X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Madzik34 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia powodzenia!!!trzymam kciuki!

Karma a co u ciebie jak sie czujesz?

Jakos szybko zlecialy te swieta w tym roku....
    Ja dzisiaj rozpoczynam rajd za wyborem kafelkow do kuchni oraz rolet do calego mieszkania.
    Yyyy chyba nie musze wam mowic jak bardzo mi sie nie chce:( zwarzywszy,ze mam problemy ze spojeniem i musze lezec co nie ulatawia sprawy.
    Pozdrawiam poswiatecznie!

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie89 wrote:
    Anna Stesia <3

Mi właśnie mama i teściowa kupiły sporo 68 i większych, a na 56 najmniej. Także zobaczymy, jak mały będzie brudaskiem to będę wołać o pomoc. Dziękuję ;*

Polecam się!

Frez, ale wiesz, że to nie ma nic wspólnego z tym, jaką jesteś mama? Współczuję stresu, ale nie obwiniaj sie! U nas dziś w nocy synek też wpadł w taki płacz, że nie można go było uspokoić ani utulic, więc wiem, jakie to frustrujace dla rodzica.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez nie umiem pomoc, ale doskonale z rozumiem Twoje myśli. Też się zastanawiam co ze mnie za matka że nie umiem ulżyć Zuzi w bólu jak ma kolkę. Ale sama wiesz, że matkami jesteśmy najlepszymi, a są rzeczy na które nie mamy wpływu ;*

Achia melduje się z kciukami także tutaj! :) Ciotka czeka na Oskara <3

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek! Wesołego po świętach :)

Frez jak się dzisiaj czujesz? Męczy dalej ten kaszel?

Achia trzymam kciuki! Już niedługo zobaczymy Oskarka po tej stronie brzuszka <3

A propos Oskarka Ania co u Was? Jak się macie?

Bajka jak ta twoja Smerfetka jest gruba to ja nie nazywam się Kate. Przecież to jest taka śliczna idealnie dopasowana dziewczynka. Jak nie mają o czym gadać to niech o pogodzie podyskutują ;)

Jeżowa współczuję że tata takie wyniki dostał. Ale na pocieszenie mój dziadek miał tak samo i teraz wszystko w porządku, zdrowy, brak oznak powrotu. Trzymam kciuki żeby u Was też tak było &&&

Tyle miałam napisać a już nic nie pamiętam...

Ania1003 lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po ktg. Zapis chyba ok, ale raczej bez skurczy :/ czekam na lekarza, ale parę pań tu jest..i położna powiedziala "jeśli zostanie pani przyjęta"- mam nadzieję, że mnie nie odeślą!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 11:05

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez u nas święta zupełnie rozregulowały spanie Franusia i w ogóle jest biedny chyba przebodzcowany tymi wszystkimi wrażeniami, mam nadzieję że jakoś to wszytko wróci do normy u Was i u nas :* rozumiem Cię doskonale i mimo że kocham święta i moją rodzinę to w tym roku bardzo się cieszę, że jest już po wszystkim i dziś mamy już ciszę i spokój.

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wiesz ludzie niech gadają o Zosi co chcą ale to ja jestem matka i ja decyduje :)

Achia no lepiej żeby cię przyjęli...

U mnie taka pogoda że płakać się chce dodatkowo humor mam taki że można iść sobie strzelić w łeb...

Może ktoś już zrobić wiosnę?

KateHawke lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominik jest przecudowny! Taki Cud wynagradza Wszystko!

Achia zaglądam!

Bajka wiosna! Dobrze by bylo chociaz poród juz bym miała za sobą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 11:21

Bajkaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka wiosny nie umiem zrobić, ale mogę Ci zrobić dobrą kawę i zaprosić do siebie :*

Bajkaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Dzieńdoberek! Wesołego po świętach :)

Frez jak się dzisiaj czujesz? Męczy dalej ten kaszel?

Achia trzymam kciuki! Już niedługo zobaczymy Oskarka po tej stronie brzuszka <3

A propos Oskarka Ania co u Was? Jak się macie?

Bajka jak ta twoja Smerfetka jest gruba to ja nie nazywam się Kate. Przecież to jest taka śliczna idealnie dopasowana dziewczynka. Jak nie mają o czym gadać to niech o pogodzie podyskutują ;)

Jeżowa współczuję że tata takie wyniki dostał. Ale na pocieszenie mój dziadek miał tak samo i teraz wszystko w porządku, zdrowy, brak oznak powrotu. Trzymam kciuki żeby u Was też tak było &&&

Tyle miałam napisać a już nic nie pamiętam...

Kate u nas wszystko ok. Nie mam na co narzekać.

Anna Stesia, KateHawke lubią tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - niech nie świrują, tylko szykują łóżko dla Ciebie! Tydzień po terminie jesteś.
    A my trzymamy kciuki! :)

Jeżowa - mam nadzieję, że konsultacje wykażą, że nowotwór jest w tak wczesnym stadium, że szybko uda się go pozbyć. Zdrówka tacie życzę <3

Aluśka dzielnie znosi choróbsko. Było i sranko i rzyganko, ale ogólnie młoda jest pogodna :)
    Patrycja i Fozzie - oczywiście w mojej apteczce nie ma leku o którym pisałyście :p
    Może ciężko uwierzyć, ale ja przez ponad 31 lat swojego życia nigdy nie miałam jelitówki ;)

Bajka - też bym wiosną nie pogardziła :)

Miłego dnia wszystkim życzę :*

Lamka - a za Was kciuki, żeby wypuścili Domisia do domku <3

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, warto wydębić od pediatry, bo to na receptę, ja zawsze proszę o 2 opakowania! Zdrówka dla Alusi!

Kaczorka lubi tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, pewnie podepna Cie pod oxy. Nie sądzę, żeby Cię odsylali. Dziś piękny dzień na poród (choć mogą Ci wywoływać dopiero jutro, a dziś może być otc i foley).

Aniu, super, że sie odezwałaś! Miałaś możliwość skontaktować sie z emkiem na święta? Jak się miewa Oskarek? Jak jego przyrosty?

Dziewczyny, wiecie może, co u moniski? Bardzo dawno się nie odzywala.

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, ja też nigdy nie miałam jelitowki!
    Ale co do tego syropu to mój mąż go bardzo lubi na zatrucie alkoholowe ;) (a on z tych co tak kończą po 2 drinkach!)

• KateKum Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poszukuję opinii i doświadczeń związanych z pobieraniem krwi pępowinowej. Czy któraś z Was deponowała krew w banku komórek macierzystych?
    Ogólnie temat dla mnie bardzo rozwojowy, ale niestety w Polsce bardzo skomercjonizowany. W internecie najczęściej wypowiadają się osoby postronne, dlatego szukam info niekomercyjnych.

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie nadal czekam na przyjęcie przez lekarza :/

• malka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam nadzieję, że wszystkim minęły miło święta i że udało Wam się trochę odpocząć (chociaż dla mnie święta nigdy nie są odpoczynkiem).

Achia trzymam kciuki! Powodzenia!

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po świętach.
    Zaraz wezmę siedzę nadrabianie, bo póki co tak pobieżnie poczytałam.

Achia kciuki i czekam na rozwój sytuacji.
    Bajka olej głupie gadanie. Zosia to śliczna Pucułka ( ma przeslodkie poliki).

Jeżowa przykro mi z powodu wyników twojego taty. Ale skoro tak szybko wykryli, to dobrze rokuje.

Frez przy dzieciach często nie mamy na wiele rzeczy wpływu. Czasami drą się o coś, a my nie mamy pojęcia o co im chodzi. Niestety, mamy nie mają łatwo.

Muszę się podzielić z wami wydarzeniem dzisiejszej nocy.
    Dominika przespala 6 godzin jednym ciągiem. Szok !!!
    Zasnęła o 22 a na cyca wstała o 4ej. Byłam w takim szoku i tak wyspana, że długo zasnąć nie mogłam hehe

Luna1993, KateHawke, pilik, Yoselyn82, Rucola, Kaczorka, Anna Stesia, JustynaG, emi2016, Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia z M kontakt w sumie jest cały czas, ale czasu ma tyle co napisać 'jak tam, wszystko ok, muszę kończyć'. Dopłynęli właśnie z USA do Portugalii. Potem znowu wracają do USA. I później liczę na Polskę. Wtedy pakuję młodego do auta i jedziemy do Świnoujścia na statek. Tylko to są plany a jak wyjdzie to zobaczymy.

Z przyrostami średnio. W połowie stycznia mamy szczepienie i będę prosić o skierowania na diagnostykę. Ze wzrostem bez zmian niestety. Z wagą gorzej. Przyrost ostatnio 0g. Jutro kolejne ważenie. A tak to duże postępy z innymi rzeczami.

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po badaniu. Przyjmują mnie. Ale rozwarcia to nie ma. Zew trochę ale wew nie :(( waga ok 3400

‹‹ 2591 2592 2593 2594 2595 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ