Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunka, jesteśmy tu wszystkie z Tobą.
Nie musisz zadowalać własnych rodziców, najważniejsze byście Wy (Ty, Twój mąż, dziewczynki) byli zadowoleni.
Naprawdę dużo przeszłaś w ostatnim roku, masz prawo chcieć nacieszyć się rodziną i być tylko dla nich.
Ściskam mocno!Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję. Tylko Wy, Mamy mnie rozumiecie. Właśnie wyszłam z ORA. Jestem na urlopie. Popłakałam się, smutno mi ale czuję ulge. Odezwę się później. Dziękuję że Was mam
Dzwoniłam do pani Mecenas, popiera moja decyzje, sama zaproponowała żebym do niej przychodziła po operacji, a ona mi pomoże wejść przez ten rok w ten świat żebym nauczyła się godzić macierzystwo i pracę. Mówiła że urlop mi się należy po tym co przeszłam. I ma rację. Cieszę się, że do niej trafiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 14:21
Rucola, summer86, Siwulec, emi2016, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna- jestem z Ciebie dumna!:* Cieszę sie, też, że masz termin operacji ustalony. Najważniejsza jesteś Ty i Twoja rodzina. I fajnie, że masz mądrą panią mecenas. Zobaczysz, teraz będzie tylko lepiej
U nas była położna. Moje dziecko przybrało w tydzień z 3450 na 3740te krostki na twarzy to wysypka hormonalna, nie martwic się. Poza tym wszystko dobrze
awansujemy na pampersy 2 :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 14:51
Lena21, Rucola, Minnie89, summer86, Siwulec, Aga9090, pilik, Kaczorka, Luna1993, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Luna bardzo się cieszę, że zaczyna się układać
No i kurde na jakim urlopie? Przecież w domu 2 dzieciaków plus raz w tygodniu idziesz do patrona
Idę dokończyć szykowanie do gina. Odezwę się pewnie jak wrócimy do domu, ale proszę o duże kciuki za przepływy i jeszcze małe za potwierdzenie obrotu synka.Patrycja20, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Luna super że trafiłaś na taką panią mecenas. Bardzo często obcy ludzie okazują więcej empatii niż najbliżsi... Co do aplikacji to ja od początku uważałam że to istne szaleństwo
Jesteś młoda, masz czas, ciesz się Rodziną bo czas gdy dziewczynki są małe nie wróci... A na aplikację jest czas zawsze. Od lutego z czystą głową w końcu ciesz się Macierzyństwem!!!
summer86, Luna1993 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Specjalnie wedle życzenia, odrobina dwutygodniowej słodkości na deser po obiedzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed30.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 18:41
Achia, Minnie89, Patrycja20, JustynaG, Nadzieja22, summer86, Rucola, Yoselyn82, Lena21, Siwulec, moniśka..., KateHawke, Jeżowa, pilik, Kaczorka, Sarna84, emi2016, KateKum lubią tę wiadomość
-
Klara sliczna!!! Na początku cały Staś a teraz chyba się do mamy robi podobna
a swoją drogą nie wiem jak to możliwe że już 2 tygodnie
Fozzie Bear lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Dobra, zrobiłam 2 foty. jedna jak Młody zasnał w chuscie a druga jak śpi po odłozeniu, ale są tak ciemne, ze g***o widać. uwierzcie mi na słowo
pilik lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Luna !!! A widzisz
ciesze się bardzo i nie smuć się, rok szybko minie a pierwszy rok z Zuzia to coś czego nikt Ci już nie odbierze i do czego już nie wrócisz ! Jesteś wspaniała osoba i mimo ze nie jestem Twoja matka to jestem z Ciebie w chuj dumna
Nadzieja - kciuki ogromne !!!
A dzieciaczki jak zwykle wspanialeLuna1993, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Btw u nas dziś 7 miesięcy
matko święta on zaraz pójdzie na studia aaaaa
pakowałam ostatnio te małe ciuszki i zalała mnie fala hormonów :p
[url=htt
Nie wiem jakiej firmy jest ten żółwik, bo go dostaliśmy, ale jest super i Franio go wielbi
A on dziś cały dzień ćwiczy podpór
[url=
I dotarły mi prezenty dla dziadków uffff po raz kolejny polecam crazyshop, zamówiłam w poniedziałek a dziś już był kurier
[urlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 21:33
Achia, ibishka, Rucola, KateHawke, Minnie89, Ania1003, Patrycja20, JuicyB, Jeżowa, pilik, Kaczorka, Aga9090, Yoselyn82, Siwulec, Sarna84, emi2016, KateKum, Fozzie Bear, Luna1993, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny