Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Achia nie napisalam tobie jeszcze ze masz cudny Avatar
Achia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Luna tak cholernie mi przykro że Twoi rodzice tak mają
teściów lepszych nie masz... Ale pamiętaj że masz swoją ukochana rodzinę męża i dziewczynki a rodzice... Brak slow:(
Achia tak dzieci mają radar także nie planuj nic podczas drzemek młodego bo może się okazać że wcale ich nie będzie albo będą na twoich rękach
Luna moja Zośka często się śmieje do telefonu przynajmniej narazieLuna1993, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:to chyba wezmę szybki prysznic, mąż go przewinie i pójdziemy spać "skóra do skóry "
pilik, Achia, Minnie89 lubią tę wiadomość
-
Ahoj!
Oficjalnie witam się wieczorową porą- ja, matka kolkowego syna. Przetestowałam- kolejny wieczór równo z zegarkiem syrena od 16 do 20 i ch... wie o co mu chodzi bo nic nie działa. Potem nie wiadomo czemu przestaje sam z siebie. Mam nadzieję że Debridat da radę!
Przez te syrenie śpiewy jestem tu w zasadzie tylko rano. Od 14 idę po starszego syna a potem koncert do wieczora. Jak się już kończy wycie to biorę się za sprzątanieNic dziwnego że mi czas szybko leci
PRZEZ WASZE MLEKOTUBKI WYŻERAM TWIXY SKITRANE W SZUFLADZIE! Dobrze że kupiłam spodnie na gumce
LUNA nie wiem co pisałaś bo już usunięte ale domyślam się że różowo nie jest. Podpisuję się pod tym że masz swoją rodzinę: Emka i dziewczynki a reszta jest mniej (nie) ważna
BAZYLKU gratuluję przyrostu!
KATE ze mnie taka pani domu jak z koziej d... trąbaa mimo to jakoś dzieci żyją i dobrze się mają a Ciastek nie uciekł jeszcze
wiele rzeczy polubiłam, które wcześniej przyprawiały mnie o dreszcze. Z gotowaniem tylko do tej pory się nie kocham.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:18
-
nick nieaktualnyLunaris Debridat pomoże! Nam zredukował kolki do kilkunastu minut dziennie. Dziś była giga kolka, ale ostatnia jakoś tydzień temu. Dacie radę. Przy takiej hardcorowej kolce dawałam też pedicetamol przeciwbólowo- pomagało. Dziś dałam, bo byłam przerażona jej krzykiem i tym, że nie mogę pomóc
Bajka bo Zosia to radosna dziewczynka która lubi być fotografowana -
Luna widziałam wcześniej co pisałaś i naprawdę to jest przykre
Pewnie mama stwierdziła, że skoro robisz rok przerwy, to tak naprawdę się nie uczysz i stąd info o czynszu. Na pewno jesteś teraz w emocjonalnym dołku, bo nie dość, że niedługo operacja, choróbska u Ciebie i Tosi, to jeszcze mama zachowuje się jak się zachowuje. Odpocznij trochę od tej sytuacji, skup się na Was, bo teraz niepotrzebne Ci takie smutki. Tulam
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Achia nie napisalam tobie jeszcze ze masz cudny Avatar
Tak, przyłączam się! Już nie jest Malkowy. Jest Wasz
Muszę zrobić sobie ten kolaż też, jak znajdziemy wolną chwilę. Piękna pamiątka
Bazylku - ładne wyniki z tego co widziałam. Twoja ciąża będzie dla mnie wyjątkowa, bo jest jak kontynuacja mojejtakże wysyłam serduszka, i mocno trzymam kciuki!
bazylkove, Achia lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Oskar wykąpany, najedzony , zasnął.. naiwnie myślałam,że uda sie go odłożyć i zjem kolację. obudził się po minucie? matko, te dzieci mają wszczepiony jakiś radar czy co?
Milan budzi się zawsze na moje "no, to ja w końcu pójdę siku" :p
Ale właśnie udało mi się wykąpać, przytulić z Mężem i - WERBLE - poleżeć na brzuchu!!!Lunaris, pilik, Fozzie Bear, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Minnie89 wrote:
Bazylku - ładne wyniki z tego co widziałam. Twoja ciąża będzie dla mnie wyjątkowa, bo jest jak kontynuacja mojejtakże wysyłam serduszka, i mocno trzymam kciuki!
Lov u
Minnie89 lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Tylko nie zapomnij jeść jesteś mama kp i musisz mieć nie tylko siłę ale i z pokarm także jeśli jeszcze nie jadlas to smacznego
kierunek prysznic i łóżko! dobranoc Wam i spokojnej nocy1:) oby Maluszki były wyrozumiałe
a avatarek inspirowany kolażem LunyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:31
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Ale pedzicie z postami! Teraz muszę przypomnieć sobie co czytałam na ostatnich 20 stronach i się odnieść... Nie wiem czuły mój mózg to ogarnie
Mamunia gratuluję!
Bazylkovenawet nie wiesz jak się cieszę, że tu jesteś!
Barbarka, gratuluję odwagi. Ja na razie kolejne starania widzę w dość dalekiej przyszłości
Summer Fela też szczypie. Szczególnie podczas zasypiania. Szczypie i drapie po policzkach, chwyta za nos i oczywiście ciągnie za włosy. Jeśli chodzi o włosy to u mnie wypadanie powoli się chyba zmniejsza. Lecą jeszcze, ale mniej niż miesiąc temu. A kojec chyba sobie darujemy...
Pilik tak, mam tulisia na chustę. Sprawdza się super!
Achia widzę, że zmieniłaś awatarek. Mi Twój nie przeszkadzał, jakoś zawsze wiedziałam kiedy piszesz ty a kiedy jaszczerze to nawet nie zauważyłam, że są podobne dopóki dziewczyny nie napisały.
No i coś jeszcze miałam napisać do kogoś i nie pamiętam...
My dziś z Felką byliśmy na nartach. Tzn ja jeździłam a emek spacerował sobie na górze i siedział w schronisku z Felką w chuście. Bardzo fajny wypad. Po dwóch godzinach nie myślenia o dziecku jakoś tak nagle nabrałam więcej energii i chęci do zabaw z małą.
A. Miałam jeszcze napisać,że u nas dzisiaj była tragiczna noc. Pobudki co godzinę, a do tego w nocy nam w piecu zgasło i rano w domu mieliśmy 16st. Felka w środku nocy wylądowała w naszym łóżku bo już się zimno robiło. Mam nadzieję, że się nie pochoruje, bo od 3 dni ma chrypkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:43
bazylkove, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze czekam do pierwszej pobudki (chyba że idzie spać po 22) i dopiero się kładę -wcześniej szkoda mi się rozsypiać.
Lunka gdybyś nie napisała wcześniej o tym Debridacie to nawet bym nie wiedziała że można a tak od razu poproszę pediatrę. I o receptę na krople z vit.D Dałam Stasiowi 2x Pedi: raz było ok a raz wypluł cały (pisałyście że jest okropny w smaku pewnie dlatego, nie sprawdzałam). Potem były czopki też 2x : raz pomogło a raz w ogóle bez reakcji. Kolejny masakryczny wieczór będziemy próbować nurofen jeśli bedzie bardzo źle.
Śpijcie dobrze wszystkie Mamuśki które mają taką możliwość
Aha! Dziś pierwszy raz motałam Stasia- darł się jak opętany (ale z powodu kolki)! Liczyłam na to że pomoże - nic z tego ale chociaż kolację starszakowi zrobiłam bo ręce wolne. Miałam fotę wrzucić ale mina mojego syna wskazuje na to że jestem matką psychopatką i boję się że ktoś mnie do opieki społecznej podkabluje więc oszczędzę Wam fotyjak będzie lepiej to się pochwalę.
PS nie pamiętam (przepraszam!) która chusto-Mama polecała uspokajać przy motaniu na piłce. Nasz fotel wiszący też sie sprawdził w tej kwestii -dziękiLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór!
Czy wam też tak uciekł dzisiejszy dzień? Spałam (z przerwami na mm) do 12, później szybki obiad, kąpiel i bach 14! W planach był spacer z Klarą, ale i smog i zamarzniete auto mnie od tego odwiodly. Przyszła mi butelka, o której pisałam - w teście domowym wypadła na piątkę! Zobaczymy jak się sprawdzi na "wycieczkach".
Monika, gratulacje dla Was!
Luna, czytałam zanim edytowałas. To normalne, że emocje były górą w rozmowę z mamą. Jak znam siebie to ja bym na pewno uniosła się honorem i sama nie wyciągnęła ręki. Jej zachowanie dzisiaj.... No coz, niestety często rodzice przelewaja na nas swoje ambicje. Najważniejsze, że to MY kierujemy swoim życiem, bo tylko MY wiemy, Co oznacza dla nas szczęście! A tu rozchodzi się o Twoje - rób wszystko co uważasz za słuszne! Mama za Ciebie życia nie przeżyje! Mi też całe zycie próbowala uświadomić, że powinnam być i żyć jak moja (jak się okazalo) nieidealna siostra, i co? To ja mam 2 dzieci, całkiem fajnego męża i mieszkanie (cóż z tego, że na kredyt), a moja idealna siostra, która zawsze była miła, kulturalna, poukładana - rozwód na tapecie i tak na prawdę nic swojego (tu nawiązuje dodatkowo do również dzisiaj poruszane tematyki zus/samowystarczalnosc/praca)
Ania, zdjęcia ślubne fajne! Bukiet mi się podoba najbardziej! Ale pamiętam co przechodziłas w ciąży i na początku macierzyństwa i myśl mam tylko jedną: na prawdę przekonuje Cię 1000 zł potencjalnej emerytury żeby mieć 4 dzieci? Patrząc na zdjęcia produktów, które kupujesz i je relacjonujesz, to taką kwote (za którą miałabyś przeżyć w wieku 60+ - dzięki wlasnie czwórce dzieci) wydałas na fotelik do karmienia Oskara. Ale nie moje łóżko/emerytura - Wasze decyzję i wybory, oby wam dały szczęście.
Minnie, Patrycja - co do wyrzutu hormonów i placzliwosci, to cóż! Minie, wszystko mija! Będziecie się śmiać z tego za kilka dni (albo śmiać, a później płakać żeby znów zacząć się śmiać bez powodu!). Patrycja dodatkowo życzę zdrowia dla Oliego!
P. S. W biedrze - 30% na alkohole mocne! POLECAM - FOZZIEWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 22:36
Luna1993, Ania1003, Patrycja20, summer86 lubią tę wiadomość