Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżowa wrote:Lamka brawo! Pięknie
ja mam nieustannie jedną pierś bardziej leniwą, już się nauczyłam z tym żyć...
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Polubiłam bo u mnie też tak było na poczatku i w zasadzie teraz też tak jest tylko nie jest to tylko prawa pierś, ale na zmiane z lewą
A to ciekawe, tak jakby się dogadywały "ej Ty, weź przejmij główną produkcję, bo już się trochę zmęczyłam"Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Lamka cudne wiadomości z rana!!!! Super, że mleczarnia ruszyła, teraz już naprawdę bedzie coraz lepiej...
Lunaris!! Jakieś wiadomości z placu boju?? Milczenie uznajemy za dobry znak
Nika a u Ciebie jak tam???
Minnie, śliczna ciężarówa z Ciebieno i brzuszek juz pokaźny
Minnie89 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Powiem Wam, że tak Was czytam i zastanawiam się nad wizytą u fizjoterapeuty... Nie ukrywam, że gdyby nie forum, to kompletnie bym o tym nie pomyślała, ale tak wiele z Was korzysta z pomocy, że już sama nie wiem
nie umiem stwierdzić czy coś mnie niepokoi w Agatce, ale kontrola wizyta przecież nie zaszkodzi.
-
Dzień dobry wszystkim.
Lameczko, cudowne wieściodnośnie piersi, u mnie do tej pory jest tak, że raz jedna raz druga więcej mleka daje, zmieniają się wydajnością co kilkanaście dni
Lunaris, zaglądałam w nocy i liczyłam na akcję, Ty pewnie jeszcze bardziej. Trzymam kciuki aby oxy podziałała odpowiednio. Dziś naprawdę fajna data na urodziny
Kaczorka, dla Aluśki to coś nowego i pewnie ciężko jej zrozumieć z dnia na dzień, ale jeśli będziecie konsekwentni myślę, że przywyknie do nowych zasad.
Jeżowa, ciekawe czy nasze córki nie robiły wspólnej konferencjiu nas nadawanie było od 2:20 do 5.
Ja wtedy czytałam o rozszerzaniu diety, mam nadzieję, że dam radę czasowo z przygotowywaniem posiłków. Póki co i tak z emkiem najczęściej jemy co innego, więc będę robić 3 rożne obiady.. czy taką zupkę dla dziecka czy placuszki można przygotować na dwa dni i przechowywać w lodówce? Czy raczej wszystko powinno być na świeżo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 09:22
-
No niestety, brak wieści to porostu żadne wieści w moim przypadku
Od rana siedzę wykąpać i na czczo od wczoraj. Ostatnie ktg też wczoraj. Rano czopek i miałam czekać na decyzję. Czekam od 6... nikogo z lekarzy nie było, skurczy brak a cewnik jak siedział tak siedzi. Ciekawe ile jeszcze będą czekać... I my ze Staszkiem też.
Jezowa trzymajcie się z dala od męża, powiedz mu ze to karma za zrzucenie na Ciebie nadmiaru obowiązkówale niech wraca szybko do zdrowia bo chory chłop tomasakra!
Nika jak są jakieś skurcze to może i rozwarcie się zacznie zwiększać i coś z tego będzie? Jeszcze urodzisz przede mną
Kaczorka u nas też ciezko strasznie, po 1000 razy powtarzam "nie chodź na palcach" i jak grochem o ścianę... Trzeba robić swoje i uzbroić się w cierpliwość.
Lamka a jak Twoj brzuszek po CC?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 09:33
-
Kochane, tak z innej beczki - w którym tygodniu najlepiej iść na pobranie GBS? Ostatnią szansę przed świętami mam 21.12 (czyli początek 36 tygodnia), a potem dopiero w styczniu bo Luxmed nie zapisuje na pobrania w okresie świątecznym...
Idę dziś na wizytę, ale chcę też zapytać Was, bo moja lekarka mam wrażenie, że odpowiada na moje pytania bardzo podręcznikowo i jakoś nie zawsze jestem przekonana
Jeżowa - ja, blond? Tylko mój stan umysłu to obecnie blond (nie obrażając blondynek oczywiście!)
Dziękuję za komplementy, tak jak pisałam ostatnio - czuje się ogromna! -
Odmeldowuje się, zabierają mnie na zdjeci cennika i będzie oxy. Szczerze to jestem zesrana i już dzwonie po Ciastka żeby jechał. Trzymajcie kciuki żebym nie uciekła a ja dam znać jak tylko urodzę.
Ps GBS w 36 tc miałam i lepiej nie później bo nie wiadomo kiedy poród nas złapie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Wczoraj miałam cały dzień poza domem i ledwo żyję, dałam radę tylko Was przeczytać i padłam.
Lamka, gratuluję pięknej ilości mleczka
Lunaris, trzymam kciuki!
Nika informuj na bieżąco, bo tu niby nic, a może Cię weźmie z zaskoczenia
Minnie pięknie wyglądasz
Tymczasem lecę odebrać ostatnie zamówienie z Rossmanna, którego mąż zapomniał wczoraj odebrać, bo przecież 3 paczki, to za dużo, żeby pamiętać -
Lunaris trzymam kciuki i czekam na wieści jestem z Tobą!!
Nika wyśpij się na zapas Ehhh jak by tak szło
Lamka ja zawsze odciągałam z lewej mniej i nie poddawaj sie nawet jak ból będzie okropne bo jak przetrwasz ten czas to pózniej będzie mega wygoda.
A nawiasem nawet nie wiedziałam że są automaty do robienia mleka coś jak express do kawy
Minne pięknie wyglądasz!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny