Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja20 wrote:I jeszcze ja! Obudził mnie ból taki jakbym miała @ dostać i trzyma
do tego kręgosłup ...
Jak się czujesz ?
-
Achia, myślę, że nie tyle ma znaczenie pora roku co pogoda za oknem.
Któregoś dnia u nas tak mocno wiało, że nigdzie nie wychodziłam. Wczoraj i dziś na zewnątrz ładnie więc spacerek był.
Gdzieś czytałam, że odchodzi się już od werandowania i równie dobrze można wyjść z dzieckiem "na 5 minut" i z każdym dniem wydłużać pobyt na zewnątrz.
Tu wiele zależy od tego jak Ty się czujesz i czy jesteś gotowa na spacerek
Luna zerknij na https://unikat-comp.pl
Ktoś polecał (chyba na wrześniówkach) ale nie kupowałam tam. Jakiś czas temu na wyprzedażach można było dorwać za grosze stanikiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 12:55
Luna1993, Achia lubią tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Siwulcu dzięki ze pytasz czekam na ktg
Miałaś planowane czy pojechałaś w związku z tym bólem ?
-
nick nieaktualny
-
No ja wlasnie wracam od gina, Michalek ma sie dobrze, serduszko pieknie bije, szyjka 4 cm. Odnosnie hospitalizacji na patologii ciazy to nie ide, nie mam przeciwskazan do terapii p/histaminowej. Mam brac lek z cetyryzyna, ale dermatolog musi zadecydowac ktory. Ale chyba gin mowila o zyrtecu. Encorton dalej biore. A i odebralam wynik wymazu z pochwy i jest czysto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 13:22
Siwulec, Karma88, Patrycja20, Achia, pilik, JustynaG, KateHawke, Aga9090, Nadzieja22, Anna Stesia, Luna1993, Rucola, Bajkaaa, blue00, Kaczorka, malka, Morusek lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Po weekendzie jade do szpitala, skadam wniosek o zapomoge zdrowotna i bedzie jazda!!
Siwulec, pilik, Aga9090, Luna1993, Rucola, blue00 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Staraczka ty do ktorego tyg bralas encorton i w jakich dawkach?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yos - super wiesci
szyjka piękna i fajnie ze możesz w domu się wyleczyć
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Po weekendzie jade do szpitala, skadam wniosek o zapomoge zdrowotna i bedzie jazda!!
Trzymam kciuki i od poniedziałku uważnie śledzę wszystkie wiadomości w tvYoselyn82, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Dzwoniłam do lekarza i kazał przyjechać zaraz wchodzę
To kciuki za dobry zapis i czekam na info :* :*Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Karma to zależy od pogody, bo teraz w kratkę. Jak mocno wieje i jest 0 stopni lub mniej to tak. Mamy dwa kremy - babydream z rossmana na wiatr i mróz i podobny emolium. Dwa bo jeden w wózku na stałe mam, a drugi tam gdzie inne kosmetyki.
Właśnie wróciłam z lidla, gdzie kupiłam milion rzeczy. Wracałam z torbami zawieszonymi na całym wózku, po drodze minęłam żulika ze starym wózkiem dziecięcym i swoim gałganem i niewiele się różniliśmysummer86, Luna1993, Anna Stesia, Aga9090, Nadzieja22, Jeżowa, Rucola, Karma88, Bajkaaa, blue00, Kaczorka, Morusek lubią tę wiadomość
-
Karma88 wrote:A przy okazji tematu o spacerach. Smarujecie czyms buzki jak wychodzicie?
Tak, mamy krem Babydream na zimę. Latem smarowałam kremem z filtrem.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Kupowałam ten stanik z Unikatu, wszystko wg ich rozmiarówki, wyszło 85F i jestem średnio zadowolona. Może na małe biusty jest fajne ale duży biust jest ciężki i jak karmię to się wpija w stanik, pod piersią robię się mokra od potu a ogólnie stanik ma niedopasowane boczne fiszbiny - bardzo się wbijają w skórę. To oczywiście moja opinia na podstawie użytkowania.
Edit: ja mam ten o nazwie PIA.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 13:40
-
Rucola uwielbiam tą sałatkę
jest pyszna, jak kupuje całe opakowanie Rukoli to najczęściej robię dwie sałatki tą i albo Rucola/orzechy włoskie/gruszka/ser typu blue/sos orzechowy z syropem klonowym, albo Rukola/burak pieczony/ser feta/pestki dyni/sos z kremem balsamicznym
Mmmm aż bym zjadłaRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuicy też się uśmiechnęłam
Patrycja trzymam kciuki, żeby mała się uspokoiła i jeszcze powiedziała w brzuszku!
Dziękuję za polecenie Kate i Justynapóźniej sobie przejrze, bo obecnie smoczątko zjada mi ręce
Kate dobrze że piszesz, to wolę nie ryzykować, bo potrzebuje coś na już. Szkoda że zakup Ci nie podpasowaltakie uroki dużego biustu... Mnie zawsze denerwowało, że jak schudłam te 20 kg to i tak w S się nie wciskam u góry przez biust. Biust opięty a niżej wszystko wisi jak jest większy rozmiar
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 13:39