X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzisiaj się chustujemy :) płakała przy motaniu i ubieraniu ale jak tylko przekroczyłam drzwi to zasnęła i przespała cały spacer z psem. Ale daruję sobie na razie bo pod śniegiem strasznie ślisko i boję się że się poślizgnę i upadnę (eMek już wczoraj glebę zaliczył). A teraz Nat śpi a ja pierwszy raz od ho Ho Ho oglądam telewizję :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3a5f5429385.jpg

pilik, Rucola, Siwulec, JustynaG, Bajkaaa, nick nieaktualny, Nadzieja22, Anna Stesia, Yoselyn82, olik321, nick nieaktualny, Minnie89, Lusesita, Kaczorka, Sarna84, Morusek, Lunaris lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate, ale Nat już duża!!! Ile wazy???

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całe szczęście leżymy już w domu <3
    Happy 2+2 :)

summer86, Siwulec, KateHawke, Bajkaaa, JustynaG, Patrycja20, nick nieaktualny, Karma88, Nadzieja22, reset, Anna Stesia, Jeżowa, Yoselyn82, KateKum, nick nieaktualny, pilik, olik321, nick nieaktualny, Rucola, Minnie89, Lusesita, nick nieaktualny, Kaczorka, Sarna84, Morusek, ibishka, Lunaris lubią tę wiadomość

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja, trzymam kciuki żeby nospa i magnez powstrzymały jeszcze chwilkę Kaję :* leż i poksiezniczkuj trochę

Fozzie, życzę wspaniałego piątkowego wieczoru we czworo <3

KateHawke, Patrycja20 lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    kate, ale Nat już duża!!! Ile wazy???
    Tak "chałupniczo" ją ważyłam i mierzyłam to 64cm i 5900g. W tym tygodniu wymieniałam pajace na 68 bo 62 już za małe. Niektóre body też już nie pasują na 62.

Anna Stesia, Rucola lubią tę wiadomość

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja przykro mi że masz takie nerwy dzisiaj :( mam nadzieję że już leżysz w domku? Brałaś już nospe? Oby pomogły! Mi też lekarz przepisał scopolan- bo nospa już nie działała a skurcze miałam dosyć silne. Ale końska dawka magnezu, nospa i leżakowanie! O chłopcu niech dbają o Ciebie :*

Fozzie <3

Justyna właśnie mam zamiar przejrzeć co mają fajnego, tylko muszę znaleźć chwilę :P dziękuję!

Kate ślicznie <3 odpoczywaj ile tylko Natalka pozwoli :) moim zdaniem wcale nie jest taka duża, nie każdy bąbel jest takim kurduplem jak moje szkraby ;) jest akurat!

KateHawke lubi tę wiadomość

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, buziaki dla Waszej czwórki! Dobrze, że już w domu. Może skoro Cię nie wypisali, to więcej kasy z ubezpieczenia będzie za pobyt w szpitalu :D A Mahometowi i jego zespołowi trzeba zrobić aborcję mózgu... Dobrze pamiętam, że to on taki chętny?

Patrycja, oby jeszcze trochę córcia poczekała. Odpoczywaj i od teraz melduj na bieżąco co u Was, bo będziemy się martwić :)

Od godziny próbuję zabrać się za pizzę, ale coś mi nie po drodze. Leń max, bo przecież ciasto zrobi mi thermomix...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 16:40

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke pięknie rośnie <3

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    AnnaStesia wszystko niestety zależy od lokalizacji, w krk pewnie macie cięzko ale lepiej kupić oczyszczacz powietrza i siedzieć w domu, według mnie jedyne rozsądne wyjście. U mnie rzeszowie z powietrzem różnie, raz tak, raz siak, dlatego zawsze sprawdzam.
    Co do pracy z Małym brzdącem to u nas by się nie obyło bez osób trzecich a póki co unikam ich jak ognia, więc jestem uziemiona!!! :P
    aaa jak ktoś chce się wpraszać, to dodam, ze oprócz pysznej sałatki do której dorzucę jakiś sos obok (nie będe mieszać) a jutro rano będe piekła wegański kopiec kreta, moje najukochańsze ciasto :)

Jadę!! Z Krakowa do Rzeszowa niedaleko. Podziwiam, ze z maluchem masz siły na wypieki!

Oczyszczacz mamy od kilku lat, ale co z tego. Mały zamknięty w czterech ścianach, czasami można obłędu dostać. Choć przyznam, ze odkąd rozszerzamy dietę i organizuje 3 posiłki dla niego to nagle dzień zaczął szybko umykac tak ze czasem ciężko sie wcisnąć w harmonogram ze spacerem za dnia.

Uprzejmie też donoszę, że synek preferuje dietę wegetariańską. Dziś na stół wjechał królik i było nieciekawie. Z drugiej strony chyba mięso wyzwolilo w nim instynkt łowcy, bo 2 razy uzarl mnie w pierś. Kaczorka, czy u Ciebie Ala też wisi na piersi jak za noworodzia? Myslalam, ze przy rozszerzaniu diety bedsie inaczej. U mnie teraz synek ciągle sie do mnie dobiera i najchętniej pilby non stop. A już na pewno nie mogę sie obok położyć, bo zaraz leci i szarpie bluzkę i odsłania biustonosz. Szwedzki stół sobie ze mnie zrobił :-D

Rucola, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Kate ślicznie <3 odpoczywaj ile tylko Natalka pozwoli :) moim zdaniem wcale nie jest taka duża, nie każdy bąbel jest takim kurduplem jak moje szkraby ;) jest akurat!
    Ostatnio pieszczotliwie nazywamy ją żyrafką :D

nick nieaktualny, Rucola lubią tę wiadomość

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • reset Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Jadę!! Z Krakowa do Rzeszowa niedaleko. Podziwiam, ze z maluchem masz siły na wypieki!

Jadę z Tobą! <3

A, nie, cholera, mam gości. Czyli sama muszę coś upichcić, a dziś zacząć ogarnianie domu. A mogło być taaaaak pięknie :P

Anna Stesia, Rucola lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate niedługo mała trochę zahamuje ze wzrostem i tyciem, także różnie może być z Waszą żyrafka, może stanie się myszka ;) moja to nadal nosi 50 z hm, zestaw z myszką Mickey (Jeżowa!) Miała na wyjście ze szpitala i dalej jest dobry ;) o i wreszcie 50 ze smyka są nam dobre!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 17:01

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny .. tak już leżę ! Wzielam i nospe i magnez ale nie wiem czy to coś da ..:/

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate ale dobrze pamietam że Wy wysocy? W ogóle my chyba całkiem niedaleko siebie mieszkamy ;)
    A Nat prawie wielkości Ninki...! Troszkę cięższa i krótsza tylko :).

Wiecie co, Ninka w dzień wypisu miała na sobie spodenki, takie dresowe z f&f. Nosiła je do zeszłego tygodnia...!
    Wczoraj uznałam że czas schować bo już za krótkie mocno

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Jadę z Tobą! <3

A, nie, cholera, mam gości. Czyli sama muszę coś upichcić, a dziś zacząć ogarnianie domu. A mogło być taaaaak pięknie :P

Możesz powiedzieć, ze masz pilne spotkanie u wiceprezydenta. I jedziemy! Born to be wiiiiiiild!

• pilik Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie a jak Stasio na Klarę? :)
    Mam nadzieje, że przy wypisie Ci chociaż jakiś antybiotyk dali?

A apropo wczorajszych rozmów o kombinezonach i dzisiejszych o spacerach (u mnie aplikacja airly pokazuje całą zimę zle powietrze. Dzisiaj jest całkiem dobre a i tak pokazuje że radzą zostać w domu...)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb3742abb9a4.jpg

nick nieaktualny, Nadzieja22, KateHawke, Yoselyn82, Rucola, nick nieaktualny, Anna Stesia, Siwulec, nick nieaktualny, Lusesita, Kaczorka, Sarna84 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia teraz ta melodia będzie do nocy za mną chodziła XD

Luna 50 to ja pożegnałam nawet ich nie wypakowując :D Nat o dziwo mimo takiej wagi nie wygląda na kluseczkę.

Patrycja będziemy kciuki trzymać tak że jeszcze po terminie urodzisz ;) wcinaj tabsy i dużo leż, niech chłopaki cię wyręczają.

Pilik tak, oboje jesteśmy żyrafy :D ma po kim być żyrafiątkiem :) ty spodenki dopiero chowałaś a ja już worek za małych ciuszków uzbierałam XD A w miarę niedaleko mieszkamy - Tychy :)

pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke pięknie rośnie Natka :)

Fozzie super ze juz w domku :) teraz cala rodzinka w komplecie :)

Patrycja oby maluch wytrzymal jeszcze pare dni :)

Pilik ale Ninka sliczna! :) super ubranko :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik mieszkasz na Śląsku???

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • pilik Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola tak. Ogólnie jestem z Katowic i 25 lat życia tam mieszkałam. Teraz mieszkam w Czechowicach

Yos dziękujemy :)

ds022el.png

u4uGp2.png
‹‹ 2658 2659 2660 2661 2662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ