Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja - super wózek, ale bardziej mi się podoba choinka
Od razu jakoś świąteczniej mi się zrobiło.
My chyba złożymy wózek dopiero po pojawieniu się jego pasażerkiPóki co karton robi za stolik.
I takie głupie pytanie - czy skurcze tak wysoko, pod mostkiem... nie to że jakieś straszne, ale ze względu na usytuowanie lekko zatykające, to mogą być te braxtony? Do tej pory miałam skurcze tylko powysiłkowe i w dolnych partiach. A tu takie coś mnie chwyciło.
O skurczach porodowych internet pisze tak;
"kobiety odczuwają te skurcze bardzo różnie:jako silne bóle podbrzusza przypominające ból podczas miesiączki albo silny rozlewający się ból, który zaczyna się w okolicach kości krzyżowej"
Czyli bóle porodowe to to nie są... może to zawał serca? Miała któraś skurcze b-h pod żebrami?
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Przedstawiam Wam naszą córę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97cf99a6af3f.jpgLena21, Patrycja20, JustynaG, Bajkaaa, -Mamunia-, Jeżowa, Yoselyn82, KateHawke, pilik, StaraczkaNika, Minnie89, olik321, lamka, summer86, Achia, ibishka, Rucola, Nadzieja22, Lusesita, Lunaris, KateKum, JuicyB, Kaczorka, Sarna84, veritaserum, Madzik34, malka, blue00 lubią tę wiadomość
-
Admiralka, cudna ta Twoja córcia!
admiralka lubi tę wiadomość
-
Admiralka cudna Tosia
Jeżowa twoja Agatka cudna taka radosna
Ja to jak widzę uśmiech mojej Zosi to płakać mi się chce ze wzruszenia z tej radości że ona jest i jest najlepsze co mnie w życiu spotkaloadmiralka, summer86, Achia lubią tę wiadomość
-
Admiralka piękna Antosia
super, że się odezwałaś
Phnappy widzę, że polubiłaś post - jak tam u Was z Waszym podwójnym szczęściem?
Nika ja nie wiem czy to skurcze BH ale też takie coś miałam na końcówce, jak opisujesz, z tym zatykaniem.admiralka, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Nika ja nie wiem czy to skurcze BH ale też takie coś miałam na końcówce, jak opisujesz, z tym zatykaniem.
-
nick nieaktualnyAdmiralka- piękności! Do schrupania!
A u mnie mama i siostra sobie o mnie przypomniały- "a jak tam?dobrze się czujesz?" I "nic się nie dzieje?". kurde. Wkurza mnie to. 9mcy ledwo się człowiek telefonu doczekał a na końcówce się obudziły.admiralka lubi tę wiadomość
-
Achia jesli mogę coś doradzić, to odpowiedz im, że dziękujesz za troskę ale odezwiesz się po porodzie.... Po co maja Cię denerwować przed!!!
Admiralka, Tosia jest cudna!!!
Justyna piękny gest, naprawdę szanuję Cię za to (i nie tylko za to). Jak sobie pomyslę jak bardzo matki różnią się między sobą... Ty nie tylko jestes KPI dla swojej Ani to jeszcze chcesz się dzielić poświęcając swoje piersi. Jesteś bardzo dobrym człowiekiem :* Dla niektórych wczesniaczków Twoje mleko może być jedynym ludzkim które dostaną... BARDZO CIĘ PODZIWIAM!!!!admiralka, JustynaG lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dobry wieczór wszystkim!
Byłam w kinie, WRESZCIE!!! i dostałam to co chciałam!film był dla mnie MEGA fajny ale za krótki
mam niedosyt, chciałam więcej ale i tak uważam że pokazał sporo tego czego nie wiedziałam
Admirałka piękną masz córeczkę
Nika Ty masz piękny brzuszek i w życiu nie powiedziałabym że masz na sobie tyle dodatkowych kg, miałam tyle z Frankiem i wierz mi że byłam 3 razy taka! Teraz nie wyglądam tak zgrabnie jak Ty a waga pokazuje 10 na plusie.
Zdjecie Fozzie mi się nie otwiera
Pati świetna bryka! chyba pora wyjąć moją na klatkę- niech sąsiedzi się przyzwyczajają
Flower taki ciężar to słodki ciężarStaszek idzie w ślady starszego kolegi tylko chyba w innych proporcjach -gruby i krótki
zaraz podzielę Twój los dźwigania klocuszka! CC mam zaplanowane na 7.12 więc mikołajki jeszcze we własnym domu chyba.
Phnappy daj znać choćby jednym zdaniem jak się macie, na pewno nie masz za wiele czasu i energii, myślimy o Tobie ciepło!
Aga-Nenusia daj znak jakiś... zaczynam się martwić!
Wiecie co dzwoniłam dziś do Dr żeby zapytać kiedy mam się stawić w szpital- w czw czy w pt. Nie odebrała i nie odpisała na smsakurcze, zaczynam się tym stresować że nie mam kontaktu i nie wiem co robić.
Żeby było weselej to zadzwoniła jeszcze moja prawnik że właśnie mamy termin rozprawy o alimenty -6 grudnia HAHAHAHA oczywiście... szkoda że w czwartek rano mnie nie powiadomili... Prawniczka nie może w tym terminie i będzie składać o przesunięcie daty rozprawy. Trochę szkoda bo obyło by się beze mnie i miałabym już ten temat za sobą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 20:11
Patrycja20, admiralka lubią tę wiadomość
-
admiralka ale przesliczna Tosienka
admiralka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
No właśnie Aga ? Jak u Was ? Jak się masz ? Miałam już w wcześniej pytać czy ktoś ma jakieś wieści od Nenusi...
Lunaris spokojnie doktorek pewnie się odezwie .. może ma jakieś urwanie tylka dziś czy coś ... :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 20:15
-
Dziewczyny to ja już dzisiaj poproszę za nas kciuki, bo jutro o 8:20 idziemy na szczepienie. Agatka oczywiście nieświadoma co ją czeka, ale ja już cała wystraszona, jak ona to zniesie
cały czas powtarzam sobie, że to przecież po to, by ochronić ją przed znacznie większym cierpieniem... Ale jednak ona taka malutka
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Jezowa da Agatka radę! Powiem Ci że ja dużo dłużej się stresowałam i płakałam niż Ninka za pierwszym razem. Maluch zapomina jak tylkonpo szczepieniu wtuli się w pierś
. Tez jutro mamy szczepienie, o 11. Dadzą radę nasze dzielne dziewczyny! Zawsze sobie tłumacze że nas też szczepili za dzieciaka, a nic z tego nie pamietam
Admiralka Tosia jest przekochanaa Wy na pewno w niej zakochani!
Lunaris może jutro się odezwie gin. Oby!Jeżowa lubi tę wiadomość