X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia dziękuję, mam nadzieję że puści nas w końcu.
    Tyle czasu nie chorowalam, to teraz z przytupem.
    Brzuszek masz śliczny :-)

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję, że akcja "wcisnąć w coś parówę Jeżową" została zakończona sukcesem:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c59557b3df7.jpg

Choć muszę przyznać, że można popaść w depresję szukając czegoś, przynajmniej na moje ciało pociążowe i figurę generalnie :( a jak się dołoży do tego wymóg karmienia piersią to już w ogóle kaplica.

Lusesita, Lena21, Yoselyn82, Patrycja20, KateHawke, frezyjciada, Izape_91, Lunaris, Nadzieja22, Fozzie Bear, Minnie89, olik321, Luna1993, Kaczorka, emi2016, -Mamunia-, veritaserum, Emiilka lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezowa jest super :-)

Jeżowa lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa- ja tam żadnej "parówy" nie widzę, wyglądasz super!a ta sukienka bardzo ładna, gdzie ją znalazłaś? :)

Jeżowa lubi tę wiadomość

• ibishka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć cioteczka.
    Same laseczki na forum faktycznie.

Achia i karma myślę o was ciepło cały czas.!

Alusia jaka rozrabiara:)

Lunaris to Przechodzisz na ekskluzywne dojenie w wersji vip:D

My kolejna ciężka noc.. Ehh no nic trzeba się jakoś trzymać
    Kiedyś będzie lepiej. Biorę się za ciasta... Jedynie 5 szt muszę upiec.

A tu mój łobuz ubierający się na sanki
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a47737aa717.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/22b06a557ad7.jpg

Lusesita, Yoselyn82, Achia, blue00, Patrycja20, KateHawke, Lena21, JustynaG, Izape_91, Lunaris, Nadzieja22, KateKum, pilik, Fozzie Bear, olik321, Luna1993, Kaczorka, emi2016, -Mamunia-, Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia to kciuki mocne teraz!! :) mam nadzieje ze ruszy :) a jaki piekny i duzy brzuszek :)

ibishka ale sliczna Gabi :) i jaki sliczny usmiech :)

Jezowa sukienka sliczna, ja nie lubie chodzic w sukienkach! :) ale jak musze to musze :)

Fozzie pieknie wygladasz, ale figura :P

Kaczorka piękna Ty i piękna Aluśka, jak zawsze :)

Jeżowa, Kaczorka lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka ale gwiazda <3
    Jezowa ja tez parówy żadnej nie widze ! Kiecka super!
    Achia piękny brzusio <3

Edit wooow mnie tez hm zaskoczył zamawiałam bluzkę dla emka już się pogodziłam z tym ze nie dojdzie a tu taka niespodzianka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 13:01

Achia, Jeżowa lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też hm zaskoczyło. Zamawialam coś na prezent i obawiałam się , że nie przyjdzie, bo zazwyczaj z 5 dni roboczych czekałam. A tu dzwonek do drzwi po 2 dniach...

Jezowa piękna sukienka i ja też parowy nie widzę. Gdzie kupiłaś?

Patrycja20, Jeżowa lubią tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba chcieli się wyrobić przed świetami :D

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jacie ale jestescie piękne dziewczyny ! Więcej nie dam rady bo spakowałam mężowi Frania (wędzą na zewnątrz) a ja latam na miotle jak czarownica

-Mamunia- lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkie wyglądacie super. Jeżowa też pięknie nie wiem o jakim pulpecie mowissz ale rozumiem Cię:) ja jestem typowa grucha, ogromne biodra i uda niestety po ciąży zbyt serdelkowate, kiedyś mimo szerokich bioder moja figura była spoko bo uda szczupłe i całkiem fajnie wygladalam teraz hmmm...tylko że u mnie niestety dochodzi mały biust więc jak znajdę cos na siebie to sukces...Ty masz piękny biust :)

Ja męża z Ania wywalilam też na spacer tylko że zapakowałam prezenty i odpoczywam :) mimo że święta u nas w mieszkaniu to jakoś tak się podzieliliśmy robota że robię tylko barszcz, uszka, sernik i mieso na święta ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 13:31

Jeżowa, pilik, -Mamunia- lubią tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Dopiero udało mi się Was nadrobić.
    Za mną całkiem dobra noc. Przespałam z 8h. Co prawda były w międzyczasie 4 pobudki, każda po około 30 minut. Ale mimo wszystko jestem pełna sił :) Zaczęliśmy dzień o 9.
    W nocy Aneczka wgrała nową ścieżkę dźwiękową no i oczywiście uznała, że 3 w nocy to świetna pora na testy. Powiedziałam jej, że "nie wiem jak Ty Ania ale mama idzie spać" no i ona gadała a ja leżałam w łóżku aż w końcu się poddała i zasnęła. Albo ja zasnęłam szybciej :P

Rucola też nie oddam nikomu córeczki dlatego też sami organizujemy Sylwestra u nas w domu. Będzie mała domówka na 8 osób plus pies :)

Summer , współczuję nocy. Mam to szczęście, że moja Ania budzi się w nocy ale je na śpiocha. A jak już się obudzi i gada to kładę się do łóżka, trochę ignorując jej gadanie i sama zasypia. Ale tak się udaje od niedawna, no i jak leży w dostawce przy naszym łożku. Wtedy mogę podnieść głowę i zerknąć czy wszystko gra.

Kaczorka na pierwszym zdjeciu Aluśka to aniołek :) na drugim już widać, że to mały rozrabiaka :D

Pilik widzę nowe zastosowanie formy na muffiny. Wiedziałam, że dzieciaki lubią rzeczy z kuchni ale nie wiedziałam, że tak szybko.
    eMkowi Twoje wytłumaczenie z wgraniem systemu się podoba, dziś pytał Aneczkę "kto Ci wgrał nowy soft?"

Achia ale przecież Ty masz plan by jeszcze z 10 takich fotek zrobić i obowiązkowo świąteczną sesję brzuszkową :D I mów o tym głośno. Dzieci lubią psuć rodzicom plany :p

Jeżowa , jaka parówa? Chyba chcesz dostać po nosie za głupie gadania. Już w ciąży nie jesteś więc możemy bez ogródek Ci wkopać :P Więc proszę się nas słuchać - ładnie wyglądasz!

Lunaris pewnie zaraz siadasz do laktatora. Koniecznie zamelduj jak tam Twój "pierwszy raz" ?? :)

Ibishka Cudowne maleństwo! Choć w gruncie rzeczy wcale nie takie maleństwo. I już lubi sanki! Niesamowite! Przecież ma dopiero 7 miesięcy.

I na koniec specjalne buziaczki dla cioci Achi i Niki od Aneczki.
    Po nocnym wgraniu systemu nie tylko zaczyna więcej dźwięków wydawać ale jeszcze chwyta zabawki a tę piłeczkę co od cioteczek dostała nawet udało jej się polizać! :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca2309878ed5.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d809acc28ab2.jpg

Lusesita, Achia, Patrycja20, Yoselyn82, frezyjciada, Izape_91, Lunaris, KateHawke, Nadzieja22, Lena21, Jeżowa, KateKum, pilik, Fozzie Bear, olik321, Luna1993, emi2016, -Mamunia-, veritaserum, Emiilka, blue00 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma przykro mi, że jeszcze na końcówce przyplątały się dodatkowe problemy... I tak, końcówka jest ciężka nie tylko fizycznie, ale także psychicznie. Masz rację starając się odciąć od tego wszystkiego. Jak najwiecej spokoju Ci życzę.

Archiwa pięknie wyglądasz <3 już tak niewiele czasu z brzuszkiem zostało :)

Lusesita to dużo zdrówka dla Ciebie i szybkiego wyjścia ząbków dla Domu :)

Sukienka jest z Kiabi z działu ciążowego :D (nie wiem co to za sklep, pierwszy raz widziałam go w Magnolii, ale takie coś jak h&m, mają też dziecięce ciuszki)

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka cudna Gabi z tymi sankami :D

Lunaris to powodzenia z nowym laktatorem! Daj koniecznie znać jak tam pierwsza sesja :D

Dziewczyny, wiadomo, że sukienkę wybrałam taką, by parówy nie było widać... Ale naprawdę pod tą sukienką kryje się okropna figura :( veritaserum łączę się w "gruszkowym" bólu.

Justyno ojej,jaka Ania jest cudna <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 13:37

JustynaG lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna - cieszę się, że prezent się spodobał :)) buziaki dla Ani!

JustynaG lubi tę wiadomość

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:11

Patrycja20, Lunaris, Jeżowa, JustynaG, pilik, summer86, olik321, Minnie89, Lusesita, Kaczorka, -Mamunia-, Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izuś ja nadal tu na Ciebie czekam i mocno trzymam kciuki !!! Wierze, że nie długo do nas dołączysz ! Jeszcze trochę i z wielka przyjemnością oddam Ci swój brzuszek <3

Izape_91 lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza okres świąt jest na pewno ciężki dla Ciebie, natomiast naprawdę wierzę, że w końcu doczekasz się takich najradośniejszych - albo z brzuchem, albo już z maluszkiem. Czytałam, że laparoskopię wyznaczyli Ci dopiero na marzec - 20.03 to urodziny mojego męża, więc mam nadzieję, że i Tobie tą datą przyniesie szczęście... Choć oczywiście czekam na niespodziankę, żeby żadna laparoskopia nie była potrzebna! Tak bardzo życzę Tobie i pozostałym Dinusiom, abyście się doczekały swoich maleńkich cudów. Czytam Was regularnie, choć nie pisuję, bo ze mnie to żaden Dinuś.

Chciałam jeszcze tylko dodać że zawsze jak wrzucasz swoje dzieła to mi szczęka opada! Masz złote ręce :)

Izape_91 lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy mm :) bo właśnie sobie uświadomiłam po ostatnim pytaniu Summer o wodę mineralną, że wpadłam z tematu. Jaką polecacie dla maluszków do mleka? Bo "za moich czasów" a raczej Stacha, na topie była z biedry taka z obrazkiem mamy i dziecka ;) a że zaraz męża puszczam po zakupy to fajnie byłoby poznać wasze - świeże opinie!

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izunia a ja zaszłam wtedy w ciążę ze Stasiulkiem (20.03) -będziemy wysyłać Ci wszystkie dobre fluidy <3

Jeżowa gdzie Ty tą parówę widzisz? bo ja widzę laseczkę w kiecuni <3

Achia a u Ciebie brzusio już niziutko. Ja na końcówce wzięłam się za puzzle 3000 kawałków- nie zdążyłam oczywiście.

Gabi idzie na sanki -cudnie wygląda by the way, a u nas deszcz pada!
    Anulka już się kulką bawi!
    DZiewczyny! Kiedy te dzieci tak szybko rosną?

U nas obiad zrobionym sernik się dopieka a ja po pierwszej sesji z laktatorem. ZAKOCHAŁAM SIĘ! <3 Normalnie jest mega! Łatwy w obsłudze, czyszczeniu, nie boli, oszczędza czas. Justyna, Juicy uratowałyście moją laktację! serio, teraz te sesje to przyjemność i zrobienie 8 na dobę nie wydaje mi się niemożliwe. Odciągnęłam 40ml także więcej niż ręcznym o tej porze. Pozostało mi przygotować duże ilości wody i ksiązkę na kolejną sesyjkę. Szczerze Wam powiem że gdyby nie było forum to poddałabym się chyba.
    Niech Wam się w śpiących i grzecznych dzieciach wynagrodzi <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 15:09

JustynaG, Izape_91, Rucola lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 2572 2573 2574 2575 2576 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ