Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A my dzisiaj się chustujemy
płakała przy motaniu i ubieraniu ale jak tylko przekroczyłam drzwi to zasnęła i przespała cały spacer z psem. Ale daruję sobie na razie bo pod śniegiem strasznie ślisko i boję się że się poślizgnę i upadnę (eMek już wczoraj glebę zaliczył). A teraz Nat śpi a ja pierwszy raz od ho Ho Ho oglądam telewizję
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3a5f5429385.jpgpilik, Rucola, Siwulec, JustynaG, Bajkaaa, Luna1993, Nadzieja22, Anna Stesia, Yoselyn82, olik321, blue00, Minnie89, Lusesita, Kaczorka, Sarna84, Morusek, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Całe szczęście leżymy już w domu
Happy 2+2summer86, Siwulec, KateHawke, Bajkaaa, JustynaG, Patrycja20, Luna1993, Karma88, Nadzieja22, reset, Anna Stesia, Jeżowa, Yoselyn82, KateKum, Achia, pilik, olik321, blue00, Rucola, Minnie89, Lusesita, -Mamunia-, Kaczorka, Sarna84, Morusek, ibishka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Patrycja, trzymam kciuki żeby nospa i magnez powstrzymały jeszcze chwilkę Kaję :* leż i poksiezniczkuj trochę
Fozzie, życzę wspaniałego piątkowego wieczoru we czworoKateHawke, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:kate, ale Nat już duża!!! Ile wazy???
Anna Stesia, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja przykro mi że masz takie nerwy dzisiaj
mam nadzieję że już leżysz w domku? Brałaś już nospe? Oby pomogły! Mi też lekarz przepisał scopolan- bo nospa już nie działała a skurcze miałam dosyć silne. Ale końska dawka magnezu, nospa i leżakowanie! O chłopcu niech dbają o Ciebie :*
Fozzie
Justyna właśnie mam zamiar przejrzeć co mają fajnego, tylko muszę znaleźć chwilędziękuję!
Kate ślicznieodpoczywaj ile tylko Natalka pozwoli
moim zdaniem wcale nie jest taka duża, nie każdy bąbel jest takim kurduplem jak moje szkraby
jest akurat!
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Fozzie, buziaki dla Waszej czwórki! Dobrze, że już w domu. Może skoro Cię nie wypisali, to więcej kasy z ubezpieczenia będzie za pobyt w szpitalu
A Mahometowi i jego zespołowi trzeba zrobić aborcję mózgu... Dobrze pamiętam, że to on taki chętny?
Patrycja, oby jeszcze trochę córcia poczekała. Odpoczywaj i od teraz melduj na bieżąco co u Was, bo będziemy się martwić
Od godziny próbuję zabrać się za pizzę, ale coś mi nie po drodze. Leń max, bo przecież ciasto zrobi mi thermomix...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 16:40
-
Rucola wrote:AnnaStesia wszystko niestety zależy od lokalizacji, w krk pewnie macie cięzko ale lepiej kupić oczyszczacz powietrza i siedzieć w domu, według mnie jedyne rozsądne wyjście. U mnie rzeszowie z powietrzem różnie, raz tak, raz siak, dlatego zawsze sprawdzam.
Co do pracy z Małym brzdącem to u nas by się nie obyło bez osób trzecich a póki co unikam ich jak ognia, więc jestem uziemiona!!!
aaa jak ktoś chce się wpraszać, to dodam, ze oprócz pysznej sałatki do której dorzucę jakiś sos obok (nie będe mieszać) a jutro rano będe piekła wegański kopiec kreta, moje najukochańsze ciasto
Jadę!! Z Krakowa do Rzeszowa niedaleko. Podziwiam, ze z maluchem masz siły na wypieki!
Oczyszczacz mamy od kilku lat, ale co z tego. Mały zamknięty w czterech ścianach, czasami można obłędu dostać. Choć przyznam, ze odkąd rozszerzamy dietę i organizuje 3 posiłki dla niego to nagle dzień zaczął szybko umykac tak ze czasem ciężko sie wcisnąć w harmonogram ze spacerem za dnia.
Uprzejmie też donoszę, że synek preferuje dietę wegetariańską. Dziś na stół wjechał królik i było nieciekawie. Z drugiej strony chyba mięso wyzwolilo w nim instynkt łowcy, bo 2 razy uzarl mnie w pierś. Kaczorka, czy u Ciebie Ala też wisi na piersi jak za noworodzia? Myslalam, ze przy rozszerzaniu diety bedsie inaczej. U mnie teraz synek ciągle sie do mnie dobiera i najchętniej pilby non stop. A już na pewno nie mogę sie obok położyć, bo zaraz leci i szarpie bluzkę i odsłania biustonosz. Szwedzki stół sobie ze mnie zrobiłRucola, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Kate ślicznie
odpoczywaj ile tylko Natalka pozwoli
moim zdaniem wcale nie jest taka duża, nie każdy bąbel jest takim kurduplem jak moje szkraby
jest akurat!
Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Jadę!! Z Krakowa do Rzeszowa niedaleko. Podziwiam, ze z maluchem masz siły na wypieki!
Jadę z Tobą!
A, nie, cholera, mam gości. Czyli sama muszę coś upichcić, a dziś zacząć ogarnianie domu. A mogło być taaaaak pięknie
Anna Stesia, Rucola lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyKate niedługo mała trochę zahamuje ze wzrostem i tyciem, także różnie może być z Waszą żyrafka, może stanie się myszka
moja to nadal nosi 50 z hm, zestaw z myszką Mickey (Jeżowa!) Miała na wyjście ze szpitala i dalej jest dobry
o i wreszcie 50 ze smyka są nam dobre!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 17:01
-
Kate ale dobrze pamietam że Wy wysocy? W ogóle my chyba całkiem niedaleko siebie mieszkamy
A Nat prawie wielkości Ninki...! Troszkę cięższa i krótsza tylko.
Wiecie co, Ninka w dzień wypisu miała na sobie spodenki, takie dresowe z f&f. Nosiła je do zeszłego tygodnia...!
Wczoraj uznałam że czas schować bo już za krótkie mocnoKateHawke lubi tę wiadomość
-
Fozzie a jak Stasio na Klarę?
Mam nadzieje, że przy wypisie Ci chociaż jakiś antybiotyk dali?
A apropo wczorajszych rozmów o kombinezonach i dzisiejszych o spacerach (u mnie aplikacja airly pokazuje całą zimę zle powietrze. Dzisiaj jest całkiem dobre a i tak pokazuje że radzą zostać w domu...)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb3742abb9a4.jpgblue00, Nadzieja22, KateHawke, Yoselyn82, Rucola, Luna1993, Anna Stesia, Siwulec, Ania1003, Lusesita, Kaczorka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
AnnaStesia teraz ta melodia będzie do nocy za mną chodziła
Luna 50 to ja pożegnałam nawet ich nie wypakowującNat o dziwo mimo takiej wagi nie wygląda na kluseczkę.
Patrycja będziemy kciuki trzymać tak że jeszcze po terminie urodziszwcinaj tabsy i dużo leż, niech chłopaki cię wyręczają.
Pilik tak, oboje jesteśmy żyrafyma po kim być żyrafiątkiem
ty spodenki dopiero chowałaś a ja już worek za małych ciuszków uzbierałam
A w miarę niedaleko mieszkamy - Tychy
pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
KateHawke pięknie rośnie Natka
Fozzie super ze juz w domkuteraz cala rodzinka w komplecie
Patrycja oby maluch wytrzymal jeszcze pare dni
Pilik ale Ninka sliczna!super ubranko
KateHawke lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️