Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia powodzenia!!!trzymam kciuki!
Karma a co u ciebie jak sie czujesz?
Jakos szybko zlecialy te swieta w tym roku....
Ja dzisiaj rozpoczynam rajd za wyborem kafelkow do kuchni oraz rolet do calego mieszkania.
Yyyy chyba nie musze wam mowic jak bardzo mi sie nie chce:( zwarzywszy,ze mam problemy ze spojeniem i musze lezec co nie ulatawia sprawy.
Pozdrawiam poswiatecznie!Madzik
Mama 3 corek:) -
Minnie89 wrote:Anna Stesia
Mi właśnie mama i teściowa kupiły sporo 68 i większych, a na 56 najmniej. Także zobaczymy, jak mały będzie brudaskiem to będę wołać o pomoc. Dziękuję ;*
Polecam się!
Frez, ale wiesz, że to nie ma nic wspólnego z tym, jaką jesteś mama? Współczuję stresu, ale nie obwiniaj sie! U nas dziś w nocy synek też wpadł w taki płacz, że nie można go było uspokoić ani utulic, więc wiem, jakie to frustrujace dla rodzica. -
nick nieaktualnyFrez nie umiem pomoc, ale doskonale z rozumiem Twoje myśli. Też się zastanawiam co ze mnie za matka że nie umiem ulżyć Zuzi w bólu jak ma kolkę. Ale sama wiesz, że matkami jesteśmy najlepszymi, a są rzeczy na które nie mamy wpływu ;*
Achia melduje się z kciukami także tutaj!Ciotka czeka na Oskara
-
Dzieńdoberek! Wesołego po świętach
Frez jak się dzisiaj czujesz? Męczy dalej ten kaszel?
Achia trzymam kciuki! Już niedługo zobaczymy Oskarka po tej stronie brzuszka
A propos Oskarka Ania co u Was? Jak się macie?
Bajka jak ta twoja Smerfetka jest gruba to ja nie nazywam się Kate. Przecież to jest taka śliczna idealnie dopasowana dziewczynka. Jak nie mają o czym gadać to niech o pogodzie podyskutują
Jeżowa współczuję że tata takie wyniki dostał. Ale na pocieszenie mój dziadek miał tak samo i teraz wszystko w porządku, zdrowy, brak oznak powrotu. Trzymam kciuki żeby u Was też tak było &&&
Tyle miałam napisać a już nic nie pamiętam...Ania1003 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frez u nas święta zupełnie rozregulowały spanie Franusia i w ogóle jest biedny chyba przebodzcowany tymi wszystkimi wrażeniami, mam nadzieję że jakoś to wszytko wróci do normy u Was i u nas :* rozumiem Cię doskonale i mimo że kocham święta i moją rodzinę to w tym roku bardzo się cieszę, że jest już po wszystkim i dziś mamy już ciszę i spokój.
-
KateHawke wiesz ludzie niech gadają o Zosi co chcą ale to ja jestem matka i ja decyduje
Achia no lepiej żeby cię przyjęli...
U mnie taka pogoda że płakać się chce dodatkowo humor mam taki że można iść sobie strzelić w łeb...
Może ktoś już zrobić wiosnę?KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Dzieńdoberek! Wesołego po świętach
Frez jak się dzisiaj czujesz? Męczy dalej ten kaszel?
Achia trzymam kciuki! Już niedługo zobaczymy Oskarka po tej stronie brzuszka
A propos Oskarka Ania co u Was? Jak się macie?
Bajka jak ta twoja Smerfetka jest gruba to ja nie nazywam się Kate. Przecież to jest taka śliczna idealnie dopasowana dziewczynka. Jak nie mają o czym gadać to niech o pogodzie podyskutują
Jeżowa współczuję że tata takie wyniki dostał. Ale na pocieszenie mój dziadek miał tak samo i teraz wszystko w porządku, zdrowy, brak oznak powrotu. Trzymam kciuki żeby u Was też tak było &&&
Tyle miałam napisać a już nic nie pamiętam...
Kate u nas wszystko ok. Nie mam na co narzekać.Anna Stesia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Achia - niech nie świrują, tylko szykują łóżko dla Ciebie! Tydzień po terminie jesteś.
A my trzymamy kciuki!
Jeżowa - mam nadzieję, że konsultacje wykażą, że nowotwór jest w tak wczesnym stadium, że szybko uda się go pozbyć. Zdrówka tacie życzę
Aluśka dzielnie znosi choróbsko. Było i sranko i rzyganko, ale ogólnie młoda jest pogodna
Patrycja i Fozzie - oczywiście w mojej apteczce nie ma leku o którym pisałyście :p
Może ciężko uwierzyć, ale ja przez ponad 31 lat swojego życia nigdy nie miałam jelitówki
Bajka - też bym wiosną nie pogardziła
Miłego dnia wszystkim życzę :*
Lamka - a za Was kciuki, żeby wypuścili Domisia do domku -
Achia, pewnie podepna Cie pod oxy. Nie sądzę, żeby Cię odsylali. Dziś piękny dzień na poród (choć mogą Ci wywoływać dopiero jutro, a dziś może być otc i foley).
Aniu, super, że sie odezwałaś! Miałaś możliwość skontaktować sie z emkiem na święta? Jak się miewa Oskarek? Jak jego przyrosty?
Dziewczyny, wiecie może, co u moniski? Bardzo dawno się nie odzywala. -
Dziewczyny poszukuję opinii i doświadczeń związanych z pobieraniem krwi pępowinowej. Czy któraś z Was deponowała krew w banku komórek macierzystych?
Ogólnie temat dla mnie bardzo rozwojowy, ale niestety w Polsce bardzo skomercjonizowany. W internecie najczęściej wypowiadają się osoby postronne, dlatego szukam info niekomercyjnych. -
nick nieaktualny
-
Witam po świętach.
Zaraz wezmę siedzę nadrabianie, bo póki co tak pobieżnie poczytałam.
Achia kciuki i czekam na rozwój sytuacji.
Bajka olej głupie gadanie. Zosia to śliczna Pucułka ( ma przeslodkie poliki).
Jeżowa przykro mi z powodu wyników twojego taty. Ale skoro tak szybko wykryli, to dobrze rokuje.
Frez przy dzieciach często nie mamy na wiele rzeczy wpływu. Czasami drą się o coś, a my nie mamy pojęcia o co im chodzi. Niestety, mamy nie mają łatwo.
Muszę się podzielić z wami wydarzeniem dzisiejszej nocy.
Dominika przespala 6 godzin jednym ciągiem. Szok !!!
Zasnęła o 22 a na cyca wstała o 4ej. Byłam w takim szoku i tak wyspana, że długo zasnąć nie mogłam hehe
Luna1993, KateHawke, pilik, Yoselyn82, Rucola, Kaczorka, Anna Stesia, JustynaG, emi2016, Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnaStesia z M kontakt w sumie jest cały czas, ale czasu ma tyle co napisać 'jak tam, wszystko ok, muszę kończyć'. Dopłynęli właśnie z USA do Portugalii. Potem znowu wracają do USA. I później liczę na Polskę. Wtedy pakuję młodego do auta i jedziemy do Świnoujścia na statek. Tylko to są plany a jak wyjdzie to zobaczymy.
Z przyrostami średnio. W połowie stycznia mamy szczepienie i będę prosić o skierowania na diagnostykę. Ze wzrostem bez zmian niestety. Z wagą gorzej. Przyrost ostatnio 0g. Jutro kolejne ważenie. A tak to duże postępy z innymi rzeczami.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny