X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja super wyglądasz i piękny brzuszek :-)

Rucola kiecka super i super w niej wyglądasz :-) w zielonej

Patrycja20 lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn, co u Ciebie? Jak się czujesz?

• olik321 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 03:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola a mnie bardziej czarna się podoba, jesr chyba elegantsza. A co do figury po ciąży... na kolację wjechała pizza z grzanym winem bez %... Także no. U mnie chyba będzie cos niepodkreślającego figurę haha.

Frez gdzie Ty masz te dodatkowe kg? Proszę Cię :)

Nadzieja22, Jeżowa lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 03:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, Frez, wyglądacie bosko!

Yos, dołaczam do pytania AnnaStesi.

AnnaStesia, co u Was? Dziękujemy za życzenia ;*

My nie spimy od 1 :( moje dziecko roznosi energia, której mi już brakuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 03:59

Anna Stesia lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 04:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W związku z tym że nie mogę zasnąć juz od dobrych trzech godzin. I nawet rozwiesilam pranie o 3 w nocy, bo oczywiście mąż nie powiesił
    Wystawiam fotkę
    Summer z mila chęcią popilnowalabym Tobie Ani abyś przynajmniej odespala te kilka godzin.

Rukola zapomniałam, super wyglądasz w czarnej. <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 19:23

Nadzieja22, Yoselyn82, frezyjciada, Achia, emi2016, Kaczorka, olik321, Minnie89, pilik, summer86, malka, Patrycja20, Rucola, Jeżowa, Madzik34, Anna Stesia, Lunaris, JustynaG, KateHawke, Lusesita, Lena21 lubią tę wiadomość

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 04:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie śpię :/ Pewnie jak mąż o 5 wstanie do pracy, to dopiero zasnę.

Mamunia super wyglądasz :) Kurde nawet nie mam jak swojego obfocić, bo mężu lustro mi zdjął, ale coś się pomyśli :)

Summer bidoku :( Oby niedługo Ani przeszły te nocne harce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 04:22

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer współczuję tych nocek. Moja corcia obudziła się po 4,5 h i właśnie zasypia, także nie jest źle.

Rucola czarna sukienka bardziej elegancka, ale chyba bym wybrała zieloną na Wigilię. Tak radosnej i świąteczniej.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia piękny brzuszek i nie wiem skąd miałyby być kompleksy.

Frez piękna figura! Jaka ładna talia :)

-Mamunia- lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ! Ale z Was laski ! Figury macie pierwsza klasa !

Frez sukienka świetna ale faktycznie chyba bardziej na sylwestra.Ale przy tej figurze co nie założysz będzie super !

Rucola - to samo ! Jak wy to robicie? Sukuenkę wybrałabym czarną :)

Mamunia - kolejna duper zgrabna nawet w ciąży ! Brzuch jak doczepiony ! :)

Summer-współczuję tych nocek ... Pociesz się,że koło roku będzie już lepiej :) a to szybko minie !

Miłego dnia :) Prawdopodobnie w Święta e ogóke mnie tutaj nie będzie bo będę w rozjazdach...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 07:17

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja nie wiem, po prostu coś mi w niej nie leży. Choć mąż mówi, że może być.
    Emi wesele w sylwestra, stąd taki zakup ;)

emi2016 lubi tę wiadomość

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frezzz o mamoooooo Ty to dopiero masz figurę !!!! Wooooooow ! <3
    Rucola jak dla mnie zielona ! Mega bomba ! I jakie masz piekne piersi ! <3
    Mamunia śliczny brzusio ! :*
    Summer ja również wspolczuje :( i mam nadzieje, że zaraz skończą się u Ciebie te kiepskie nocki !

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez, na wesele w sylwestra pasuje moim zdaniem. Z taką figurą pewnie prawie wszystko Ci pasuje :)

Mamunia śliczny brzuszek! Chyba tak jak Fozzie niewiele przytylaś, bo wyglądasz bardzo zgrabnie.

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, zielona będzie super pasować na swięta. Z Twoimi nogami taka długość pasuje, ja bardziej celowalabym w czarną, bo nie mam takich nóg ;)

3i49mg7yu2aqel15.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry Dziewczyny!!!!
    Summer bardzo współczuję... nie wiem co tam się podziało z rytmem Ani ale może da się ją jakos przywrócic na własciwe tory, ale jak to nie mam pojęcia :( czytałas coś na ten temat??
    Mamunia tak się spodziewałam ;) Laska jak Fozzie, pewnie nawet podobnie przytyjecie do końca ;)
    dziękuję dziewczyny za rady, ale bardziej skłaniam się ku czarnej ;) Zieloną zostawię własnie na sylwestra, niezależnie od tego co i gdzie będziemy robić to chcę wygladac "odświętniej" bo żadna impreza w grę nie wchodzi ;) Taka ze mnie kwowa, nie oddam małego nawet babci pod opiekę chociaż z ogromną radością zajęłaby się Małym ;)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, czytałam, ale wszędzie piszę że najpierw regres snu, poźniej skok rozwojowy i trzeba przetrwac, ale to już trwa prawie 2 miesiące.
    Pilnujemy godzin aktywności i drzemek w dzien, chodzimy na spacwry, spelniamy warunki dobrego snu. Testowalismy spanie calkiem po ciemku, z lekkim oswietleniem, z troszke mocniejszym. Mała przed snem jest wyciszona, w dzien nie jest przebodźcowana (jestesmy spokojni, nie krzyczymy, tv u nas nie jest włączone).
    Nie mam już pomysłu co robić. Dziś nawet wziecie jej do łóżka nie pomogło.

3i49mg7yu2aqel15.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola obie śliczne i w obu ekstra wyglądasz :) i zgadzam się z Summer - piersi oślepiają i nie widać bałaganu (tak na serio to naprawdę nie wiem o jakim bałaganie mówisz)

A Ty Frez - no po prostu sam seks! Jaką Ty masz cudną figurę! I Ty Mamunia również! Serio dziewczyny, kompleksów się idzie nabawić :(

Olik u mnie wczoraj podobnie - pizza i piwko 0% na kolację :D ale Ty przecież też szczuplutka jesteś, tylko ja jakaś taka grubaśna :/

Summer naprawdę nie wiem, skąd Anulka bierze na to siły... I to przez taki długi okres czasu. Natomiast ponawiam pytanie - czy w tym czasie nie możesz choćby na godzinę podrzucić Małej mężowi? Ile razy ją karmisz w tym czasie?

U mnie bardzo fajne spotkanie wczoraj :) Agatka zasnęła po 18 i budziła się tylko na jedzenie i zaraz zasypiała, więc mogliśmy spokojnie poplotkować z koleżankami. Potem usnęłam z nią na łóżku i dostałam zawału jak otworzyłam a tam leżał już mąż i patrzył na mnie - kompletnie nie słyszałam, jak wchodził! Karmiłam Agatkę o 3 i 6 i pospała do teraz i ma całkiem dobry humor. Oby zwiastowało to dobry dzień i dużo czasu dla matki na zakupy modowe :D

pilik, -Mamunia- lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa, wczoraj mąż mial dziwne rewolucje żoładkowe i staraliśmy się, żeby nie miał wiele kontaktu z Anią. Woleliąmy sprawdzić czy to chwilowe zatrucie czy jednak coś wirusowego. Jesli dzis tak bedzie, mała wedruje do niego.
    Niestety karmię czesto, w takiej przerwie ze 2 razy. Przykładowo gdy sie wybudza od 20 do 22 często ja mąż probuje uspać, ale z reguly działa to na 15 minut aż nie przyjdę ja i jej nie nakarmię.

3i49mg7yu2aqel15.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wyglądacie bosko :) chwalcie się figurami i cyckami :)

Coś czuję, że w święta będę jedną z bardziej aktywnych osób na forum :p nigdzie nie jedziemy, no chyba że faktycznie spędzę święta w szpitalu. Ale w sumie to nie będę płakać, bo nawet jeśli w szpitalu- to z Oskarem. Jeśli zdecyduje się wyjść...wolę to niż patologia od 27.12....
    A śniło mi się, że mleko mi z piersi leciało ;)

• summer86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, nie myśl, że o Tobie zapominam, ale celowo nie pisze z pytaniami czy coś się dzieje i jak sytuacja, bo na końcowce wiem, że mogą takie pytania denerwować. Niemniej jednak myslę o Tobie i o Karmie i trzymam kciuki!

Fozzie, czekam na meldunek. Rozumiem, że Klara się posluchala mamy i nie będzie dzielić urodzin z ukochaną babcią? ;)

Achia lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer współczuję! Mój Tymek miał takie fazy i niestety nic nie pomagało... No i do tej pory niestety problemy ze spaniem. Z tym, że u nas problem leży w zaburzeniach Integracji sensorycznej, a ja nie zawsze znajdę tyle czasu żeby z nim ćwiczyć, szczególnie teraz przed świętami. Póki nie płakał to zostawialiśmy go w spokoju, ale to rzadko, bo on ogólnie pierwsze pół roku ryczał, za przeproszeniem, non stop.
    Za to Florek obudził się dziś dopiero o 4:30, najadł się i zasnął, pobudka o7 ale pojadł i sobie gadał. Z Tymkiem nie było takich rarytasów. Teraz jeszcze oczu nie otworzy a już krzyczy....
    Dużo siły kochana! I pamiętaj, że my matki mamy 6zmysł, jeśli cokolwiek Cię niepokoi to reaguj, znajdź fizjo z integracji i choćby się skonsultuj. Mi ciągle każdy wmawiał, że wymyślam, że dzieci tak mają, że minie. A jednak to ja miałam rację

‹‹ 2570 2571 2572 2573 2574 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ