Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna osmiorniczka tak na 5-6 miesięcy bardziej, cięższa i większa i dzieciaczek musi już umieć ładnie trzymać przedmioty. Grzyba kupiłam i uważałam za nie wypał i stratę kasy, a od jakiegoś miesiąca to jest najważniejszy gryzak, którego uwielbia i dzień w dzień zagryza. Małpka się cieszyła wcześniej większym zainteresowaniem teraz czasem weźmie jak nie ja grzyba na widoku
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
My chyba wszystkie jesteśmy trochę bi :p
Summer dobrze mówi, chyba już czas na pokaz wigilijnych kreacji! Moja już była, kilka innych było, proszę nadrabiać, niech te co mają strachliwych mężów chociaż sobie tutaj dobrze zrobiąLuna1993, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania dostanie w święta ośmiorniczkę
No dziewuszki, pokazywać świąteczne kreacje! Frez ja pamiętam Twoją fenomenalną kieckę ciążową z lumpka więc chętnie obejrzę Twoje nowe łupy :ppilik, Rucola lubią tę wiadomość
-
Patrycja - wiesz, że najpierw się zdziwiłam widząc Twój brzuszek? Mój zmęczony mózg zapomniał, że Ty w ciąży jeszcze jesteś :p
A wyglądasz ekstrai kolor sukienki jeden z moich ulubionych
Fozzie - Fozzie, Fozzie, Fozzie.. :p 5kg w ciąży to ja chyba od samego faktu bycia w niej przytyłam..
Brzusio piękny
Frez - zdecydowanie czekamy na fotkę kiecki
Jeżowa - takie luźniejsze sukienki dzisiaj w H&M znalazłamza swoją dałam 55zł :p jest tak wygodna, że bardziej chyba nie może. Maskuje biodra i brzuch. I spokojnie można się w niej najeść do syta
Piszecie, że młodo wyglądam a nigdy mnie nikt o dowód nie prosi.. :pPatrycja20 lubi tę wiadomość
-
Aaa!
Emi - czekam z zaciśniętymi kciukami na Twoją wizytę 9.01. i za serduszko
Mam jakiś sentyment do pierwszego trymetru. To jednocześnie stresujący, ale i piękny czas
Zaczynała się wiosna, wszystko budziło się do życia, brzuszek był malutki, ale miał już cudnego lokatora. Ach..emi2016, summer86, Achia, Patrycja20, Rucola, Anna Stesia, JustynaG, Nadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFozie zboczeńcu!
Będzie fociałka jak uda mi się wyskrobać chwilę dla siebie... Na razie Florek śpi, Tymek jak zawsze nie, a ja robię ręczne pranie.
Kiecki z lumpa się suszą, także jak wyschną nieomieszkam ich zafocić.
Swoją drogą wolałam swoje ciało w ciąży niż teraz. Muszę się pozbyć tego i owego, a waga cóż... Ani drgnie! A ja niestety nie mam sił po całym dniu na jakiekolwiek ćwiczenia, jedyne o czym marzę to żeby ten słodki (zaraz) dwulatek przespał ciągiem choć 3h, to i ja będę mogła trochę odespać. No i niestety kocham słodycze -
Frez - tylko za szybko fotek nie usuwaj, bo nie wiem kiedy uda mi się je zobaczyć :p
U nas jutro będzie armagedon od rana, bo czeka nas pakowanie. W południe już wyjeżdżamy do teściów. Nie będzie nas 1.5 tygodnia i musimy zabrać pół pokoju i jeszcze trochę kuchni.. a walizka jest jednaplus wózek i plecak.
Coś czuję, że na dworcu będziemy wyglądać jak cygańska rodzina..Rucola lubi tę wiadomość
-
Foziiiiiiii
naaaajs! Oj jak ja bym chciała takie nogi!
Ale w sumie nie narzekam- brzuch szybko schodzi. Rano na wagę stanę to może zmienię zdanie
Pati, Jeżowa bardzo ładne kreacje, właśnie sama się zastanawiam co ja na siebie włożę. Chłopaki mają już gotowe stroje a ja mam grzebanie w szafie jutro.
Tymczasem oddalam się spać, póki się da. Dobrej nocy!
NIKA nie zdążyłam jeszcze chyba pogratulować Ci wypisu do domujak tam się macie w domowych pieleszach?
Achia doskonale Cię rozumiem- Franek 43tc! koszmar ale zobacz może coś jest w tych naszych marcowych ciążach: wszystkie rodziłyśmy po 40tc. Już niedługo Kochana.
KARMA, LAMKA co u Was? odmeldujcie się dziewczyny!
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWybaczcie jakość i w ogóle, ale to jedyne miejsce gdzie miałam chwilę spokoju! Nie nie nie Tysio dalej nie śpi, nie myślcie sobie! Ale niech trochę się z nim tatuś dziś poużera, a co!
Proszę bardzo, wedle życzenia, kiecka MOŻE na to weselisko...
Na kolację wigilijną dalej nie wiem co włożę, bo ogólnie we wszystkim czuje się źle!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/299e6e795e93.jpgMinnie89, Anna Stesia, Rucola, pilik, JustynaG, Jeżowa, Nadzieja22, -Mamunia-, olik321, emi2016, Patrycja20, Bajkaaa, blue00, Lunaris, KateHawke, Lusesita, Lena21, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale Wy pięknie i zgrabne jesteście! Mogłabym nabawić się kompleksów, ale nie mam czasu
Więc wpadam głównie po to, by uściskać maleńką Anię - sto lat Okruszku i wszystkiego najlepszego z okazji półroczku!
Gdyby były jakieś wieści od Lamki dajcie cynk - jakieś znaki dymne lub coś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 23:22
summer86 lubi tę wiadomość
-
Fozzie, ja nie wiem jak Ty to robisz. Jesli faktycznie jesz tak jak piszesz to musisz mieć zajebisty metabolizm bo wyglądasz obłędnie!!!
Kaczorka sukienka bardzo ładna ale widziałam na innych zdjęciach Twoją figurę i uważam, ze za bardzo się maskujeszNie trzeba być chudym żeby być zgrabnym,a Ty jesteś zgrabna i widziałabym Cię w czymś bardziej przy ciele
Patrycja kiedy Ci ta piłka tak urosła!!!! Dawno nie wrzucałas zdjęć ale brzuch masz świetny, jakby Ci go ktoś przykleił bo figura cały czas świetna!!!
Frez... popatrz w lustro i nie pitol że jest za dużo, bo jest w sam raz!!!! Zresztą Ty cokolwiek założysz to dobrze wyglądasz
Ja w sumie chciałam już Wam dawno wrzucić kiecki na wigilię, ale jakoś tak polotu nie mam ostatnio... ale co mi tam, pomóżcie wybrać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63fab9884996.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ed485b95135.jpg
Edit, oczywiście rajstopy wyszczuplające z Calzedonii. Nie podam modelu bo wywaliłam opakowanie, ale są obłedne. Sorki za burdel, ale same rozumiecie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 23:21
Yoselyn82, Anna Stesia, frezyjciada, Minnie89, JustynaG, Jeżowa, -Mamunia-, emi2016, Patrycja20, Lunaris, KateHawke, Lusesita, KateKum, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Rucola - zielona
krotsza, bardziej kobieca i pięknie podkreśla figurę, więc jeśli czujesz się z tym okej, to ja bym brała tą
Frez - mniam, jakie wcięcie w talii
Czy Wy zawsze tak wyglądałyście, czy to ciaza tak dobrze na Was działa? Mam nadzieję że mi też się uda wrócić do formy i odzyskać kształty tam gdzie są mile widziane
-
Frez, co Ty gadasz? Nie widać zupełnie, że masz co maskować. Kiecka WOW.
Rucola, obie stylizacje ładne. Ja bym chyba wybrała "małą, czarną". ale to naprawdę ciężki wybór
Bałagan? Jaki bałagan? Twój biust przyciąga uwagęniczego innego nie widzę
Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość
-
Suuuuper, spałam prawie od 20 do teraz... Już widzę przespaną noc. No nic, damy radę
Justyna na opakowaniu gryzaka drzewka Mombelli jest takie info: możliwość mycia w zmywarkach, zawsze po sterylizacji odczekaj, aż produkt się wystudzi.
Emi, potrzymamy kciuki za serduszko, trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Tylko to można zrobić, bo reszta nie w naszych rękachMi mój gin co przyjmuje prywatnie wypisywał mi skierowanie na bezpłatne badania prenatalne do szpitala i teraz na podanie immunoglobuliny tak samo dostałam skierowanie do szpitala. Tylko on też na pewno na NFZ przyjmuje (ale nie prowadzi ciąży, tylko w poradni endo i niepłodności pracuje i na szpitalu)
Patrycja, ale za to jakie dupskoPięknie wyglądasz.
Minnie, właśnie mi przypomniałaś, że nie upiekłam ani jednego pierniczkaMoże jutro wena mnie najdzie na jedną porcyjkę.
Jeżowa, też mamy takich znajomych co się rozwiedli po pół roku... A taka wielka miłość była. Co do kiecek, to Ty przecież niedawno urodziłaś! Ja uważam, że wystarczy odpowiednia sukienka i zawsze można dobrze wyglądać
Frez schrupałabym Cię, tak jak to ciasteczkoCo Ci się nie podoba w tej kiecce?
Rucola, ubieraj zieloną na wigilię, ale czarną też wykorzystaj na któryś dzieńPs. Cycki pierwsza klasa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 01:23
emi2016, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrez chciałam tylko napisać, żebyś takich fotek nie wystawiła bo się kompleksów nałapie, dobrze że przynajmniej w ciąży jestem i mam prawo mieć brzuszek.
Ja dzisiaj byłam w sklepach i nic kompletnie nie ma nic! Co ja biedna kupie tym dzieciom.
Już o sukience na wigilię nie wspomnę, bo są same sylwestrowe, a do galerii mam godzinę jazdy. Takie zadupie.