Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Grudniowe dzień dobry!
Lunaris - o rany, niby nie brzmi jak porodowe, ale co tam, sprawdź i dawaj znac!
Bajeczko - powodzenia! Czekamy na jakieś zdjęcie księżniczki
Pierwszy dzień z teściami za mną, nie było źle, zaimponowalam ciastem
Ale dziś moi rodzice i teściowie chcą się spotkać na obiad, już się boje rozmów pt "To następnym razem widzimy się na chrzcinach", bo chrzcin nie będzie...pilik, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Lunaris powodzenia jesli się okaże, że to to. Ale trzymam kciuki, żeby jednak to był straszak i żeby wszystko poszło po Twojej myśli.
Bajka, mam nadzieję, że Zosia będzie spokojna i że wszystko się uda.
Lamka, Fela spała do 6:45 i koniec spania na dzisiaj. Więc jestem dzisiaj po 4h snu (wiem, wiem, mogłam iść spać razem z Felą o 19).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 09:29
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Lamka to będzie najpiękniejszy grudniowy prezent dla Ciebie
Malka a to z Feli gadułai jeszcze teraz ma siłę do życia
Bajka powodzenia na chrzcie! I oczywiście czekamy na piękne zdjęcie Zosieńki
Lunaris w miarę możliwości dawaj nam znać co i jak u Was!
Ach Rucola pytałaś gdzie tata jeż na avatarku - tata się na forum nie udziela to nie musi być ujęty
Dziewczyny czy któraś z Was kupowała może rajstopki z firmy Sówka? Bo chciałabym kupić (polska firma, dużo kolorów i jest allegro smart) tylko nie wiem czy warto.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 09:44
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bajka udanego chrztu, niech wszystko idzie po Waszej myśli!
Zdaje mi się że to jednak nie to (tak to właśnie jest jak się ma na koncie poród indukowany i ni hu hu wiadomo jak to ma wyglądać). Brzuch mam cały napięty, mały się prawie nie rusza ale jak się położyłam żeby sprawdzić to coś tam nogą przebierał więc tu OK. Miałam jeść śniadanie ale przecież jak by chcieli coś robić to nie powinnam raczej. Wymyłam się, wykosiłam trawniki. Zmyję jeszcze paznokcie i zrobię sobie lewatywę mimo 2 wizyt.
Czekamy na babcię to zostanie ze starszym. Zadzwonię do Dr i jeszcze zapytam jej co myśli ale wolę chyba żeby sprawdzili jak się ma mały i jak te wody.Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie nie wiem -moja Dr chyba nie ma dyżuru, nie wiem co zdecyduje inny lekarz. Powiem mu jak się z Dr umówiłam. Zadzwonię do niej a ona pewnie wyda jakieś dyspozycje. Jak powiedzą żeby rodzić to urodzę- jak przychodzi co do czego to bardziej teraz mnie stresuje żeby wszystko w domu zorganizować niż to czy będzie CC czy SN.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w grudniu
Lunaris, no pewnie, że lepiej sprawdzić skoro coś Cię niepokoi.
Bajka powodzenia na chrzcieBajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Widzę że emocje od rana.
Lunaris trzymam kciuki
Bajeczko udanego chrztu. Wrzuć później jakues zdjęcie
Jezowa cieszę się razem z Tobą, że noce coraz lepsze.
Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich wpisów.Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Coooraz bliżej święta, coooraz bliżej święta
dzień dobry w grudniu
Bajka życzę udanych chrzcin. Niech Zosia będzie spokojna i uśmiechnięta
Lunaris powodzenia i dobrych wieści na IP. Trzymam kciuki &&&
Minnie zapchajdziury ich ciastem to nie będą gadaćnawet nie wchodź w dyskusję bo po co się masz już teraz denerwować. Powodzenia
Jeżowa nie jedz Agatki bo będzie mniej słodkich zdjęć na forumhihi a sufit odpowiadał? Ja też zawsze się rozczulam jak widzę taką Nat
Malka współczuję nocy, u mnie też hardcore.
U mnie koszmarna noc. Natala obudziła się o 2:30 i od tamtej pory nie spała aż do 6:00 a potem o 7:00 pobudka... Od wczoraj jest przylepiona do moich piersi...co odejdę to za pół godziny max pobudka i płacz. A ja dalej chora więc wymiękam dzisiaj.Minnie89, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Lunaris, mocne kciuki! Daj znać.
Dziewczyny, bedzie mnie to mniej do środy, bo sporo zamieszania mamy. Będę oczywiście czytać i kibicować, ale nie pogniewajcie się, że nie będę pisać zbyt wiele.
Poza tym popsuł mi się telefon i nie mogę się przyzwyczaić do nowego, więc długo mi schodzi z pisaniemchyba trzeba wrócić do samsunga.
-
Bajka powodzenia na chrzcie, oby Malutka była grzeczniutka.
Mnie dzisiaj głowa pęka, a mamy jeszcze dzisiaj odwiedziny rodzinki, bo jeszcze nie widzieli Małej. Ja to chyba muszę non stop w ciąży chodzić, bo samopoczucie miałam lepsze, zero boli głowy, cera ładniejsza, wysypialam się ładnie, a teraz codziennie coś doskwiera.Bajkaaa lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Aga ogromne gratulacje!!!! Twoja macica odeszła na zasłużona emeryturę, spisała się fantastycznie, podobnie jak Ty i mały Ernest.
Lunaris trzymam mocne kciuki!!!!!!
Bajka cudownego dnia!! Oby Zosienka była spokojna.
Dzień dobry w grudniuBajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki
Staram się czytać na bieżąco ale napisać nie ma kiedy.. Jestem z małą praktycznie cały czas sama, śpi w kratkę, więc jak śpi to staram się sama odsypiac albo zjeść albo coskolwiek zrobić w domu.. Podczytuje was, zwykle w toalecie ale już brak czasu coś napisać..
Trzymam za wszystkie przed porodami kciukii żeby wasze pociechy grzecznie rosły
My dziś mamy 4 tygodnie, od jutra awans społeczny na niemowlaka... To już będzie duża panna, a dopiero była takim maciupkim okruszkiem
Zostawiam kilka zdjęć z okazji dzisiejszych 4 tygodni ( a w poniedziałek stuknie nam miesiąc..). (pierwsze zdjęcie radość po cycku, pełny brzuszek, szczęśliwe dziecko)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/135a4effdf89.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fde57c83bd3.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/057995af11bf.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 12:06
Patrycja20, Minnie89, KateHawke, blue00, Yoselyn82, Jeżowa, Kaczorka, pilik, Achia, StaraczkaNika, Lusesita, Lunaris, -Mamunia-, Nadzieja22, Sarna84, Rucola, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość
-
Summer powodzenia w tym czymś cokolwiek zajmuje ci czas
będziemy na ciebie czekać
Agulineczka pionau mnie było tak samo, nie licząc końcówki to cała ciąża była bez objawowa, cera ładna, a teraz to "weź nie pytaj, weź się przytul"
Amal awans na niemowlaka tuż tużNadia przecudna
i zaraz widać że najedzone dziecko to szczęśliwe dziecko