Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja nam po cesarce polecano na brzuszek Coloflor cesario, ale generalnie wszystkie te probiotyki co wypisała Summer opierają się na takim samym działaniu, może tylko inne szczepy bakterii są. Myśmy podawali właśnie ten coloflor, potem dicoflkr i biogaie
nasza też się baaardzo prężyła na początku, było widać jak się napina mocno, bo bardzo jej przepuklina wtedy wyskoczyła. Przyrost według mnie bardzo ładny
Luna super, że idziesz do domciu
My mamy dzisiaj 15 tygodni i ważymy 6400gi idę się dochodzić z moją promotor, bo chyba parzy ją klawiatura i nie może odpisać na 5 moich maili
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b06df69ed0cd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 10:55
Patrycja20, Yoselyn82, blue00, pilik, sliweczka92, Nadzieja22, admiralka, KateHawke, moniśka..., Rucola, JustynaG, KateKum, Kaczorka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa normalnie porwałabym i przwtrzymywała
Twoje słodkosci.
Patrycja moja znajoma ma jakis bardzo dobry lek na kolki, tylko jego nie kupisz w aptekach bo to jakiś niemiecki specyfik. Jesli bedziesz chciala to podam nazwe jak juz bede wiedziala co to jest.
Jak wyglada wizyta poloznej? My bedziemy mieli na dniach
Lunka super ze dzisiaj bedziesz juz w domu, Twoje pociechy napewno sie mocno steskniły.
I dziekuje za wsparcie w imieniu, podnioslyscie mnie na duchu.Mam tylko nadzieje ze Kubusie to nie są jacyś wielcy nicponie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 11:03
Patrycja20, Rucola lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny normalnie zaczyna mnie dopadac stres przed jazda.. Jutro ok 15 wyjeżdżamy.. Chodzę i dopakowuje rzeczy młodej. Jejku ile tego jest. Tata w stresie.. Mama w stresie..
M musiał dołożyć 3 grosze - walnal focha że powiedziałam że że po wizytach u jego rodziców zawsze mała ma katar (u nich jest bardzo zimno w mieszkaniu).. Ehh
A tu na oslode moja wiercidupa.. Stawia kroki przy meblach zaczyna się puszczać i próbuje bez trztmanki i wszędzie jej pełno.. I zaczęła "mówić" mamamamamam bababaa:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 10:32
blue00, pilik, Yoselyn82, Nadzieja22, admiralka, malka, KateHawke, -Mamunia-, moniśka..., Rucola, emi2016, JustynaG, 91Ewela09, KateKum, Kaczorka, StaraczkaNika, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Mamunia pewnie chodzi o ten sab simplex czy coś takiego ?
A wizyta u nas wyglada tak, ze przychodzi butów nie ściąga w domu pełno błota sprawdza Cię jak wyglądasz po porodzie w moim przypadku po cięciu oglada dziecko wazy i wychodzi-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Fozzie Bear wrote:O to to! Moja też butów nie sciagnela!
Fozzie, na położną w butach przymykalam oko (lato było), ale jak teściowa przyszła małą zobaczyć pierwszy raz i się w butach władowałam to moje poporodowe hormony oszalały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 11:23
-
Znów trochę musiałam ponadrabiać!
LUNA, super że wychodzisz do domu
JEŻOWA, cudna ta Twoja Agatka i mamy te same smoczki
MINNIE gratuluje narodzin Maluszka! PATRCYJA Tobie również
IBISHKA, cudna Gabi i jaka już duża dziewczynkaPatrycja20 lubi tę wiadomość
-
A teraz oficjalne dzień dobry!
Po wczorajszym ciężkim dniu dzisiaj jest bajka! Do 9 być w łóżku to ja mogę codziennie!
Dzieci nasze forumowe są najpiękniejsze pod słońcem!
Luna, cieszę się, że już do domu! Tylko oszczędzaj się jeszcze kilka dni! To rozkaz!
Minie, niech Cię nie smuci dokarmianie, nie taki diabeł straszny. Pewnie ciężko Ci psychicznie, że pomimo poświęcenia Twojego i Twoich cycków jest nie do końca tak, jak sobie wyobrażałas, ale pamiętaj, że 50% Twoich odczuć teraz to hormony! A Milan będzie Ci wdzięczny za mleko pod każdą postacią!
Summer, masz rację, położoną jakoś olalam, ale teściową to ja to bym rozszarpała - za brak szacunku do naszej pracy! Czasu! I ogólnie, za fakt bycia teściową!
Mam pytanie. Język dziecka, jak pozbyć się białego nalotu po mleku? Bo mimo mycia tetrą z wodą, nie jestem w stanie go domyc!
A oto per Kluska
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 04:23
sliweczka92, Patrycja20, Yoselyn82, blue00, KateHawke, Siwulec, -Mamunia-, Minnie89, moniśka..., Nadzieja22, ibishka, Rucola, emi2016, Achia, summer86, Madzik34, pilik, Bajkaaa, Jeżowa, JustynaG, KateKum, malka, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Fozzie, miałam schizę z tym białym językiem, Ani też ciżżko było doczyścić, więc jedynie profilaktycznie przemywałam kompresem z przegotowaną wodą i witaminą C, a biel na języku zaakceptowałam
Fozzie Bear lubi tę wiadomość
-
Ja tak na szybko - tu jest polska strona niemieckiej apteki, która wysyła leki. Ja stamtąd ściagałam leki dla siebie, które nie były dostępne w Polsce, ale to, o czym piszecie dla dzieci też jest:
https://www.apo-discounter.pl/advanced_search_result.php?keywords=Sab+SimplexFozzie Bear, -Mamunia-, Patrycja20 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Summer, ja też to akceptowalam, ale jak dzisiaj dostałam wykład od mojej fantastycznej rodzicielki, że to grzybica już pewnie, i że nasze babki to język sikami czyścily, to ręce mi opadły, nogi mi opadły, cycki też by mi pewnie opadły, ale tych to nie mam.
Ale zaczęłam się zastanawiac (nie mylić z "rozwazac") nad białym nalotem. Pojawił się również komentarz, że to dlatego, że nie karmie cyckiemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 11:55
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
Piękne macie dzieciaczki!
Luna, cieszę się, że zaraz będziesz w domu.
U nas noc niezła, pobudki co około 3h. Nasz główny problem tkwi w wieczorach. Hania nie zaśnie wcześniej jak 22:30, a najlepiej z nami. Jeżeli ona zasnie, a my wstaniemy i pójdziemy do salonu, skubana to wyczucie i się obudzima tak od jakiegoś czasu. Mam nadzieję, że jej to przejdzie. Wstalysmy pchwile po dziewiątej. Było kolejne karmienie. Hania polezala chwilę na macie, a ja w tym czasie zrobiłam i zjadłam śniadanie.
Teraz udało mi się ją uspac i odłożyć do łóżeczka i zabieram się za ogarniecie chaty i upiecze chleba. I moze za obiad.
Wieczorem przyjeżdża Teściowa (super babka, złego słowa na nią nie powiem), pewnie przywiezie coś dobrego do zjedzeniaa jutro z samego rana jedziemy do Zabrza na pogrzeb wujka eMka.
Właśnie sobie przypomniałam, że w zamrażalnika leżą gołąbki, więc obiad chyba mam z głowy haha
Edit. Hania sie obudziła. Tyle ze sprzątania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 12:00
KateHawke lubi tę wiadomość