Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:A na kiedy Ci termin wylicza? Chyba na październik coś?
Może Twoje dzieciątko będzie tak jak moja Luśka październikowe
Ha! Rzeczywiście Mi wylicza 16 październikEmiilka lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:24dpt 5-dniowego Okruszka
Edit : wg BBF 6t2d
u mnie MP miała problem doszukać się maleństwa bo miało niespełna 3mm i pod takim był kontem że nie szło złapać długo ale po poszukiwaniach delikatne pulsownie.
Ale mi przeleciało co dopiero maleństwo miało 2,8mm a teraz niespełna 9 cm
Staraczka jak samopoczucie ?
Lena ten z Żor od prenatalnych b. dobry moje siostry tam zawsze robiły.
Ja się wstrzymuje z zakupami do połówkowychKateHawke lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:u mnie MP miała problem doszukać się maleństwa bo miało niespełna 3mm i pod takim był kontem że nie szło złapać długo ale po poszukiwaniach delikatne pulsownie.
Ale mi przeleciało co dopiero maleństwo miało 2,8mm a teraz niespełna 9 cm
Staraczka jak samopoczucie ?
Lena ten z Żor od prenatalnych b. dobry moje siostry tam zawsze robiły.
Ja się wstrzymuje z zakupami do połówkowych
Byłam tam na 1 prenatalnych i tez był ok, choć jak dla mnie za bardzo małomówny. Odpowiadał tylko na pytania. Teraz mam inne nazwisko lekarza, ale czytałam o nim właśnie dobre opinie i trzeba przyznać, że mają tam sprzęt świetnej jakości, pięknie widać i film tez suoer.
Co do zakupów, to tak naprawdę trochę uległam po tym jak na lipcowkach praktycznie wszystkie już coś miały, stwierdziłam, że czas dać sobie kopa w tyłek i uwierzyć, że teraz już musi być wszystko dobrze w końcu u nas wg usg już 20t4dJustynaG lubi tę wiadomość
-
Lena ja robiłam i pierwsze prenatalne i połówkowe w Żorach w Sononedico. Miałam skierowanie więc miała darmowo. Nie brałam żadnych płyt ani innych dodatkowych opcji. Na wydruku dostałam kilkanaście zdjęć. Ogólnie byłam zadowolona, lekarz był dokładny i konkretny. Wszytsko tłumaczył i opisywał.
-
Flowwer dziękuję że pytasz u mnie dobre samopoczucie. Brzusio już spory. Ostatnio nawet coś mi zgagy i bóle żołądka nawet przeszły. Chodzę i się plątam po domu zaglądam do szafy małego i non stop coś zmieniam odpoczywam do woli a u Ciebie jak tam?
Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane Dziewczyny
Dzisiaj już przychodzę do Was drugą nóżką, bo na usg było widać zarodek - 3,9 mm i pulsujące serduszko Szłam bardzo zestresowana, bo obawiałam się tego głupiego pustego jaja, zwłaszcza, że ostatni przyrost bety był tylko 52%. Wg gina, wiek ciąży z usg pokrywa się idealnie z wiekiem ciąży, wg ostatniej miesiączki - 6 tyg. + 0
Kropuś pozdrawia wszystkie Ciocie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3379ac63e71.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 16:06
Lusesita, Jadranka, Ruth, KateHawke, Kaczorka, summer86, Anna Stesia, pilik, JustynaG, Flowwer, olik321, malka, Siwulec, Izolda90, Sarna84 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
staraczka1111 wrote:Flowwer dziękuję że pytasz u mnie dobre samopoczucie. Brzusio już spory. Ostatnio nawet coś mi zgagy i bóle żołądka nawet przeszły. Chodzę i się plątam po domu zaglądam do szafy małego i non stop coś zmieniam odpoczywam do woli a u Ciebie jak tam?
Czyli wszystko przede mną zgagi i takie tam
Mam w domu 6 bąbli więc mam co robić
nie wiem jak to napisać cały czas nie dociera do mnie że w brzuszku mam dziecko !! Nadal to abstrakcja... fantazja... bo u mnie na razie ciąża spożywcza
summer86 wrote:Flowwer, widzę, że nie tylko ja odwlekam wyprawkę
Bajka chyba im w suwaczku chodzi o prenatalne połówkowe ?!
Emilka nareszcie po tej stonie i nareszcie suwaczekEmiilka, staraczka1111 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄