Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ouuu Jeee
chłopaki będą składać łóżeczko Stasiowi a ja będę pokazywać palcem i leżeć
Dzięki Achiaa tak a propos przygotowań to możesz już startować z liśćmi maliny pokrzywą i wiesiołkiem jak
-
nick nieaktualny
-
Nenusia śliczny synio !
Malka na Śląsku to jest jakaś jazda z tymi firankamimoja teściowa ma pierdolca na tym punkcie, w ogóle jak gdzieś jedzie to teść musi wolno jechać bo : ona musi gardiny oglądać
Achia wiesiołek to zwykły oeparol i można do środka, ale można tez łykać, tylko żeby to miało sens to sporo myśle, że nawet 6 na dobę
Lunaris zdrówka
Co do choinki, to mój mąż tez w tym roku oszalał i chce dużo szybciej ubrać „dla Frania”malka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Aga gratulacje! Ernest jest ślicznym okruszkiem
Całe szczęście że wszystki dobrze się skończyło. A Ty masz czwórkę cudownych dzieci i z plusów nie musisz się już @ ani antykonceocją przejmować! Mam nadzieje źe szybki dojdziesz do siebie i będziecie się mogli tulić.
O matko, firanki... u mnie w domu nigdy ich nie było. Teściowa za to ma tyle, że bie raz nam wciska bo chce nowe kupić tak żeby tesciu nie zauważył. A jak przyjadę i nie zauważę, że ma nowe to się zawsze upomina sama o komplementy. My teraz mamy firanki bo eMek chciał, a mi nie przeszkadzają. Zresztą on się zajmuje myciem okien i ściąganiem i wieszaniem firan :p
Dziewczyny u Was wszystkich końcówka! Kiedy to zleciało?! Ja w dzień porodu wysprzatalam na klęczkach łazienkę. Więc w sumie mogę być przykładem wywołania porodu sprzątaniem ;p
Achia Ninka ruszała się do samego końca. Co do wiesiołka to aplikuj, on nic nie przyspieszy tylko śluzówkę będzie przygotowywałAchia, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Rucola, dziękuję za podrzucenie aukcji ze śpiworkiem. Super sprawdza się w nosidełku i w zasadzie odpowiada temu z Babymatex, który chciałam zamówić. Teraz to już w ogóle wyjazdy z małą będą szybsze, bo odpadnie pakowanie jej w kombinezon
Rucola lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Rucola, dziękuję za podrzucenie aukcji ze śpiworkiem. Super sprawdza się w nosidełku i w zasadzie odpowiada temu z Babymatex, który chciałam zamówić. Teraz to już w ogóle wyjazdy z małą będą szybsze, bo odpadnie pakowanie jej w kombinezon
Masz link pod ręka ? Nie mogę znaleźć -
Achia -dokładnie tak. Na noc 2-3 kapsułki. Lamka pisała że jeszcze łyka doustnie poza tym.
-
nick nieaktualnyTak, ja lecę po całości
2x dziennie liście malin, garść daktyli i do tego wiesiołek doustnie 6 dziennie + 2-3 dowcipnie. Tylko teraz mam rozkminę, bo sporo tego czopa mi dzisiaj odeszło i nie wiem czy nadal można wykorzystywać męża w celach pro-porodowych.
Jeśli chodzi o firanki to też nie znoszę, ale mamy w salonie bo mąż narzeka że sąsiedzi z bloku naprzeciw widzą jak chodzę nago po domuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 21:14
malka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Masz link pod ręka ? Nie mogę znaleźć
https://allegro.pl/spiworek-cieply-do-sanek-wozka-gondola-ricokids-01-i7671490241.html?snapshot=MjAxOC0xMS0xNVQyMDo0OToyOC41MDdaO2J1eWVyO2U5N2MyNTdjMzc2MzhhNjcwYmUyZmVmYjRhNmY3NzM&fbclid=IwAR397oswxZ6kGjW20h-YelbrPPjuvUXbNDuLl9YhO-AFZnA-pObSEM2BjXw
I chyba jeszcze cenę obniżył, bo z tego co kojarzę zamawiałam po 54,90.
Edit: jakiś długi ten link, sprzedawca JAN-SHOP, a śpiworek RicoKid.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 21:12
pilik lubi tę wiadomość
-
Lamka jedyne co przeszkadza to ryzyko zakażenia jak czop odejdzie.... ale zawsze można w gumce
-
nick nieaktualny
-
Achia, chodzi o mm w buteleczce? U nas takie dawali gdy się poprosiło. Ja drugiego dnia w strachu poprosiłam, żeby mieć na wszelki wypadek i tak patrzyłam na nie co chwile.. ale ostatecznie nie podałam, bo położne i lekarka uspokajały, że jeszcze jest czas i trzeba dużo przystawiać. Możesz wcześniej sprawdzić czy u Was dają. A z drugiej strony 2-3 takie buteleczki to nie majątek, a będziesz miała komfort że je masz w zapasie.
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Achia, chodzi o mm w buteleczce? U nas takie dawali gdy się poprosiło. Ja drugiego dnia w strachu poprosiłam, żeby mieć na wszelki wypadek i tak patrzyłam na nie co chwile.. ale ostatecznie nie podałam, bo położne i lekarka uspokajały, że jeszcze jest czas i trzeba dużo przystawiać. Możesz wcześniej sprawdzić czy u Was dają. A z drugiej strony 2-3 takie buteleczki to nie majątek, a będziesz miała komfort że je masz w zapasie.
-
Achia wrote:trzeba będzie się wybrać do apteki
dziś miałam iść po to mleczko do szpitala,ale tak mnie spojenie dokucza,że jedynie z psem wybrałam się na krótki spacer.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 21:47
-
Summer a możesz podesłać zdjęcie jak się ten śpiworek w foteliku układa? Bo ja mam dwa jakieś stare po mojej siostrzenicy, ale jakoś tak dziwnie leżą. Kupiłabym nowy, ale szkoda mi kasy było. Ten nie jest drogi i jakby fajnie się układał to może bym się skusiła.
-
nick nieaktualnyNika- tak, mam tą ze szkoły rodzenia. Wydaje się spoko, mysmy zawsze byli pierwsi przed zajęciami, więc troche z nią gadaliśmy wtedy. Potrzeby spotkania się przed porodem nie widziałam
Ale w razie turbo problemów mam już namiar na jedną- od znajomej, która miała naprawdę nieźle pod górkę z karmieniem i pomogła jej położna pracująca notabene na zaspie. Więc w razie gdyby coś i gdyby moja położna nie dała rady, to pewnie do tej z polecenia będę dzwonić.
Ale dziękuję pięknie -
nick nieaktualny
-
Wczoraj która z Was pytała o chusty... nie wiem czy to Olik? Przepraszam, totalnie nie pamietam.
W każdym razie - dziewczynę zaprawione w boju chustowym polecają bardzo żakardową chustę little frog cube. Przepiękne są i podobno od nowości miękkie. W innych kwestiach nie chce się rozpisywać bo nie wiem co pisać, jakieś konkretniejsze pytanie bybulatwilo
Justyna chodzimy w chuście jak wieje, ale na szybkie spacery. Ninka obraca głowę albo wtula we mnie. Ma też kaptur z mojego płaszcza ubrany. No ale Ninkana spacerze już nie sypia, zwiedza świat...
olik321, Rucola lubią tę wiadomość