Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka teraz mi się przypomniało, że nasza fizjo jeszxze tejpy zakłada Franiowi na stopy, bo tez jedną układał bardziej na zewnątrz, jeśli Alusia nie będzie chciała współpracować to może to by jej pomogło ?
Lunaris, Nika trzymam kciuki niezmiennieKaczorka lubi tę wiadomość
-
Sanka jest lekarzem ale dawno jej nie było.
U mnie skurcze się wyciszyldo jutra pewnie przetrzymam.
Nika dawaj updejta! -
Lena - Aluśka stopy stawia w dobrą stronę, tylko prawą zaczyna od palców a powinna od pięty. Jak jej masuję stopy to czuję, że w tej prawej jest słabsze napięcie.
Te tejpy na wzmocnienie napięcia mięśniowego też działają?
Zobaczymy jak nam będzie szło i wtedy ewentualnie poszukamy innego sposobu
Lunaris - uparta ta Twoja szyjka i macica.. -
nick nieaktualny
-
Ja tak nie w temacie ale kozę komuś się przyda.
W fajnej cenie polar do noszenia z dzieciaczkiem w chuście (od rozmiaru 40)
https://www.bonprix.pl/style/bluza-ciazowa-z-polaru-z-wstawka-niemowleca-na-nosidelko-na-okres-ciazy-i-po-porodzie-466739772/?catalogueNumber=919084&type=image&fs=40&category=3681&return=ref -
nick nieaktualnyU Was też taka senna pogoda? Poszłam na godzinną drzemkę... Zaraz chyba będę smażyć naleśniki
Lunaris- może faktycznie potarmoś sutki?
Frez- oj chciałabym się rozpakować- tak do 20.12 maksymalniea dziś mąż mi przyniesie zdjęcia, które w końcu wywołalam! Prawie 200 zdjęć, muszę je opisać datami i włożyć do albumu. Zajęcie na popołudnie, więc rodzić mogę od jutra- jutro ma być kurier też :p
Nika- i jak ?
Lusesita- oj żadna siła mnie nie zaciągnie do wojewódzkiego. Nasłuchałam się niefajnych historii, łącznie z tym że prawie nie przeżyła córka znajomego, bo nie chcieli zrobić CC. Koleżanka też tam raz rodziła, teraz znow jest w ciąży i też tam nie chce wracać- ma taką traumę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 14:11
-
nick nieaktualny
-
Coś tam pobolewa ale mniej niż wcześniej.
Za to przyszła do pracy moja położna że szkoły rodzenia,ale mam farta! Mogłabym rodzic jużbiorę się za sutki.
Ps położna mówiła że poleca z rosmana preparat na ciemiemiuche, nie mówiła który ale chyba ten rosmanowski jakiś. Któraś z Was stosowała? Można przy okazji tej promocji skorzystać.pilik, Achia, Patrycja20, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiozę Domisiowi 2ml mleka.
Lunaris maltretuj sutki, oby skurcze się rozkrecily!JustynaG, Patrycja20, frezyjciada, Achia, Aga9090, Minnie89, pilik, Sarna84, Jeżowa, Lusesita, summer86, JuicyB, Bajkaaa, Kaczorka, Nadzieja22, Rucola, Lunaris, KateHawke, Emiilka, golonat lubią tę wiadomość
-
na ciemieniuchę polecam olej ze słodkich migdałów.
Wystarczy posmarować główkę olejkiem 30min przed kąpielą. Umyć główkę. Następnie wyszczotkować ją. Efekty widoczne już po pierwszym użyciu.
Polecam. By Justyna i Aneczka
Lamka Brawo za 2ml mleczka!!Achia, pilik, summer86, Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane, trochę Was nadrobiłam
Lamka jestem z Wami myślami:*
Lunaris no niech się w końcu rozkręci!!!
Nika kciuki za Was!!!
No i tyle zapamiętałam...
U nas powrót to bylo czyste szaleństwo starszaków. Wszyscy zwariowali na punkcie Ernesta. Wiktor tez się bardzo cieszy i stwierdził, że w końcu ma brata, a nie same siostry
Wszystkie dzieciaki chcą pomagać, to pieluszkę przynieść, to chusteczki, to wyrzucą brudna pieluchę. Mały jak ma czkawkę to zaraz mi mówią. Albo jak się przebudzi to "mamo braciszek wstał, trzeba go przewinąć i nakarmić". No jednym słowem zwariowali.
Mały tylko śpi i je, w nocy mamy 3 karmienia i tylko przewinę, nakarmię i idziemy dalej spać (mam nadzieje, że tak narazie zostanie -pomarzyć se można)
Emek do końca roku będzie w domu więc nie narzekam i mogę wracać do sił po życiu kanapowym
A to mój malutki cud
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/992b51f5a944.jpg
Mnie brzuch nie boli (a cięcie zrobili wzdłuż) za to plecy i biodra to jakaś masakra ani siedzieć za długo ani się w łóżku obrócić (efekt znieczulenia? Nigdy tak nie miałam)
Achia, Patrycja20, pilik, JustynaG, Sarna84, ibishka, Jeżowa, Luna1993, Kaczorka, blue00, Lusesita, summer86, Bajkaaa, Yoselyn82, Nadzieja22, Rucola, KateKum, Lunaris, KateHawke, malka, Emiilka, golonat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś, cieszę się, że napisałaś takie super nowiny (no prócz tych bóli).
Super, że dzieciaki tak pokochały Ernesta.Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Aga, właśnie myślałam dziś o Tobie!
Cudownie że rodzeństwo tak pozytywnie reaguje. Wielka szczęśliwa rodzinka
Otworzyli mi Pepco niedaleko domu...czuje że będę czestym gościem. Już kupiłam bluzę i spodenki dla Milana (dziękuję za tipa o chustowaniu w spodenkach, zamiast w polspioszkach! ale już nie pamiętam kto to pisał, wybaczcie :*)Aga9090, Achia, Luna1993 lubią tę wiadomość