X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez, dawaj zdjęcie w kiecce :)

olik321, emi2016, Patrycja20 lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez - pamiętam Cię (a raczej Twoje zdjęcia, więc skończ to pitu pitu) i dawaj zdjęcie - bez sukienki ]:->

frezyjciada lubi tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna osmiorniczka tak na 5-6 miesięcy bardziej, cięższa i większa i dzieciaczek musi już umieć ładnie trzymać przedmioty. Grzyba kupiłam i uważałam za nie wypał i stratę kasy, a od jakiegoś miesiąca to jest najważniejszy gryzak, którego uwielbia i dzień w dzień zagryza. Małpka się cieszyła wcześniej większym zainteresowaniem teraz czasem weźmie jak nie ja grzyba na widoku ;)

Luna1993 lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chyba wszystkie jesteśmy trochę bi :p

Summer dobrze mówi, chyba już czas na pokaz wigilijnych kreacji! Moja już była, kilka innych było, proszę nadrabiać, niech te co mają strachliwych mężów chociaż sobie tutaj dobrze zrobią ;)

Luna1993, pilik lubią tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik muszę w takim razie obszaić tego grzyba :D a z ośmiorniczka poczekam. Dziękuję ! ;*

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dostanie w święta ośmiorniczkę :)

No dziewuszki, pokazywać świąteczne kreacje! Frez ja pamiętam Twoją fenomenalną kieckę ciążową z lumpka więc chętnie obejrzę Twoje nowe łupy :p

pilik, Rucola lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja - wiesz, że najpierw się zdziwiłam widząc Twój brzuszek? Mój zmęczony mózg zapomniał, że Ty w ciąży jeszcze jesteś :p
    A wyglądasz ekstra :D i kolor sukienki jeden z moich ulubionych :)

Fozzie - Fozzie, Fozzie, Fozzie.. :p 5kg w ciąży to ja chyba od samego faktu bycia w niej przytyłam..
    Brzusio piękny :)

Frez - zdecydowanie czekamy na fotkę kiecki :D

Jeżowa - takie luźniejsze sukienki dzisiaj w H&M znalazłam :) za swoją dałam 55zł :p jest tak wygodna, że bardziej chyba nie może. Maskuje biodra i brzuch. I spokojnie można się w niej najeść do syta ;)

Piszecie, że młodo wyglądam a nigdy mnie nikt o dowód nie prosi.. :p

Patrycja20 lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa!
    Emi - czekam z zaciśniętymi kciukami na Twoją wizytę 9.01. i za serduszko <3

Mam jakiś sentyment do pierwszego trymetru. To jednocześnie stresujący, ale i piękny czas :)
    Zaczynała się wiosna, wszystko budziło się do życia, brzuszek był malutki, ale miał już cudnego lokatora. Ach.. :D

emi2016, summer86, Achia, Patrycja20, Rucola, Anna Stesia, JustynaG, Nadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2018, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozie zboczeńcu! :P

Będzie fociałka jak uda mi się wyskrobać chwilę dla siebie... Na razie Florek śpi, Tymek jak zawsze nie, a ja robię ręczne pranie.
    Kiecki z lumpa się suszą, także jak wyschną nieomieszkam ich zafocić.
    Swoją drogą wolałam swoje ciało w ciąży niż teraz. Muszę się pozbyć tego i owego, a waga cóż... Ani drgnie! A ja niestety nie mam sił po całym dniu na jakiekolwiek ćwiczenia, jedyne o czym marzę to żeby ten słodki (zaraz) dwulatek przespał ciągiem choć 3h, to i ja będę mogła trochę odespać. No i niestety kocham słodycze

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez - tylko za szybko fotek nie usuwaj, bo nie wiem kiedy uda mi się je zobaczyć :p

U nas jutro będzie armagedon od rana, bo czeka nas pakowanie. W południe już wyjeżdżamy do teściów. Nie będzie nas 1.5 tygodnia i musimy zabrać pół pokoju i jeszcze trochę kuchni.. a walizka jest jedna :D plus wózek i plecak.
    Coś czuję, że na dworcu będziemy wyglądać jak cygańska rodzina..

Rucola lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorku mój kochany jeszcze się kulam :D
    O matko a taka wyprawa to faktycznie musi być wyczyn ! Podziwiam ! I życzę abyście szczęśliwie dotarli na miejsce :*

Kaczorka lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foziiiiiiii :) naaaajs! Oj jak ja bym chciała takie nogi!
    Ale w sumie nie narzekam- brzuch szybko schodzi. Rano na wagę stanę to może zmienię zdanie ;)

Pati, Jeżowa bardzo ładne kreacje, właśnie sama się zastanawiam co ja na siebie włożę. Chłopaki mają już gotowe stroje a ja mam grzebanie w szafie jutro.

Tymczasem oddalam się spać, póki się da. Dobrej nocy!

NIKA nie zdążyłam jeszcze chyba pogratulować Ci wypisu do domu :) jak tam się macie w domowych pieleszach?

Achia doskonale Cię rozumiem- Franek 43tc! koszmar ale zobacz może coś jest w tych naszych marcowych ciążach: wszystkie rodziłyśmy po 40tc. Już niedługo Kochana.

KARMA, LAMKA co u Was? odmeldujcie się dziewczyny!

Patrycja20 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2018, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie jakość i w ogóle, ale to jedyne miejsce gdzie miałam chwilę spokoju! Nie nie nie Tysio dalej nie śpi, nie myślcie sobie! Ale niech trochę się z nim tatuś dziś poużera, a co!
    Proszę bardzo, wedle życzenia, kiecka MOŻE na to weselisko...
    Na kolację wigilijną dalej nie wiem co włożę, bo ogólnie we wszystkim czuje się źle!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/299e6e795e93.jpg

Minnie89, Anna Stesia, Rucola, pilik, JustynaG, Jeżowa, Nadzieja22, -Mamunia-, olik321, emi2016, Patrycja20, Bajkaaa, blue00, Lunaris, KateHawke, Lusesita, Lena21, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale Wy pięknie i zgrabne jesteście! Mogłabym nabawić się kompleksów, ale nie mam czasu :-D

Więc wpadam głównie po to, by uściskać maleńką Anię - sto lat Okruszku i wszystkiego najlepszego z okazji półroczku!

Gdyby były jakieś wieści od Lamki dajcie cynk - jakieś znaki dymne lub coś!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 23:22

summer86 lubi tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, ja nie wiem jak Ty to robisz. Jesli faktycznie jesz tak jak piszesz to musisz mieć zajebisty metabolizm bo wyglądasz obłędnie!!!
    Kaczorka sukienka bardzo ładna ale widziałam na innych zdjęciach Twoją figurę i uważam, ze za bardzo się maskujesz ;) Nie trzeba być chudym żeby być zgrabnym,a Ty jesteś zgrabna i widziałabym Cię w czymś bardziej przy ciele :P
    Patrycja kiedy Ci ta piłka tak urosła!!!! Dawno nie wrzucałas zdjęć ale brzuch masz świetny, jakby Ci go ktoś przykleił bo figura cały czas świetna!!!
    Frez... popatrz w lustro i nie pitol że jest za dużo, bo jest w sam raz!!!! Zresztą Ty cokolwiek założysz to dobrze wyglądasz :P
    Ja w sumie chciałam już Wam dawno wrzucić kiecki na wigilię, ale jakoś tak polotu nie mam ostatnio... ale co mi tam, pomóżcie wybrać :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63fab9884996.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ed485b95135.jpg
    Edit, oczywiście rajstopy wyszczuplające z Calzedonii. Nie podam modelu bo wywaliłam opakowanie, ale są obłedne. Sorki za burdel, ale same rozumiecie....:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 23:21

Yoselyn82, Anna Stesia, frezyjciada, Minnie89, JustynaG, Jeżowa, -Mamunia-, emi2016, Patrycja20, Lunaris, KateHawke, Lusesita, KateKum, Emiilka lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2018, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola zielona kiecka! <3 ej! Ja chcę te rajstopy!

Rucola lubi tę wiadomość

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola - zielona :) krotsza, bardziej kobieca i pięknie podkreśla figurę, więc jeśli czujesz się z tym okej, to ja bym brała tą ;)

Frez - mniam, jakie wcięcie w talii <3

Czy Wy zawsze tak wyglądałyście, czy to ciaza tak dobrze na Was działa? Mam nadzieję że mi też się uda wrócić do formy i odzyskać kształty tam gdzie są mile widziane :)

dqprhdge2q9dik3m.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2018, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez, co Ty gadasz? Nie widać zupełnie, że masz co maskować. Kiecka WOW.

Rucola, obie stylizacje ładne. Ja bym chyba wybrała "małą, czarną". ale to naprawdę ciężki wybór :)
    Bałagan? Jaki bałagan? Twój biust przyciąga uwagę :P niczego innego nie widzę

Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suuuuper, spałam prawie od 20 do teraz... Już widzę przespaną noc. No nic, damy radę :)

Justyna na opakowaniu gryzaka drzewka Mombelli jest takie info: możliwość mycia w zmywarkach, zawsze po sterylizacji odczekaj, aż produkt się wystudzi.

Emi, potrzymamy kciuki za serduszko, trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Tylko to można zrobić, bo reszta nie w naszych rękach :) Mi mój gin co przyjmuje prywatnie wypisywał mi skierowanie na bezpłatne badania prenatalne do szpitala i teraz na podanie immunoglobuliny tak samo dostałam skierowanie do szpitala. Tylko on też na pewno na NFZ przyjmuje (ale nie prowadzi ciąży, tylko w poradni endo i niepłodności pracuje i na szpitalu)

Patrycja, ale za to jakie dupsko :) Pięknie wyglądasz.

Minnie, właśnie mi przypomniałaś, że nie upiekłam ani jednego pierniczka :/ Może jutro wena mnie najdzie na jedną porcyjkę.

Jeżowa, też mamy takich znajomych co się rozwiedli po pół roku... A taka wielka miłość była. Co do kiecek, to Ty przecież niedawno urodziłaś! Ja uważam, że wystarczy odpowiednia sukienka i zawsze można dobrze wyglądać :)

Frez schrupałabym Cię, tak jak to ciasteczko :) Co Ci się nie podoba w tej kiecce?

Rucola, ubieraj zieloną na wigilię, ale czarną też wykorzystaj na któryś dzień :) Ps. Cycki pierwsza klasa!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 01:23

emi2016, Patrycja20 lubią tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 01:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez chciałam tylko napisać, żebyś takich fotek nie wystawiła bo się kompleksów nałapie, dobrze że przynajmniej w ciąży jestem i mam prawo mieć brzuszek.

Ja dzisiaj byłam w sklepach i nic kompletnie nie ma nic! Co ja biedna kupie tym dzieciom.
    Już o sukience na wigilię nie wspomnę, bo są same sylwestrowe, a do galerii mam godzinę jazdy. Takie zadupie.

‹‹ 2569 2570 2571 2572 2573 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ