Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja super wyglądasz i piękny brzuszek
Rucola kiecka super i super w niej wyglądaszw zielonej
Patrycja20 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rucola a mnie bardziej czarna się podoba, jesr chyba elegantsza. A co do figury po ciąży... na kolację wjechała pizza z grzanym winem bez %... Także no. U mnie chyba będzie cos niepodkreślającego figurę haha.
Frez gdzie Ty masz te dodatkowe kg? Proszę CięNadzieja22, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Rucola, Frez, wyglądacie bosko!
Yos, dołaczam do pytania AnnaStesi.
AnnaStesia, co u Was? Dziękujemy za życzenia ;*
My nie spimy od 1moje dziecko roznosi energia, której mi już brakuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 03:59
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW związku z tym że nie mogę zasnąć juz od dobrych trzech godzin. I nawet rozwiesilam pranie o 3 w nocy, bo oczywiście mąż nie powiesił
Wystawiam fotkę
Summer z mila chęcią popilnowalabym Tobie Ani abyś przynajmniej odespala te kilka godzin.
Rukola zapomniałam, super wyglądasz w czarnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 19:23
Nadzieja22, Yoselyn82, frezyjciada, Achia, emi2016, Kaczorka, olik321, Minnie89, pilik, summer86, malka, Patrycja20, Rucola, Jeżowa, Madzik34, Anna Stesia, Lunaris, JustynaG, KateHawke, Lusesita, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Ja też nie śpię
Pewnie jak mąż o 5 wstanie do pracy, to dopiero zasnę.
Mamunia super wyglądaszKurde nawet nie mam jak swojego obfocić, bo mężu lustro mi zdjął, ale coś się pomyśli
Summer bidokuOby niedługo Ani przeszły te nocne harce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 04:22
-
Summer współczuję tych nocek. Moja corcia obudziła się po 4,5 h i właśnie zasypia, także nie jest źle.
Rucola czarna sukienka bardziej elegancka, ale chyba bym wybrała zieloną na Wigilię. Tak radosnej i świąteczniej.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dziewczyny ! Ale z Was laski ! Figury macie pierwsza klasa !
Frez sukienka świetna ale faktycznie chyba bardziej na sylwestra.Ale przy tej figurze co nie założysz będzie super !
Rucola - to samo ! Jak wy to robicie? Sukuenkę wybrałabym czarną
Mamunia - kolejna duper zgrabna nawet w ciąży ! Brzuch jak doczepiony !
Summer-współczuję tych nocek ... Pociesz się,że koło roku będzie już lepieja to szybko minie !
Miłego dniaPrawdopodobnie w Święta e ogóke mnie tutaj nie będzie bo będę w rozjazdach...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 07:17
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frezzz o mamoooooo Ty to dopiero masz figurę !!!! Wooooooow !
Rucola jak dla mnie zielona ! Mega bomba ! I jakie masz piekne piersi !
Mamunia śliczny brzusio ! :*
Summer ja również wspolczujei mam nadzieje, że zaraz skończą się u Ciebie te kiepskie nocki !
-
Frez, na wesele w sylwestra pasuje moim zdaniem. Z taką figurą pewnie prawie wszystko Ci pasuje
Mamunia śliczny brzuszek! Chyba tak jak Fozzie niewiele przytylaś, bo wyglądasz bardzo zgrabnie.
-
Rucola, zielona będzie super pasować na swięta. Z Twoimi nogami taka długość pasuje, ja bardziej celowalabym w czarną, bo nie mam takich nóg
-
dzień dobry Dziewczyny!!!!
Summer bardzo współczuję... nie wiem co tam się podziało z rytmem Ani ale może da się ją jakos przywrócic na własciwe tory, ale jak to nie mam pojęciaczytałas coś na ten temat??
Mamunia tak się spodziewałamLaska jak Fozzie, pewnie nawet podobnie przytyjecie do końca
dziękuję dziewczyny za rady, ale bardziej skłaniam się ku czarnejZieloną zostawię własnie na sylwestra, niezależnie od tego co i gdzie będziemy robić to chcę wygladac "odświętniej" bo żadna impreza w grę nie wchodzi
Taka ze mnie kwowa, nie oddam małego nawet babci pod opiekę chociaż z ogromną radością zajęłaby się Małym
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, czytałam, ale wszędzie piszę że najpierw regres snu, poźniej skok rozwojowy i trzeba przetrwac, ale to już trwa prawie 2 miesiące.
Pilnujemy godzin aktywności i drzemek w dzien, chodzimy na spacwry, spelniamy warunki dobrego snu. Testowalismy spanie calkiem po ciemku, z lekkim oswietleniem, z troszke mocniejszym. Mała przed snem jest wyciszona, w dzien nie jest przebodźcowana (jestesmy spokojni, nie krzyczymy, tv u nas nie jest włączone).
Nie mam już pomysłu co robić. Dziś nawet wziecie jej do łóżka nie pomogło. -
Rucola obie śliczne i w obu ekstra wyglądasz
i zgadzam się z Summer - piersi oślepiają i nie widać bałaganu (tak na serio to naprawdę nie wiem o jakim bałaganie mówisz)
A Ty Frez - no po prostu sam seks! Jaką Ty masz cudną figurę! I Ty Mamunia również! Serio dziewczyny, kompleksów się idzie nabawić
Olik u mnie wczoraj podobnie - pizza i piwko 0% na kolacjęale Ty przecież też szczuplutka jesteś, tylko ja jakaś taka grubaśna
Summer naprawdę nie wiem, skąd Anulka bierze na to siły... I to przez taki długi okres czasu. Natomiast ponawiam pytanie - czy w tym czasie nie możesz choćby na godzinę podrzucić Małej mężowi? Ile razy ją karmisz w tym czasie?
U mnie bardzo fajne spotkanie wczorajAgatka zasnęła po 18 i budziła się tylko na jedzenie i zaraz zasypiała, więc mogliśmy spokojnie poplotkować z koleżankami. Potem usnęłam z nią na łóżku i dostałam zawału jak otworzyłam a tam leżał już mąż i patrzył na mnie - kompletnie nie słyszałam, jak wchodził! Karmiłam Agatkę o 3 i 6 i pospała do teraz i ma całkiem dobry humor. Oby zwiastowało to dobry dzień i dużo czasu dla matki na zakupy modowe
pilik, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Jeżowa, wczoraj mąż mial dziwne rewolucje żoładkowe i staraliśmy się, żeby nie miał wiele kontaktu z Anią. Woleliąmy sprawdzić czy to chwilowe zatrucie czy jednak coś wirusowego. Jesli dzis tak bedzie, mała wedruje do niego.
Niestety karmię czesto, w takiej przerwie ze 2 razy. Przykładowo gdy sie wybudza od 20 do 22 często ja mąż probuje uspać, ale z reguly działa to na 15 minut aż nie przyjdę ja i jej nie nakarmię. -
nick nieaktualnyDziewczyny, wyglądacie bosko
chwalcie się figurami i cyckami
Coś czuję, że w święta będę jedną z bardziej aktywnych osób na forum :p nigdzie nie jedziemy, no chyba że faktycznie spędzę święta w szpitalu. Ale w sumie to nie będę płakać, bo nawet jeśli w szpitalu- to z Oskarem. Jeśli zdecyduje się wyjść...wolę to niż patologia od 27.12....
A śniło mi się, że mleko mi z piersi leciało -
Achia, nie myśl, że o Tobie zapominam, ale celowo nie pisze z pytaniami czy coś się dzieje i jak sytuacja, bo na końcowce wiem, że mogą takie pytania denerwować. Niemniej jednak myslę o Tobie i o Karmie i trzymam kciuki!
Fozzie, czekam na meldunek. Rozumiem, że Klara się posluchala mamy i nie będzie dzielić urodzin z ukochaną babcią?Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummer współczuję! Mój Tymek miał takie fazy i niestety nic nie pomagało... No i do tej pory niestety problemy ze spaniem. Z tym, że u nas problem leży w zaburzeniach Integracji sensorycznej, a ja nie zawsze znajdę tyle czasu żeby z nim ćwiczyć, szczególnie teraz przed świętami. Póki nie płakał to zostawialiśmy go w spokoju, ale to rzadko, bo on ogólnie pierwsze pół roku ryczał, za przeproszeniem, non stop.
Za to Florek obudził się dziś dopiero o 4:30, najadł się i zasnął, pobudka o7 ale pojadł i sobie gadał. Z Tymkiem nie było takich rarytasów. Teraz jeszcze oczu nie otworzy a już krzyczy....
Dużo siły kochana! I pamiętaj, że my matki mamy 6zmysł, jeśli cokolwiek Cię niepokoi to reaguj, znajdź fizjo z integracji i choćby się skonsultuj. Mi ciągle każdy wmawiał, że wymyślam, że dzieci tak mają, że minie. A jednak to ja miałam rację