Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJustyna- dziękuję za miłe słowa
swoją drogą- ciekawe to by było gdyby tak odczepić sam brzuch, położyć go na wagę i zobaczyć ile tak naprawdę dźwigamy 
dziewczyny-znacie markę Sylveco? na stronie darmowa dostawa do 5.12 przy zakupach za 20 zł jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 16:55
JustynaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mogłam się powstrzymać

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba0e4275e94a.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b2833954c58.jpg
Nadzieja22, Patrycja20, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Yoselyn82, StaraczkaNika, nick nieaktualny, pilik, Jeżowa, nick nieaktualny, KateHawke, malka, JuicyB, JustynaG, Lusesita, Kaczorka, Minnie89, Rucola, Lunaris, Emiilka, KateKum, olik321, Lena21, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny

Mamunia sukienka z F&F, nosiłam ją jeszcze na studiach jakieś 5-6 lat temu. Pamiętam, że na jednych zajęciach w szpitalu się zastanawiałam mając ją na sobie, czy będzie pasować jak kiedyś będę w ciąży.
Achia też mi się wydaje, że nie widać po Tobie. Zresztą 15kg to jest normalny przyrost w ciąży.
Blue Wojtek niezłe minki strzela.
Właśnie zrobiłam sobie hennę, ułożyłam włosy i robię paznokcie. Niech Domin wie, że matka się stroi dla niego.
Phnappy, Admiralka jak tam u Was??Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 18:21
nick nieaktualny, pilik, Jeżowa, JustynaG, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jezowa Agatka urocza jak zawsze!
Lamka przepięknie wyglądasz!
Co do opadającego brzuch - mi nie opadł ani trochę do samego końca
Ale Wojtuś czaruje
Ja mam dzisiaj całodzienny ból głowy... Achia szkoda że tak daleko mieszkacie bi może być u męża jakąś zniżkę dla mam śpiących w kosmicznych pozycjach załatwiła :p marzy mi się masaż...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 18:36
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLamka- ja właśnie w czw idę na hennę i paznokcie do kosmetyczki. W sensie zrobię sobie ten japoński manicure. Taki mały mikołajek, bo akurat będzie 6.12

Mamunia- słyszałam dużo dobrego o tej hennie.ale jeszcze jej nie próbowałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61aaf7ac1fc8.png
Pilik- na pewno dałoby radę załatwić jakąś zniżkę
ale może spróbuj poszukać np jakiegoś groupona i zrob sobie prezent? Nawet jeden masaż potrafi duuużo zdziałać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 18:40
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Ja używam tej najzwyklejszej henny z delii, proszkowej i do tego skośny pędzelek.
Ja tak samo jak Lamka,proszkowa najlepsza. Kupuję brązową.
Muszę zrobić, bo od 2 tygodni się zbieram
-
Dziewczyny czy któraś z Was zamawiała przy ostatnim promo na Ali nianię elektroniczną? Doszła już?
U nas mija 3 tygodnie od zamówienia i nadal nie ma. -
Summer ja zamawiałam. Nie doszła, ale w info jest że ma być między 1 a 13.12 więc jeszcze mają czas

Zamawiałam zresztą wtedy dużo innych rzeczy i jeszcze nic mi nie dotarło.
Amal Nadia jest przepiękna! A ten uśmiech...! Ja mam nawilżacz z firmy Misty i sobie chwale. Cichy, tani i dobrze nawilża
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie zobaczylam ze jednak mam ta dalie ale w cremie, jest fatalna.
Tak sie patrzę na wasze maluszki ze aż bym chciała swoje przytulić. Ale trzeba sie nacieszyc chwilą i sobie pospaaaać.
Katehawke wspolczuje... mam nafzieje ze przynajmniej znosisz ja bezbolesnieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 20:20
-
Kate, tak mi przykro

A ja się frustrowałam, że chyba miałam owulację kilka dni temu.
-
No tak się właśnie zastanawiam jakim cudem aż tak szybko skoro karmię tylko KP. Ale ostatnie kilka dni miałam mega dużo śluzu a tak czasem miałam przed @. A przyszła niespodziewanie bez jakiegokolwiek bólu. Może rzeczywiście wróciło krwawienie połogowe... Nie byłam jeszcze u gina bo się pochorowałam ale trzeba będzie iść za tydzień i sprawdzić co w trawie piszczy.pilik wrote:Kate a może to powrót jeszcze połogowy? Bo to się zdarza, przerwa w krwawienie i znowu. Bo na @ rzeczywiście straaasznie szybko szczególnie przy kp...!