Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Summer ja używam snuza hero, Franek na razie nie interesuje się nim za bardzo, tzn potrafi już go dotknąć i zauważył jego istnienie, ale o wiele bardziej zainteresowało go odkrycie własnego siusiaka
Pilik Ninka to faktycznie okruszek, Franek nosi już 74, a nawet 80w 68 go czasem wciskam, ale zdecydowana większość już opięta i maława
Nikuśprzesyłam dużo ciepłych myśli
summer86 lubi tę wiadomość
-
Dzieciaczki sierpniowo-wrześniowe (Rucoli, Veritaserum i moje) są podobnej wielkości, coś koło 6,5kg pewnie.
A za to kolejna "tura", czyli Jeżowa i Kate mają niewiele mniejsze maluchy mimo tego, że jest "spora" różnica wieku.
Malka - ślę buziaczki dla Feli! Koniecznie daj znać jak Wam idzie rozszerzanie diety.
Emi - kolejny dzieciaczek ma roczek! Pięknie!
Kaczorka , najwyraźniej Aluśka potrzebuje dużo swobody.Trzymam kciuki by w domku też ładnie chodziła i się prostowała.
Fozzie jak tam pierwsza nocka w domku?malka, Kaczorka, Rucola, veritaserum, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Co jak co dziewczyny ale ja jednak wole slonce, upal i 30 stopni
Nie cierpie zimy chociaz jako dziecko nawet ja lubilam bo jezdzilam na sankach i nartachnarty mi zostaly do tej pory
Ibisha piekne widoki masz
Malka dużo zdrówka dla Feli z okazji pol roczku
Emi wszystkiego najlepszego dla Lucji, 100 latmalka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bajkaaa wrote:Ja bym na sankach pozjezdzala
ale nie mam ani jak ani sanek hehe może za dwa lata
o ile będzie śnieg
uwiebialam sanki i narty jako dzieckoale nie ukrywam ze pozjezdzalabym sobie na sankach
dawno tego nie robilam
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Achia, dopiero teraz mam chwilę, a chciałam napisac, że Ha! Oskar ma zdecydowanie Twoje usta :* I przepiękne wielkie oczyska. Nie mogę się doczekac aż wkleisz fotę z otwartymi oczkami.
Klara też przepiękna, ma taka subtelną twarzyczkę
Bardzo udane te nasze forumowe dzieciatka z przełomu 18/19!
Achia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Nadrabilam co mogłam,
Patrycja - ja miałam skurcze (teraz po ostatnich ktg wiem że to był skurcze) przez ostatnie 3 tygodnie. dasz radę! A przynajmniej będę mocno zaciskac kciuki, aby i Twoje Szczęście okazało się łaskawe i chciało grzecznie czekać!
Justyna, pytałaś jak pierwsza nocka. Umówmy się, że nie chwale (bo zapesze i co to będzie!), a relacjonuje - mała budzi się co 2/3 godziny na kupę i jedzenie. Poza tym śpi. Zdążyła mnie osikac, osrac i opluc - było cudownie
Musze pochwalić starego, małża mojego. Staje na wysokości zadania. Jak w nocy zobaczył, że ustalam z butelka w ręce to wysłał mnie do salonu, że on do rana przejmie małą. Tym sposobem spałam ciągiem od 3 do 9 rano! Czuję się jak młody Bog!
Niestety mój kręgosłup dopadł zespół popunkcyjny, więc łupie aż miło, ale przeciwbólowe dają radę.
Staś przychodzi, daje buziaka, po popodziwia i myka się bawić - jest lepiej niż się spodziewałam.
Zostawiam wam tu zdjęcie mojego słodziaka!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/060bb40.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 21:55
summer86, Achia, Yoselyn82, StaraczkaNika, blue00, Karma88, Patrycja20, JustynaG, pilik, Jeżowa, Bajkaaa, ibishka, Malgonia, Anna Stesia, Morusek, Nadzieja22, Sarna84, Kaczorka, KateHawke, Lusesita, Lena21, KateKum, Rucola, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fozzie, to życzę Ci by chłopaki dalej tak pięknie współpracowali
No cóz... Klara to charakterna dziewczyna, ale o tym to już wiesz -
Dziewczyny, przepraszam, że ja znowu o tyłku
AnnaStesia, Jeżowa, Nika i jeszcze chyba któraś z Was stosujących criorectum (obecnie czekam na zamówienie, więc w przyszłym tyg startuję). Czy Wam zniknęły, wchłonęły się te zewnętrzne? Pytam bo moja cała nadzieja w tym sztyfcieZ bólem już lepiej, ale sama świadomość, że coś tam jest mnie denerwuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 14:30
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
My po zdjęciach
Aktualnie odpoczywam, a mąż robi komodę dla synka
Tak się cieszę, że nie odkładałam tego na późniejsze tygodnie, bo już teraz jestem po niej zmęczona, a co dopiero by było potem.
U nas od rana pada, ale deszcz i roztopiło cały śnieg... Okropnie to wygląda.
Achia nie załapałam się na fotkę
Fela buziaki półroczne :*
Dla Marcelka na 20 tygodni też całuski :*
Ibishka ale pięknie tam masz!
Nika trzymaj się kochana :*
Klara aleś Ty pięknapilik, olik321 lubią tę wiadomość
-
Ja byłam wczoraj na spacerze z Małą, specerowalam 1,5h. Przyszłam do domu i zostawiłam corcie w wózku, bo tak ładnie spała. Obudziła się łącznie po 4h snu! Dzisiaj widzę może być podobnie
JustynaG, summer86, Kaczorka, Jeżowa, emi2016 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Dziewczyny, przepraszam, że ja znowu o tyłku
AnnaStesia, Jeżowa, Nika i jeszcze chyba któraś z Was stosujących criorectum (obecnie czekam na zamówienie, więc w przyszłym tyg startuję). Czy Wam zniknęły, wchłonęły się te zewnętrzne? Pytam bo moja cała nadzieja w tym sztyfcieZ bólem już lepiej, ale sama świadomość, że coś tam jest mnie denerwuje.
-
Wkrótce zacznie się czas rozliczania z fiskusem.
Jeśli ktoś nie ma komu podarować 1% to podrzucam:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0459f839a141.jpg -
nick nieaktualnyDziewczyny wpadam na chwilkę, bo wiem, że Wasze kciuki maja moc i o nie chce Was prosić
Chodzi o moja przyjaciółkę, jakiś czas temu tu prosiłam o poradę jakie badania powinna wykonać, bo długo sie stara o dziecko. 2 tygodnie temu wylądowała w szpitalu z wylewem (straciła czucie w prawej ręce i z wzrokiem ma problem) lekarze podejrzewają stwardnienie rozsianejest mi bardzo smutno, bo dziewczyna w moim wieku ma 29 lat i znamy sie praktycznie od urodzenia... W poniedziałek bedzie miała badany płyn mózgowo - rdzeniowy i rezonans magnetyczny..
Jakie te życie jest niesprawiedliwe....