Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Fozzie Bear wrote:Mamy mm
bo właśnie sobie uświadomiłam po ostatnim pytaniu Summer o wodę mineralną, że wpadłam z tematu. Jaką polecacie dla maluszków do mleka? Bo "za moich czasów" a raczej Stacha, na topie była z biedry taka z obrazkiem mamy i dziecka
a że zaraz męża puszczam po zakupy to fajnie byłoby poznać wasze - świeże opinie!
Luna1993, Ania1003 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiZAPE- ja życzę Ci również zdrowej ciąży bez laparoskopii, ale będę mocno trzymać kciuki w każdym wariancie! generalnie podpisuje sie po tym co napisała Jeżowa
Lunaris- brzusio opadł, i pan doktor mówił w czwartek,że główka jest też już bardzo nisko. nie zmienia to faktu,że poranne objawy ustąpiły a ja mam wrażenie,że nigdy to dziecko nie wyjdzie...Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Achhh jakie cudne dzieciaczki!
Jezowa bardzo ładnie wyglądasz!!
U nas leje od rana.
Lunaris kup jeszcze biustonosz do odciągania (na Ali ale wiadomo trzeba czekać albo z medeli https://www.medela.pl/dla-mam-karmiacych-piersia/produkty/laktatory/gorset-expression-bustier-nowy). Wtedy w ogóle wszystko będzie łatwiejsze!.
Bajka i dobrze, nie na co przesadzać. Co innego jakbyś wody nie gotowała, ale tak? Spokojnie
Fozzie dziewczyny dalej polecają taką z mamą i dzieckiemmama i ja się zwie bodajże
Ja właśnie zrobiłam z nowego przepisy super prostą i pyszną sałatkę: kurczak podpieczonym+seler naciowy+żurawina suszona+pestki dyni+majonez. Mniam! Polecam
Izape wierzę, że już wkrótce i Ty doczekasz się takiego szczęścia! I masz racje. Pierwszy raz nie obchodzi mnie że nic nie ugotowane, że bałagan. I tak jestem bardzo szczęśliwa tylko priorytety się pozmieniały. Zaciskam za Ciebie, Boćka,
Reset i resztę Dinusiow kciuki...!
Achia i karma, oby te ostatnie dni w dwupakach spokojnie i szybko Wam minęły...!
Justyna haha my od początku tak się śmiejemy z tym wgrywaniem nowego oprogramowania. Czasami też są aktualizacje drobniejsze :p mąż się frustrował dużo na początku i dopiero takie tłumaczenie go przekonało i zrozumiałWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 16:00
JustynaG, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Fozzie, woda z Lidla Saguaro Junior to chyba to samo co Mama i Ja, przynajmniej na butelce pisze "Nazwa handlowa wody: Mama i Ja". Tylko że jest jedynie w butelkach 330 ml z dziubkiem. Tak piszę, bo czasem Lidl po drodze, więc można przy okazji kupić
Fozzie Bear, pilik lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Fozzie, woda z Lidla Saguaro Junior to chyba to samo co Mama i Ja, przynajmniej na butelce pisze "Nazwa handlowa wody: Mama i Ja". Tylko że jest jedynie w butelkach 330 ml z dziubkiem. Tak piszę, bo czasem Lidl po drodze, więc można przy okazji kupić
summer86, olik321, Achia, JustynaG, frezyjciada, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Lunaris, ja robię 12 sesji, w tym godzinny power pumping. Myślę więc, że spokojnie dasz radę 8 plus przystawianie małego. Jeśli jednak stwierdzisz, że wolisz kpi to lepiej zwiększyć ilość sesji do minimum 10 plus po.
EDIT: Biustonosz do ściągania możesz zrobić samodzielnie ze stanika z Pepco.
Zamowiłam też taki z aliexpress ale zakładam go tylko do ściągania i to nie zawsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 16:30
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Jeżowa super ta kiecka i na pewno będzie wygodna:)
Summer przykro mi ze kolejną noc słabo przegiąłeś. Może faktycznie trzebs poszukać czegoś z sensoryki.
Frez jeśli wesele jest w sylwestra to myślę że kreacja trafiona.
Nasze małe dziewczynki tj Ninka, Ania i Gabi śliczne
U nas dzis mały grzeczny ze aż się boję co będzie jutro. I w nocy tylko raz się obudził. WOW
JustynaG, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Fozzie, przez ten miesiąc co dokarmiałam małą mm nawet nie pomyślałam, żeby kupować specjalną wodę.
W domu pijemy wodę z kranu ale po przefiltrowaniu (mamy dzbanek dafi) i takiej wody używamy.Luna1993, Ania1003 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajka przybijam piątkę madko moja kochana
też przegotowuje i tyle. Ale my to pretendujemy do tytułu madki roku to możemy
jak Twoja ręka?
Ale śliczne dzieciaczki mamyAlusia, Ania, Gabi
przepiękne księżniczki!!!
A mamuśki... Wow!!! Ciągle mam przed oczami Patrycję i jej piękny brzusio. Jeżowa niejedna kobieta by chciała mieć taką figurę więc proszę tu nie narzekać!
Summer nie umiem nic doradzić niestetyale ogromnie Ci współczuję i życzę żeby Ania dała Ci jeden cudowny prezent na święta- przespaną noc i trochę odpoczynku. Wiem, że każdy jej uśmiech wynagradza Ci te trudny, ale bardzo bym chciała żebyś mogła odpocząć troszkę :*
Achia wyglądasz obłędnie! Naprawdę! Tylko proszę przekazać Oskarowi, że to ma być ostatnie zdjęcie mamy z brzuszkiem
Uswiadomiłyście mi coś. Tak mnie pochłonęło szykowanie prezentów dla dzieci i rodziny, że ja nie mam się w co ubrać na Wigilięzaraz robię przegląd szafy. Jak nic nie znajdę to zostanie sweter z reniferem z grającym i świecącym nosem
Justynka właśnie tak robimy z wodą
Ps zostawiam trochę cukru
]Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 08:11
Bajkaaa, Achia, JustynaG, Patrycja20, Minnie89, summer86, Jeżowa, frezyjciada, KateHawke, Yoselyn82, Kaczorka, Nadzieja22, Madzik34, Lunaris, emi2016, pilik, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Bajka ja tez daję przegotowana z kranu
Achia cokolwiek się stanie to z pewnością będą wyjątkowe święta
Ja zrobiłam listę zakupów i muszę jechać w ten tłum... płakać mi się chce na sama myśl.
Franio nauczył się przemieszczać w nowy sposób pełza do tyluolik321, JustynaG, summer86, Jeżowa, Bajkaaa, pilik, Emiilka, Lusesita, Rucola lubią tę wiadomość
-
Luna dziękuję już zapomniałam że bolała ręka
W sumie koniec roku to można wybrać madke roku: kandyduje
Co do beznadziejne go męża zgłaszam swojego i nawet ten ekspres to nie uchroni przed tą nagroda hahaLuna1993, Jeżowa, pilik, Anna Stesia, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Luna - ja mam skarpetki do tego swetra, z taką kulka czerwoną jako nos...ale nie świeci
pokaż sweter, uwielbiam takie zestawy! Nawet myślałam żeby kupić, ale chyba poczekamy rok i kupimy dla całej trójki na następne święta
Achia - idziesz na rekord czy co? Działaj bo tu inne czekają w kolejce!
Ja jestem totalnie wyczerpana po tych 3 dniach...niby drobiazgi, ale kilka wizyt w Agata meble, Porta itp, a ja zasypiam na stojąco, a nogi mi dosłownie drętwieją że zmęczenia. No, ale zamówiliśmy wszystko co się dało, reszte już Mąż będzie ogarniał sam pewnie.
Lunaris - kochana, bo pamiętam że Ty też miałaś te przygody ze swędzeniem pod koniec ciąży. Masz jakieś sposoby na to? Bo wariuje...
Ach, i nie muszę chyba mówić - nie pisałam.na bieżąco, ale niezmiennie wzdycham do każdego zdjęcia -
Iza to co napisalaś jest piękne i sprowadziło mnie dziś na ziemię w moim narzekaniu na zmęczenie. My w tym roku wszystkim oznajmilismy, że prezentow nie chcemy, bo uważam tak jak napisałaś.
Z calego serducha życzę abys za rok na gwiazdkę tuliła swoją kruszynkę lub czuła jej kopniaczki. Wierzę najmocniej, że tak będzie ;*Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinnie Ty kochana tak nie szalej z tymi sklepami, czas na odpoczynek i regenerację przed porodem ;* dobrze że teraz emek może latać i załatwiać sam
proszę
]
Oczywiście na Wigilię włożę chociaż jeansyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 08:12
Jeżowa, Bajkaaa, frezyjciada, Yoselyn82, Achia, Kaczorka, Patrycja20, JustynaG, Nadzieja22, Izape_91, Minnie89, summer86, Lunaris, emi2016, pilik, Anna Stesia, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Luna taki sweter to hicior, na pewno bym go założyła
śliczna Zuzia, ale mam pytanko - na jaki rozmiar ma te body, że rękawy prawie do połowy przedramienia trzeba wywijać?
Bajka polubiłam za poczucie humoru odnośnie tytułu męża i ekspresu do kawy
Lena ale superto jak ruszył do tyłu to pewnie niedługo ruszy do przodu? I niedługo będziesz go szukała po domu, tak jak Melevis szukała Leny
Bajkaaa lubi tę wiadomość