Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, my mamy 2 chusty. Obie Little Frog. Jedna to 100% bawełna (splot skośno-krzyżykowy) a druga żakardowa to Lniany Cube.
    Ta pierwsza zdecydowanie bardziej miękka niż ta z dodatkiem lnu.

olik321, pilik lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • malka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 02:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się melduje z nocnej warty. Fela postanowiła pogadać ze mną od 0:15 do 2:45. Ona zasnęła, a ja spać nie mogę :/

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 03:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na zmianie. Nie mogę się ułożyć od godziny.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 04:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam turbo zgagę. Uszami mi wychodzi

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2018, 04:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się śniło, że chyba rodziłam, ale nagle znalazłam się na stole, pod narkozą i miałam przeszczep nerki robiony.. i widziałam to jakbym wyszła z ciała, jakieś zatrzymanie akcji serca, ale była nerka i mnie odratowali. Ciążowe sny..

Nika- rennie nie pomaga?mi o dziwo tak na szczęście.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 04:43

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika co tam wcinasz spod poduszki ? ;)
    Współczuję, mnie tym razem ominęła ta przypadłość.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, Justyna dziekuje. Zamówiłam wczoraj litrel froga cube 100% bawełna (podobno są miększe niz z dodatkiem lnu). Zobaczymy jak się będą sprawdzać

JustynaG, pilik lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak wyglądają te skurcze porodowe?
    Brzuch się robi jakiś twardy czy nie?

Z 10 minut temu złapał mnie taki ból brzucha że aż mi się ciemno przed oczami zrobiło i niedobrze. Przeczyściło mnie ale dalej mi niedobrze i boli. Cały czas tak samo, nie puszcza. To chyba nie jest to?

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2018, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris U mnie jak zaczęły się już skurcze. To myslalam ze to są te przepowiadajace, były dość częste, wzięłam więc ciepłą kąpiel i położyłam się spać, ale w ciągu pięciu minut przyszła tesciowa ktora kazała jechac nam do szpitala. Zaśmiałam sie, ale dobrze że jej się posluchalismy bo w samochodzie dopadły mnie mocne skurcze tego nie pomyślisz z niczym innym!

Olik możesz nie wierzyć, czytam Was codziennie i sie zdziwiłam bo nie pamiętam że o czymś takim poznaliście. Zaraz zerkne. Dziękuję <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 06:56

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszłam do wanny i przeszło, to chyba jednak straszaki, spróbuje się położyć jeszcze spać

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, turbo zgaga to jest ta, na którą nic nie pomaga :( Ostatnio przychodzi coraz częściej i budzę się w nocy.

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w grudniu :)
    Nika wspolczuje turbo zgagi :)

Mój emek wczoraj wieczorem przyniósł choinkę i zostawił ja w salonie a Olivier w nocy wstał siku przyleciał do łóżka, budzi mnie i mówi : Mama choinka sama przyszła !! Haha :)

Kaczorka, JustynaG, Nadzieja22, pilik, olik321, Rucola, Morusek lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny!

Na wstępie przepraszam Was, że zniknęłam, dziękuję za wywołanie i dziękuję niezastąpionej Reset, za przekazanie informacji :)

Dziewczyny, będzie tylko o nas, bo niestety mam parę stron do nadrobienia, ze względu na wieczne pozostawanie w niedoczasie. Dodatkowo of mnie wylogowało, zapomniałam hasła i nie mogłam nawet pozostawić lajka. Ale dość usprawiedliwiania się.

U nas wszystko dobrze. Malutki rozwija się wspaniale i z każdym dniem nabywa nowe umiejętności. Zażegnaliśmy też na pewno kłopoty brzuszkowe i odstawiliśmy zupełnie Espumisan. Krwiak się wchłania i jest niebo, a ziemia, w porównaniu do tego, co było na początku. Karmimy się nadal kp, zwykle z pobudkami o pierwszej w nocy i czwartej. Dzisiaj synek zaskoczył mnie bardzo pozytywnie, bo po karmieniu o 1:30, obudził nas dopiero o 7:00 (!). Może miał wzgląd dla matki, piszącej po nocach doktoraty ;)

Dziewczyny, niezmiennie trzymam kciuki za Was wszystkie, ale lojalnie wskazuję, że przez najbliższy czas, nie dam rady pisać tutaj i na fb, a tam jest mi prościej napisać w kilka chwil, gdy np. siedzę w łazience. Mam nadzieję, że niebawem sytuacja na uczelni się poprawi i będę miała więcej czasu dla siebie.

Miłego dnia dla wszystkich <3

summer86, nick nieaktualny, Nadzieja22, pilik, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak nie przeszło. Co godzinę boli ale nie jakoś regularnie i nie umiem określić. Przygotuję się, zjem śniadanie, ściągniemy kogoś do Franka i podjadę na IP bo nie wiem co to jest.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka super, że się odezwałaś i że wszystko u Was w porządku :* pisz te doktoraty, ambitna mamusiu :)

Lunaris i jak? Sama nie wiem czy mam Ci życzyć by się zaczęło, czy wolisz czekać do piątku :D

Nina a sio turbo zgago! Nie mniej jednak rozśmieszyło stwierdzenie, że wychodzi uszami, przepraszam :D

U nas cudna noc, pobudki co 3 godziny, a nie jak to zazwyczaj bywa co 2. Nie wiem, czemu mąż narzeka, że się nie wyspał, bo w niczym mi nie pomagał :P ale najlepsze jest to, że jak się obudziłam i spojrzałam na Agatkę to miała szeroko otwarte oczy, uśmiechała się i rozmawiała z sufitem :) była przy tym taka słodka, że miałam ochotę ją zjeść <3

Miłego dnia ;) my lecimy dzisiaj na targi książki, to nasza tradycja, a w tym roku pierwszy raz idziemy jako rodzina <3

Kaczorka, JustynaG, Nadzieja22, KateHawke, Lusesita, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris zawsze lepiej jechać i sprawdzić <3 trxymam kciuki kochana

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunarisku trzymam kciuki, żeby to jednak nie było to, bo z tego co zrozumiałam wolałabyś jeszcze poczekać. Daj znać co powiedzą na ip.

Nika też współczuję zgagi, ta nocna jest chyba najgorsza. :-/

Jeżowa widać po Twoich wpisach, że jesteś już spokojniejsza, cieszę się bardzo. :-)

Malka jak tam Fela?

U nas pobudka w nocy od 1 do 4, bo sąsiedzi napier****li muzyką (nie da się tego inaczej nazwać), a ja nie miałam odwagi tam iść i zwracać im uwagę. Nawet Runa mi się przebudziła przestraszona. Teraz wstaję i piję kawę na ból głowy.
    Dominiś będzie Grudniowym Skarbem. <3

JustynaG, Jeżowa lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris oby jeszcze się nie chciał młody rodzic :) chociaż moja siostra tak miała że koniecznie chciała poczekać kilka dni bo starsza córka była chora no i akurat wtedy urodziła...

Dziewczyny miłego dnia :)

My dziś mamy chrzest i już mam stresa jak to będzie tzn jak to Zosia zniesie a ze chrzest mamy o 11 także dosc szybko wszystko będzie

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris ja także trzymam kciuki aby było po Twojej myśli :*
    Koniecznie daj znać co powiedzieli na IP !

Aga jak się dzisiaj czujesz ??

Bajka kciuki za udana uroczystość :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 09:08

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris- daj znać co powiedzieli na IP!
    Bajeczko- powodzenia :)

‹‹ 2429 2430 2431 2432 2433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ