Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena, wszystkiego najlepszego dla Frania
Ania też pół dnia spędza w tej pozycji i chwieje się tak w przód i tył.Rucola lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane! U mnie dzisiaj jest mama, więc niby mam więcej czasu, a jakby jednak mniej, bo korzystam z okazji i nadrabiam domowe obowiązki
Minnie mnie też by brzuch rozbolał z podniecenia po takich informacjachciekawe kiedy ten dzień dla Was nadejdzie, skoro ciało już takie gotowe
Luna bardzo się cieszę i gratuluję podjęcia bardzo rozsądnej decyzji!!! Zazdroszczę nawet trochę, że ja nie mogę po prostu wziąć dziekankino i super, że termin operacji taki nieodległy
Patrycja 21 stycznia to przecież za mniej niż tydzień! Już niedługo, oj bardzo niedługo!Dobra decyzja, skoro chcesz być w dobrej formie na urodziny Oskarka
Achia pięknie tyje Twój syncio :*
Pilik cudna Ninka i ekstra śliniak! Bardzo mi się podobai jak pięknie ona siedzi
Lena uwielbiam Frania, widzę w nim takiego zadziornego chłopczyka, a przy tym ma wygląd jak aniołekpięknie ćwiczy podpór
i absolutnie uwielbiam Jego pokój! Wymarzony
a że wymarzony to mam dwa pytania: skąd ten stojak że zdjęciami? I czy te białe gwiazdki na ścianie to malowane czy naklejone?
A my, tak jak Pilik już wspomniała, mamy dzisiaj 3 miesiącenie wiem, kiedy zleciało, ale bardzo mnie zdziwiło, że to już 1/4 roku
pozdrawiamy wszystkie ciocie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e936e056aea.jpg
Noc po szczepieniu ok, gorsze są teraz dni - nagle stała się niezwykle wymagająca i dużo stęka i tak pojękuje... No i chce być dużo na rękach, a mi ręce i kręgosłup wysiadają przy tych ponad 6kg
I jeszcze chciałabym ucałować Dominika Emilki! Wszystkiego najlepszego także dla Was z okazji 3 miesięcy!
A i jeszcze Justyna - Twoja Anusia też już pokaźnych rozmiarówco do azs to ja się nie znam, no ale jak tu się teraz spierać z lekarzem? Ta kuracja to głównie nawilżająca czy jaka? I co lekarz na swoją diagnozę, gdy powiedziałaś, że Ani te zmiany nie swędzą?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 16:14
JustynaG, pilik, Minnie89, Aga9090, Yoselyn82, Fozzie Bear, Lena21, Siwulec, summer86, Patrycja20, Achia, Luna1993, Ania1003, Nadzieja22, Lunaris, Lusesita, Emiilka, ibishka, blue00 lubią tę wiadomość
-
Minnie, super wiadomości!!! a więc czekamy na informacje kiedy zaciskać kciuki!!
Pilik a to Ci niespodzianka!!! Ninka to niezła spryciula!! Szybciutko sobie poradziła z siadaniem. Rozszerzanie diety stanie się jeszcze łatwiejsze
Agatka już duża pannica!!! Wszystkiego najlepszego dla Agatki i Frania z okazji miesięcznic!!!
Justyna to Anulka widze że też idzie cały czas 25tym centylemNie pozostaje nam nic innego jak cieszyć się, że nie musimy dźwigać naszych Maluchów gdyby były w 90tym centylu
U nas ogromny progres leżenia na brzuszku, obroty dalej głównie przez prawą stronę ale przez lewą od bidy też się uda ale w związku z tym w dalszym ciągu nie umówiłam się do fizjo. Nie chcę się nakręcać a widzę, że póki co wszystko idzie w dobrym kierunkuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 16:28
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Justyna natchnęłaś mnie i zmierzyliśmy odcinkowo Malca i skubaniutki ma lekko 70 cm. Jakby się wyciągnął to jeszcze lepiej :p Od dziś mówię na Niego Dżdżowik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 17:45
JustynaG lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jeżowa, pediatra stwierdziła, że to nie ważne bo przecież zmiany są. A! no i jeszcze kazała wprowadzać gluten. A inne rzeczy (słoiczki) to jak chcę. Ale z rozszerzaniem diety to ja jeszcze z miesiąc poczekam.
Rucola, nasze dzieciaczki są podobne wielkościowo i wagowo. Ania idzie 75 centylem jeśli chodzi o długość a waga - 25. No i tak jest ciężka.
Mój gałgan obrotów nie robi ale za to tak mnie dziś zaskoczyła.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa5510b53816.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 18:27
emi2016, Aga9090, Fozzie Bear, pilik, Achia, Yoselyn82, Patrycja20, Siwulec, Kaczorka, Jeżowa, Luna1993, KateHawke, Rucola, Ania1003, Nadzieja22, Lunaris, Lusesita, Emiilka, ibishka, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja trzymam kciuki i to duże !
O nie, nie załapałam się na zdjęcie KlaryFozzie wyślij cioteczce chociaż na priv!
Franio sto lat przystojniaku
Minnie opis Twojej szyjki a raczej jej brak sugeruje że to już tuż tuż! Czekam razem z Tobą na Milana
Justyna na moje oko to też nie AZS, ale uwierz mi na słowo, że tylko dobry lekarz dermatolog- alergolog postawi poprawną diagnozę że to AZS. Nawilżaj i póki co się nie martw. Nawet jeśli rozwinie się nie daj Boże w to świństwo, to da się z tym żyć. Zaostrza się jedynie jak są zmiany hormonalne w organizmie, typu dojrzewanie, ciąża, po ciąży. Tak to jest do zniesienia. Ale naprawdę nie sądzę żeby to było to. Zobaczysz jak będzie po sezonie grzewczym
Siwulec kocham Cię, dziękuję za to co piszesz, jak dodajesz mi otuchy. Wszystkim Wam dziękuję!!! Czuję jakbyście były obok i trzymały mnie za rękę w tym trudnym czasie, przytulały. Naprawdę jestem Wam bardzo wdzięczna.
Agatka dla Ciebie słoneczko najlepsze życzenia!!!rośnij zdrowo i dużo się uśmiechaj do rodziców
My w tym całym zamieszaniu byłyśmy dzisiaj na szczepieniu, Zuza dalej idzie ładnie 10 centylem, ale bardzo źle się czuję po szczepieniach, dostała też rota. Teraz śpi, ale jest naprawdę ciężko... Oby do jutra jej przeszło, biedna się męczy
A jutro matka idzie do fryzjera! Wracam do ciemnych włosów
Emi jak się czujesz? :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 20:00
Minnie89, Siwulec, Nadzieja22, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻyczymy Wam spokojnej nocy, szczególnie Tobie Summer ;*
]
(Poduszka tylko do drzemki gdy jestem obok, możecie być spokojne)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 07:33
JustynaG, Siwulec, Yoselyn82, Jeżowa, Achia, Nadzieja22, JuicyB, Kaczorka, Aga9090, Rucola, Patrycja20, Fozzie Bear, summer86, pilik, Lunaris, moniśka..., Lusesita, KateHawke, Minnie89, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny rozszerzające dietę. Jest to pytanie z typu #cebula
Powiedzcie mi czy naprawdę trzeba kupować kaszki typowo dla dzieci?
Kasza manna 500g w sklepie kosztuje 3zł. Kasza manna dla dzieci 250g - 7zł.
Lunka, Zuzia wygląda tu jak aniołeczek!
Ale oczywiście kogucik na włosach musi być
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Zuza ale z Ciebie aniołek
Justyna, gdzieś czytałam, że nawet lepiej gotować zwykłe płatki jaglane/ryżowe/owsiankę niż te "dla dzieci". Bo czesto jest w nich więcej chemii.
Tylko my jeszcze nie rozszerzamy diety więc średnio się orientuje ;p
Zamówiłam dwie kaszki na początek z holle. A potem planuje kupować te zwyklaki dla dorosłychLuna1993 lubi tę wiadomość
-
O matulu jakie słodziaki
My już w domu, przepływy bez zmian, czyli dobrze, bo nie jest gorzejMiki jeszcze głową w górę, ale dajemy mu szansę, bo dużo się rusza i często czuję go w poprzek, a jak nie to cc pod koniec lutego. Za 2 tyg ktg i gbs.
Dziękuję za kciuki :*
Edit. Miki waży ok 2100g.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 20:42
JustynaG, Siwulec, Kaczorka, Aga9090, Achia, Rucola, Patrycja20, Luna1993, Ania1003, pilik, Lusesita, KateHawke, Minnie89, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Justyna wiele mam podaje normalne kasze. Ja pewnie też się niedługo przerzucę, tylko skończę opakowania, które kupiłam dawno temu. Tak naprawdę dopiero od 2ch tygodni Hub zjada kaszkę.
Minnie kciuki za Was
Dziewczyny piękne dzieciaczki, a tu możecie zobaczyć jak mniej więcej wyglada ogarnianie mieszkania z raczkującym Hubertem, który nauczył się stawać przy nodze:
https://www.facebook.com/ipandacom/videos/1242620132488813/
Achia, JustynaG, Nadzieja22, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja- to się cieszymy, że nie jest gorzej i czekamy na obrót Mikołaja
Juicy-alez to słodko wygląda!Choć pewnie jeśli chodzi o dziecko to już tak słodko nie jest ,kiedy chcesz posprzątać :p
Kaczorka- oj, trzymam kciuki żeby nic się nie rozwinęło. Zdrówka dla Ali!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 20:58
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jakby ktoras się zastanawiała (bo ja np walczyłam z własną cebula od początku grudnia) nad zamówieniem śpiworka od beztroskiej to.... Polecam! Dzisiaj przyszedł i jestem w nim już totalnie zakochana po uszy! Czekam aż wiatr się uspokoi - bo u nas wieje, że ja nie jestem póki co w stanie ustac na dworze i idziemy w nim spacerować!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f530ae3f9cd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 21:22
Kaczorka, pilik, Lunaris, Luna1993, blue00 lubią tę wiadomość