X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Poczytałam i pooglądałam. Dziewczyny wyglądacie pięknie. „Wciśnięcie parówy Jeżowej” rozbawiło mnie do łez. Niejedna by takie parówki chciała wciskać.

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola a co do rajstop, kiedyś za namową koleżanki kupiłam takie podnoszące pośladki. Wciągnęłam je do kolan, po czym już byłam mokra i tak zakończyła się moja przygoda z nimi :)

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Mamy mm :) bo właśnie sobie uświadomiłam po ostatnim pytaniu Summer o wodę mineralną, że wpadłam z tematu. Jaką polecacie dla maluszków do mleka? Bo "za moich czasów" a raczej Stacha, na topie była z biedry taka z obrazkiem mamy i dziecka ;) a że zaraz męża puszczam po zakupy to fajnie byłoby poznać wasze - świeże opinie!
    To ja chyba madka roku bo ja biorę z kranu przez filtr i gotuję... Także ten...

Luna1993, Ania1003 lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iZAPE- ja życzę Ci również zdrowej ciąży bez laparoskopii, ale będę mocno trzymać kciuki w każdym wariancie! generalnie podpisuje sie po tym co napisała Jeżowa :)

Lunaris- brzusio opadł, i pan doktor mówił w czwartek,że główka jest też już bardzo nisko. nie zmienia to faktu,że poranne objawy ustąpiły a ja mam wrażenie,że nigdy to dziecko nie wyjdzie...

Izape_91 lubi tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achhh jakie cudne dzieciaczki!
    Jezowa bardzo ładnie wyglądasz!!

U nas leje od rana.

Lunaris kup jeszcze biustonosz do odciągania (na Ali ale wiadomo trzeba czekać albo z medeli https://www.medela.pl/dla-mam-karmiacych-piersia/produkty/laktatory/gorset-expression-bustier-nowy). Wtedy w ogóle wszystko będzie łatwiejsze! ;).

Bajka i dobrze, nie na co przesadzać. Co innego jakbyś wody nie gotowała, ale tak? Spokojnie :)
    Fozzie dziewczyny dalej polecają taką z mamą i dzieckiem ;) mama i ja się zwie bodajże

Ja właśnie zrobiłam z nowego przepisy super prostą i pyszną sałatkę: kurczak podpieczonym+seler naciowy+żurawina suszona+pestki dyni+majonez. Mniam! Polecam :)

Izape wierzę, że już wkrótce i Ty doczekasz się takiego szczęścia! I masz racje. Pierwszy raz nie obchodzi mnie że nic nie ugotowane, że bałagan. I tak jestem bardzo szczęśliwa tylko priorytety się pozmieniały. Zaciskam za Ciebie, Boćka,
    Reset i resztę Dinusiow kciuki...!

Achia i karma, oby te ostatnie dni w dwupakach spokojnie i szybko Wam minęły...!

Justyna haha my od początku tak się śmiejemy z tym wgrywaniem nowego oprogramowania. Czasami też są aktualizacje drobniejsze :p mąż się frustrował dużo na początku i dopiero takie tłumaczenie go przekonało i zrozumiał ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 16:00

JustynaG, Izape_91 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik dziękuję za szybki odzew <3

• summer86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, woda z Lidla Saguaro Junior to chyba to samo co Mama i Ja, przynajmniej na butelce pisze "Nazwa handlowa wody: Mama i Ja". Tylko że jest jedynie w butelkach 330 ml z dziubkiem. Tak piszę, bo czasem Lidl po drodze, więc można przy okazji kupić ;)

Fozzie Bear, pilik lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Fozzie, woda z Lidla Saguaro Junior to chyba to samo co Mama i Ja, przynajmniej na butelce pisze "Nazwa handlowa wody: Mama i Ja". Tylko że jest jedynie w butelkach 330 ml z dziubkiem. Tak piszę, bo czasem Lidl po drodze, więc można przy okazji kupić ;)
    Jeszcze po wczoraj mi nerwy nie przeszły na męża, to wyślę go do biedronki - większe kolejki :D

summer86, olik321, Achia, JustynaG, frezyjciada, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris, ja robię 12 sesji, w tym godzinny power pumping. Myślę więc, że spokojnie dasz radę 8 plus przystawianie małego. Jeśli jednak stwierdzisz, że wolisz kpi to lepiej zwiększyć ilość sesji do minimum 10 plus po.

EDIT: Biustonosz do ściągania możesz zrobić samodzielnie ze stanika z Pepco.
    Zamowiłam też taki z aliexpress ale zakładam go tylko do ściągania i to nie zawsze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 16:30

Lunaris lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa super ta kiecka i na pewno będzie wygodna:)

Summer przykro mi ze kolejną noc słabo przegiąłeś. Może faktycznie trzebs poszukać czegoś z sensoryki.

Frez jeśli wesele jest w sylwestra to myślę że kreacja trafiona.

Nasze małe dziewczynki tj Ninka, Ania i Gabi śliczne

U nas dzis mały grzeczny ze aż się boję co będzie jutro. I w nocy tylko raz się obudził. WOW

JustynaG, Jeżowa lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, przez ten miesiąc co dokarmiałam małą mm nawet nie pomyślałam, żeby kupować specjalną wodę.
    W domu pijemy wodę z kranu ale po przefiltrowaniu (mamy dzbanek dafi) i takiej wody używamy.

Luna1993, Ania1003 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka przybijam piątkę madko moja kochana ;) też przegotowuje i tyle. Ale my to pretendujemy do tytułu madki roku to możemy :D jak Twoja ręka?

Ale śliczne dzieciaczki mamy <3 Alusia, Ania, Gabi <3 przepiękne księżniczki!!!

A mamuśki... Wow!!! Ciągle mam przed oczami Patrycję i jej piękny brzusio. Jeżowa niejedna kobieta by chciała mieć taką figurę więc proszę tu nie narzekać!

Summer nie umiem nic doradzić niestety :( ale ogromnie Ci współczuję i życzę żeby Ania dała Ci jeden cudowny prezent na święta- przespaną noc i trochę odpoczynku. Wiem, że każdy jej uśmiech wynagradza Ci te trudny, ale bardzo bym chciała żebyś mogła odpocząć troszkę :*

Achia wyglądasz obłędnie! Naprawdę! Tylko proszę przekazać Oskarowi, że to ma być ostatnie zdjęcie mamy z brzuszkiem :)

Uswiadomiłyście mi coś. Tak mnie pochłonęło szykowanie prezentów dla dzieci i rodziny, że ja nie mam się w co ubrać na Wigilię :O zaraz robię przegląd szafy. Jak nic nie znajdę to zostanie sweter z reniferem z grającym i świecącym nosem :D

Justynka właśnie tak robimy z wodą :)

Ps zostawiam trochę cukru :)
    ]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 08:11

Bajkaaa, Achia, JustynaG, Patrycja20, Minnie89, summer86, Jeżowa, frezyjciada, KateHawke, Yoselyn82, Kaczorka, Nadzieja22, Madzik34, Lunaris, emi2016, pilik, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka ja tez daję przegotowana z kranu :)

Achia cokolwiek się stanie to z pewnością będą wyjątkowe święta :)

Ja zrobiłam listę zakupów i muszę jechać w ten tłum... płakać mi się chce na sama myśl.

Franio nauczył się przemieszczać w nowy sposób pełza do tylu :D

olik321, JustynaG, summer86, Jeżowa, Bajkaaa, pilik, Emiilka, Lusesita, Rucola lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena brawa dla Frania to krok milowy w rozwoju dziecka!

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna dziękuję już zapomniałam że bolała ręka :)
    W sumie koniec roku to można wybrać madke roku: kandyduje :)
    Co do beznadziejne go męża zgłaszam swojego i nawet ten ekspres to nie uchroni przed tą nagroda haha

Luna1993, Jeżowa, pilik, Anna Stesia, Lusesita lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna Zuzia do zacałowania !!! <3

Luna1993 lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna - ja mam skarpetki do tego swetra, z taką kulka czerwoną jako nos...ale nie świeci :( pokaż sweter, uwielbiam takie zestawy! Nawet myślałam żeby kupić, ale chyba poczekamy rok i kupimy dla całej trójki na następne święta :)

Achia - idziesz na rekord czy co? Działaj bo tu inne czekają w kolejce! ;)

Ja jestem totalnie wyczerpana po tych 3 dniach...niby drobiazgi, ale kilka wizyt w Agata meble, Porta itp, a ja zasypiam na stojąco, a nogi mi dosłownie drętwieją że zmęczenia. No, ale zamówiliśmy wszystko co się dało, reszte już Mąż będzie ogarniał sam pewnie.

Lunaris - kochana, bo pamiętam że Ty też miałaś te przygody ze swędzeniem pod koniec ciąży. Masz jakieś sposoby na to? Bo wariuje...

Ach, i nie muszę chyba mówić - nie pisałam.na bieżąco, ale niezmiennie wzdycham do każdego zdjęcia <3

dqprhdge2q9dik3m.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza to co napisalaś jest piękne i sprowadziło mnie dziś na ziemię w moim narzekaniu na zmęczenie. My w tym roku wszystkim oznajmilismy, że prezentow nie chcemy, bo uważam tak jak napisałaś.
    Z calego serducha życzę abys za rok na gwiazdkę tuliła swoją kruszynkę lub czuła jej kopniaczki. Wierzę najmocniej, że tak będzie ;*

Izape_91 lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2018, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie Ty kochana tak nie szalej z tymi sklepami, czas na odpoczynek i regenerację przed porodem ;* dobrze że teraz emek może latać i załatwiać sam :) proszę ;)
    ]
    Oczywiście na Wigilię włożę chociaż jeansy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 08:12

Jeżowa, Bajkaaa, frezyjciada, Yoselyn82, Achia, Kaczorka, Patrycja20, JustynaG, Nadzieja22, Izape_91, Minnie89, summer86, Lunaris, emi2016, pilik, Anna Stesia, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna taki sweter to hicior, na pewno bym go założyła :D śliczna Zuzia, ale mam pytanko - na jaki rozmiar ma te body, że rękawy prawie do połowy przedramienia trzeba wywijać? :D

Bajka polubiłam za poczucie humoru odnośnie tytułu męża i ekspresu do kawy :D

Lena ale super <3 to jak ruszył do tyłu to pewnie niedługo ruszy do przodu? I niedługo będziesz go szukała po domu, tak jak Melevis szukała Leny :D

Bajkaaa lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
‹‹ 2573 2574 2575 2576 2577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ