Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny orientujecie się czy dostanę teraz w sklepach typu biedra/lidl rukole?
mamy gości jutro i pojutrze i znalazłam fajną sałatkę ale nie wiem czy znajdę podstawowy składnik.
Co do czepiania się moich komentarzy, to serio nie chce mi się tego znów przerabiać.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyNie wydaje mi się że się czepiam, pisze przecież prawdę jak jest
nie rozumiem o co ci chodzi, serio. Nie napisałam nic do ciebie. Nie doszukuj się na siłę. A warzywa i owoce to w Lidlu najprędzej, w każdej biedronce w której byłam są wstrętne warzywa i ogólny burdel, ale nie zwiedziłam w życiu zbyt wielu
-
Ibishka super, że jest termin. Tzrymam kciuki!
Rucola, wczoraj widziałam w biedrze rukoleRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUczymy się zasypiania w łóżeczku. Siedzę cicho obok i głaszcze po głowie. Zasnęła w parę minut
może wieczorem też na to pozwoli
Nadzieja daj znać co Ci odpiszą, powinni wysłać do Ciebie kuriera po odbiór wadliwych elementów i wysłać nowejeśli kupiłaś przez internet, większość sklepów internetowych z którymi miałam do czynienia tak robi
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Yoselyn, jeszcze chciałam powiedzieć, że to jakiś obłęd z tą Twoją diagnozą. Ogromnie mi przykro, że Cię to spotkało, nie wiem, jak to w ogóle byłaś w stanie znieść.
Fozzie, super, że Was wypuszczają! A ponieważ chyba w całej Polsce pada śnieg to Klara będzie Królewna Śnieżka.
-
Anna Stesia wrote:Rucola, na bank dostaniesz w takim sklepie swoją imienniczke. U nas w osiedlowym lewiatanie nawet jest. A co to za sałatka? Można się wprosic?
jasne, ze zapraszam!!!!Anna Stesia, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Luna dzwoniłam do nich jakieś 2 godziny temu i Pan mówił, żeby wysłać fotki na Facebooku. Wspominał coś o wymianie stelaża. Kupowałam stacjonarnie w osiem gwiazdek Wrocław, ale oni mają też wysyłki. Wydaje mi się, że nie powinno być problemu, a przynajmniej tak wnioskuję z rozmowy
Luna1993, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDopóki mam chwilę to Was spytam, bo na cyckach i stanikach znacie się jak mało kto
polecicie jakieś w miarę dobre staniki budżetowe? Nie jestem mistrzem promocji w sklepach bieliźnianych i zawsze wszystko przegapiam. Jestem w trakcie odchudzania więc nie chce narazie inwestować w biustonosz, który posłuży mi góra miesiąc. I raczej większy rozmiar, obecnie mam 75F ale miseczki za małe
-
Luna1993 wrote:Dopóki mam chwilę to Was spytam, bo na cyckach i stanikach znacie się jak mało kto
polecicie jakieś w miarę dobre staniki budżetowe? Nie jestem mistrzem promocji w sklepach bieliźnianych i zawsze wszystko przegapiam. Jestem w trakcie odchudzania więc nie chce narazie inwestować w biustonosz, który posłuży mi góra miesiąc. I raczej większy rozmiar, obecnie mam 75F ale miseczki za małe
Luna1993 lubi tę wiadomość