, ale niestety Ninka się wtedy czesto uspokaja, ale mocno też rozbudza... potem mam godzinę usypiania. Mnie jeszcze rozbijają weekendy samotne bo eMek studiuje.
AnnaStesia i Summer jak przy wymagających dzieciach... właśnie czytałam i tak mi się idealnie wpasowalo...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8931bb2c159.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 12:47
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Co do młodego wyglądu - kiedyś jak prowadziłam zajęcia na uczelni to weszła do laboratorium pani profesor (nieznana mi osobiście, no ale ogólnie wiedziałam, kim jest), więc podeszłam i zapytałam w czym mogę pomóc. No to ona powiedziała, że szuka osoby, która prowadzi zajęcia. No to mówię, że to ja. A ona "jest pani bardzo zabawna, ale nie mam czasu na żarty. Więc kto prowadzi te zajęcia tak naprawdę?"
no cóż
dobrze, że był ze mną na sali technik, który potwierdził, że mówię prawdę...
A i jeszcze jedno - kiedyś stojąc pod salą, na której miał się odbyć egzamin, a ja miałam na nim pilnować, perfekcyjnie wtapiając się w tłum studentów usłyszałam niechcący rozmowę odnośnie ściągania - że mają w telefonie i że na pewno dadzą radę, bo przecież to ogromna sala wykładowa. No, a że ja jestem baaaaaardzo wyczulona na ściąganie i absolutnie nie pozwalam na oszukiwanie, to po prostu miałam na nich oko, ale nie też tak, że stałam nad nimi. No ale ściągali ewidentnie, więc byłam bezlitosnaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 12:52
pilik, Patrycja20, Achia, JustynaG, Luna1993, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy podczas choroby może być mniej mleka? Bo od wczoraj widzę że jak zawsze kapało mi mleko jak dłużej nie karmiłam tak od wczoraj ani kropli. I mam wrażenie że Nat się często wybudza bo się nie najada do końca i głodna jest za chwilę.
-
nick nieaktualnyRucola- ja mam te same organizery co dziewczyny wrzuciły
Fozzie a Ty który rocznik? Ja w przyszłym roku 32 i w sumie na drugie to musiałabym się chyba z tego względu szybko decydowac :pWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 13:21
-
Patrycja pięknie wyglądasz!!!!
jeżowa dzięki za linka!!! kurcze u mnie w mieście nie ma ikei i dostawa jest 2 razy droższa niż te organizery... lipa ;/Patrycja20 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Agatka w swojej dzisiejszej piżamce chciałaby pozdrowić wszystkie ciocie i dzieciaczki, a w szczególności Lunkową Zuzię!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a8b20390022.jpg
Zdjęcie z rana, a teraz uciekamy na spacerek i obiad z teściamiYoselyn82, Karma88, Aga9090, Patrycja20, KateHawke, Fozzie Bear, pilik, Achia, JuicyB, blue00, Lusesita, Luna1993, JustynaG, Kaczorka, Morusek, Siwulec, Lunaris, Nadzieja22, lamka lubią tę wiadomość
-
Rucola- jakbyś chciała to mogę Ci kupić ten organizer i wysłać!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Zaraz po urodzeniu Klary będę obchodzić 28! Też jestem młoda (podobno,choc mentalnie czuję się bliżej 40stki), ale Jeżową poznałam osobiście i myślałam, że jest albo w moim wieku albo tyci starsza (choć nie ma takich zmarszczek pod oczami jak ja
)
A Agatka prezentuje się cudnie! Staś dzisiaj też z Miki!
Ide się przebierać w wyjściowy dres i zmiany na rodzinne spotkanie w bobolandii!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2l2f37f33.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 07:44
Patrycja20, pilik, Rucola, KateHawke, Bajkaaa, Achia, Yoselyn82, blue00, Jeżowa, Lusesita, Karma88, JustynaG, Siwulec, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Rucola- jakbyś chciała to mogę Ci kupić ten organizer i wysłać!
edit. znalazłam na allegro ale bardzo dziękuję za chęci!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 13:59
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Fozzie, Patrycja - ale z Was laski!
A Agatka jak zawsze rozkoszna, zacałowalabym te pysie
Mam taką obiadowa refleksję... Robiliśmy z Mężem tortille. I jak patrzyłam jak zwija placka, a potem pakuje w sreberko, to doszłam do wniosku, że on jest lepiej przygotowany do przewijania pieluch niż ja!polecam dać spróbować Waszym eMkom, świetna praktyka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 14:02
KateHawke, Patrycja20, pilik, Luna1993, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiękne brzuszki macie
A Agatka jest do schrupania!
We mnie wstąpiła jakąś energia, mąż pojechał masować, a ja posprzątalam chatę i wstawiłam pranie :p ale odkurzanie podłóg już jemu zostawiam- choć obiecał przywieźć sushi ! Dla mnie wegetariańskie w tempurze
Przewietrzyłam przy okazji mieszkanie, bo chyba jednak musimy mieć nawilżacz,bo mam wrażenie że jest sucho strasznie. A ja codziennie smarkam z krwią ;/ popołudniu jedziemy po ten sprzęcik co sprawdza poziom nawilżenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 14:15
Patrycja20 lubi tę wiadomość