Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem już na oddziale, połączyli Ktg na przedporodowej i jestem "do obserwacji" tętni spada do 100 skurczy brak. Mam nadzieję że coś dziś zdecydują zrobić.
Postaram się pisać w miarę możliwości. -
nick nieaktualnyLunaris trzymam kciuki, nie mogą długo zwlekać! Bardzo mocno wspieram.
Nika powodzenia na ktg.
U mnie pierwsze krople w laktatorze, u Domisia będziemy po południu.pilik, Jeżowa, summer86, Lunaris, Siwulec, JustynaG, Kaczorka, Lusesita, Rucola, Patrycja20, KateHawke, JuicyB, Sarna84, Minnie89, Anna Stesia, Bajkaaa, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris- dobrze, że Cie przyjęli, jesteś pod stałą obserwacją. Bez synka już ze szpitala nie wyjdziesz
kciuki zaciśnięte!
Lamka- no to niewykluczone, że zaraz nie będzie kropli,a potok mlekaza to też trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 10:21
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Lamka od pierwszej kropli wszystko się zaczyna, gratulacje :*
Lunaris no ja też mam nadzieję, że coś zdecydują, a nie będą Cię zbywać... Walcz tam o siebie i synka!
Rucola dla tych starszych chłopców też proponowałabym CzuCzu, przez lata kupowałam to na każdą okazję dzieciom mojego brata! Są np. w Rossmannie (albo przynajmniej kiedyś były), no i w Smyku. A co do reszty to też w sumie zgadzam się z Pilik, dobre rzeczy podpowiedziała, ja bym korzystała z sugestiichyba, że chodzi o jeszcze bardziej drobiazgowe prezenty, to jakieś książeczki z milionem naklejek, przynajmniej u bratanka i bratanic też naklejki zawsze cieszyły się popularnością
Pilik dziękuję za wymiary Ninki w kontekście rajstopekja zamówię już 56cm/62cm i na wszelki wypadek nawet rozmiar większe, bo z tą Kluską naszą nigdy nic nie wiadomo!
Fozzie kuruj się kochana, współczuję choroby na końcówce ciąży
A u nas za ścianą/pod nami/nad nami (nie wiem) jest remont, czekam aż mi wybudzą Agatkę ze snu tymi wiertarkami i młotkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 10:27
-
Lunaris trzymam kciuki żebyś dzisiaj poznała Stasia!
Lamka super że się rozkręca
Jezowa współczuje remontu
Co do rajstopek nie są drogie i na wszelki wypadek jedną mniejsza pare bym wzięła, bo jakby tamte były za duże to o takie małe ciężko stacjonarnie. Choć mogą być za mała, racja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 10:30
-
Update: właśnie założyli mi cewnik także będzie powtórka z Franka. Indukcja porodu. Wygląda na to że najdalej do jutra Staszek będzie z nami.
-
Lunaris - ogromne kciuki Kochana :* ściskam za rękę :*
Lamko - Kochana Tobie jeszcze nie gratulowałam, wiec... GRATULUJE dzielnego syna !!! Trzymam kciuki za nawał pokarmu i szybkie wyjścia Dominisia do domu :* :*
Pozostałym dziewczynom - tradycyjnie miłego dniaLunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaczyna boleć, podczytuję w międzyczasie żeby nie myśleć o tym.
Nika jak Twój zapis?
Lunka zaraz laktacja się rozkręci, wirtualne przytulaski dla Dominika -
Lunaris, przy drugim porodzie szyjka powinna być już bardziej podatna na rozwieranie. Trzymaj się kochana, dziś lib jutro przytulisz synka
-
Lunaris, skoro założyli Ci cewnik to chyba oznacza, że biorą pod uwagę cc, co nie?
Bo ja miałam podaną oksytocynę ale cewnika już nie.
No i jeszcze jedno - teraz nie musi być tak samo jak z poprzednim synkiem. Bądź dobrej myśli! My trzymamy kciuki!
Fozzie, współczuję choroby na finiszu. Domyślam się jak Ci ciężko.
Rozumiem, że Klara nie chce wpychać się w kolejkę
Nika, Achia, a może urodzicie jednego dnia?I jak ja Was wtedy odwiedzę?
Już ostatnia prosta, jeszcze chwilka i będziecie tulić swoje dzieciątka. Myślę, że do świąt to już wyjdziecie ze szpitala
Lamka, gratuluję! Pamiętam jak sama cieszyłam się z pierwszych kropelek mleka w laktatorze
-
Pilik bardzo dziękuję za inspiracje!!! na pewno coś wybiorę
Jezowa, Bajka równieżWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 11:07
Bajkaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
summer86 wrote:Lunaris, przy drugim porodzie szyjka powinna być już bardziej podatna na rozwieranie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 11:07
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyJustyna- chciałabym do świąt już tulić synka... Mam nadzieję, że tak będzie! A odwiedzisz jednego dnia mnie, a drugiego Nikę- albo odwrotnie :p
Lunaris- oby ten poród był łatwiejszy i mniej bolesny niż pierwszy! Trzymam ma łapkę!Lunaris, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Lunaris kciuki kochana, żeby wszystko szybko i sprawnie poszło.
Nika jak Twoje ktg i wizyta na nfz?
Lamka gratuluję kolejnych kropel mleczka. Będzie coraz lepiej.
Myślami jestem z Tobą i Domisiem.
Kaczorka dobrze że w porę poszłaś z Alą do fizjo.
Sama zaczynam się zastanawiać nad wizyta.ibishka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Lamka gratulacje Domisia! I pierwszych kropel! Będzie. Coraz lepiej.
Lunaris mocne kciuki za szybki przebieg. Tak jak pisała Summer balonik przy drugim porodzie ma łatwiej z szyjka!
Nika kciuki za ktg!
Kaczorka 6+ za reakcję! Fizjo wam pomoże!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 11:22