Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania - zazdroszczę tej baśni... u nas deszcz i błoto bleee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 08:35
-
Anna Stesia wrote:Ale przynajmniej za oknem dzień jak z baśni!
Jest magicznie!Nie wiem, czy te zachwyty podzieli mój mąż, bo musi wyjść odśnieżać, ale ja jak wyszłam to cieszyłam się jak dziecko, zostawiając pierwsze ślady na tafli śniegu.
Anna Stesia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ... U mnie w sumie to nie wiem skurcze nadal są wydaje mi się że czas między jednym a drugim wydłużył się ale są silniejsze ..
U nas nie ma w ogóle nic a nic śniegu ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 08:55
-
Dzień dobry! No ja za oknem mam piękny puch
ale muszę wyjść na chwilę i trochę się obawiam bo kurtka mi się nie dopina już...
Sto lat dla Łucji!
Patrycja - Ty przynajmniej wiesz że to skurcze. A ja jak coś boli to właściwie nie mam pewności. Od 2 dni mam taki nieprzyjemny ból w dole brzucha jak na @, który co chwilę wraca. KTG dopiero w środę więc może do tej pory nic się nie wydarzy.emi2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW Gdańsku jednak nie jest biało.
Patrycja- chcesz nam zapewnić emocji na weekend? Może to jednak straszaki i pójdą sobie dzisiaj. Wysyłamy trochę upartości Oskara żeby z brzucha Kaja jeszcze nie wychodziła!
(A tak wygląda na nim rozmiar 56 ze smyka :p)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 11:13
Kaczorka, Yoselyn82, malka, Patrycja20, Siwulec, pilik, emi2016, JustynaG, KateHawke, Anna Stesia, ibishka, moniśka..., StaraczkaNika, Aga9090, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla Łucji i Feli!
Jeżowa i Ibishka trzymam kciuki za ojców! Man nadzieję ze wszystko szybko się wyprostuje.
Marcelkowi mija dzis 20 tygodni. Usnął mi właśnie na piersi. Leżę i patrzę na ten mój cud ♡Achia, emi2016, JustynaG, Anna Stesia, ibishka, Kaczorka, Aga9090, Nadzieja22, Rucola lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. U nas pięknie biało za oknem i dalej sypie. Chętnie bym poszła na spacer, uwielbiam taką pogodę.
Jeśli chodzi kp to ja planuję rok. Chyba, że będzie mi bardzo szkoda ją odstawiać po tym czasie to może wydłużę, zobaczymy jak będzie. Każda musi podejść do tego tak jak czuje. Jeśli nie ma z tego fanu, to nie ma się co za długo męczyćale mi akurat sprawia to radość.
Anna Stesia, od czasu jak zaczęłam rozszerzać dietę Feli to mała je co 1-1,5h. Mam wrażenie, że cały czas jest na cycku. Ale pije króciutki bo wszystko inne ją za bardzo interesuje. Mam nadzieję, że się te przerwy trochę wydłużą bo planujemy pod koniec miaciac jechać na narty i chciałabym mieć choć 2h dla siebie na stoku
Summer jak Ty to robisz, że pamiętasz daty urodziny forumowych dzieciaków! Dziękujemy
Jak już summer napisała, Fela kończy dziś 6 miesięcywieczorem wrzucę fotkę
summer86, Achia, Jeżowa, emi2016, JustynaG, KateHawke, Anna Stesia, Aga9090, Nadzieja22, Rucola, veritaserum lubią tę wiadomość
-
Achia Oskar jest przepiękny! A co do ubranek to Ninka ma aktualnie 56 za małe, ale 62 takie luźne jeszcze
w ogóle na przeciętnego noworodka na początku pasuje zwykle rozmiar 50...!
Buziaki półroczne Fela!
Dla Łucji spóźnione życzenia urodzinowe i udanej imprezy!
Co do kp, ja wiem że chce, nie mam póki co wizji zakończenia karmienia. Ja jakaś matka wariatka bo przy rozszerzaniu diety zaczęłam panikować że mleka braknie i mi się dziecko odstawi, a ja... nie jestem na to gotowaale póki co to Ninka wcina więcej niż kiedykolwiek mam wrażenie.
U nas bielutko, chętnie komuś wyślę śniegui sypie ciagle (choć nie widać)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e02074c6923.jpgemi2016, Rucola lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy ktoras z Was używa snuza hero przy wiekszym maluszku? U nas wspolne spanie to jedyna nadzieja, ale moje obawy co do sids sprawiaja, że ciagle się budzę i rozważamy zakup. Zastanawiam sie jednak czy ten monitor się sprawdza przy mobilnym już maluchu, ktorego wszystko interesuje.
Wczoraj właczyl nam się wieczorem BabySensePrawdooodobnie byl to falszywy alarm, bo mala obrocila sie mocno na bok i w kąt łóżeczka a na kamerce widzielismy, źe sie rusza, ale i tak mocbo spanikowalam i nie dawalo mi to spokoji do rana.
-
U nas w końcu ciut lepsza nocka..
Ale mam. Już dość siedzęnia w domu. U mnie tak jak u Bajki dużo śniegu.. Aż za dużo na sanki heh. Miejscami jest ok 1.5m śniegu. Mąż wczoraj jak wracał z pracy to miał wszystko do pępka mokre bo mu ścieżkę zasypalo do tej wysokości. Ja nie mogę otworzyć okien od strony ogrodu bo śnieg sięga wyżej paapetu i mi się wsyouje. Siedzimy w domu bo auto nie przejedzie. Wózek nie przejedzie a ja nie jestem w stanie jej nawet na rękach przenieść przez zaspy..
Sypie 4 dzień i ma być tak do środy..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2200d333f78.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c50ef36195d.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68d44a2ecaed.jpg
Wszystkiego naj dla Łucji! Emi a pamiętam całkiem niedawno jak w ciążę zaszłas.. Jak rodziłas i w ogóle!
Achia cudny Twój maluch!
A Smyk ma ogólnie duża rozmiarowke
Anna Stesia, emi2016, blue00, KateHawke, Nadzieja22, Rucola lubią tę wiadomość
-
W Gdańsku śnieżek całkiem stopniał, wyszło słoneczko. Idealna pogoda na spacer z wózeczkoem.
EDIT: godzinę, dwa karmienia i jedną kupę później jest już pochmurno. Ale i tak pojedziemy z wózkiem na cmentarz do naszego aniołka. Noe wierzę, że to już rok. Ciagle boli. -
pilik wrote:Achia Oskar jest przepiękny! A co do ubranek to Ninka ma aktualnie 56 za małe, ale 62 takie luźne jeszcze
w ogóle na przeciętnego noworodka na początku pasuje zwykle rozmiar 50...!
W rozmiarze 50 miała 1 body i 1 spiochy - załozyła je po 2 razy. 62 jest teraz luźne, ale przez ten złamany obojczyk dużo łatwiej nam ją wtłoczyć w coś luźnego, wiec bodzuaji 62 juz mamy w użyciu. Pajace jeszcze za dlugie w nogach.
Duża baba się nam szykuje chybapilik, JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
-
Nika mój okruch słabym przykładem do porównania chyba ;p
A pulpecik zwykle po roku (a często i szybciej) zaczyna pięknie wyciągaćsiostrzenica jak była mała była taka kluseczka, że wszystko później robiła bo tyłeczek za ciężki był, a teraz chudzina z niej
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Fela, uściski dla półrocznej Maleczki!
Achia, tak patrzę na Oskarka i teskno mi do noworodka w domu! Jak Wasze karmienie?jest tylko cyc i dosyć często. Po karmieniu wczoraj spał np tylko pół godziny a dziś zasnął i śpi już 1,5h! Więc odespałam nockę w sumie :p pewnie każdy dzień będzie inny pod tym względem na początku
summer86, pilik, JustynaG, Aga9090, Patrycja20, KateHawke, Anna Stesia, Nadzieja22, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Ibishka - w pięknym miejscu mieszkasz!
Takiego śniegu nigdy w życiu nie widziałam.. cudo!
Malka - dużo zdrówka dla Feli
Emi - dla Łucji urodzinowe sto lat! Udanej imprezy życzę
A ja stwierdzam, że nasze mieszkanie nie służy Aluśce.. u dziadków duża chata, miała miejsce do biegania i już ładnie zaczęła chodzić i się prostować. A odkąd wróciliśmy, to znów więcej się krzywi.malka, emi2016 lubią tę wiadomość