Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatko. Jakie mamy piękne dzieci na forum !
Czekoladę można odstawić na tydzień na pewno przy takich zdjęciach
Nie będę się odnosić personalnie, ale naprawdę Dziewczyny- dobra robota
Lamka- mam nadzieję, że samopoczucie troszkę Ci się poprawiło!Patrycja20, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Ale tutaj wysyp słodzików dzisiaj
Bajka - doskonała inicjatywa
Oczywiście wszystkie cudne dzieciaczki, ale w pamięć chyba najbardziej mi zapadł Hubert smakożerca umazany malinami, widać, że smakowały!
Ania bardzo ładne zdjęcia! Mąż na statku na pewno wszystkim się chwali, jakiego cudownego ma synamy też kupiliśmy lepszy aparat przed narodzinami Agatki i chyba musimy go częściej wykorzystywać
Yos no nareszcie zobaczyłyśmy Twój brzuszek! Jaki już dużybardzo współczuję tego nieustającego swędzenia... To musi być frustrujące. Oby do porodu przeszło i żeby krosty Ci poznikały i żebyś odzyskała normalny komfort życia!
Aga prześliczna Oskar, a jakie jaśniutkie włosy, jak aniołeczektrzymaj się dzielnie, Twój organizm przeszedł bardzo ciężką operację, ale z dnia na dzień będzie co raz lepiej!
A Pilik mam pytanko - co to za smoczek na Ninka? Bo szata graficzną mi się bardzo podobaogólnie to jakbym miała za dużo kasy to bym kupiła mnóstwo smoczków, żeby dopasowywać do stroju, tak więc... Ekhm... Czas puknąć się w łeb!!!
Kaczorka nie, nie, Agatka nie przespała szczepienia (to już byłoby mocne hahaha) ale płakała tylko w momencie wkłucia i potem od razu usnęła u taty na rękach
Ogólnie na razie mogę zameldować, że dzień jak co dzień, właśnie kończy swoją najdłuższą dzienną drzemkę powoli - ale będzie głodna jak się obudzi!JuicyB, KateHawke, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Ale tu się miło i słodko zrobiło, super! Cudaki piękne mamy na tym forum
KateHawke proszęwidzę w galerii, że coś dawno fotek dzieciakom nie robiłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 15:40
Jeżowa, Achia, Patrycja20, Lusesita, Ania1003, Lena21, JuicyB, Karma88, KateHawke, summer86, Kaczorka, Bajkaaa, Rucola, Yoselyn82, pilik, JustynaG, blue00, -Mamunia-, Sarna84, Lunaris, Nadzieja22, malka, Malwas lubią tę wiadomość
-
KateHawke ach zapomniałam - piękne zdjęcie z prababcią ma Nat! zawsze że łzami oczach patrzę na takie "wielopokoleniowe" zdjęcia!
Melevis te oczyjak malowane! A jak się w ogóle czujesz? Jakie miałaś pierwsze trymestry w poprzednich ciążach, bardzo Cię męczyło?
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Jeżowa póki co nie mam żadnych objawów, co oczywiście niesamowicie mnie stresuje. Z Leną wymiotowałam jak kot, od 6tc była tragedia. Ze Stachem, z tego co pamietam, byłam jedynie senna. Także albo mnie weźmie z zaskoczenia, albo nie będzie mnie nic męczyło. Innej opcji nie biorę pod uwagę...
Agatka niesamowita, że od razu po szczepieniu usunęła. Dzielna dziołchamoja zawsze się żaliła jeszcze kilka godzin po
-
Dziewczyny, mata to chyba rzecz, z której wyborem najdłużej mi schodzi.
Znalazłam śliczne pastelowe puzzle Babyono, chwalone i podobne bezpieczne, zamówiłam na allegro i babka oddzwoniła, że jednak ich nie mają i będą dopiero po nowym rokuzatem szukanie od nowa.
Podoba mi się strasznie Skip Hop, któraś z poniższych wersji:
https://allegro.pl/skip-hop-mata-piankowa-playspot-grey-gold-i7600236178.html
https://allegro.pl/mata-playspot-skip-hop-grey-cream-geo-i7684780040.html?bi_s=ads&bi_m=showitem%3Aactive&bi_c=MDQzYzFjZmItN2IzYS00YmU3LWI0MjAtNGIyOTI4MTU2MDUxAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=9b0d0381-0299-4c91-8402-933ae067f420
Ale raz, że cena wysoka a dwa nie wiem jak to będzie ze składaniem tych pierwszych.
I chyba po prostu zamówię puzzle Mały Genius, o których pisała kiedyś Rucola. Mam nadzieję, że można zamówić tylko dwa kolory, bo nie lubię gdy jest zbyt pstrokato.
https://www.toyformat.com/pl/puzzle-piankowe-16-mm/5-mata-piankowa-maxi-24-hruby-8595241201382.html
No to się wygadałam. Jakoś przy tej macie strasznie mi się wkręciło, żeby byla z bezpiecznych materiałów.
Jeśli któraś z Was miala do czynienia z którymś z tych produktów, to będę wdzięczna za info
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 16:10
Rucola lubi tę wiadomość
-
Summer mam właśnie te puzzle czeskie Maly Genius i są ekstra. Kupiłam ostatnio drugi komplet, bo tamten miał już 3 lata i wypadało, ze względów higienicznych między innymi
mam wersję o grubości 1,6cm wymiary 180x180. Trochę kosztowało, ale jak dla mnie to jest warte swojej ceny. Mamy jeden kolor, niebieski.
summer86, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummer ja najpierw miałam puzzle 30x30 z literkami i cyferkami. 100el. Zanim kupiłam to mówiłam że nigdy takich nie kupię kupiłam... Odesłałam na następny dzień. To wszystko wypadało.
U nas często mata stoi złożona. Szlag by mnie trafił z tym abecadłem. Kupiłam 4 puzzle 60x60 za 35zł i raz ze łatwiej się je składa to wygodniej je też szybko rozłożyć. Niestety u nas więcej nie wejdzie w pokoju.
Znalazłam też puzzle o grubości 4cm które są wykorzystywane jako maty judo itd. Mają wszystkie atesty. Tylko jeden kosztował 90zł i ważył 1kg...
Mimo wszystko jedyny minus naszych to ta grubość. Użytkowałam grubsze kiedyś i były wygodniejsze do siedzenia.summer86 lubi tę wiadomość
-
Melevis Ale śliczna panna i jakie piekne oczka
Melevis lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny Wasze Dzieci sa przepiękne!!!! Później spróbuję uchwycić swojego Gagatka ale bidak dopiero zasnął... ktoś w klatce miał mini remoncik ponad 2 godzinny i Mały co zasnął to wybudzał się z płaczem na odgłos młota czy jakiejś tam wiertary.
Summer wejdź na stronę https://www.toyformat.com/pl/ i tam masz wszystkie puzzle Mały Geniusz. Kolory masz dowolne. ja mam jak Melevis tylko niebieskie
edit. I zdecydowanie grubość 16mm
Ania piekne to Twoje krzesełko do karmienia ale jak zobaczyłam cenę to już mniej mi się podobaalbo inaczej na dzień dzisiejszy sobie na takie nie mogę pozwolić
Wczoraj bylismy w banku złożyć wniosek o kredyt i okazało się, ze jako rodzina nie dostaniemy. Musimy mieć z emkiem rozdzielnośc majątkową i on sam dostanie a wszystko przez to że jestem na macierzyńskiem na własnej działalności... zawsze pod górkę, ale jakoś damy radeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 16:25
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lena:
1. Nie spierzeszu nas działało tylko wystawienie ubranka na słońce. A teraz, jak wiemy, słońca nie ma.
2. U młodej króluje kabel od ładowarki i butelka z makaronem w środki.
Mam nadzieję, że pomogłam?JuicyB, pilik, KateHawke, Rucola, Jeżowa, JustynaG, Sarna84, Lunaris, StaraczkaNika, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Lena, co do zabawki to my chyba na świeta kupimy szczeniaczka uczniaczka i garnuszek na klocuszek.
Podobno dobrze się sprawdza pianinko Fisher Price. -
Lena21 wrote:A ja tak samolubnie, ale ciagle zapominam zapytać
1. Mamy po rozszerzeniu diety, jak sprać tą marchewkę???
2. Jaką zabawkę polecacie na okres 6-9 miesięcy lub 6+ miesięcy ?
Mój sposób jest taki.
Leje na plame vanish, później piore w płynie dla dzieci i liczę na cud, że zejdzie.
Jak nie zejdzie, zamykam oczy i udaje że nie widzę tych plamBajkaaa, KateHawke, Rucola, Jeżowa, JustynaG, Lunaris, StaraczkaNika, Nadzieja22 lubią tę wiadomość