Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie Aga, może dadzą Ci coś na uspokojenie, żebyś mogła nockę przespać? Jeśli mogą oczywiście
Nika- we wtorek rozmawialam z koleżanką, która ma dwójkę dzieci(a teraz 3 ciąża) : przy jednym na wizycie lekarz mówił,że nic się nie dzieje i sobie jeszcze poczeka, a zaczęła rodzić wieczorem po wizycie.a z drugim była już w szpitalu i położna do niej, że teraz to szybko pójdzie, a urodziła dopiero 7 godzin później. Także co jak co,ale teraz musimy być gotowe w każdym momencie!
Choć ja ostatnie zakupy mam zaplanowane na niedzielę - takie Rossmanowe plus spożywka do szpitala :p -
nick nieaktualny
-
KateHawke, dużo zdrówka!
Przypominam, że 10-18 grudnia 2+2 na pielęgnację dzieci w RossmannieKateHawke, olik321, Luna1993, Minnie89, -Mamunia-, JustynaG, Lunaris, pilik, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Kate, dużo zdrówka zatem!!!
Mamunia jak tam Twoja szyjka? Jak się czujesz? Imię już wybrane?
Ja czuje sie bardzo dobrze, także pracuje nadal.
Dziękuję ze pytasz
A imię nadal nie wybraneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 17:15
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej, sorki,że tak od czapki temat.
słyszałyście o pomyśle podniesienia VAT m.in na leki weterynarjne?
nie wiem, czy takie petycje on-line coś dają,ale jakbyście chciały podpisac to tu link.
ja podpisałam
https://www.petycjeonline.com/petycja_w_sprawie_planowanej_ustawy_podnoszcej_vat_minna_leki_weterynaryjne?fbclid=IwAR3Iqi72ftzz9dojNdLp8bjcmiDn3fvFl7sAnPJLW5BHmCsXK3DUMWcZmh8Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 17:33
-
nick nieaktualnyMinnie89 wrote:Kate - zdrowia Kochana! Co za pech że się przyplątało...
A tak z ciekawości - co z KP w przypadku jakiejś infekcji?
Mamunia - podziwiam że jeszcze dajesz radę pracować! Kiedy się wybierasz na zwolnienie?
Planuje pochodzić jeszcze do połowy grudnia. Atmosfera w pracy przyjemna, a w domu to bym tylko spała. W styczniu zacznę ogarniać dom i nim się nie obejrzę dzidziuś bedzie juz ze mną.
Kto ma wizyty w najbliższych dniach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 17:41
Rucola lubi tę wiadomość
-
Minnie89 wrote:Kate - zdrowia Kochana! Co za pech że się przyplątało...
A tak z ciekawości - co z KP w przypadku jakiejś infekcji?
Mamunia - podziwiam że jeszcze dajesz radę pracować! Kiedy się wybierasz na zwolnienie?
Edit: czytam że niby można też a nawet trzeba przy wyższej temperaturze karmić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 18:02
Minnie89, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny