Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWrzucam jeszcze zdjęcie Dominika, który pojutrze kończy 3 tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 15:16
Fozzie Bear, nick nieaktualny, JustynaG, Minnie89, Patrycja20, Jeżowa, Bajkaaa, nick nieaktualny, Barbarka1984, Siwulec, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lena21, summer86, Anna Stesia, KateKum, KateHawke, pilik, Madzik34, nick nieaktualny, Nadzieja22, Lusesita, nick nieaktualny, Kaczorka, Yoselyn82, malka, ibishka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka - ciężko uwierzyć że to tylko 3 tygodnie, piękny Domiś
mam nadzieję że to już DZIŚ!
Achia - telefon naładowany? Będziemy czekać na relacje. Oby szybko przeszli do rzeczy i nie kazali Ci dłużej czekać!
Ja zaraz pędzę do Luxmedu. Ale nie spodziewam się żadnych ważnych wieści, więc cała mocno kciuków niech zostanie z Lamka i Achia!
-
Achia u mnie przeszło dlatego byłam pewna, że u Ciebie się rozkręciło.. kurczę szkoda, że samo się jie zaczęło ...
chociaż życie lubi zaskakiwać w każdej chwili może coś się zacząć takaze kciuków nie puszczam !
Lamka za Was również bardzo mocno trzymam
Edit: dzięki za info o wyprzedażach
stary nie udźwignie chyba tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 08:14
-
Dzień dobry po świętach

Achia kciuki za szybki poród byś szybko mogła się tulic z synusiem:)
Lamka dla Ciebie też ogromne kciuki za wyjście do domu!
Pamiętam jak mi powiedzieli ze idziemy do domu to płakałam ze szczęścia
A u mnie... Chyba coś się pomyliło Zosi bo wstaje teraz co godzinę a wieczorem trzeba po 4 razy usypiac na dodatek mówią mi że jest za gruba... A święta... Dobrze ze juz po. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry

Achia - kciuki za Was
żeby lekarze najedzeni po świętach byli chętni do szybkiej akcji 
Lamko - Kochana za Was również ściskam, żeby Dominiś zauroczył lekarzy tak jak nas a wyniki były wzorowe i abyście dzisiejsza noc spędzili już w domu
Jezowa - zdrówka dla taty :* :* :*
Patrycja - fajnie ze się skurcze wyciszyły
Fozzie - zdrówka ! Szybko się wykuruj żebyś się prychala na Klarę jak już postanowi (lub jednak pomogą Wam cesarka ) przyjść na świat
Karma - co u Ciebie ?
Życzę wszystkim dobrego dnia
Ja dziś biorę się za listę wyprawkowa, muszę w końcu wszystko spisać i zacząć kompletować
ciesze się jak głupia
Patrycja20, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O jacie Domiś to takie slodkosci ! Trzymam kciuki za ważenie, a lekarze lubią tak na rodziców naskakiwać chyba, bo w Zabrzu cześć tez taka była, bardzo oschła i ostra dla nas.
Achia dzisiaj całe forum jest z Tobą ! Patrząc na nasze historie lubimy tu rodzic grupowo wiec kto to wie jak się ten tydzień skończy
Jeżowa dlatego takie szybkie były moje zakupy, bo wszystko z koszyka znikało
chyba nie tylko ja czekałam, ale upolowałam pajacyki 3pak za 56 zł (to takiej jiz w lidlu, a te które miałam od nich dotychczas miały super jakość), bodziaki, koszulki, spodnie
ogólnie następny rozmiar mam już powoli skompletowany 
Bajka a jak mąż w święta ? Miał dla Was więcej czasu ? Co do tekstów, że jest za gruba to niech się pukną w głowę Ci co tak mówią, skończyli medycynę ? Może są pediatrami ? Zosia to zdrowa i fajna dziewczynka, niech na siebie patrzą
z resztą ja tez często słyszę jaki to Franek jest WIEEEEEELKI, jakie ma fałdki itd. ale to olewam
-
nick nieaktualnyjeszcze zamek w torbie mi się rozwalił. wląsnie poczyniłam heroiczny wysiłek by znależć inną torbę i się przepakować. nie wiem czy wiem gdzie co włożyłam, bo nowa torba jest ciut mniejsza od poprzedniej,a w tamtej miałam tak ładnie posegregowane wszystko.
także ten.
ubieram się i jedziemy.
telefon naładowany, będę dawać znać! tzn bardzo się postaram
-
Achia ładowarkę weź to na pewno!
A co do mojego męża to był tyle ile planowo czyli do 12.30 a potem do pracy
A co do wagi Zosi to planuje jej rozszerzyć dietę po 5mż i zobaczymy jak to będzie, oczywiście jeszcze nie mam pojęcia jak to robić i co podać najpierw ale jakoś to będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 09:35
-
nick nieaktualny
-
Achia, mocne kciuki! Niedługo wielkie spotkanie! Jak zwykle w takich chwilach mam wzrusza!

Bajka, mój podobno też jest gruby, przy czym jest w 25 centylu, także wiesz... gadanie o tyle!
Minnie, najwyżej dokupisz gdy mały będzie na świecie. Poza tym jesteś z Krakowa i jeśli będziesz miała za mało 56 to Ci podrzuce (niestety większość 62 i 68 znalazło już nowych dzidziusiow).
Minnie89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na szybko, bo mamy ostatnio ciężkie noce-Tymek wpada w godzinne histerie jest jak w amoku i my rodzice roku nie potrafimy sobie z tym poradzić. Jestem wrakiem psychicznym i fizycznym, tylko siąść i płakać normalnie. Mamy trójkę dwulatków w rodzinie i tylko u nas takie histerie, dziecko mi ochrypło od tego darcia, a ja nie potrafię ani jemu, ani sobie pomóc. Co ze mnie za matka... Aj tam!
Achia nasze kciuki wędrują do Ciebie dziś! Będę tu zaglądać!