Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny kurcze faktycznie drogie te probiotyki a nie pomyślałam żeby kupić internetowo już szukam!
Co do teściowych to hmm... u mnie teściowa też kupowała zaraz po naszym ślubie ciuszki z lumpka za 1zł nie to że ja jestem przeciw absolutnie bo kupowałam nie raz ale ona kupowała strasznie kiepskie jakościowo także w sumie nic się nie przydało.
Ja pampersów też używałam ale też nie do mnie przemawiały, tak jak chusteczki. Najlepsze dady i często promocja:)Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
innamorata88 wrote:Zazdroszczę moja teściowa najchętniej to by mnie na stosie spaliła
Inna polubiłam ale tylko dlatego, że solidaryzuję się z Tobą bo mam całkiem podobnie
Może moja nie rzuciła nigdy tak hardcorowym tekstem jak Twoja latem odnośnie Mikiego, ale też nie kryje swojej antymiłości do mnie.
Ciekawa jestem czy jutro będzie jakiś plan na Was. Zdrowiej Kochana!!
Melduję się już w szpitalnym łóżku. Narazie jestem po pierwszym ktg, czy będę leżeć do końca, jak długo? - nic nie wiem, okaże się w pewnie w kolejnych dniach. Najtrudniejsze jest oczywiście rozstanie z dzieckiem, ale damy jakoś radę, będę twarda, a on dzielny
A oto my ostatni raz w dwupaku:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf4165d1d65d.jpg
Siwulec, Kaczorka, innamorata88, Jadranka, malka, Lusesita, reset, JustynaG, Flowwer, olik321, Yoselyn82, pilik, Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Sarna trzymam kciuki by wszystko szło tak jak ma iść. Życzę siły bo ja też leżałam pare dni w szpitalu ja ryczałam jak bóbr codzień a moje dziecko miało świetne wakacje bo codziennie do babci jechała więc zabawa na całego:)
Sarna84 lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Bajkaaa wrote:Sarna trzymam kciuki za was a swoją drogą to malutki masz brzuszek
Bajka wiesz jak to z tym moim brzuszkiem jest, małe dziecko - mały brzuszek, co dla mnie było w pewnym momencie ogromnym powodem do niepokoju, wolałabym mieć duży i nawet z rozstępami, a nie zamartwiac się kiepskimi przyrostemi i prawdopodobną hipotrofią.
Dzięki dziewczyny, wierzę w mojego syneczka, że będzie dzielnym bohaterem, a ja tam sobie mogę poplakac, byle on nie płakał. -
Sarna84 wrote:Inna polubiłam ale tylko dlatego, że solidaryzuję się z Tobą bo mam całkiem podobnie
Może moja nie rzuciła nigdy tak hardcorowym tekstem jak Twoja latem odnośnie Mikiego, ale też nie kryje swojej antymiłości do mnie.
Ciekawa jestem czy jutro będzie jakiś plan na Was. Zdrowiej Kochana!!
Melduję się już w szpitalnym łóżku. Narazie jestem po pierwszym ktg, czy będę leżeć do końca, jak długo? - nic nie wiem, okaże się w pewnie w kolejnych dniach. Najtrudniejsze jest oczywiście rozstanie z dzieckiem, ale damy jakoś radę, będę twarda, a on dzielny
A oto my ostatni raz w dwupaku:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf4165d1d65d.jpg
Piękny, zgrabny brzusio czarownica niestety coraz częściej o sobie przypomina i zaczyna zgrywać babcię dobrą radę całe szczęście emek też nie daje się robić na te jej podchody i póki co żyjemy w świętym spokojusummer86, Sarna84, olik321 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Eee ja wiem czy taki mały ? mi się zdaje że jest w sam raz a przypomnij ile dzidziuś waży? i jak ktg?
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Sarna, piękny brzusio Trzymajcie się dzielnie, na pewno i Ty i synek dacie radę. Oby czas jak najszybciej zleciał!
-
nick nieaktualnyCZEsc kobitki, dawno Nas nie było bo choroba rozłożyła na maksa-wylądowaliśmy na antybiotyku. Byliśmy u rodzinnego potem gin i stwierdziliśmy z prowadzącym, ze mniejsze zło to antybiotyk przy okazji sprawdził maluchy (to było w czwartek-i płeć dalej tajemnica bo znowu drugi wstydnis wyglądał na dziewczynke) nsjwazniejsze, ze zdrowe dochodzimy juz do siebie
Lusesita lubi tę wiadomość
-
Justya85 wrote:Eee ja wiem czy taki mały ? mi się zdaje że jest w sam raz a przypomnij ile dzidziuś waży? i jak ktg?
Tydzień temu ważył 2600 (37tc+2).
Ktg ok, macica bardzo spokojna, dzidziuś nieco mniej. Brzuszek może tak malutki jak u Aiwlys to nie jest, ale na pewno jest najmniejszy spośród wszystkich brzuszków tc 38+, które widzę tu na oddziale
Boczki natomiast nadrabiają -
Sarna - 2600g to przecież nie jest zły wynik. Z pewnością jeszcze maluszek przybrał Nie masz co się martwić. A brzuszek masz rewelacyjny.
-
Sarna chodzilo mi że masz taki zgrabny a waga się nie przejmuj przecież będzie pięknie
Ja mam taki brzuch że ewidentnie 5 miesiąc albo i 6 u niektórych ale y mnie patrząc na całokształt mnie to się tak nie rzuca w oczy hehe taka jestem duża baba heheheSarna84 lubi tę wiadomość
-
Sarna super brzuszek
Oby szybko wam zleciało.
Ja to wyglądam trochę jak słoń. A tu jeszcze prawie 9 tygodni.
Ręce też mi juz puchna.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4fc77b8ebae.jpgsummer86, JustynaG, Bajkaaa, Kaczorka, olik321, Sarna84, Yoselyn82, Jadranka, pilik, Justya85, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Kurcze ja już nie mogę doczekać się aż będę miała taki brzuszek i będę czuła ruchy a tu jeszcze pewnie z 2 miesiące
Jest w tym coś magicznego i wiem, że potem trochę będę za tym tęsknić.
Nawet jak brzuch teraz ciąży i jeszcze wiem, że będzie gorzej.
I te dylematy - czy leżeć na lewym boku i mieć stopę wepchniętą pod żebro czy na prawym boku i nie móc oddychać przez zatoki (wybrałam prawy bok ).
Fajne macie brzuchy. Ja postaram się dziś wrzucić, tylko najpierw się ogarnę, bo przez to przeziębienie cały czas siedzę w piżamce. -
Lusesita, u mnie to samo. Staram się zasnąć na lewym boku a przebudzam się na plecach początkowo poduszka typu C działała i się nie odwracałam, ale teraz już i z nią jakoś sobie radzę.
-
Sarna już !!!! ale przeleciała jeszcze chwila a będą się zwalniać brzuszki masowo
Lusesita WOW piękny już pbrzuszek
Inna jutro masz wizytę ? kiedy ma zapaść decyzja o CC cz SN ?
Lusesita, Sarna84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄