Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny będę jutro prosić o kciuki (chyba że ktoś się rozpakowuje to oddaję wszystkie) bo zeszlotygodniowa wizyta u gina natchnęła mnie żeby się trochę pobadac. Stawy bolą mnie okrutnie, lewe kolano mam spuchnięte, emek dziś zauważył. Ciężko mi się podnieść bez podpórki
Myślałam że to kwestia nawodnienia ale piję teraz naprawdę dużo włącznie z domowymi izotonikami i morzem piwa bezalkoholowego a nic się nie poprawia. Jutro robię przede wszystkim morfo i CRP ale dorzucam też pakiet tarczycowy i ferrytyne. Na badania zabieram Lewka i od razu do swojej pracy pochwalić się Młodym
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Siwulec wrote:Zazdroszczę !!!
Raz spróbowałam to tak sobie nos porysowałam, ze wyglądałam jakby mi ktoś papierem ściernym przejechał... ale to moja wina bo wzięłam tylko jeden banknot a moja delikatna skóra wymaga 3 warstwowych chusteczek
To już w takim razie nie opowiem, co się dzieje w toalecie, gdy zabraknie papieru
Siwulec, Rucola, Aga9090, sliweczka92, Sarna84, Jeżowa, pilik, Lusesita, Lunaris, Nadzieja22, blue00, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:
To już w takim razie nie opowiem, co się dzieje w toalecie, gdy zabraknie papieru
Nie gadaj że dorwalas banknoty 500 ???
Rucola - kciuki !!!
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Nie gadaj że dorwalas banknoty 500 ???
Rucola - kciuki !!!
500 ojro!Przeze mnie postanowili je wycofac z obiegu, cytuję "Dyrektor Europejskiego Banku Centralnego Mario Draghi podkreślił, że banknoty o wysokim nominale są często używane przez kryminalistów – „to narzędzie nielegalnych przedsięwzięć.”"
Siwulec, sliweczka92, Jeżowa, Aga9090, Rucola, emi2016, pilik, Lusesita, Lunaris, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:500 ojro!
Przeze mnie postanowili je wycofac z obiegu, cytuję "Dyrektor Europejskiego Banku Centralnego Mario Draghi podkreślił, że banknoty o wysokim nominale są często używane przez kryminalistów – „to narzędzie nielegalnych przedsięwzięć.”"
Hahahahahaha rozumiem ze Mario ambitny i początkujący Pan Dyrektor bo pierwszy raz słyszę o nielegalnym podcieraniu dupy
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Summer , chrzciny robimy za 5tygodni. Dokładnie wtedy Ania skończy 6m-cy.
AnnaStesia , a to nie teść ale mój tata taki mądry. Ja wiem, że katar jest jedną z "lepszych" dolegliwości jakie mogą spotkać malucha ale z drugiej strony - po co mam mówić rodzicom co małej dolega jeśli zawsze będzie mówione "ee tam. co to jest"
Stopkę uaktualniam z każdą wizytą pana kuriera. Ostatnio przywitałam go niemal w samej bieliźnieNo ale to jego wina bo miał być później. A po ciężkiej nocy zasnęłam w łóżku razem z Anią. No i wybudził mnie dźwięk domofonu. Myśląc, że zaspałam od razu pobiegłam do drzwi, otworzyłam domofonem, otworzyłam mu do drzwi do mieszkania, powiedziałam "Pan wchodzi" i pobiegłam po szlafrok i okulary
Ale Pan się chyba nie przestraszył bo kolejnym razem też był przed czasem. To tym razem bylam w trakcie ściągania więc na szybko okryłam się kocem :d Dziadek musi mieć ubaw
Rucola Trzymam kciuki za rozwiązanie zagadki związanej z Twoimi stawami.
AnnaStesia, Siwulec , nie jestem w stanie mówić! Nadal się śmiejeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 23:11
Anna Stesia, Barbarka1984, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Minnie ja nie śpię ! Jestem mega zmęczona a nie mogę usnąć
A widok mam taki
Rano usune te zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 08:54
Fozzie Bear, Karma88, Minnie89, Siwulec, JustynaG, olik321, Yoselyn82, -Mamunia-, Ania1003, emi2016, moniśka..., Jeżowa, Kaczorka, Bajkaaa, pilik, veritaserum, Barbarka1984, Rucola, Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Nika, dużo sił życzę, jeszcze troszkę i kolki będą tylko złym wspomnieniem. A jak relacja kot-Łusia?
Tracę nadzieję, że się zaprzyjaźnią. Za to kot ze szkieletora zmieni się w kulkę przez moje wynagradzanie jej krzywd przysmakami.
I ja też nie prasuję... Abstrachując od braku chęci, nie wiem jak bym to miała wcisnąć rw grafikBarbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Patrycja - aaaaaaaale cudowny widok
w „wolnej” chwili napisz czy udało się i zrobili Ci cesarkę ?
Ja się witam w ciąży donoszonejPatrycja20, -Mamunia-, Bajkaaa, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Tak Siwulcu miałam cięcie
Ale jestem bardzo zadowolona, ze wybrałam ten szpital personel mega pomocny po cięciu mała poszła do taty na kangurowanie a jak wróciłam na sale to od razu miałyśmy kontakt skóra do skorySiwulec, pilik lubią tę wiadomość
-
To bardzo się ciesze ze jesteś zadowolona
A bezsenność chyba jest normalna, pamietam ze ja tez długo nie spałam po porodzie i pomimo zmęczenia oczy się nie chciały skleić -
Patrycja, cudowna rodzinka! Nadmiar emocji powoduje, że ciężko zasnąć.
Patrycja20 lubi tę wiadomość