X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Poczytałam i pooglądałam. Dziewczyny wyglądacie pięknie. „Wciśnięcie parówy Jeżowej” rozbawiło mnie do łez. Niejedna by takie parówki chciała wciskać.

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola a co do rajstop, kiedyś za namową koleżanki kupiłam takie podnoszące pośladki. Wciągnęłam je do kolan, po czym już byłam mokra i tak zakończyła się moja przygoda z nimi :)

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Mamy mm :) bo właśnie sobie uświadomiłam po ostatnim pytaniu Summer o wodę mineralną, że wpadłam z tematu. Jaką polecacie dla maluszków do mleka? Bo "za moich czasów" a raczej Stacha, na topie była z biedry taka z obrazkiem mamy i dziecka ;) a że zaraz męża puszczam po zakupy to fajnie byłoby poznać wasze - świeże opinie!
    To ja chyba madka roku bo ja biorę z kranu przez filtr i gotuję... Także ten...

Luna1993, Ania1003 lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iZAPE- ja życzę Ci również zdrowej ciąży bez laparoskopii, ale będę mocno trzymać kciuki w każdym wariancie! generalnie podpisuje sie po tym co napisała Jeżowa :)

Lunaris- brzusio opadł, i pan doktor mówił w czwartek,że główka jest też już bardzo nisko. nie zmienia to faktu,że poranne objawy ustąpiły a ja mam wrażenie,że nigdy to dziecko nie wyjdzie...

Izape_91 lubi tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achhh jakie cudne dzieciaczki!
    Jezowa bardzo ładnie wyglądasz!!

U nas leje od rana.

Lunaris kup jeszcze biustonosz do odciągania (na Ali ale wiadomo trzeba czekać albo z medeli https://www.medela.pl/dla-mam-karmiacych-piersia/produkty/laktatory/gorset-expression-bustier-nowy). Wtedy w ogóle wszystko będzie łatwiejsze! ;).

Bajka i dobrze, nie na co przesadzać. Co innego jakbyś wody nie gotowała, ale tak? Spokojnie :)
    Fozzie dziewczyny dalej polecają taką z mamą i dzieckiem ;) mama i ja się zwie bodajże

Ja właśnie zrobiłam z nowego przepisy super prostą i pyszną sałatkę: kurczak podpieczonym+seler naciowy+żurawina suszona+pestki dyni+majonez. Mniam! Polecam :)

Izape wierzę, że już wkrótce i Ty doczekasz się takiego szczęścia! I masz racje. Pierwszy raz nie obchodzi mnie że nic nie ugotowane, że bałagan. I tak jestem bardzo szczęśliwa tylko priorytety się pozmieniały. Zaciskam za Ciebie, Boćka,
    Reset i resztę Dinusiow kciuki...!

Achia i karma, oby te ostatnie dni w dwupakach spokojnie i szybko Wam minęły...!

Justyna haha my od początku tak się śmiejemy z tym wgrywaniem nowego oprogramowania. Czasami też są aktualizacje drobniejsze :p mąż się frustrował dużo na początku i dopiero takie tłumaczenie go przekonało i zrozumiał ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 16:00

JustynaG, Izape_91 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik dziękuję za szybki odzew <3

• summer86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, woda z Lidla Saguaro Junior to chyba to samo co Mama i Ja, przynajmniej na butelce pisze "Nazwa handlowa wody: Mama i Ja". Tylko że jest jedynie w butelkach 330 ml z dziubkiem. Tak piszę, bo czasem Lidl po drodze, więc można przy okazji kupić ;)

Fozzie Bear, pilik lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Fozzie, woda z Lidla Saguaro Junior to chyba to samo co Mama i Ja, przynajmniej na butelce pisze "Nazwa handlowa wody: Mama i Ja". Tylko że jest jedynie w butelkach 330 ml z dziubkiem. Tak piszę, bo czasem Lidl po drodze, więc można przy okazji kupić ;)
    Jeszcze po wczoraj mi nerwy nie przeszły na męża, to wyślę go do biedronki - większe kolejki :D

summer86, olik321, Achia, JustynaG, frezyjciada, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris, ja robię 12 sesji, w tym godzinny power pumping. Myślę więc, że spokojnie dasz radę 8 plus przystawianie małego. Jeśli jednak stwierdzisz, że wolisz kpi to lepiej zwiększyć ilość sesji do minimum 10 plus po.

EDIT: Biustonosz do ściągania możesz zrobić samodzielnie ze stanika z Pepco.
    Zamowiłam też taki z aliexpress ale zakładam go tylko do ściągania i to nie zawsze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 16:30

Lunaris lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa super ta kiecka i na pewno będzie wygodna:)

Summer przykro mi ze kolejną noc słabo przegiąłeś. Może faktycznie trzebs poszukać czegoś z sensoryki.

Frez jeśli wesele jest w sylwestra to myślę że kreacja trafiona.

Nasze małe dziewczynki tj Ninka, Ania i Gabi śliczne

U nas dzis mały grzeczny ze aż się boję co będzie jutro. I w nocy tylko raz się obudził. WOW

JustynaG, Jeżowa lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, przez ten miesiąc co dokarmiałam małą mm nawet nie pomyślałam, żeby kupować specjalną wodę.
    W domu pijemy wodę z kranu ale po przefiltrowaniu (mamy dzbanek dafi) i takiej wody używamy.

Luna1993, Ania1003 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka przybijam piątkę madko moja kochana ;) też przegotowuje i tyle. Ale my to pretendujemy do tytułu madki roku to możemy :D jak Twoja ręka?

Ale śliczne dzieciaczki mamy <3 Alusia, Ania, Gabi <3 przepiękne księżniczki!!!

A mamuśki... Wow!!! Ciągle mam przed oczami Patrycję i jej piękny brzusio. Jeżowa niejedna kobieta by chciała mieć taką figurę więc proszę tu nie narzekać!

Summer nie umiem nic doradzić niestety :( ale ogromnie Ci współczuję i życzę żeby Ania dała Ci jeden cudowny prezent na święta- przespaną noc i trochę odpoczynku. Wiem, że każdy jej uśmiech wynagradza Ci te trudny, ale bardzo bym chciała żebyś mogła odpocząć troszkę :*

Achia wyglądasz obłędnie! Naprawdę! Tylko proszę przekazać Oskarowi, że to ma być ostatnie zdjęcie mamy z brzuszkiem :)

Uswiadomiłyście mi coś. Tak mnie pochłonęło szykowanie prezentów dla dzieci i rodziny, że ja nie mam się w co ubrać na Wigilię :O zaraz robię przegląd szafy. Jak nic nie znajdę to zostanie sweter z reniferem z grającym i świecącym nosem :D

Justynka właśnie tak robimy z wodą :)

Ps zostawiam trochę cukru :)
    ]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 08:11

Bajkaaa, Achia, JustynaG, Patrycja20, Minnie89, summer86, Jeżowa, frezyjciada, KateHawke, Yoselyn82, Kaczorka, Nadzieja22, Madzik34, Lunaris, emi2016, pilik, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka ja tez daję przegotowana z kranu :)

Achia cokolwiek się stanie to z pewnością będą wyjątkowe święta :)

Ja zrobiłam listę zakupów i muszę jechać w ten tłum... płakać mi się chce na sama myśl.

Franio nauczył się przemieszczać w nowy sposób pełza do tylu :D

olik321, JustynaG, summer86, Jeżowa, Bajkaaa, pilik, Emiilka, Lusesita, Rucola lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena brawa dla Frania to krok milowy w rozwoju dziecka!

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna dziękuję już zapomniałam że bolała ręka :)
    W sumie koniec roku to można wybrać madke roku: kandyduje :)
    Co do beznadziejne go męża zgłaszam swojego i nawet ten ekspres to nie uchroni przed tą nagroda haha

Luna1993, Jeżowa, pilik, Anna Stesia, Lusesita lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna Zuzia do zacałowania !!! <3

Luna1993 lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna - ja mam skarpetki do tego swetra, z taką kulka czerwoną jako nos...ale nie świeci :( pokaż sweter, uwielbiam takie zestawy! Nawet myślałam żeby kupić, ale chyba poczekamy rok i kupimy dla całej trójki na następne święta :)

Achia - idziesz na rekord czy co? Działaj bo tu inne czekają w kolejce! ;)

Ja jestem totalnie wyczerpana po tych 3 dniach...niby drobiazgi, ale kilka wizyt w Agata meble, Porta itp, a ja zasypiam na stojąco, a nogi mi dosłownie drętwieją że zmęczenia. No, ale zamówiliśmy wszystko co się dało, reszte już Mąż będzie ogarniał sam pewnie.

Lunaris - kochana, bo pamiętam że Ty też miałaś te przygody ze swędzeniem pod koniec ciąży. Masz jakieś sposoby na to? Bo wariuje...

Ach, i nie muszę chyba mówić - nie pisałam.na bieżąco, ale niezmiennie wzdycham do każdego zdjęcia <3

dqprhdge2q9dik3m.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza to co napisalaś jest piękne i sprowadziło mnie dziś na ziemię w moim narzekaniu na zmęczenie. My w tym roku wszystkim oznajmilismy, że prezentow nie chcemy, bo uważam tak jak napisałaś.
    Z calego serducha życzę abys za rok na gwiazdkę tuliła swoją kruszynkę lub czuła jej kopniaczki. Wierzę najmocniej, że tak będzie ;*

Izape_91 lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie Ty kochana tak nie szalej z tymi sklepami, czas na odpoczynek i regenerację przed porodem ;* dobrze że teraz emek może latać i załatwiać sam :) proszę ;)
    ]
    Oczywiście na Wigilię włożę chociaż jeansy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 08:12

Jeżowa, Bajkaaa, frezyjciada, Yoselyn82, Achia, Kaczorka, Patrycja20, JustynaG, Nadzieja22, Izape_91, Minnie89, summer86, Lunaris, emi2016, pilik, Anna Stesia, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna taki sweter to hicior, na pewno bym go założyła :D śliczna Zuzia, ale mam pytanko - na jaki rozmiar ma te body, że rękawy prawie do połowy przedramienia trzeba wywijać? :D

Bajka polubiłam za poczucie humoru odnośnie tytułu męża i ekspresu do kawy :D

Lena ale super <3 to jak ruszył do tyłu to pewnie niedługo ruszy do przodu? I niedługo będziesz go szukała po domu, tak jak Melevis szukała Leny :D

Bajkaaa lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
‹‹ 2573 2574 2575 2576 2577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ