Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, znacie moją historię z przypinką prawda? Z dziewczyną, która mi ją wysłała mam kontakt, ona pisze czasem co u niej, ja co u nas. Taka trochę "matka chrzestna" Oskara. Planuje jak Oskar się urodzi wysłać jej jego zdjęcie w ramce, coś słodkiego, jakiś drobiazg. Poszłam dziś na pocztę,myslalam że po resztę paczek z allie. Patrzę-to nie allie. Otwieram, a tam krótki list z życzeniami od tej dziewczyny właśnie, 3 x bodziaki ( takie na maksa śliczne!), Czekoladki i nieduża książka. W liście życzeń moc, napisane że to drobiazgi- coś dla mnie i dla dziecka. Że ona czuje się ciocią właśnie:) Jako że odbiór miałam w agencji pocztowej w selgrosie i szliśmy na zakupy to jak to zobaczyłam to się spłakałam jak bóbr w sklepie.ze wzruszenia. Mąż mówił,że wygląda jakby mi coś zrobił a ja ryczę
A ja po prostu odpadłam. Zważywszy też na to, że siostra chciała mi wysłać paczkę jak zapłacę za przesyłkę, to jak mi się to właśnie przypomniało,to w ogóle beksa poszła.
Jestem szczerze wzruszona i poruszona. I cieszę się, że są tacy ludzie na świecie. Bezinteresowni. Cudowni. Wspaniali. No cóż, znów ryczę :pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 18:31
KateHawke, blue00, emi2016, Jeżowa, Minnie89, olik321, summer86, Lena21, Siwulec, Lusesita, JustynaG, Luna1993, pilik, Kaczorka, Bocianiątko, Lunaris, Patrycja20, Rucola, ibishka, Nadzieja22, JuicyB lubią tę wiadomość
-
Justyna obawiam się że może już dobijać do tych 6kg
27.11 miała 5100g a następna wizyta dopiero w połowie stycznia więc mogę się tylko domyślać. Ostatnio ją też mierzyłam metrem krawieckim to wyszło 63cm.
Ooo tak a rączki mamy też bardzo smaczne -
Achia
piękny gest
i to od zupełnie obcej osoby... Ktoś by się mógł czegoś nauczyć na tym przykładzie!
Justyna a ja od rana zapomniałam napisać, że Twoja Aneczka jest PRZECUDNA! Tak samo jak Natalia Kate
Czasem się łapię na tym, że chce coś napisać na forum, ale nagle się zajmę Agatką, w głowie mam ułożone co chciałam przekazać i potem myślę, że to napisałam, a tak nie jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 18:45
JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
-
Achia pięknie się ta dziewczyna zachowała.
Justyna, aneczka jest śliczna.
Summer tak to już bywa z pracą.. w ogóle wkurza mnje bardzo dyskryminacja kobiet jako pracownika. Jak nie masz dziecka źle bo za chwilę się zdecydujesz, jak masz jedno źle bo za chwilę będziesz chciała drugie i najlepiej zebys mialam juz dwójkę odchowaną ale oczywiście z ciągłym doświadczeniem w branżyJustynaG lubi tę wiadomość
-
Justyna, KateHawke - dołączam do zachwytód nad Aneczką i Nat! Sama słodycz
KateHawke, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Achia tez mam mokre oczy ! Piękna historia
. swoje dwie przypinki tez podałam dalej razem z ogromnymi kciukami prosto z serca, mam nadzieję, że też będą miały taką moc ! A Twojej siostrze to bym tą historie opowiedziała, że prezent od obcej osoby bezinteresownie, może by coś do niej dotarło
-
nick nieaktualnyLena- ta magiczna przypinka poszła też dalej w świat
dostała ją Nadzieja, która posyła ją dalej
Siostrze opowiem. Jak tylko zacznę z nią rozmawiać.bo do porodu mówiłam, że się nie odezwę zważywszy na tą ostatnią sytuacje...Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to te bodziaki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21fbdb64dcbb.jpgsummer86, Lena21, KateHawke, olik321, emi2016, Luna1993, JustynaG, pilik, Jeżowa, Siwulec, Kaczorka, Lusesita, Lunaris, Patrycja20, Minnie89, Yoselyn82, Rucola, ibishka, malka, Nadzieja22, JuicyB, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Achia cudowny gest, aż serce się raduje, że są jeszcze tacy wspaniali ludzie w tym padole, gdzie praktycznie każdy chce coś za coś.
ibishka ale jak ta koleżanka zaszła w trzecią ciążę i chłopcy mieli po 10 miesięcy to musieli mieć 19, gdy kolejne bliźniaki przyszły na świat, a nie 2,5 roku. Także jeszcze większy hardcorRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia sama mam mokre oczy
przypomniało mi się jak dostałam całe wielkie pudło dziewczęcych ciuszków od naszej Emilki
czapeczkę i sukienkę od Pilik
i kombinezon od Ewelina który mała nosi do dzisiaj
sama planuje którejś z Was (o ile będą chętne) puścić nasze ciuszki, jak tylko to moje małe wyrośnie z 50
A moja przypinkę dostała Yoselyndruga niecnie trzymam dla siebie na za rok :>
Minnie dzielna szyjka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 19:28
Minnie89 lubi tę wiadomość
-
Achia - piękny prezent dostaliście z Oskarem
A do mnie dziś przyszedł segregator od mamy ginekolog i też przypinkę dostałam. Mi nie jest chwilowo potrzebna, więc też mogę ją puścić w świat. Dam wcześniej Aluśce potrzymać, to może dziewczyńskich fluidów złapie
Ibishka - Twoja znajoma z potrójną pulą bliźniaków to bank rozbiłasummer86, emi2016, Bocianiątko, Lusesita, KateHawke, Rucola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Achia piękny gest.
Do mnie dotarł dziś spiworek. Jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu.
Oczywiście nie miałam czasu go nawet ogarnąć na wózek
Ale za to pierniczki zrobiłam i pomylam podłogi
Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia. Katar dalej męczy. Załapałam go od Domiśki pewnie jak jej gluty wyciagalam.
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Kaczorka jeśli nie masz komu dać przypinki to jakbyś miała chęć to mam jedną przyjaciółkę która jest po 3 poronieniach, leczy się immuno i teraz miała zajść po wlewach ale się nie udało i jest bardzo zrezygnowana. Gdybym miała to sama bym jej dała przypinkę. Tak bardzo mi jej żal... To osoba o bardzo dobrym serduszku, kocha dzieci, nie znam nikogo kto by bardziej zasługiwał na dzieciaczka.
Echhh niesprawiedliwy jest bardzo ten padół ziemski... -
ACHIA wspaniała historia
LAMKA dołączę do chóru: jakaś głupota z tym ważeniem. Domiś był kilka ładnych dni w sedacji lekowej i ma prawo być taki jeszcze podsypiający. Tym bardziej że był też poddany tlenoterapii. Trochę mu zejdzie zanim to odda i zacznie być wierzgającym noworodkiem.
Mimo przystawiania do piersi Staś w szpitalu tylko ubywał. Butelka była niezbędna ale wyręczała go w pracy,na piersi dziecko się męczy i dlatego zasypia. Dałam mu MM i proszę- dziś na wizycie 3500 (wychodziliśmy z wagą 3180) a teraz spokojnie schodzę z butelek. Kochana jak masz tyle mleka żeby ściągnąć pełną porcję na karmienie to nic się nie przejmuj- przystawiaj a resztę podawaj z butli. Domiś musi poznać co to cycuszki bo do tej pory miał tylko butelkę/sondę. Rób swoje byle Was wypuścili.
Taka mądra jestem bo przesiedziałam z położną i CDL 1,5h po południu
UWAGA MAMY CHŁOPCÓW: moja położna potwierdza -nie bawimy sie siusiakamiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 21:21
summer86, Rucola, Achia, Minnie89, pilik, JuicyB, JustynaG lubią tę wiadomość
-
hahahaha no nie bawimy się
Siusiaki tatusiów są do zabawy
Lunaris, Minnie89, Nadzieja22, pilik, JuicyB, JustynaG, Fozzie Bear, frezyjciada, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021