Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik, my mamy 2 chusty. Obie Little Frog. Jedna to 100% bawełna (splot skośno-krzyżykowy) a druga żakardowa to Lniany Cube.
Ta pierwsza zdecydowanie bardziej miękka niż ta z dodatkiem lnu.
olik321, pilik lubią tę wiadomość
-
Ja też na zmianie. Nie mogę się ułożyć od godziny.
-
nick nieaktualnyA mi się śniło, że chyba rodziłam, ale nagle znalazłam się na stole, pod narkozą i miałam przeszczep nerki robiony.. i widziałam to jakbym wyszła z ciała, jakieś zatrzymanie akcji serca, ale była nerka i mnie odratowali. Ciążowe sny..
Nika- rennie nie pomaga?mi o dziwo tak na szczęście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 04:43
-
Nika co tam wcinasz spod poduszki ?
Współczuję, mnie tym razem ominęła ta przypadłość. -
Dziewczyny jak wyglądają te skurcze porodowe?
Brzuch się robi jakiś twardy czy nie?
Z 10 minut temu złapał mnie taki ból brzucha że aż mi się ciemno przed oczami zrobiło i niedobrze. Przeczyściło mnie ale dalej mi niedobrze i boli. Cały czas tak samo, nie puszcza. To chyba nie jest to? -
nick nieaktualnyLunaris U mnie jak zaczęły się już skurcze. To myslalam ze to są te przepowiadajace, były dość częste, wzięłam więc ciepłą kąpiel i położyłam się spać, ale w ciągu pięciu minut przyszła tesciowa ktora kazała jechac nam do szpitala. Zaśmiałam sie, ale dobrze że jej się posluchalismy bo w samochodzie dopadły mnie mocne skurcze tego nie pomyślisz z niczym innym!
Olik możesz nie wierzyć, czytam Was codziennie i sie zdziwiłam bo nie pamiętam że o czymś takim poznaliście. Zaraz zerkne. DziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 06:56
-
weszłam do wanny i przeszło, to chyba jednak straszaki, spróbuje się położyć jeszcze spać
-
Dzień dobry w grudniu
Nika wspolczuje turbo zgagi
Mój emek wczoraj wieczorem przyniósł choinkę i zostawił ja w salonie a Olivier w nocy wstał siku przyleciał do łóżka, budzi mnie i mówi : Mama choinka sama przyszła !! HahaKaczorka, JustynaG, Nadzieja22, pilik, olik321, Rucola, Morusek lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczyny!
Na wstępie przepraszam Was, że zniknęłam, dziękuję za wywołanie i dziękuję niezastąpionej Reset, za przekazanie informacji
Dziewczyny, będzie tylko o nas, bo niestety mam parę stron do nadrobienia, ze względu na wieczne pozostawanie w niedoczasie. Dodatkowo of mnie wylogowało, zapomniałam hasła i nie mogłam nawet pozostawić lajka. Ale dość usprawiedliwiania się.
U nas wszystko dobrze. Malutki rozwija się wspaniale i z każdym dniem nabywa nowe umiejętności. Zażegnaliśmy też na pewno kłopoty brzuszkowe i odstawiliśmy zupełnie Espumisan. Krwiak się wchłania i jest niebo, a ziemia, w porównaniu do tego, co było na początku. Karmimy się nadal kp, zwykle z pobudkami o pierwszej w nocy i czwartej. Dzisiaj synek zaskoczył mnie bardzo pozytywnie, bo po karmieniu o 1:30, obudził nas dopiero o 7:00 (!). Może miał wzgląd dla matki, piszącej po nocach doktoraty
Dziewczyny, niezmiennie trzymam kciuki za Was wszystkie, ale lojalnie wskazuję, że przez najbliższy czas, nie dam rady pisać tutaj i na fb, a tam jest mi prościej napisać w kilka chwil, gdy np. siedzę w łazience. Mam nadzieję, że niebawem sytuacja na uczelni się poprawi i będę miała więcej czasu dla siebie.
Miłego dnia dla wszystkichsummer86, Achia, Nadzieja22, pilik, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Jednak nie przeszło. Co godzinę boli ale nie jakoś regularnie i nie umiem określić. Przygotuję się, zjem śniadanie, ściągniemy kogoś do Franka i podjadę na IP bo nie wiem co to jest.
-
Emilka super, że się odezwałaś i że wszystko u Was w porządku :* pisz te doktoraty, ambitna mamusiu
Lunaris i jak? Sama nie wiem czy mam Ci życzyć by się zaczęło, czy wolisz czekać do piątku
Nina a sio turbo zgago! Nie mniej jednak rozśmieszyło stwierdzenie, że wychodzi uszami, przepraszam
U nas cudna noc, pobudki co 3 godziny, a nie jak to zazwyczaj bywa co 2. Nie wiem, czemu mąż narzeka, że się nie wyspał, bo w niczym mi nie pomagałale najlepsze jest to, że jak się obudziłam i spojrzałam na Agatkę to miała szeroko otwarte oczy, uśmiechała się i rozmawiała z sufitem
była przy tym taka słodka, że miałam ochotę ją zjeść
Miłego dniamy lecimy dzisiaj na targi książki, to nasza tradycja, a w tym roku pierwszy raz idziemy jako rodzina
Kaczorka, JustynaG, Nadzieja22, KateHawke, Lusesita, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunarisku trzymam kciuki, żeby to jednak nie było to, bo z tego co zrozumiałam wolałabyś jeszcze poczekać. Daj znać co powiedzą na ip.
Nika też współczuję zgagi, ta nocna jest chyba najgorsza.
Jeżowa widać po Twoich wpisach, że jesteś już spokojniejsza, cieszę się bardzo.
Malka jak tam Fela?
U nas pobudka w nocy od 1 do 4, bo sąsiedzi napier****li muzyką (nie da się tego inaczej nazwać), a ja nie miałam odwagi tam iść i zwracać im uwagę. Nawet Runa mi się przebudziła przestraszona. Teraz wstaję i piję kawę na ból głowy.
Dominiś będzie Grudniowym Skarbem.JustynaG, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Lunaris oby jeszcze się nie chciał młody rodzic
chociaż moja siostra tak miała że koniecznie chciała poczekać kilka dni bo starsza córka była chora no i akurat wtedy urodziła...
Dziewczyny miłego dnia
My dziś mamy chrzest i już mam stresa jak to będzie tzn jak to Zosia zniesie a ze chrzest mamy o 11 także dosc szybko wszystko będzie -
Lunaris ja także trzymam kciuki aby było po Twojej myśli :*
Koniecznie daj znać co powiedzieli na IP !
Aga jak się dzisiaj czujesz ??
Bajka kciuki za udana uroczystość :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 09:08
-
nick nieaktualny