Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie jest głupio dawać lekrzowi alkohol? Tzn wiem że nie jest, bo wszyscy tak robią
nasz znajomy oddaje mojemu tacie bo tyle dostaje od pacjentów... Mąż niech da i po sprawie, mi nie będzie głupio, a temat będzie załatwiony.
Co do wózków to akurat mamy 3w 1, ale miałam też dla Tosi kupiony fotelik sam (inglesine kupiliśmy jak miała pół roku) i mimo że 3w 1 to fotelik jest naprawdę super, nie do porównania z innymi proponowanymi w zestawie. Pewnie inne wózki za miliony też mogą mieć fajne foteliki, nie wiem, bo nie robiłam rozeznania. Ale z jednym się zgadzam, spacerówka jest ważniejsza niż gondola, jednak dłużej się z niej korzysta. Więc tym bym się kierowała przy zakupie, by spacerówka była taka, żeby starczyła i była wygodna. Albo oddzielnie gondola, spacerówka, fotelik, tylko nie mam pojęcia jak koszty się wówczas rozkładają.
Summer, Pilik, myślę że nie ma co przepraszać że się czegoś nie napisze, komuś nie odpowie albo nie przeszyta dokładnie, jesteśmy mamami i doskonale rozumiemy (pozwolę sobie napisać za większość), że czasu zwyczajnie brakujesummer86, emi2016, pilik, Rucola lubią tę wiadomość
-
Agulineczka najpierw zważcie Malutką na tej samej wadze i nago, bo waga wadze nierówna, a już zwłaszcza pieluszka pieluszce
ale jakby coś niepokoiło to mocz zbadać w pierwszej kolejności (niestety wiem z doświadczenia co robić)
Luna BARDZO się cieszę, że będziesz miała tę operację! Super, że ordynator okazał się człowiekiem (jak widać nie cały personel byłby taki skory do pomocy... o innych pacjentach nie wspominając). Ja bym się ucieszyła z alkoholu na jego miejscu, ale mój tata to na pewno wolałby coś słodkiego, więc ciężki wybórmoże słodki alkohol? Sheridan's wygląda ładnie
Sanka ogromne gratulacje! piękny synuś
Achia ja jestem z tych, co to od początku dziecko ciągali na spacery, ale jednak w listopadzie było trochę cieplej. Parę razy powychodzisz i będziesz wiedziała, jak ubierać synkamy zazwyczaj mamy zestaw body długi rękaw + spodenki + skarpetki + polarowy kombinezon
i na to w zależności od temperatury tylko kocyk minky lub gdy zimniej to jeszcze cienki kocyk polarowy pod ten minky - brzmi jak strasznie dużo koców, ale ani jeden ani drugi jakiś mega ciepły nie jest. No i osłona na gondolę
Lamka super, że Domiś tak fajnie zareagował na chustęmoja córa chyba jest zbyt sztywna na chusty, poza tym mi jest zdecydowanie za gorąco, kiedy ona jest tak do mnie przytulona... zresztą mam wrażenie, ze jej też
no trudno, nie mam parcia na chustonoszenie, w sumie lubię wózek (choć już parę razy czegoś nie załatwiłam, bo nie było podjazdu)
Justyna dzięki, zamówiłam tę książkę z Bonito (oczywiście cebula wyszła, bo w galerii obok mnie dostępna od ręki, ale dyszkę drożej). Ja to jakiś masaż relaksacyjny chyba bym potrzebowała, żeby tyle o cyckach nie myśleć... Ale teraz pozytywnie, bo pięknie zjadła Agatka po spacerze
No i dalej robi bańki ze śliny i robi brrr ustami tak głośno, że chyba ją sąsiedzi słysząLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Agulineczka nasza przybrała 1,3kg w pierwszym miesiącu według naszej wagi, wiec wszystko chyba jest możliwe... no ale jak widać teraz jej się odwidziało z tyciem, chyba marzy o karierze modelki
agulineczka lubi tę wiadomość
-
Emi doskonale coś nie rozumiem i twój strach ja tez drze o kazdy dzień czy wszytko dobrze jest i będzie. Ciężko mi ale musi być dobrze. Powtarzam to dobie chociasz łatwo mi nie jest
Luna super wiadomość ze załatwiłas sobie tak szybko. W końcu będziesz sid lepiej czula i twoj koszmar z bólem sie skończy!
Lamka super i gratuluję nowych umiejętnościWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 13:42
emi2016, Luna1993 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Melevis, teściową masz wspaniałą widzę... Moja też rzucała tekstami typu: no zdarza się, następnym razem będzie dobrze, zjesz trochę witamin i będzie do dobrze... A ciul, bo wcale nie było! Bardzo dobrze, że robisz badania. Trzymaj się, a na teściową lej ciepły mocz!
KateKum, ja też mam Espiro Next 2w1 i mimo małych problemów na początku i tak go polecamPo fotelik jedź do 8 gwiazdek, tam dobiorą do samochodu, bo to ważne, żeby dobrze siedział. U nas np pasował tylko jeden fotelik z bazą, a ja bardzo chciałam, chociaż w tym pierwszym fotelu, mieć bazę. Większość fotelików jest kompatybilne z wózkiem, wystarczy adapter (w naszym przypadku 2 adaptery, bo Axkid ma swoje wejścia inne i trzeba przejściówki). Naprawdę polecam pójść do 8 gwiazdek, oni wszystko super wytłumaczą
Lunaris chwal sięJa się nie mogę doczekać na to co Iza dla Mikołaja szyje
Sanka gratuluję! Śliczny synek
Emi, no nic dziwnego, że się martwisz. Ja do tej pory mam czasem takie myśli. Też uważam, że pozytywne myślenie dużo daje
Achia, też gdzieś słyszałam, że pierwszy fotel 4-5 lat, a kolejne 5-6. Wszystko też zależy jak były przechowywane.
Luna!! Bardzo się cieszęW końcu koniec męczarni.
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Pilik, odnosnie kaszki to póki co Ani z owocami nie smakuje, dlatego robię na mleku, żeby była bardziej kaloryczna. Kaszkę daję o 18 i liczba pobudek między 20 a 22 spadła z 5-6 do 2-3.
A owsianków robisz ze zwykłych płatków? Gotujesz je czy tylko wrzatkiem zalewasz?KateHawke lubi tę wiadomość
-
Luna - mega się cieszę, że już niedługo będziesz mogła odetchnąć i nie martwić się nawrotami bólów
A moja Aluśka już się praktycznie nie krzywiwe wtorek jedziemy jeszcze na wizytę kontrolną do fizjo i mam nadzieję, że na tym się zakończy.
Luna1993, summer86, emi2016, JustynaG, pilik, Jeżowa, Aga9090, Nadzieja22, olik321, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka mam nadzieję, że fizjo już Cię uspokoi na dobre i będziecie mogły odetchnąć. Bardzo się cieszę że ćwiczenia pomogły
Jeżowa zawsze z miłą chęcią czytam o Agatce, bo dzieli je tylko tydzień i sobie patrzę co już umieZuzia jeszcze nie robi brrrr
Mnie w Zuzi rozbraja jedno. Ma taki anielski głosik, śmieje się w głos, jest pogodną, wesoła dziewczynka. I mówię Wam, głos jak aniołeczek. A jak coś jej nie pasuje to się tak drze... Pół osiedla słyszy. Dostanie jeść to od razu słyszę jej spokojne łeee, aaa itp.
Po zabiegu jak już będę mogła normalnie jest to pojadę do maka na wielkie żarcie, po tym 3 miesięcznym poście...Achia, pilik, Jeżowa, Nadzieja22, Kaczorka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JustynaG wrote:Lamka gratuluję postępów w chustonoszeniu! Super, że Dominowi się podoba.
A właśnie... jak wybieracie się na szczepienie. To bierzecie wózek czy wiążecie w chustę?
a na tym zdjęciu szukamy Lewka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/df88ea3eeeb1.jpg
Własnie wróciliśmy od znajomych i Mały zasnałSiwulec, Lusesita, Nadzieja22, Achia, Jeżowa, summer86, olik321, Patrycja20, lamka, pilik, emi2016, Lunaris, blue00, KateHawke lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Witam Was kochane. Czytałam cały tydzień, ale jakoś nie mialsm weny pisać.
Dół mnie dopadł i w ogóle jakoś tak...
Luna cieszę się, że skończy się twoje cierpienie. Dobrze, że lekarz okazał serce.
Yos przepraszam że pytam, dużo ci jeszcze zostało do porodu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 15:17
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate czy Ty nie masz przypadkiem tej bluzy do noszenia we dwoje? Albo coś pomyliłam.
Może któraś z Was ma? Wolę bluzę niż ocieplacz, szczególnie że teraz chustę odłożymy na jakiś czasedytuje żeby nie było wątpliwości. Chce bluzę bo moim zdaniem będzie lepsza na wiosnę niż ocieplacz.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cb5c2aa3fb6.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 15:39
-
Jestem po rozmowie z kumpela, która sprzedaje mi fotelik samochodowy i okazało się ze sprzedaje również wózek
Za 1300zl będę mieć wózek 2w1 i fotelikjej córka ma 1,5 roku wiec zarówno wózek jak i fotelik są używane ale w stanie mega dobrym
Ale się cieszeLuna1993, Patrycja20, lamka, Rucola, JustynaG, Achia, olik321, Aga9090, Nadzieja22, pilik, emi2016, Lunaris, Kaczorka, KateHawke, Emiilka, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna teraz w greyse promka to idealny czas na zakup bluzy. Piękne są
i super jakość. Później wrzucę zdjęcie mojej.
Zawsze można się zgadać w dwie osoby i podzielić zniżką.
Rucola super ten ocieplacz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 15:34
Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość