Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWrzucam jeszcze zdjęcie Dominika, który pojutrze kończy 3 tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 15:16
Fozzie Bear, Achia, JustynaG, Minnie89, Patrycja20, Jeżowa, Bajkaaa, Aga9090, Barbarka1984, Siwulec, Luna1993, blue00, Lena21, summer86, Anna Stesia, KateKum, KateHawke, pilik, Madzik34, veritaserum, Nadzieja22, Lusesita, -Mamunia-, Kaczorka, Yoselyn82, malka, ibishka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka - ciężko uwierzyć że to tylko 3 tygodnie, piękny Domiś
mam nadzieję że to już DZIŚ!
Achia - telefon naładowany? Będziemy czekać na relacje. Oby szybko przeszli do rzeczy i nie kazali Ci dłużej czekać!
Ja zaraz pędzę do Luxmedu. Ale nie spodziewam się żadnych ważnych wieści, więc cała mocno kciuków niech zostanie z Lamka i Achia! -
Achia u mnie przeszło dlatego byłam pewna, że u Ciebie się rozkręciło.. kurczę szkoda, że samo się jie zaczęło ...
chociaż życie lubi zaskakiwać w każdej chwili może coś się zacząć takaze kciuków nie puszczam !
Lamka za Was również bardzo mocno trzymam
Edit: dzięki za info o wyprzedażachstary nie udźwignie chyba tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 08:14
-
Dzień dobry po świętach
Achia kciuki za szybki poród byś szybko mogła się tulic z synusiem:)
Lamka dla Ciebie też ogromne kciuki za wyjście do domu!
Pamiętam jak mi powiedzieli ze idziemy do domu to płakałam ze szczęścia
A u mnie... Chyba coś się pomyliło Zosi bo wstaje teraz co godzinę a wieczorem trzeba po 4 razy usypiac na dodatek mówią mi że jest za gruba... A święta... Dobrze ze juz po. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Achia - kciuki za Wasżeby lekarze najedzeni po świętach byli chętni do szybkiej akcji
Lamko - Kochana za Was również ściskam, żeby Dominiś zauroczył lekarzy tak jak nas a wyniki były wzorowe i abyście dzisiejsza noc spędzili już w domu
Jezowa - zdrówka dla taty :* :* :*
Patrycja - fajnie ze się skurcze wyciszyły
Fozzie - zdrówka ! Szybko się wykuruj żebyś się prychala na Klarę jak już postanowi (lub jednak pomogą Wam cesarka ) przyjść na świat
Karma - co u Ciebie ?
Życzę wszystkim dobrego dnia
Ja dziś biorę się za listę wyprawkowa, muszę w końcu wszystko spisać i zacząć kompletowaćciesze się jak głupia
Patrycja20, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O jacie Domiś to takie slodkosci ! Trzymam kciuki za ważenie, a lekarze lubią tak na rodziców naskakiwać chyba, bo w Zabrzu cześć tez taka była, bardzo oschła i ostra dla nas.
Achia dzisiaj całe forum jest z Tobą ! Patrząc na nasze historie lubimy tu rodzic grupowo wiec kto to wie jak się ten tydzień skończy
Jeżowa dlatego takie szybkie były moje zakupy, bo wszystko z koszyka znikałochyba nie tylko ja czekałam, ale upolowałam pajacyki 3pak za 56 zł (to takiej jiz w lidlu, a te które miałam od nich dotychczas miały super jakość), bodziaki, koszulki, spodnie
ogólnie następny rozmiar mam już powoli skompletowany
Bajka a jak mąż w święta ? Miał dla Was więcej czasu ? Co do tekstów, że jest za gruba to niech się pukną w głowę Ci co tak mówią, skończyli medycynę ? Może są pediatrami ? Zosia to zdrowa i fajna dziewczynka, niech na siebie patrząz resztą ja tez często słyszę jaki to Franek jest WIEEEEEELKI, jakie ma fałdki itd. ale to olewam
-
nick nieaktualnyjeszcze zamek w torbie mi się rozwalił. wląsnie poczyniłam heroiczny wysiłek by znależć inną torbę i się przepakować. nie wiem czy wiem gdzie co włożyłam, bo nowa torba jest ciut mniejsza od poprzedniej,a w tamtej miałam tak ładnie posegregowane wszystko.
także ten.
ubieram się i jedziemy.
telefon naładowany, będę dawać znać! tzn bardzo się postaram -
Achia ładowarkę weź to na pewno!
A co do mojego męża to był tyle ile planowo czyli do 12.30 a potem do pracy
A co do wagi Zosi to planuje jej rozszerzyć dietę po 5mż i zobaczymy jak to będzie, oczywiście jeszcze nie mam pojęcia jak to robić i co podać najpierw ale jakoś to będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 09:35
-
nick nieaktualny
-
Achia, mocne kciuki! Niedługo wielkie spotkanie! Jak zwykle w takich chwilach mam wzrusza!
Bajka, mój podobno też jest gruby, przy czym jest w 25 centylu, także wiesz... gadanie o tyle!
Minnie, najwyżej dokupisz gdy mały będzie na świecie. Poza tym jesteś z Krakowa i jeśli będziesz miała za mało 56 to Ci podrzuce (niestety większość 62 i 68 znalazło już nowych dzidziusiow).Minnie89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na szybko, bo mamy ostatnio ciężkie noce-Tymek wpada w godzinne histerie jest jak w amoku i my rodzice roku nie potrafimy sobie z tym poradzić. Jestem wrakiem psychicznym i fizycznym, tylko siąść i płakać normalnie. Mamy trójkę dwulatków w rodzinie i tylko u nas takie histerie, dziecko mi ochrypło od tego darcia, a ja nie potrafię ani jemu, ani sobie pomóc. Co ze mnie za matka... Aj tam!
Achia nasze kciuki wędrują do Ciebie dziś! Będę tu zaglądać!