Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBłagam uspokójcie mnie... Badałam gr krwi, anestezjolog kazała nowa, nie chciała z panieńskim nazwiskiem. Byłam w pobocznym punkcie pobrań vitalabo, dostałam cholerny wydruk, bez podpisów, potrzebuje oryginał. Nikt nigdzie nie odbiera a ja odchodzę od zwyslow, bo bez tego operacji nie bedzie. Czy ten oryginał beda mieli w głównym punkcie daignistyki/vitalabo u mnie w mieście gdzie wykonywali to badanie? Nie powinni oryginału odesłać do punktu?
-
Luna, może napisz do Malki? Najlepiej się zna na tych tematach. Zadzwoniłabym też do laboratorium i zapytała co masz zrobić, bo potrzebujesz oryginal wyniki z podpisami, a dostałaś zwykły wydruk.
-
nick nieaktualny
-
Yos, mnie też coś głowa bolała i kiepsko się czułam. Wygrzebałam z dna szuflady mleko kakaowe w tubce na pocieszkę (skitrane na czarną godzinę) i położyłam się spać na prawie 2h. Pomogło
W ogóle czuję dzisiaj co jakiś czas ucisk na chyba szyjkę? Coś mi tam mały szabruje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:45
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja, uwielbiam mleko w tubce! Kakaowe najmniej, ale jestem tak spragniona słodyczy, że i takie bym pożarła
Ania1003, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Summer ja ze słodyczy jeśli już na coś mam ochotę to śmiej żelki kwaśne i właśnie mleko w tubce kakaowe
W biedrze wczoraj wiedziałam nawet, były kakaowe, zwykłe i karmelowe.
-
Nadzieja mówisz o tym
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d938fec053bd.jpgBajkaaa, Ania1003, Flowwer, moniśka..., Nadzieja22, Aga9090, Fozzie Bear, pilik, sliweczka92, ibishka, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Moniśka też najbardziej lubię karmelowe, ale z dzieciństwem kojarzy mi się to najzwyklejsze. Mniam! Będzie to chyba pierwsza rzecz, na którą sobie pozwolę w lutym
Choć nie wiem po co te wszystkie wyrzeczenia jak przez 3,5 tygodnia schudłam ledwo kilogram.
-
Osiągnięcie dzisiejszego dnia - uczę się robić wiele rzeczy z człowiekiem uwieszony u cycka. Mogłabym normalnie biznes prowadzić :p
Patrycja - u mnie to samo z sutkami...a jeszcze nawał jest i całe cycki bolą bo Milan nie zjada do końca z nich.
Yos - to chyba kryzys końcówki...współczuję. Na szczęście zaraz będzie po wszystkim!
Luna - znowu cos, nie wierzę... Nie umiem.pomoc ale mam nadzieję że uda się to.jakos załatwić jutro!
Mamunia - czekamy na wieści i zdjęcie! Ale pewnie się tulicie na razie więc możemy jeszcze uzbroic się w cierpliwość
Zapomniałam reszty...
Edit: wiem! SLIWECZKA - serdecznie witamy! Dobrze wylapalam że Krakow? No to piątka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:33
sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna, przykro się czyta to wszystko, ale ciężko o porozumienie gdy między Wami jest tyle emocji. Może nie kontaktujcie się przez tydzień-dwa i dajcie sobie czas na przemyślenie całej sytuacji, być może gdy emocje opadną wtedy spotkajcie się na neutralnym gruncie i wyjaśnijcie sobie na spokojnie co Was boli.
Nie wiem co innego doradzić, ale wiem że takie przerzucanie się smsami rzadko kiedy pomaga, bo każda strona inaczej interpretuje słowo pisane. Poza tym teraz przed operacją potrzebujesz spokoju a nie dodatkowego stresu. -
nick nieaktualnyLuna- zgadzam się z tym co napisała Summer. Mój mąż też zawsze powtarza, że w trudniejszych sprawach lepiej już zadzwonić, pogadać lub najlepiej się spotkać, bo smsmy każdy może zinterpretować inaczej.
Postaraj się wyciszyć przed operacją i może faktycznie za jakiś czas spotkać z mamą i porozmawiać.. wytłumaczyć swój punkt widzenia. Że urlop to dla dzieci jest. Że Cię boli, że adwokatura jest dla niej najważniejsza..
Przykro mi, że Cię to spotyka.. tulę najmocniejWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:25
-
Luna, napisałabym zatem, że przed Tobą operacja, opiekujesz się dwójką dzieci i nie masz aktualnie głowy do dodatkowych stresów i prosisz, aby do czasu Twojego wyjścia ze szpitala nie kontaktowała się z Tobą. Dodałabym jednak, że umiesz rozdzielić sprawy między Tobą a Nią i jeśli ma ochote zobaczyć wnuczki to oczywiście nie masz nic przeciwko.
Luna1993, pilik, Achia lubią tę wiadomość
-
Wlasnie jem moja przepyszna owsianke
ale to pyyyyyyszne!!
Aga9090, KateHawke, sliweczka92 lubią tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnySummer to bardzo rozsądne i tak bym mogła zrobić, ale za bardzo mnie to dotknęło. Po prostu nie odbieram, nie odpisuje nikomu do czasu aż dojdę do siebie. Psychicznie jestem w rozsypce i reset od wszystkich mi się przyda. A oni niech robią co chcą, niech się kłócą z kim są. Mnie od dzisiaj nie ma... Dziękuję za zrozumienie i wsparcie. Gdybym nie znała ich charakteru i priorytetów w życiu to probowalabym za jakiś czas porozmawiać o tym co się stało, bo takie zasady wyznaje, żeby sobie wyjaśniać problemu. Tu nie ma to sensu, więc po prostu odpuszczę, swoje wycierpię ale będę miała spokój
-
Luna jak ja robilam grupe krwi to tez dostalam wynik bez pieczatek kto wykonywal itp, dopiero po 2 tyg przywiezli do punktu pobran oryginal. Robilam tez w diagnostyce
Jesli chodzi o twoja mame to nie skomentuje tego.. Przykre to bardzo jest co ona mysli, mowi i ma wszystko w dupie, procz pieniedzy!!
A pieniadze szczescia do konca nie daja!Luna1993 lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Yoselyn tylko ja potrzebuje oryginał na poniedziałek do operacji
pojadę i zrobię jutro w szpitalu na nowo, będzie spokój
a moze na poniedzialek juz bedzie, no ale faktycznie gdyby nie to lepiej zrobic w szpitalu i miec pewnosc ze badanie jest.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️