Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emi dopiero doczytałam Twojego posta.
Tak, swojej DR zdecydowanie NIE!!! i jeszcze raz NIE polecam. Jeśli kogoś z Kraśnickiej to Dr Wiktora, Jaczewskiego unikam jak ognia, na Staszica jest też kilku fajnych lekarzy ale nie wiem czy tam chcesz rodzić (pisałaś o jaczewskim).
Ja siedzę jak na jaju- czekam na położną. Wizja wyjęcia szwów to jak rozpakowywanie cukierków z choinki w święta
Achia pięknie! Może się zdrzemnij. Końcówka jest mega męcząca psychicznie, wiem. To już niedługo- będziesz siedziała z nami z bólem głowy po nocach
Kaczorka dzięki za przepisanie
LAMKA NIKA Kochane jak Wy się macie? jak żyjecie? siedzę tu ze swoim wrzeszczuchem i myślę o WasNIka- Stachu też ma futro na plecach
mam nadzieję że mu się przetrze bo takiego zaroślaka to ja bym jako kobieta nie chciała fuj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 11:55
-
... wow ale mamy listę na pierwszej stronie... uwierzycie w to exDINUSIE ???
patrzę i patrzę i płakać mi się chcez tych wszystkich małych szczęść
musimy zbierać pampersy i wysłać wirusy szczęścia dziewczynom na Dinkach pod choinkę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 11:58
pilik, Minnie89, emi2016, by7mistake, KateHawke, Rucola, Lusesita, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFotkę dopiero co wrzucałam,ale proszę,na świeżo przed uśnięciem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ebba44159fa.jpgKaczorka, Nadzieja22, Lunaris, emi2016, JustynaG, Siwulec, frezyjciada, Yoselyn82, pilik, -Mamunia-, Aga9090, KateHawke, Rucola, ibishka, Lusesita, Jeżowa, olik321, Anna Stesia, malka lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:... wow ale mamy listę na pierwszej stronie... uwierzycie w to exDINUSIE ???
musimy zbierać pampersy i wysłać wirusy szczęścia dziewczynom na Dinkach pod choinkę!
45 dzieciuszków25 dziewczynek i 20 chłopców
Ale pampersa Aluśki to lepiej żebym nikomu nie wysyłała :pblue00, summer86, Lunaris, emi2016, Bajkaaa, Rucola, Lusesita, Jeżowa, Anna Stesia, Lena21, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:... wow ale mamy listę na pierwszej stronie... uwierzycie w to exDINUSIE ???
Właśnie też tak patrzyłam, że lista zacna! I to tyle dziewczyn, które miesiąc w miesiąc czyhały na miesięcznych wątkach. Możnaby ksiązkę z tego wątku napisać, i chyba bym sama nieraz plakala czytając!
Ale nadchodzących porodow ubywa, musimy jakoś zaczarować resztę.
Melevis, Emi - już się nie mogę doczekać Waszych małych brzuszkówemi2016, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
BABY RZĄDZĄ
Minnie rewelacyjny pomysł! I nawet wiem komu bym to zleciła: Resecik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 12:22
Minnie89, pilik, Rucola, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Kaczorka kochana nie mam najmniejszego zamiaru jeszcze rodzic hihi :*
Lunaris brawo dla Frania za ubranie choineczki
Achia fajnie że zapis ok
Edit : Kaczorka jak znajdziesz chwilkę to wpisz mi imię mojej księżniczki - KajaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 12:23
Minnie89, Kaczorka, -Mamunia-, KateHawke, Rucola, Jeżowa, Nadzieja22, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Emi dopiero doczytałam Twojego posta.
Tak, swojej DR zdecydowanie NIE!!! i jeszcze raz NIE polecam. Jeśli kogoś z Kraśnickiej to Dr Wiktora, Jaczewskiego unikam jak ognia, na Staszica jest też kilku fajnych lekarzy ale nie wiem czy tam chcesz rodzić (pisałaś o jaczewskim).
Ja siedzę jak na jaju- czekam na położną. Wizja wyjęcia szwów to jak rozpakowywanie cukierków z choinki w święta
Achia pięknie! Może się zdrzemnij. Końcówka jest mega męcząca psychicznie, wiem. To już niedługo- będziesz siedziała z nami z bólem głowy po nocach
Kaczorka dzięki za przepisanie
LAMKA NIKA Kochane jak Wy się macie? jak żyjecie? siedzę tu ze swoim wrzeszczuchem i myślę o WasNIka- Stachu też ma futro na plecach
mam nadzieję że mu się przetrze bo takiego zaroślaka to ja bym jako kobieta nie chciała fuj!
Jaczewski raczej skreślałam, Lubratowską też - tam rodziłam za pierwszym razem - miałam stamtąd lekarza prowadzącego, który po za skierowaniem mnie do szpitlala w 33 tc, nic więcjen ie zrobił, ale zajęła się mną Ordynatr Wawrzycka i o ile nie przebiera w słowach, to jednak z niej byłam mega zadowlona, ale nie chcę na nią trfić w tak krótkim odstępie od cc. Wcześniaki super, ale położne noworodkowe to jakaś masakra. Myślę właśnie o Staszica i o Kraśnickich.
Kojarzysz może dr Maciejczyk-Pacułę ze Staszica ? Jestem do nie zapisana na NFZ, a jutro mam usg u lekarza prywatneg, który przyjmuje na Kraśnickich (Milczarek) -
nick nieaktualny
-
Heh, mąż gadał z bratem o prezentach na święta. My uznaliśmy, że dzieciakom zrobimy drobne upominki (książeczki dla 10 miesięcznej dziewczynki i samochód sterowany dla chłopca, który w przyszłym roku skończy 3 lata) a dorosłych sobie darujemy, bo za dużo ich.
To ten sobie zażyczył, żeby mu powiedzieć co mają dla naszej Aluśki kupić i najlepiej jeszcze linka wysłać.. dobrze, że nie rzucił hasłem, byśmy kupili a oni kasę oddadzą :p
A w ogóle w tamtym roku sobie wymyśliliśmy kreatywne prezenty - w sensie takie, które zajmują czas. I do dzisiaj leżą nie otwarte, bo przy Aluśce się nie da.. -
Rucola, super, że mieszkanie będzie szybciej.
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę (w pozytywny sposob) gotowości do ponownego zostania mamą, zarowno Waszej jak i Waszych emków.
Ja wewnętrznie bardzo bym to chciala raz jeszcze przeżyć, ale jestem prawie pewna, że nie udźwignę wychowania dwójkialbo jestem zbyt mało zaradna albo zbyt wygodna.
-
Kaczorka wrote:Heh, mąż gadał z bratem o prezentach na święta. My uznaliśmy, że dzieciakom zrobimy drobne upominki (książeczki dla 10 miesięcznej dziewczynki i samochód sterowany dla chłopca, który w przyszłym roku skończy 3 lata) a dorosłych sobie darujemy, bo za dużo ich.
To ten sobie zażyczył, żeby mu powiedzieć co mają dla naszej Aluśki kupić i najlepiej jeszcze linka wysłać.. dobrze, że nie rzucił hasłem, byśmy kupili a oni kasę oddadzą :p
A w ogóle w tamtym roku sobie wymyśliliśmy kreatywne prezenty - w sensie takie, które zajmują czas. I do dzisiaj leżą nie otwarte, bo przy Aluśce się nie da..
Ehhhh... to u nas przynajmniej wieczorami się da, Łucja o 20 już śpi, więc wieczory są dla nasAle za 7 miesięcy może być różnie...
Zaraz zwariuję od tego odświeżani stronyTak się boję tej bety...
-
Emi - my o 20 już nie mamy mocy :p młoda wieczorem jest tak absorbująca i marudna, że zwykle mąż zasypia razem z Aluśką, gdy tylko poczuje poduszkę pod głową
A za wynik bety trzymam kciuki!
Summer - póki co Anulka jest malutka, więc nie ma się co dziwić, że nie czujesz się na siłach na drugie dziecko. Ale za 3-4 lata sytuacja będzie inna i może wtedy zarówno Ty, jak i Twój mąż zapragniecie mieć drugie dzieciątkoemi2016, Rucola, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummer dałabyś rade. Fakt ja o drugim myślałam dopiero jak poszedł do przedszkola jako 3 latek. Pamietam jak miał dwa lata to myślałam że jestem w ciąży bardzo to przeżyłam A ile płaczu było, a potem o nieudanych próbach zalowalam ze nie chcialam tego dziecka.
-
Summer, ja jeszcze 2 miesiące temu nie wyobrażałam sobie drugiej ciąży, a teraz już kocham to Małe pod moim sercem i modlę się żeby było zdrowe
Jakoś się ułoży, nie ja pierwsza i nie ja ostatnia jeste w takiej sytuacji, a niesamowicie się cieszę, że tym razem ominęła mnie stymulacja !
-
nick nieaktualnySummer życzę Ci żebyś poczuła się za jakiś czas gotowa i Twój emek też
nie każdy chce mieć dzieci rok po roku/ po dwóch, ja chciałam, wyszło jak wyszło, ale nie żałuję, bo widzę, że byłoby o wiele trudniej z mniejszą różnica wieku. Nasze 3,5 roku jest dla nas idealne. Chcemy trójkę, ale oboje nie jesteśmy gotowi i myślę że nawet te 1,5 roku które teraz zakładamy to będzie za mało
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Kaczorka ja bym prosiła żeby zmienić u Nat wzrost bo ta żyrafa miała 59cm przy porodzie
Emi trzymam kciuki za betę, niech będzie piękny przyrost.
I czekam na wasze prenatalne z niecierpliwością Melevis i Emi
Ja przy mojej marudzie jak pomyślę że mogłabym być w ciąży i przy niej to aż gęsiej skórki dostajępomyślę nad tym najwcześniej za 2-3 lata.
A tu moja mała maruda
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12e08e55e1fe.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3053a88c243d.jpgemi2016, Luna1993, blue00, Rucola, Yoselyn82, Lusesita, Achia, Jeżowa, -Mamunia-, summer86, olik321, Lunaris, Patrycja20, Minnie89, Anna Stesia, Kaczorka, pilik, Lena21, Siwulec, Nadzieja22 lubią tę wiadomość