X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Madzik34 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia powodzenia!!!trzymam kciuki!

Karma a co u ciebie jak sie czujesz?

Jakos szybko zlecialy te swieta w tym roku....
    Ja dzisiaj rozpoczynam rajd za wyborem kafelkow do kuchni oraz rolet do calego mieszkania.
    Yyyy chyba nie musze wam mowic jak bardzo mi sie nie chce:( zwarzywszy,ze mam problemy ze spojeniem i musze lezec co nie ulatawia sprawy.
    Pozdrawiam poswiatecznie!

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie89 wrote:
    Anna Stesia <3

Mi właśnie mama i teściowa kupiły sporo 68 i większych, a na 56 najmniej. Także zobaczymy, jak mały będzie brudaskiem to będę wołać o pomoc. Dziękuję ;*

Polecam się!

Frez, ale wiesz, że to nie ma nic wspólnego z tym, jaką jesteś mama? Współczuję stresu, ale nie obwiniaj sie! U nas dziś w nocy synek też wpadł w taki płacz, że nie można go było uspokoić ani utulic, więc wiem, jakie to frustrujace dla rodzica.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez nie umiem pomoc, ale doskonale z rozumiem Twoje myśli. Też się zastanawiam co ze mnie za matka że nie umiem ulżyć Zuzi w bólu jak ma kolkę. Ale sama wiesz, że matkami jesteśmy najlepszymi, a są rzeczy na które nie mamy wpływu ;*

Achia melduje się z kciukami także tutaj! :) Ciotka czeka na Oskara <3

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek! Wesołego po świętach :)

Frez jak się dzisiaj czujesz? Męczy dalej ten kaszel?

Achia trzymam kciuki! Już niedługo zobaczymy Oskarka po tej stronie brzuszka <3

A propos Oskarka Ania co u Was? Jak się macie?

Bajka jak ta twoja Smerfetka jest gruba to ja nie nazywam się Kate. Przecież to jest taka śliczna idealnie dopasowana dziewczynka. Jak nie mają o czym gadać to niech o pogodzie podyskutują ;)

Jeżowa współczuję że tata takie wyniki dostał. Ale na pocieszenie mój dziadek miał tak samo i teraz wszystko w porządku, zdrowy, brak oznak powrotu. Trzymam kciuki żeby u Was też tak było &&&

Tyle miałam napisać a już nic nie pamiętam...

Ania1003 lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po ktg. Zapis chyba ok, ale raczej bez skurczy :/ czekam na lekarza, ale parę pań tu jest..i położna powiedziala "jeśli zostanie pani przyjęta"- mam nadzieję, że mnie nie odeślą!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 11:05

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez u nas święta zupełnie rozregulowały spanie Franusia i w ogóle jest biedny chyba przebodzcowany tymi wszystkimi wrażeniami, mam nadzieję że jakoś to wszytko wróci do normy u Was i u nas :* rozumiem Cię doskonale i mimo że kocham święta i moją rodzinę to w tym roku bardzo się cieszę, że jest już po wszystkim i dziś mamy już ciszę i spokój.

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wiesz ludzie niech gadają o Zosi co chcą ale to ja jestem matka i ja decyduje :)

Achia no lepiej żeby cię przyjęli...

U mnie taka pogoda że płakać się chce dodatkowo humor mam taki że można iść sobie strzelić w łeb...

Może ktoś już zrobić wiosnę?

KateHawke lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominik jest przecudowny! Taki Cud wynagradza Wszystko!

Achia zaglądam!

Bajka wiosna! Dobrze by bylo chociaz poród juz bym miała za sobą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 11:21

Bajkaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka wiosny nie umiem zrobić, ale mogę Ci zrobić dobrą kawę i zaprosić do siebie :*

Bajkaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Dzieńdoberek! Wesołego po świętach :)

Frez jak się dzisiaj czujesz? Męczy dalej ten kaszel?

Achia trzymam kciuki! Już niedługo zobaczymy Oskarka po tej stronie brzuszka <3

A propos Oskarka Ania co u Was? Jak się macie?

Bajka jak ta twoja Smerfetka jest gruba to ja nie nazywam się Kate. Przecież to jest taka śliczna idealnie dopasowana dziewczynka. Jak nie mają o czym gadać to niech o pogodzie podyskutują ;)

Jeżowa współczuję że tata takie wyniki dostał. Ale na pocieszenie mój dziadek miał tak samo i teraz wszystko w porządku, zdrowy, brak oznak powrotu. Trzymam kciuki żeby u Was też tak było &&&

Tyle miałam napisać a już nic nie pamiętam...

Kate u nas wszystko ok. Nie mam na co narzekać.

Anna Stesia, KateHawke lubią tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - niech nie świrują, tylko szykują łóżko dla Ciebie! Tydzień po terminie jesteś.
    A my trzymamy kciuki! :)

Jeżowa - mam nadzieję, że konsultacje wykażą, że nowotwór jest w tak wczesnym stadium, że szybko uda się go pozbyć. Zdrówka tacie życzę <3

Aluśka dzielnie znosi choróbsko. Było i sranko i rzyganko, ale ogólnie młoda jest pogodna :)
    Patrycja i Fozzie - oczywiście w mojej apteczce nie ma leku o którym pisałyście :p
    Może ciężko uwierzyć, ale ja przez ponad 31 lat swojego życia nigdy nie miałam jelitówki ;)

Bajka - też bym wiosną nie pogardziła :)

Miłego dnia wszystkim życzę :*

Lamka - a za Was kciuki, żeby wypuścili Domisia do domku <3

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, warto wydębić od pediatry, bo to na receptę, ja zawsze proszę o 2 opakowania! Zdrówka dla Alusi!

Kaczorka lubi tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, pewnie podepna Cie pod oxy. Nie sądzę, żeby Cię odsylali. Dziś piękny dzień na poród (choć mogą Ci wywoływać dopiero jutro, a dziś może być otc i foley).

Aniu, super, że sie odezwałaś! Miałaś możliwość skontaktować sie z emkiem na święta? Jak się miewa Oskarek? Jak jego przyrosty?

Dziewczyny, wiecie może, co u moniski? Bardzo dawno się nie odzywala.

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, ja też nigdy nie miałam jelitowki!
    Ale co do tego syropu to mój mąż go bardzo lubi na zatrucie alkoholowe ;) (a on z tych co tak kończą po 2 drinkach!)

• KateKum Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poszukuję opinii i doświadczeń związanych z pobieraniem krwi pępowinowej. Czy któraś z Was deponowała krew w banku komórek macierzystych?
    Ogólnie temat dla mnie bardzo rozwojowy, ale niestety w Polsce bardzo skomercjonizowany. W internecie najczęściej wypowiadają się osoby postronne, dlatego szukam info niekomercyjnych.

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie nadal czekam na przyjęcie przez lekarza :/

• malka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam nadzieję, że wszystkim minęły miło święta i że udało Wam się trochę odpocząć (chociaż dla mnie święta nigdy nie są odpoczynkiem).

Achia trzymam kciuki! Powodzenia!

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po świętach.
    Zaraz wezmę siedzę nadrabianie, bo póki co tak pobieżnie poczytałam.

Achia kciuki i czekam na rozwój sytuacji.
    Bajka olej głupie gadanie. Zosia to śliczna Pucułka ( ma przeslodkie poliki).

Jeżowa przykro mi z powodu wyników twojego taty. Ale skoro tak szybko wykryli, to dobrze rokuje.

Frez przy dzieciach często nie mamy na wiele rzeczy wpływu. Czasami drą się o coś, a my nie mamy pojęcia o co im chodzi. Niestety, mamy nie mają łatwo.

Muszę się podzielić z wami wydarzeniem dzisiejszej nocy.
    Dominika przespala 6 godzin jednym ciągiem. Szok !!!
    Zasnęła o 22 a na cyca wstała o 4ej. Byłam w takim szoku i tak wyspana, że długo zasnąć nie mogłam hehe

Luna1993, KateHawke, pilik, Yoselyn82, Rucola, Kaczorka, Anna Stesia, JustynaG, emi2016, Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia z M kontakt w sumie jest cały czas, ale czasu ma tyle co napisać 'jak tam, wszystko ok, muszę kończyć'. Dopłynęli właśnie z USA do Portugalii. Potem znowu wracają do USA. I później liczę na Polskę. Wtedy pakuję młodego do auta i jedziemy do Świnoujścia na statek. Tylko to są plany a jak wyjdzie to zobaczymy.

Z przyrostami średnio. W połowie stycznia mamy szczepienie i będę prosić o skierowania na diagnostykę. Ze wzrostem bez zmian niestety. Z wagą gorzej. Przyrost ostatnio 0g. Jutro kolejne ważenie. A tak to duże postępy z innymi rzeczami.

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po badaniu. Przyjmują mnie. Ale rozwarcia to nie ma. Zew trochę ale wew nie :(( waga ok 3400

‹‹ 2591 2592 2593 2594 2595 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ