X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wrote:
    Lamka brawo! Pięknie <3 ja mam nieustannie jedną pierś bardziej leniwą, już się nauczyłam z tym żyć...
    Polubiłam bo u mnie też tak było na poczatku i w zasadzie teraz też tak jest tylko nie jest to tylko prawa pierś, ale na zmiane z lewą :P

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Polubiłam bo u mnie też tak było na poczatku i w zasadzie teraz też tak jest tylko nie jest to tylko prawa pierś, ale na zmiane z lewą :P

A to ciekawe, tak jakby się dogadywały "ej Ty, weź przejmij główną produkcję, bo już się trochę zmęczyłam" :D

Rucola, pilik lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka cudne wiadomości z rana!!!! Super, że mleczarnia ruszyła, teraz już naprawdę bedzie coraz lepiej...
    Lunaris!! Jakieś wiadomości z placu boju?? Milczenie uznajemy za dobry znak :)
    Nika a u Ciebie jak tam???
    Minnie, śliczna ciężarówa z Ciebie ;) no i brzuszek juz pokaźny

Minnie89 lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że tak Was czytam i zastanawiam się nad wizytą u fizjoterapeuty... Nie ukrywam, że gdyby nie forum, to kompletnie bym o tym nie pomyślała, ale tak wiele z Was korzysta z pomocy, że już sama nie wiem :/ nie umiem stwierdzić czy coś mnie niepokoi w Agatce, ale kontrola wizyta przecież nie zaszkodzi.

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim.

Lameczko, cudowne wieści <3 odnośnie piersi, u mnie do tej pory jest tak, że raz jedna raz druga więcej mleka daje, zmieniają się wydajnością co kilkanaście dni ;)

Lunaris, zaglądałam w nocy i liczyłam na akcję, Ty pewnie jeszcze bardziej. Trzymam kciuki aby oxy podziałała odpowiednio. Dziś naprawdę fajna data na urodziny :)

Kaczorka, dla Aluśki to coś nowego i pewnie ciężko jej zrozumieć z dnia na dzień, ale jeśli będziecie konsekwentni myślę, że przywyknie do nowych zasad.

Jeżowa, ciekawe czy nasze córki nie robiły wspólnej konferencji ;) u nas nadawanie było od 2:20 do 5.

Ja wtedy czytałam o rozszerzaniu diety, mam nadzieję, że dam radę czasowo z przygotowywaniem posiłków. Póki co i tak z emkiem najczęściej jemy co innego, więc będę robić 3 rożne obiady.. czy taką zupkę dla dziecka czy placuszki można przygotować na dwa dni i przechowywać w lodówce? Czy raczej wszystko powinno być na świeżo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 09:22

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety, brak wieści to porostu żadne wieści w moim przypadku :-/
    Od rana siedzę wykąpać i na czczo od wczoraj. Ostatnie ktg też wczoraj. Rano czopek i miałam czekać na decyzję. Czekam od 6... nikogo z lekarzy nie było, skurczy brak a cewnik jak siedział tak siedzi. Ciekawe ile jeszcze będą czekać... I my ze Staszkiem też.

Jezowa trzymajcie się z dala od męża, powiedz mu ze to karma za zrzucenie na Ciebie nadmiaru obowiązków ;) ale niech wraca szybko do zdrowia bo chory chłop tomasakra!

Nika jak są jakieś skurcze to może i rozwarcie się zacznie zwiększać i coś z tego będzie? Jeszcze urodzisz przede mną ;)

Kaczorka u nas też ciezko strasznie, po 1000 razy powtarzam "nie chodź na palcach" i jak grochem o ścianę... Trzeba robić swoje i uzbroić się w cierpliwość.

Lamka a jak Twoj brzuszek po CC?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 09:33

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, tak z innej beczki - w którym tygodniu najlepiej iść na pobranie GBS? Ostatnią szansę przed świętami mam 21.12 (czyli początek 36 tygodnia), a potem dopiero w styczniu bo Luxmed nie zapisuje na pobrania w okresie świątecznym...

Idę dziś na wizytę, ale chcę też zapytać Was, bo moja lekarka mam wrażenie, że odpowiada na moje pytania bardzo podręcznikowo i jakoś nie zawsze jestem przekonana ;)

Jeżowa - ja, blond? Tylko mój stan umysłu to obecnie blond (nie obrażając blondynek oczywiście!) :D

Dziękuję za komplementy, tak jak pisałam ostatnio - czuje się ogromna!

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie, wyglądasz obłędnie :)
    Ja gbs robiłam 35+1 - też w lux

Btw. Do cc pozostało 20 dni. Do tp z om 24 dni, do tp z usg 12 dni. Zaczynam świrowac :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 10:03

• Rucola Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie ja GBSa robiłam 35+3 bodajże, więc przed świętami to będzie dobry czas :)

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odmeldowuje się, zabierają mnie na zdjeci cennika i będzie oxy. Szczerze to jestem zesrana i już dzwonie po Ciastka żeby jechał. Trzymajcie kciuki żebym nie uciekła a ja dam znać jak tylko urodzę.

Ps GBS w 36 tc miałam i lepiej nie później bo nie wiadomo kiedy poród nas złapie ;)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris- kciuki!!!

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris kciuki <3

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris mocne kciuki &&& oby oxy nie bolała i szybko spełniła swoje zadanie! Piękny dzień na przywitanie Stasia <3

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris myślę o Tobie dzisiaj, dasz radę!
    A co do brzuszka po cc to jest dobrze, tylko ze wstawaniem jest lekki problem.

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Wczoraj miałam cały dzień poza domem i ledwo żyję, dałam radę tylko Was przeczytać i padłam.

Lamka, gratuluję pięknej ilości mleczka <3

Lunaris, trzymam kciuki!

Nika informuj na bieżąco, bo tu niby nic, a może Cię weźmie z zaskoczenia :)

Minnie pięknie wyglądasz :)

Tymczasem lecę odebrać ostatnie zamówienie z Rossmanna, którego mąż zapomniał wczoraj odebrać, bo przecież 3 paczki, to za dużo, żeby pamiętać :D

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris trzymam kciuki i czekam na wieści jestem z Tobą!!

Nika wyśpij się na zapas Ehhh jak by tak szło :(

Lamka ja zawsze odciągałam z lewej mniej i nie poddawaj sie nawet jak ból będzie okropne bo jak przetrwasz ten czas to pózniej będzie mega wygoda.

A nawiasem nawet nie wiedziałam że są automaty do robienia mleka coś jak express do kawy ;)

Minne pięknie wyglądasz!!

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Afi 3 :(
    Robimy test oct i oxy jutro albo i dziś

Troche nerwów.

Mam paskudniw wbity wenflon w prawej. Ciezko pisac

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika jeszcze chwila!!
    Mało pisze ale zawsze jestem z wami, dopiero jem śniadanie

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2018, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika mocne kciuki za Was też! wygląda na to,że wstrzelisz się w swój TP ;) wiem,że się denerwujesz, ale już niedługo poznasz i utulisz Renatkę!

faktycznie robi się tu kumulacja porodów :) Karma a jak u Ciebie? ;p

• pilik Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris, Nika powodzenia dziś!

Nie wiem czy czytasz, ale ciepło dzisiaj myśle Aksamitna o Tobie i Twoich dziewczynach... data mi utkwiła bo dzisiaj urodziny mojej chrześnicy...

Lamka <3

ds022el.png

u4uGp2.png
‹‹ 2503 2504 2505 2506 2507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ