Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Melevis wrote:Luna ale pod taką bluzą też musisz mieć chustę, sama bluza/kurtka nie służy do noszenia dziecka.
Właśnie się zastanawialam czy trzeba z chusta pod taka bluzę
Tak czy inaczej, Lena - bluza zajebista
!
-
nick nieaktualnykurcze, mam dylemat. chciałam zamówić biustonosz, miałam do tej pory 85D ,ale byłam pewna,że miseczke większy powinnam teraz mieć,ale się pomierzyłam i wychodzi na to,że nie... esotiq ma 1 stanik na wyprzedazy za 39zł, myslicie żeby zamówić 85E i zobaczyć i najwyzej zwrócić/ wymienić ? ktoś z Was zwracał może w esotiq biustonosz?

edit - przecena nie podlega wymianie/ zwrotowi. czyli pozostaje mi jedynie zaryzykować,albo pojechać i przymierzyć,ale to nie wiem kiedy bym dała radę :p
i nadal nie wiem co zrobić :pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 15:41
-
nick nieaktualnyMelevis wrote:Luna ale pod taką bluzą też musisz mieć chustę, sama bluza/kurtka nie służy do noszenia dziecka.
Chodziło mi o to, że chce bluzę bo przyda się na wiosnę, teraz przestajemy nosić. Przecież nie myślę, że w bluzie mogę nosić dziecko xd
Lamka jaka promka??? :pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 15:40
-
Luna1993 wrote:Przecież nie myślę, że w bluzie mogę nosić dziecko p
A ja tak właśnie pomyślałam

Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia ja bym poczekała na ustabilizowanie się laktacji, chyba że stanik kosztuje 30-40 zł to bierz teraz.
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Luna no tak wolałam napisać, bo ja sama na początku noszenia myślałam, że w tej bluzie jest jakaś wkładka do wsadzenia dziecka czy coś

Ja mam z Greyse z możliwością noszenia przód i tył. Te z Bon Prix mają opcję do noszenia tylko z przodu. No i nie da się w niej dopiąć pod szyję. Swoją kupiłam używkę w idealnym stanie na fb, za 130zł.

Lusesita, emi2016, Patrycja20, Yoselyn82, Lena21, Rucola, Lunaris, pilik, Jeżowa, JustynaG, Achia, Bajkaaa, Siwulec, Morusek, veritaserum, blue00, moniśka..., Nadzieja22, Sarna84, KateHawke, Emiilka, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia ja właśnie zamówiłam w esotiq i mam nadzieje że będzie do wy. Ostatnio jak była wyprzedaż i poszłam mierzyc to i tak w sklepie nie było tego co chciałam i na czuja kupowałam
teraz mam 80e i ten co mam jest super więc mam nadzieje że ten model też będzie dobrze leżał...
Rucola, Achia lubią tę wiadomość
-
Luna - super że się jednak ktoś zlitował nad Tobą! Mam nadzieję że walentynki będziesz już świętować makiem

Ja w ramach diety matki karmiącej zakupiłam w Lidlu (oczywiście mleka z promocji już nie ma :] )karmi, herbatkę laktacyjną i desery mleczne a do tego torbę chipsów ziemniaczanych
Pan Hrabia odebrał braciszka z przedszkola, wciągnął flaszkę mleka i poszedł spać- foteczka z Izowego rożka po pobudce
summer86, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw ross tak- kazdy produkt inny. promocja bodajże do 18.01Rucola wrote:Dziewczyny do kiedy ta promocja w lidlu i w rossmanie?? w rossmannie 2+2 ale każdy musi być inny? a w lidlu co to za promo?

a lidl to chyba na produty HIPP ,ale niech dziewczyny potwierdząWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 16:57
-
Rucola, w Lidlu troszke ubranek (bluzy, bodziaki, spodenki) w dobrych cenach. Promo od poniedzialku. Ja poki co odpuszczam, bo czekam na zamowienie ze Smyka i mam nadzieje dokupic jeszcze cos w Tesco lub Pepco.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Achia, a ja Ci powiem tak... niby warto poczekać na ustabilizowanie laktacji ALE!! przecież musisz mieć jakiś dobry stanik co Ci biust ładnie podtrzyma.
Uważam, że to niezmiernie ważne. I dla kondycji biustu i dla naszego samopoczucia.
No przecież ten nabrzmiały biust wygląda naprawdę mega!
Lamka , jesli się mylę to mnie oczywiście popraw.
A jeśli chodzi o rozmiary to ja się już boję co to będzie jak skończę karmić. U mnie przed ciążą 70b, później 75c, później 75d, teraz 70e.
lamka lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH