Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga jutro całe forum trzyma kciuki za Was w takim razie! Całe szczęście, że Was odesłali do Krakowa, naprawdę... nie wiem tylko, jak to możliwe, że nikt wcześniej nie zauważył takich komplikacji? Ale nie czas teraz szukać winnych (tym możesz się zająć później!), najważniejsze jest Wasze zdrowie. Wierzę, że to wszystko to tylko "trochę" nerwów przed bardzo szczęśliwym finałem.
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mówicie że jak może wyglądać ten cały czop? Właśnie poczułam- sorry za zobrazowanie- że coś mi leci, a tam taki mlecznobiały gęstszy śluz. Takiego jeszcze nie miałam,i musiałam wymienić wkładkę, bo się zrobiła mokra. Na szczęście mam papierki lakmusowe, nic się nie zabarwiło na podejrzany kolor. Może to byc też zwykła wydzielina nie?
-
Nenusia, trzymam mocno jutro kciuki za Was! Jak dobrze, że jesteście w lepszym szpitalu.
-
nick nieaktualny
-
reset wrote:* Ja to jednak jestem niepoprawną optymistką. Zaraz 33 lata, ciąży brak, a ja tu o dzieciach w liczbie mnogiej
Jestem zywym dowodem, ze 33-latki dają radę.
Wracam z ktg. Młoda znowu miała jedem krótki spadek tętna, ale po dosłownie 10 sekundach dała mi kuksańca i się poprawiła.
U mnie po staremu - szyjka niby gotowa, ale u mnue to o niczym nie świadczy. 0 skurczy. Czyli czekamy dalej.
Już się biorę za nadrabianie
reset, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, właśnie się dowiedziałam, że mój ginekolog powinien wysłać mnie na rezonans magnetyczny aby stwierdzić dokładnie gdzie i w co dokładnie wrasta te łożysko. Jestem mega wściekła na tego konowała... Juz napewno do niego nigdy nie pójdę..
Dziś mam straszna huśtawkę nastroju, płacze cały czas po tym co mi lekarze powiedzieli.... -
nick nieaktualnyZ tego co wiem to w ciąży nie wolno wykonywać rezonansu, a jedynie tomograf, czy się myle? Współczuję kolejnych nerwów
Achia jasne że to może byc tylko śluza może fragment czopu. Jak nie ma krwi, nie jest podbarwiony to spokojnie czekamy
Nika widzę że Renatka jest tak charakterna jak Zuzia, straszyła długo że się pospieszy, a jak przyszło co do czego to ani myśli wyjśćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 14:21
-
nick nieaktualny
-
Aga spokojnie. Oni muszą Cię poinformować o ryzyku ale jesteś w najlepszych rękach!!! Ty juz tyle przeszłaś, ze ta historia będzie mieć pełny happy end. Całym sercem jestem z Toba:*#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyAga nie neguję, tylko pytam... Ja będąc w ciąży nie mogłam mieć rezonansu mimo że było solidne wskazanie ku temu, bo mogłam mieć tętniaka.
Ok rozumiem, mnie akurat skierowali wówczas na tomograf jako niby mniej inwazyjny, o tak zrobiłam rezonans bo przed badaniem akurat poroniłam.
Jeśli lekarz miał obowiązek skierować na badanie a tego nie zrobił to błąd w sztuce lekarskiejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 14:33
-
Aga9090 wrote:Luna ordynator się mnie pytał czemu moj ginekolog mnie nie skierował na rezonans
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 14:30
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Aga teraz już nie ma co myśleć o tym, przecież skąd miałaś wiedzieć, skoro gin Ci nie powiedział? Trzymaj się :*
Mikołaj ma tydzień czkawkiCodziennie minimum 3.
Ponawiam prośbę o udostępnienie waszych list wyprawkowychZabrałam się za swoją, ale nie wiem ile czego zapisać, czy coś jeszcze lub jaka firma najlepsza. Parę rzeczy wyłapałam np. Termometr Geratherm, ale mnóstwo mi uciekło.
-
Aga, w tej sytuacji to trzeba dziękować bozi, że się nie zabrali za cc w Bytomiu. Przecież w ogóle nie byliby przygotowani na to, co tam się dzieje. Widać, że krakowiaki lepiej to ogarniają i wiedzą, co robią.
Przed zabiegiem lekarze muszą wspomnieć o wszystkich możliwych komplikacjach, ale to nie znaczy, że coś może się stać.
Jutro jesteśmy wszystkie Twoją ekipą wsparcia!
Achia gratuluję donoszenia słodkiegk ciężaru do bezpiecznego terminu. U mnie od ok 2 tygodni jest więcej i gęściej śluzu, a czasem są i takie grudki - myślę że te zbite galaretki to właśnke fragmenty czopa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 14:47
Rucola lubi tę wiadomość
-
Blue jaki masz teraz śliczniutki avatarek
achhh rozpływał się
Mamunia to już u ciebie 31 tydzień! Jak to szybko zleciało!
Aga jesteś w dobrych rękach i tego się trzymaj. Dokładanie stresu ci nie pomoże więc staraj się nastawić pozytywnie i niedługo będziemy witać Ernesta na świecie
Nika Renatka to ci psikusy robi. Ona pamięta jak nam kawały tu pisałaś to może jak mama taki kawalarz jest i cię straszyRenatko nie strasz mamy!
A ja byłam u lekarza bo coraz gorzej u mnie. Skończyło się na antybiotyku... Niestety schodzi mi niżej i jak tego nie wyleczę to może się skończyć zapaleniem płuc więc lepiej teraz niż potem mnie czymś gorszym faszerować.