X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, znacie moją historię z przypinką prawda? Z dziewczyną, która mi ją wysłała mam kontakt, ona pisze czasem co u niej, ja co u nas. Taka trochę "matka chrzestna" Oskara. Planuje jak Oskar się urodzi wysłać jej jego zdjęcie w ramce, coś słodkiego, jakiś drobiazg. Poszłam dziś na pocztę,myslalam że po resztę paczek z allie. Patrzę-to nie allie. Otwieram, a tam krótki list z życzeniami od tej dziewczyny właśnie, 3 x bodziaki ( takie na maksa śliczne!), Czekoladki i nieduża książka. W liście życzeń moc, napisane że to drobiazgi- coś dla mnie i dla dziecka. Że ona czuje się ciocią właśnie:) Jako że odbiór miałam w agencji pocztowej w selgrosie i szliśmy na zakupy to jak to zobaczyłam to się spłakałam jak bóbr w sklepie.ze wzruszenia. Mąż mówił,że wygląda jakby mi coś zrobił a ja ryczę ;)
    A ja po prostu odpadłam. Zważywszy też na to, że siostra chciała mi wysłać paczkę jak zapłacę za przesyłkę, to jak mi się to właśnie przypomniało,to w ogóle beksa poszła.
    Jestem szczerze wzruszona i poruszona. I cieszę się, że są tacy ludzie na świecie. Bezinteresowni. Cudowni. Wspaniali. No cóż, znów ryczę :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 18:31

KateHawke, blue00, emi2016, Jeżowa, Minnie89, olik321, summer86, Lena21, Siwulec, Lusesita, JustynaG, Luna1993, pilik, Kaczorka, Bocianiątko, Lunaris, Patrycja20, Rucola, ibishka, Nadzieja22, JuicyB lubią tę wiadomość

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna obawiam się że może już dobijać do tych 6kg :O 27.11 miała 5100g a następna wizyta dopiero w połowie stycznia więc mogę się tylko domyślać. Ostatnio ją też mierzyłam metrem krawieckim to wyszło 63cm.
    Ooo tak a rączki mamy też bardzo smaczne :)

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia <3 piękny gest :) i to od zupełnie obcej osoby... Ktoś by się mógł czegoś nauczyć na tym przykładzie!

Justyna a ja od rana zapomniałam napisać, że Twoja Aneczka jest PRZECUDNA! Tak samo jak Natalia Kate <3

Czasem się łapię na tym, że chce coś napisać na forum, ale nagle się zajmę Agatką, w głowie mam ułożone co chciałam przekazać i potem myślę, że to napisałam, a tak nie jest...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 18:45

JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - sama mam mokre oczy jak to czytam... Magia :)

dqprhdge2q9dik3m.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia pięknie się ta dziewczyna zachowała.

Justyna, aneczka jest śliczna.

Summer tak to już bywa z pracą.. w ogóle wkurza mnje bardzo dyskryminacja kobiet jako pracownika. Jak nie masz dziecka źle bo za chwilę się zdecydujesz, jak masz jedno źle bo za chwilę będziesz chciała drugie i najlepiej zebys mialam juz dwójkę odchowaną ale oczywiście z ciągłym doświadczeniem w branży :)

JustynaG lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna, KateHawke - dołączam do zachwytód nad Aneczką i Nat! Sama słodycz <3

KateHawke, JustynaG lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia to takie prawdziwe że od obcych osób dostajemy więcej wsparcia i miłości niż od bliskich. Wzruszyła mnie twoja opowieść. Na prawdę piękny gest <3

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia tez mam mokre oczy ! Piękna historia :). swoje dwie przypinki tez podałam dalej razem z ogromnymi kciukami prosto z serca, mam nadzieję, że też będą miały taką moc ! A Twojej siostrze to bym tą historie opowiedziała, że prezent od obcej osoby bezinteresownie, może by coś do niej dotarło

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena- ta magiczna przypinka poszła też dalej w świat ;) dostała ją Nadzieja, która posyła ją dalej :)
    Siostrze opowiem. Jak tylko zacznę z nią rozmawiać.bo do porodu mówiłam, że się nie odezwę zważywszy na tą ostatnią sytuacje...

Nadzieja22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to te bodziaki :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21fbdb64dcbb.jpg

summer86, Lena21, KateHawke, olik321, emi2016, Luna1993, JustynaG, pilik, Jeżowa, Siwulec, Kaczorka, Lusesita, Lunaris, Patrycja20, Minnie89, Yoselyn82, Rucola, ibishka, malka, Nadzieja22, JuicyB, Anna Stesia lubią tę wiadomość

• Melevis Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia cudowny gest, aż serce się raduje, że są jeszcze tacy wspaniali ludzie w tym padole, gdzie praktycznie każdy chce coś za coś.

ibishka ale jak ta koleżanka zaszła w trzecią ciążę i chłopcy mieli po 10 miesięcy to musieli mieć 19, gdy kolejne bliźniaki przyszły na świat, a nie 2,5 roku. Także jeszcze większy hardcor :D

Rucola lubi tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate przepraszam Natalka oczywiście tez do zacałowania. Tak to jest jak się czyta w przerwach :(

Emi gratuluję bety!

Jeżowa przez Ciebie i Fozzie jade zaraz do hm :p

emi2016, KateHawke, Jeżowa lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia sama mam mokre oczy <3 przypomniało mi się jak dostałam całe wielkie pudło dziewczęcych ciuszków od naszej Emilki <3 czapeczkę i sukienkę od Pilik :) i kombinezon od Ewelina który mała nosi do dzisiaj :) sama planuje którejś z Was (o ile będą chętne) puścić nasze ciuszki, jak tylko to moje małe wyrośnie z 50 ;)
    A moja przypinkę dostała Yoselyn <3 druga niecnie trzymam dla siebie na za rok :>

Minnie dzielna szyjka ;) !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 19:28

Minnie89 lubi tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - piękny prezent dostaliście z Oskarem :D

A do mnie dziś przyszedł segregator od mamy ginekolog i też przypinkę dostałam. Mi nie jest chwilowo potrzebna, więc też mogę ją puścić w świat. Dam wcześniej Aluśce potrzymać, to może dziewczyńskich fluidów złapie ;)

Ibishka - Twoja znajoma z potrójną pulą bliźniaków to bank rozbiła ;)

summer86, emi2016, Bocianiątko, Lusesita, KateHawke, Rucola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia piękny gest.

Do mnie dotarł dziś spiworek. Jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu.
    Oczywiście nie miałam czasu go nawet ogarnąć na wózek :-/
    Ale za to pierniczki zrobiłam i pomylam podłogi :-D

Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia. Katar dalej męczy. Załapałam go od Domiśki pewnie jak jej gluty wyciagalam.

Kaczorka lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka jeśli nie masz komu dać przypinki to jakbyś miała chęć to mam jedną przyjaciółkę która jest po 3 poronieniach, leczy się immuno i teraz miała zajść po wlewach ale się nie udało i jest bardzo zrezygnowana. Gdybym miała to sama bym jej dała przypinkę. Tak bardzo mi jej żal... To osoba o bardzo dobrym serduszku, kocha dzieci, nie znam nikogo kto by bardziej zasługiwał na dzieciaczka.
    Echhh niesprawiedliwy jest bardzo ten padół ziemski...

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita ja zawsze się boję że mnie coś dopadnie jak wyciągam gluty Nat. Ale za to Nat ma mega ubaw jak wysysam jej w nosku :D

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate moja zaczęła się bronić. Macha rękami i wyrywa mi z rąk Fride. Ale też nie zawsze.
    A teraz ma takie gluciszcza że ło matko.

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ACHIA wspaniała historia <3

LAMKA dołączę do chóru: jakaś głupota z tym ważeniem. Domiś był kilka ładnych dni w sedacji lekowej i ma prawo być taki jeszcze podsypiający. Tym bardziej że był też poddany tlenoterapii. Trochę mu zejdzie zanim to odda i zacznie być wierzgającym noworodkiem.
    Mimo przystawiania do piersi Staś w szpitalu tylko ubywał. Butelka była niezbędna ale wyręczała go w pracy,na piersi dziecko się męczy i dlatego zasypia. Dałam mu MM i proszę- dziś na wizycie 3500 (wychodziliśmy z wagą 3180) a teraz spokojnie schodzę z butelek. Kochana jak masz tyle mleka żeby ściągnąć pełną porcję na karmienie to nic się nie przejmuj- przystawiaj a resztę podawaj z butli. Domiś musi poznać co to cycuszki bo do tej pory miał tylko butelkę/sondę. Rób swoje byle Was wypuścili.

Taka mądra jestem bo przesiedziałam z położną i CDL 1,5h po południu :P

UWAGA MAMY CHŁOPCÓW: moja położna potwierdza -nie bawimy sie siusiakami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 21:21

summer86, Rucola, Achia, Minnie89, pilik, JuicyB, JustynaG lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha no nie bawimy się :P Siusiaki tatusiów są do zabawy :P

Lunaris, Minnie89, Nadzieja22, pilik, JuicyB, JustynaG, Fozzie Bear, frezyjciada, Emiilka lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
‹‹ 2557 2558 2559 2560 2561 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ