Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję, że akcja "wcisnąć w coś parówę Jeżową" została zakończona sukcesem:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c59557b3df7.jpg
Choć muszę przyznać, że można popaść w depresję szukając czegoś, przynajmniej na moje ciało pociążowe i figurę generalniea jak się dołoży do tego wymóg karmienia piersią to już w ogóle kaplica.
Lusesita, Lena21, Yoselyn82, Patrycja20, KateHawke, frezyjciada, Izape_91, Lunaris, Nadzieja22, Fozzie Bear, Minnie89, olik321, Luna1993, Kaczorka, emi2016, -Mamunia-, veritaserum, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć cioteczka.
Same laseczki na forum faktycznie.
Achia i karma myślę o was ciepło cały czas.!
Alusia jaka rozrabiara:)
Lunaris to Przechodzisz na ekskluzywne dojenie w wersji vip:D
My kolejna ciężka noc.. Ehh no nic trzeba się jakoś trzymać
Kiedyś będzie lepiej. Biorę się za ciasta... Jedynie 5 szt muszę upiec.
A tu mój łobuz ubierający się na sanki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a47737aa717.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/22b06a557ad7.jpgLusesita, Yoselyn82, Achia, blue00, Patrycja20, KateHawke, Lena21, JustynaG, Izape_91, Lunaris, Nadzieja22, KateKum, pilik, Fozzie Bear, olik321, Luna1993, Kaczorka, emi2016, -Mamunia-, Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Achia to kciuki mocne teraz!!
mam nadzieje ze ruszy
a jaki piekny i duzy brzuszek
ibishka ale sliczna Gabii jaki sliczny usmiech
Jezowa sukienka sliczna, ja nie lubie chodzic w sukienkach!ale jak musze to musze
Fozzie pieknie wygladasz, ale figura
Kaczorka piękna Ty i piękna Aluśka, jak zawsze
Jeżowa, Kaczorka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ibishka ale gwiazda
Jezowa ja tez parówy żadnej nie widze ! Kiecka super!
Achia piękny brzusio
Edit wooow mnie tez hm zaskoczył zamawiałam bluzkę dla emka już się pogodziłam z tym ze nie dojdzie a tu taka niespodziankaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 13:01
Achia, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Mnie też hm zaskoczyło. Zamawialam coś na prezent i obawiałam się , że nie przyjdzie, bo zazwyczaj z 5 dni roboczych czekałam. A tu dzwonek do drzwi po 2 dniach...
Jezowa piękna sukienka i ja też parowy nie widzę. Gdzie kupiłaś?Patrycja20, Jeżowa lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyDziewczyny wszystkie wyglądacie super. Jeżowa też pięknie nie wiem o jakim pulpecie mowissz ale rozumiem Cię
ja jestem typowa grucha, ogromne biodra i uda niestety po ciąży zbyt serdelkowate, kiedyś mimo szerokich bioder moja figura była spoko bo uda szczupłe i całkiem fajnie wygladalam teraz hmmm...tylko że u mnie niestety dochodzi mały biust więc jak znajdę cos na siebie to sukces...Ty masz piękny biust
Ja męża z Ania wywalilam też na spacer tylko że zapakowałam prezenty i odpoczywammimo że święta u nas w mieszkaniu to jakoś tak się podzieliliśmy robota że robię tylko barszcz, uszka, sernik i mieso na święta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 13:31
Jeżowa, pilik, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Dopiero udało mi się Was nadrobić.
Za mną całkiem dobra noc. Przespałam z 8h. Co prawda były w międzyczasie 4 pobudki, każda po około 30 minut. Ale mimo wszystko jestem pełna siłZaczęliśmy dzień o 9.
W nocy Aneczka wgrała nową ścieżkę dźwiękową no i oczywiście uznała, że 3 w nocy to świetna pora na testy. Powiedziałam jej, że "nie wiem jak Ty Ania ale mama idzie spać" no i ona gadała a ja leżałam w łóżku aż w końcu się poddała i zasnęła. Albo ja zasnęłam szybciej
Rucola też nie oddam nikomu córeczki dlatego też sami organizujemy Sylwestra u nas w domu. Będzie mała domówka na 8 osób plus pies
Summer , współczuję nocy. Mam to szczęście, że moja Ania budzi się w nocy ale je na śpiocha. A jak już się obudzi i gada to kładę się do łóżka, trochę ignorując jej gadanie i sama zasypia. Ale tak się udaje od niedawna, no i jak leży w dostawce przy naszym łożku. Wtedy mogę podnieść głowę i zerknąć czy wszystko gra.
Kaczorka na pierwszym zdjeciu Aluśka to aniołekna drugim już widać, że to mały rozrabiaka
Pilik widzę nowe zastosowanie formy na muffiny. Wiedziałam, że dzieciaki lubią rzeczy z kuchni ale nie wiedziałam, że tak szybko.
eMkowi Twoje wytłumaczenie z wgraniem systemu się podoba, dziś pytał Aneczkę "kto Ci wgrał nowy soft?"
Achia ale przecież Ty masz plan by jeszcze z 10 takich fotek zrobić i obowiązkowo świąteczną sesję brzuszkowąI mów o tym głośno. Dzieci lubią psuć rodzicom plany :p
Jeżowa , jaka parówa? Chyba chcesz dostać po nosie za głupie gadania. Już w ciąży nie jesteś więc możemy bez ogródek Ci wkopaćWięc proszę się nas słuchać - ładnie wyglądasz!
Lunaris pewnie zaraz siadasz do laktatora. Koniecznie zamelduj jak tam Twój "pierwszy raz" ??
Ibishka Cudowne maleństwo! Choć w gruncie rzeczy wcale nie takie maleństwo. I już lubi sanki! Niesamowite! Przecież ma dopiero 7 miesięcy.
I na koniec specjalne buziaczki dla cioci Achi i Niki od Aneczki.
Po nocnym wgraniu systemu nie tylko zaczyna więcej dźwięków wydawać ale jeszcze chwyta zabawki a tę piłeczkę co od cioteczek dostała nawet udało jej się polizać!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca2309878ed5.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d809acc28ab2.jpgLusesita, Achia, Patrycja20, Yoselyn82, frezyjciada, Izape_91, Lunaris, KateHawke, Nadzieja22, Lena21, Jeżowa, KateKum, pilik, Fozzie Bear, olik321, Luna1993, emi2016, -Mamunia-, veritaserum, Emiilka, blue00 lubią tę wiadomość
-
Karma przykro mi, że jeszcze na końcówce przyplątały się dodatkowe problemy... I tak, końcówka jest ciężka nie tylko fizycznie, ale także psychicznie. Masz rację starając się odciąć od tego wszystkiego. Jak najwiecej spokoju Ci życzę.
Archiwa pięknie wyglądaszjuż tak niewiele czasu z brzuszkiem zostało
Lusesita to dużo zdrówka dla Ciebie i szybkiego wyjścia ząbków dla Domu
Sukienka jest z Kiabi z działu ciążowego(nie wiem co to za sklep, pierwszy raz widziałam go w Magnolii, ale takie coś jak h&m, mają też dziecięce ciuszki)
-
Ibishka cudna Gabi z tymi sankami
Lunaris to powodzenia z nowym laktatorem! Daj koniecznie znać jak tam pierwsza sesja
Dziewczyny, wiadomo, że sukienkę wybrałam taką, by parówy nie było widać... Ale naprawdę pod tą sukienką kryje się okropna figuraveritaserum łączę się w "gruszkowym" bólu.
Justyno ojej,jaka Ania jest cudnaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 13:37
JustynaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:11
Patrycja20, Lunaris, Jeżowa, JustynaG, pilik, summer86, olik321, Minnie89, Lusesita, Kaczorka, -Mamunia-, Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza okres świąt jest na pewno ciężki dla Ciebie, natomiast naprawdę wierzę, że w końcu doczekasz się takich najradośniejszych - albo z brzuchem, albo już z maluszkiem. Czytałam, że laparoskopię wyznaczyli Ci dopiero na marzec - 20.03 to urodziny mojego męża, więc mam nadzieję, że i Tobie tą datą przyniesie szczęście... Choć oczywiście czekam na niespodziankę, żeby żadna laparoskopia nie była potrzebna! Tak bardzo życzę Tobie i pozostałym Dinusiom, abyście się doczekały swoich maleńkich cudów. Czytam Was regularnie, choć nie pisuję, bo ze mnie to żaden Dinuś.
Chciałam jeszcze tylko dodać że zawsze jak wrzucasz swoje dzieła to mi szczęka opada! Masz złote ręceIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Mamy mm
bo właśnie sobie uświadomiłam po ostatnim pytaniu Summer o wodę mineralną, że wpadłam z tematu. Jaką polecacie dla maluszków do mleka? Bo "za moich czasów" a raczej Stacha, na topie była z biedry taka z obrazkiem mamy i dziecka
a że zaraz męża puszczam po zakupy to fajnie byłoby poznać wasze - świeże opinie!
-
Izunia a ja zaszłam wtedy w ciążę ze Stasiulkiem (20.03) -będziemy wysyłać Ci wszystkie dobre fluidy
Jeżowa gdzie Ty tą parówę widzisz? bo ja widzę laseczkę w kiecuni
Achia a u Ciebie brzusio już niziutko. Ja na końcówce wzięłam się za puzzle 3000 kawałków- nie zdążyłam oczywiście.
Gabi idzie na sanki -cudnie wygląda by the way, a u nas deszcz pada!
Anulka już się kulką bawi!
DZiewczyny! Kiedy te dzieci tak szybko rosną?
U nas obiad zrobionym sernik się dopieka a ja po pierwszej sesji z laktatorem. ZAKOCHAŁAM SIĘ!Normalnie jest mega! Łatwy w obsłudze, czyszczeniu, nie boli, oszczędza czas. Justyna, Juicy uratowałyście moją laktację! serio, teraz te sesje to przyjemność i zrobienie 8 na dobę nie wydaje mi się niemożliwe. Odciągnęłam 40ml także więcej niż ręcznym o tej porze. Pozostało mi przygotować duże ilości wody i ksiązkę na kolejną sesyjkę. Szczerze Wam powiem że gdyby nie było forum to poddałabym się chyba.
Niech Wam się w śpiących i grzecznych dzieciach wynagrodziWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 15:09
JustynaG, Izape_91, Rucola lubią tę wiadomość