Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJustyna- dziękuję za miłe słowa
swoją drogą- ciekawe to by było gdyby tak odczepić sam brzuch, położyć go na wagę i zobaczyć ile tak naprawdę dźwigamy
dziewczyny-znacie markę Sylveco? na stronie darmowa dostawa do 5.12 przy zakupach za 20 zł jestWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 16:55
JustynaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mogłam się powstrzymać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba0e4275e94a.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b2833954c58.jpgNadzieja22, Patrycja20, Achia, -Mamunia-, Yoselyn82, StaraczkaNika, Ania1003, pilik, Jeżowa, Amal, KateHawke, malka, JuicyB, JustynaG, Lusesita, Kaczorka, Minnie89, Rucola, Lunaris, Emiilka, KateKum, olik321, Lena21, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny
Mamunia sukienka z F&F, nosiłam ją jeszcze na studiach jakieś 5-6 lat temu. Pamiętam, że na jednych zajęciach w szpitalu się zastanawiałam mając ją na sobie, czy będzie pasować jak kiedyś będę w ciąży.
Achia też mi się wydaje, że nie widać po Tobie. Zresztą 15kg to jest normalny przyrost w ciąży.
Blue Wojtek niezłe minki strzela.
Właśnie zrobiłam sobie hennę, ułożyłam włosy i robię paznokcie. Niech Domin wie, że matka się stroi dla niego.
Phnappy, Admiralka jak tam u Was??Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 18:21
-Mamunia-, pilik, Jeżowa, JustynaG, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jezowa Agatka urocza jak zawsze!
Lamka przepięknie wyglądasz!
Co do opadającego brzuch - mi nie opadł ani trochę do samego końca
Ale Wojtuś czaruje
Ja mam dzisiaj całodzienny ból głowy... Achia szkoda że tak daleko mieszkacie bi może być u męża jakąś zniżkę dla mam śpiących w kosmicznych pozycjach załatwiła :p marzy mi się masaż...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 18:36
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLamka- ja właśnie w czw idę na hennę i paznokcie do kosmetyczki. W sensie zrobię sobie ten japoński manicure. Taki mały mikołajek, bo akurat będzie 6.12
Mamunia- słyszałam dużo dobrego o tej hennie.ale jeszcze jej nie próbowałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61aaf7ac1fc8.png
Pilik- na pewno dałoby radę załatwić jakąś zniżkęale może spróbuj poszukać np jakiegoś groupona i zrob sobie prezent? Nawet jeden masaż potrafi duuużo zdziałać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 18:40
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Ja używam tej najzwyklejszej henny z delii, proszkowej i do tego skośny pędzelek.
Ja tak samo jak Lamka,proszkowa najlepsza. Kupuję brązową.
Muszę zrobić, bo od 2 tygodni się zbieram
-
Dziewczyny czy któraś z Was zamawiała przy ostatnim promo na Ali nianię elektroniczną? Doszła już?
U nas mija 3 tygodnie od zamówienia i nadal nie ma. -
Summer ja zamawiałam. Nie doszła, ale w info jest że ma być między 1 a 13.12 więc jeszcze mają czas
Zamawiałam zresztą wtedy dużo innych rzeczy i jeszcze nic mi nie dotarło.
Amal Nadia jest przepiękna! A ten uśmiech...! Ja mam nawilżacz z firmy Misty i sobie chwale. Cichy, tani i dobrze nawilżasummer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie zobaczylam ze jednak mam ta dalie ale w cremie, jest fatalna.
Tak sie patrzę na wasze maluszki ze aż bym chciała swoje przytulić. Ale trzeba sie nacieszyc chwilą i sobie pospaaaać.
Katehawke wspolczuje... mam nafzieje ze przynajmniej znosisz ja bezbolesnieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 20:20
-
Kate, tak mi przykro
A ja się frustrowałam, że chyba miałam owulację kilka dni temu. -
pilik wrote:Kate a może to powrót jeszcze połogowy? Bo to się zdarza, przerwa w krwawienie i znowu. Bo na @ rzeczywiście straaasznie szybko szczególnie przy kp...!