Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris powodzenia, mam nadzieję, że oxy szybko zadziała i zaraz będziesz tulić Stasia.
Nika jak już tak się sprawy mają to lepiej, zebu dzisiaj dali oxy. Szybciej będziesz to miała za sobą i mnie stresu. Powodzenia
Veritaserum, Fela miała takie problemy jak piszesz. Najlepiej jakbyś poszła jednak na kontrolę do fizjo. Ja mogę Ci opisać ćwiczenia, ale lepiej, żeby ktoś dokładnie Ci pokazał jak je robić. Nie są skomplikowane, ale jak z każdymi ćwiczeniami trzeba je robić dobrze. A myślę, że taki mój opis nie będzie za dokładny.veritaserum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny-a ja mam takie pytanie- dałyście/ planujecie dać swoim dzieciom jedno czy dwa imiona? rozmwałam dziś o tym z przyjaciółką- bo w sumie to 2 imię tak naprawdę nie jest potrzebne.. z tradycji się wzięło nadawanie 2 imion?ja sama mam 2 imiona,ale oprócz dokumentów, gdzie muszę je wpisać do niczego nie jest mi potrzebne.. i tak się zastnawiam :p
-
Achia - Alicja ma drugie imię po mnie
Mi się ta "tradycja" podoba
Nika - dołączam też kciuki za Ciebie!
A jeszcze wracając do tematu ubrań świątecznych dla dziewczynek - może któraś chciałaby małą choinkę?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7e611dac2ef.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 12:13
Minnie89, pilik, Luna1993, Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość
-
Wow, Kaczorka - aż żałuję że nie mam córeczki, przepiękna sukienka!
Nika, Lunaris - niezmiennie zaciskam kciuki, niechże to będzie już dziś! Jest taka przejęta Wami, że już mi się śniły Wasze porody
Achia - ja daję jedno, bo my z Mężem mamy po jednym. Ale to też dlatego, że drugie często kojarzy się z patronem i jest nadawane przy chrzcie, a nas ten krok ominieRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy mamy wybrane drugie, ale nie związane z patronem (bo my też nie chrzciny), ale mój siostrzeniec wybrał- dlatego uznaliśmy że to będzie drugie imię dla Oskara
Ale tak się ogólnie zastanawiałam czy ma to jakieś znaczenie ale chyba nie :p
Lusesita-jak mąż wróci z pracy to mam nadzieję, że pojedziemyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 12:26
-
Aicha mój Szymon ma 2 imiona drugie po ojcu
U mnie w rodzinie mamy wszyscy 2 imiona, drugie to po rodzicach lub dziadkach.
Kaczorka sukienka piękna P.s dobrze że nie mam córeczki bo bym zbankrutowała
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ciagle leżę pod ktg i robią mi test ogt. Łapa boli, chyba mam źle założony wenflon. A przy 6ml oxy praktycznie nie mam skurczy.
Mój doktor akurat jest w szpitalu i ma dyżur, ale jutro już nie, a mnie pewnie wezmą na wywołanie jutro. Tylko że skoro tak słabo reaguję na oxy to może to potrwać.
Lunaris - pewnie już po porodzie jesteś! Czekam na relację i focię Staszka
Aksamitna - wiem, że to cdla Ciebie tragiczna rocznica i pewnie tunie zajrzysz, ale posyłam Ci w eter trochę wsparcia i współczucia. Trzymaj się jakoś -
Achia, a ja lubię tradycję nadawania drugiego imienia. My chyba damy po babci męża, ale najpierw chcemy popatrzeć na dziecko - na kogo nam wygląda
Sama mam drugie i nigdy nie miałam z tym problemów urzędowych. Zawsze jak trzeba podać drugie to jest wyraźnie napisane.
A w szkole to zawsze była taka fajna ciekawostka kto jak ma na drugieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 12:58