Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Dziewczyny, zwłaszcza te rodzące zimą
kiedy szliście na pierwszy spacer?
Ale Łusia po chorobie, to wiadomo - słaby z nas przykład.
Za to bardzo mnie cieszył ten spacer i dlatego się dzielę radością.
Mąż bardzo się wczuł - podobało mu się pchanie wózeczkaAchia, Anna Stesia, Ania1003, summer86, Siwulec, Luna1993, pilik, JustynaG, Jeżowa, Nadzieja22, Bajkaaa, Sarna84, Morusek lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Dzisiaj
Ale Łusia po chorobie, to wiadomo - słaby z nas przykład.
Za to bardzo mnie cieszył ten spacer i dlatego się dzielę radością.
Mąż bardzo się wczuł - podobało mu się pchanie wózeczka
Nika, a co z obojczykiem małej? Musicie to jeszcze kontrolować? -
Dzisiaj bardzo powoli Was nadrabiam, bo wciąż sporo załatwien mieszkaniowych. A w międzyczasie jeszcze zachciało mi się muffinek czekoladowych... Za szybko się je robi, i przez to nie mogę się oprzeć!
Patrycja - trzymam kciuki, weźże na mnie poczekaj!
Ludzie w autobusie patrzyli na mnie jak na szaloną, bo w Krakowie mroźna śnieżyca, a ja wsiadam i ściągam z siebie połowę ubrań bo mi gorącoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 18:46
Rucola lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj też "na raty", ale wiem, że rozumiecie
Staś powiedział, że "Klara trochę mu się podoba" dał jej buziaka i podjął próbę podzielenia się z nią danio truskawkowympóźniej pochłonelo go rozpakowanie nowego odkurzacza i tyle go widziałyśmy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfece88a.jpg
Ja dostałam przy wypisie augementin 1000 na 7 dni, zobaczymy. Dzwoniła też położna środowiskowa - będzie w czwartek 10-12!
Patrycja! Czuję się zobligowana do zachęcenia Cię grzecznie leżeć i czekać do 21.01! Zobacz, u mnie pasmo historii niczym z niezłego sitcomu, a daliśmy radę! Polecami trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 21:04
summer86, Minnie89, blue00, JustynaG, Yoselyn82, KateHawke, Luna1993, Siwulec, Achia, Lusesita, olik321, Anna Stesia, Patrycja20, pilik, Rucola, Jeżowa, Kaczorka, Nadzieja22, Bajkaaa, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Staraczka ty do ktorego tyg bralas encorton i w jakich dawkach?
Jednak ten encorton fajnie na ye przeplywy działał
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Nika, a co z obojczykiem małej? Musicie to jeszcze kontrolować?
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
No! Nadrobiłam caly dzień
Yos, cieszą mnie dobre wieści od Ciebie. Calym sercem popieram pisanie skargi i dopominanie się o zapomogę. Trzeba pisać i reklamować jak cos nie gra, bo inaczej dalej będą mieć w duuu i odstawiać lipę.
Patrycja, trzymaj się dzielnie w dwupaku jeszcze trochę! -
Fozzie
Yos tez będę Cię dopingować do pisania skargi!
Trzeba ich troche nauczyć.
Patrycja dbaj o siebie i wytrzymaj jeszcze chwilę w dwupaku
My staramy się wychodzić na spacery ale też nie za wszelką cenę. Wczoraj byliśmy na 2h w parku. Dziś tylko pół godziny po osiedlu:) -
nick nieaktualny
Fozzie- w domu najlepiej prawda?
Dzień nieodkładalności zbliża się do końca, ale jakąś dobrą godzinę temu po karmieniu wzięłam Oskiego do odbicia i zasnął mi na klatce. I teraz pytanie, może Pilik, pomożesz, bo położyłam się i zasnęliśmy razem. Ale dobrze nam się spało!
Tylko czy on może spać w takiej pozycji?na brzuszku w zasadzie. Na mojej klatce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 19:23
-
nick nieaktualnyMy od 2 dni nie spacerujemy, bo Tosieńka chora
a tak to jak nie ma smogu to codziennie. Ładne mamy osiedle, jest sztuczny staw z fontanną, sporo zieleni, place zabaw.
A propo zieleni to parę dni temu zdecydowaliśmy się na okolicę w której kupimy działkę. Byliśmy się przejechać i jest tam pięknie8 km do centrum, a już poza miastem, same lasy... Nie mogę się doczekać
zrobimy dziewczynkom plac zabaw w ogrodzie, Luna się wybiega...
Fozzie śliczne masz dzieciaczki! Przypomniało mi się jak spytaliśmy Tosie cze chce mieć brata albo siostrę, a ona odpowiedziała że woli deskorolkętak a propo, że Klara trochę mu się podoba
I jeszcze odnośnie pracy przy dzieciach. Przy Tosi mogłam zrobić wszystko! Sesja nie sesja, praktyki, praca w weekendy i wszystko ogarnialam bez większego problemu. Zuzia jest zupełnie inna, śpi na mnie w ciągu dnia, jedynie jak zaśnie w chuście to mam wolne ręce, potrzebuje 100% uwagi, dużo czułości i jest dalej nieodkladalna. Ale taka jest i nie będę jej na siłę zmieniać czy odbierać tej bliskości. Jeśli nie dam rady to wezmę dziekankę i nic się nie stanie, ale nic kosztem moich dzieciwięc i się da jeśli się chce i się nie da
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 19:30
Bajkaaa, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Achia, nie jestem Pilik ale też pozwalałam spać Aneczce na mojej klatce.
Mąż zresztą też.
I zdarzało mi się tak zasnąć. I Aneczka ma się dobrze!
Od kilku dni mamy w domu te puzzle co polecała m.in Pilik. REWELACJA. Aneczka chyba też je lubi i jeszcze włącza się jej "pełzak". Dziś położyłam ją na macie naprzeciwko siebie, usiadłam na kanapie, jem śniadanie. Nie zdążyłam skończyć a ona zamiast twarzą była skierowana w moją stronę dupką. Wzięliśmy 6 puzzli. Ma sporo swobodyAchia, pilik lubią tę wiadomość
-
Fozzzie ale Ci zazdroszczę ze masz te dwa skarby już przy sobie
Bardzo chętnie jeszcze pare dni pobędę w dwupaku !
Trochę się wydłużył czas między skurczami .. mam nadzieje ze tak zostanie
Dziękuje za tyle ciepłych słów :*Siwulec, Luna1993, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Achia, nie jestem Pilik ale też pozwalałam spać Aneczce na mojej klatce.
Mąż zresztą też.
I zdarzało mi się tak zasnąć. I Aneczka ma się dobrze!
Od kilku dni mamy w domu te puzzle co polecała m.in Pilik. REWELACJA. Aneczka chyba też je lubi i jeszcze włącza się jej "pełzak". Dziś położyłam ją na macie naprzeciwko siebie, usiadłam na kanapie, jem śniadanie. Nie zdążyłam skończyć a ona zamiast twarzą była skierowana w moją stronę dupką. Wzięliśmy 6 puzzli. Ma sporo swobody
To super, może to pomoże nam przetrwać noc.
Tylko nie zawsze mu się odbija po jedzeniu.i nie wiem czy się martwic i czekać do opartego na odbicie?.za to ruszyła produkcja kupek
A kiedy próbowałyście pierwszego motania w chustę?
Pokażesz nam Aneczkę na puzzlach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 19:45
-
nick nieaktualny
-
Patrycja to obu się udało odpocząć i jak najdłużej pobyć w dwupaku
Jak mnie przywieźli do domu to brat starszy (jestem jego czwartą siostrą) powiedział że mają mnie iść wymienić bo on zamawiał brata :p
Justyna cieszę się że puzzle się sprawdzająJa je będę niezmiennie polecać. Za tą cenę jest naprawdę dobra jakiś.
My mamy 9 i to taki mini pokój Ninki :p
Achia, powiem tak... my w takiej pozycji spędziliśmy większość pierwszych czterech miesięcy. Teraz spędzamy tak noce i często drzemke czy dwie. Żyjemy obie i mamy się nieźle (ja tylko ubolewam że mój gnieciony ciągle brzuch od tego nie chudnie :p). A i aktualnie lubi sobie jeszcze jogę ćwiczyć na moim brzuchu przed zaśnięciem często :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b736f71f076d.jpg
Edit. Ninka pierwsze dwa miesiące nie odbijała prawie wcale. Często leżąc w ten sposób, ja sobie podkładała poduchę pod plecy żeby Ninka była w pozycji pół leżącej i po prostu na spaniu ją poklepywalam delikatnie po plecach (od pupy do szyji) i często wtedy odbiła.
W chustę motałam na drugi dzień jak wyszliśmy ze szpitala, miała 22 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 19:56
Yoselyn82, Achia, Patrycja20, Rucola, blue00, Jeżowa, KateHawke, Kaczorka, Anna Stesia, Luna1993, Nadzieja22, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Achia, nie martw się tym, że nie odbija. Niektóre dzieci nie muszą odbijać
A to AneczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 09:01
Patrycja20, summer86, Yoselyn82, blue00, Jeżowa, Achia, KateHawke, Lena21, JuicyB, Kaczorka, Anna Stesia, Luna1993, -Mamunia-, Nadzieja22, Aga9090, emi2016, Morusek lubią tę wiadomość
-
Pilik, odnośnie gniecienia brzucha to przypomniało mi sie, że Ania służy mi za ciężar przy wzniosach bioder. Czasu mało na cwiczenie, więc muszę kombinować, ale mała ma z tego super radochę
Oby moja pupa coś na tym skorzystala..
Jestem zla na emka, mialam mieć dzis czas na ćwiczenia a popsuło sił auto, wiec caly wieczor z glowy na zalatwianie. Nie jego wina, ale od miesiąca trąbie żeby oddał je do mechanika. -
Ninka i Aneczka jak zawsze cuuudowne
pilik lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️