Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sarna84 wrote:Inna polubiłam ale tylko dlatego, że solidaryzuję się z Tobą bo mam całkiem podobnie
Może moja nie rzuciła nigdy tak hardcorowym tekstem jak Twoja latem odnośnie Mikiego, ale też nie kryje swojej antymiłości do mnie.
Ciekawa jestem czy jutro będzie jakiś plan na Was. Zdrowiej Kochana!!
Melduję się już w szpitalnym łóżku. Narazie jestem po pierwszym ktg, czy będę leżeć do końca, jak długo? - nic nie wiem, okaże się w pewnie w kolejnych dniach. Najtrudniejsze jest oczywiście rozstanie z dzieckiem, ale damy jakoś radę, będę twarda, a on dzielny
A oto my ostatni raz w dwupaku:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf4165d1d65d.jpgSarna84 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyA i może ktoś rozwieje moje wątpliwości. W styczniu na prenatalnych przy PAPPA mam wpisane łożysko na tylnej ścianie.
Tydzień temu u tej babeczki było niby na przedniej.
Jak to możliwe? To się chyba nie przemieszcza...
Za tydzień mam swoją ginkę to zapytam z ciekawości. -
Ania współczuję nerwów, lekarz zachował się fatalnie, ale postaraj się już o tym nie myśleć. Dobrze, że przynajmniej nie musiałaś płacić za tę nieprzyjemność.
Mnie pojawienie się w końcu brzuszka zachęciło do zrobienia zamówienia z Happy Mum. Będę miała łącznie 4 ciążowe sukienki, mam nadzieję że wystarczy na tych kilka miesięcy. Poza tym trzeba sobie jakoś Walentynki umilić
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Ania1003 wrote:A i może ktoś rozwieje moje wątpliwości. W styczniu na prenatalnych przy PAPPA mam wpisane łożysko na tylnej ścianie.
Tydzień temu u tej babeczki było niby na przedniej.
Jak to możliwe? To się chyba nie przemieszcza...
Za tydzień mam swoją ginkę to zapytam z ciekawości.
Aniu, pogooglałam na szybko i z tego co piszą na forach raczej nie ma takiej możliwości. Łożysko może się przemieszczać góra-dół, ale ściana raczej nie ulega zmianie. Aczkolwiek sporo jest takich przypadków opisanych, że dziewczyny na USG w różnych tygodniach miały opisane łożysko na innych ścianach.
Daj znać co Twoja lekarka na to powie, bo sama jestem ciekawa -
nick nieaktualnyNo właśnie... nawet mój mało zorientowany M nie wierzy w te dwie opcje. Sam stwierdzil że to chyba w środku nie pływa
A ja dopiero jak wtedy wróciłam od niej z wizyty i popatrzyłam w papiery to miałam zonka. Teraz mam w papierach dwie różne informacje.
Chciałam też dzisiaj popytać co ten lekarz widzi ale nawet nie sprawdził czy Klusek się rusza i czy są funkcje życiowe...
Także czekam na wizytę u swojej i będzie pewnie zaglądać bo jakoś nie przykładałam do tej pory uwagi do tego. A Kluska czuję już wyraźnie w sumie od 1.5 miesiąca chociaż to dziwne. Ale jest po prostu duży. -
To szybko ruchy odczuwasz, super:) ja dopiero jakoś od 2 tyg. mam pewność, że to to a od kilku dni już są konkretne.
-
nick nieaktualnyJa jestem przerażona bo początkiem stycznia to były delikatne gilgoty raz na tydzień.
A w sumie od wczoraj czuję takie kopniaki że nawet naliczę do 4 pod rząd. Klusek strasznie się wierci. Każdy lekarz to stwierdza. I to już na 100% nie są jelita bo nie to miejsce.
Współczuję sobie że to nie jest nawet połowa... ale ma to po mnie. Na mnie mówili piłkarz w brzuchu. -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Sarna już !!!! ale przeleciała jeszcze chwila a będą się zwalniać brzuszki masowo
Tak Kochana i to ciąża z Twojego czerwcowego wątku Przeleciało niesamowicie, dopiero co wstawiałam Wam pierwszego allegrowego bladziocha.
Po USG okruszek ma ok. 2800 g, czekam cierpliwie, choć ciężko trzymać emocje na wodzy, słysząc te porodowe krzyki. Koleżanka z sali urodziła właśnie w ekspresowym tempie, wszystkie tu zamiast spać przeżywamy co dzieje się naprzeciwko. Aż mnie głowa rozbolala...
Jadranka, Flowwer, Lusesita, olik321 lubią tę wiadomość
-
Sarna - trzymaj się dzielna dziewczyno!
Maluszek już ma fajną wagę
A w szpitalach to jest właśnie najgorsze - ciągle coś się dzieje.. ja tam na szczęście byłam tylko 2 doby po porodzie, ale wróciłam do domu wykończona
Ja dziś już od 3 nie śpię, bo moje dziecię ma taki kaprys.. jestem na nią obrażona :pSarna84 lubi tę wiadomość
-
Ania chyba ten lekarz miał nieźle kiepski dzień, dziwi mnie to że chciałam zapłacić a on nie chciał zrobić. Przecież to nienormalne że w tym tygodniu 3d nie chcą zrobić i jeszcze teksty.
Sarna trzymaj się dzielnie, dzidek ma super wagę, myśl że będzie łatwiej przy samym porodzie
Kaczorka ehhh u mnie córka zaczęła przesypiać noce na 2 rok także ten... hehe troche się pomordowaliśmy ale u nas refluks szalał.Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Cześć dziewczyny ja już po usg III trymestru. Mała ma już 1418g i jest zdrowa. A z smutniejszych wieści to takie że do tej pory była glowkowo ułożona! A ostatnio miałam jeden dzień mega bóle i twardnienie brzucha kilka godzin i okazało się że się obróciła pośladkówo mam nadzieję że jeszcze się namysli i wróci do swojej pozycji.
summer86, Jadranka, Flowwer, malka, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
Ibisha, super że Mała zdrowa. Pozycja staraj się nie przejmować, chyba do 35 tyg. jakoś jest czas na obrót główką w dół.
-
Moja gin mówi że od 34 już powinna być w dół, więc ma jeszcze czas
A ja dzisiaj piorę ubranka do szpitala. Żeby nie spanikować jak mnie skurcze treningowe złapią że nic nie gotoweWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 08:26
ibishka, malka, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
Wiem wiem moja gin też mówi że mamy jeszcze 5 tyg, tylko ja się zastanawiam czy córcia nie wzięła tego obrotu za swoją robotę że już wykonała. Od dziś zaczynam chodzić na czworaka po domu i robić ćwiczenia ułatwiające obrót
Oj Jadranka dobry pomysł, ja miałam to robić w marcu, ale jak przy tym obrocie nie wiedziałam co się dzieje i bałam się że coś się zaczęło dziać to mnie taka panika ogarnęła że postanowiłam chociaż część wyprać żeby mieć gotowe w razie czegoJadranka lubi tę wiadomość
-
Hej, dziewczyny przepraszam że was zaniedbałam ale ogólnie jestem bez sił ostatnio, niestety was nie nadrobię ale wszystkim życzę dobrych wiadomości podczas wizyt a sarnie ekspresowego porodu
Ja melduje że we wtorek usłyszałam serce maluszka biło jak szalone 168, maluch ma już 15 mm tylko mam małego krwiaka i muszę uważać.
Jadranka, summer86, KateHawke, malka, Kaczorka, Rucola, olik321, Lena21, Sarna84 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r