Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja Zosia też miała czas ze budziła się tylko raz W nocy... Ale to było kiedyś i może na wiosnę zacznie znowu lepiej spać? Oby...
Moje dziecko przespalo się jeszcze 40 min więc i ja mogłam jeszcze zamknąć oczy na chwilę ale coś czuję że ciężki będzie dzień... -
nick nieaktualnyAga
Bajka, Veritaserum bardzo Wam wpsolczuje takich nocyteraz dostaje nieźle w kość przez ból więc wiem już jak się czujecie. Dużo siły na ten dzień :*
Agulineczka Tobie życzę żeby takie nocki zdarzały się jak najczęściej :* człowiek czuje się jak nowonarodzony jak się wyspi
Summer jak u Ciebie?
Olik a jak u Ciebie i Marcelka?
Karma moje dzieci to cuda nad cudami, Tosia od 3 tygodnia życia, Zuza od 7 -
nick nieaktualnyU nas możliwe że zbliża się skok? Od 2dni Oskar wieczorem ma mega problem z zaśnięciem. Wczoraj w ogole był dramat. Nic nie pomagalo. Nawet pierś.Płakał, krzyczał. Ostatecznie zasypiał jak się go nosiło i bujało góra- dół. Mąż go przejął a ja poszłam się spać, żeby choć trochę snu złapać . Jak już zasnął to spał do ok 3. Tylko potem pobudka co 1-1,5. Jedyne co to że spał znów obok mnie...
Także sądzę, że Wszyscy sąsiedzi już go słyszeli :p
TlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 07:34
-
nick nieaktualnyKarma ja do 3 miesiąca miałam 1 pobudkę w nocy druga już nad ranem. Od 3 miesiąca pobudki co 3h regularne, później co 2h a teraz jest dosłownie masakra więc to naprawdę różnie.
Tylko że moja Ania to typowy cycus i pierś musi być do wszystkiego. Do zaśnięcia, uspokojenia. Że smoczkiem próbowaliśmy miliony razy.nie znosi po prostu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 08:07
-
Karma, u nas podobnie - 4 karmienia nocą, z tym że między tym ok 3 a tym ok 4:30 nie śpimy -Łusia prowadzi w życie towarzyskie, a ja odciążam cycki i czekam na kupkę. Póki co nic nie zapowiada poprawy w tym temacie.
A nas wczoraj znowu odwiedziła pani położna (też nie zdjęła butów, ale mnie to bie razi).
Łusia waży 4998g i ponoć to świetby przyrost i mam się nie martwić, że ją pasę.
I tyle z dobrych wieści. Pokazałam jej naszą podejrzaną ciemieniuchę (na czułku i uszach, zamiast na ciemiączku) i stwierdziła że Łusia może mieć ŁZS. Nawet mnie to nie zdziwiło - w koncu Łuśka to skóra zdjęta z tatusia, więc nic dziwnego że i to po nim odziedziczyła. Musimy ją zapisać do dermatologa, żeby nam podpowiedział jak dbać u taką skórkę u niemowlaka.
Luna mam nadzieję że mąż się stara ogarnąć dziewczynki sam i daje Ci leżeć i dochodzić do siebie. Osobiście polecam zastrzyki w uda - w tę najbardziej otłuszczoną część.
Mi88 helołWyobraziłam sobie Ciebie na tej piłce jak jedną ręką lulasz dziecko, drugą piszesz i potwierdzasz teorię że matki są mistrzami multitaskingu
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie. Ponoc od stycznia wszedl przepis ze teraz polozna ma przyjsc do domu przed porodem pare razy. To prawda? jak to jest?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Zaraz nadrobię, ale chciałabym bardzo podziękować Reset - mam nadzieję, że to przeczytasz tutaj. Dzięki tym przepisom co wczoraj wysłałaś jednak udało mi się wynegocjować, że nie muszę prowadzić tych zajęć z syntezami! Jednak świadomość swoich praw zaskakuje i już nikt nie był taki skłonny do naciskania, że absolutnie muszę to zrobić. Naprawdę jestem Ci bardzo wdzięczna i żałuję, że z Wrocławia tak daleko do Krakowa bo jestem Ci winna dużą kawę i jeszcze większe ciacho!!!
Bajkaaa, Aga9090, Luna1993, mi88, Achia, reset, Rucola, sliweczka92, Kaczorka, veritaserum, Nadzieja22, JustynaG, pilik, KateHawke, olik321, Emiilka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Mam pytanie. Ponoc od stycznia wszedl przepis ze teraz polozna ma przyjsc do domu przed porodem pare razy. To prawda? jak to jest?
-
nick nieaktualny
-
Luna, jak się czujesz po nocy?
Malka, łączę się w bólu. U nas tylko 1-2 noce w tygodniu są lepsze, czyli że ciągiem prześpi 3h, tak pobudki co 1-2h, a zanim przyjdę po 22 i ją zabiorę do łóżka to wybudza się co 20-30 minut.
Bajkaaa, nie pozostaje nam chyba nic innego niż poratowanie się dobrą kawą. I również czekam aż przyjdą lepsze czasy, ale coraz mniej w nie wierzęDobraNocki póki co nie wykupimy, bo zapomnieliśmy, że w lutym musimy opłacić ubezpieczenie domu
Jeżowa, cieszę się, że udało się wywalczyć brak tych zajęći również dziękuję Reset, że tak nas tu wspiera
Mi88, witaj z powrotemmi88, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Jeżowa- bardzo się cieszę! Nawet wczoraj jeszcze chciałam pogrzebać i zobaczyć, czy nie ma jakiegoś rozporządzenia, że przepisy te stosuje się odpowiednio do studentów itp., ale żywcem nie miałam kiedy.
Ledwo wyrabiam się z nadrabianiem Was!
Bardzo się cieszę, że ktoś jednak poszedł po rozum do głowy!summer86, Jeżowa lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Wspolczuje zarwanych nocy :*
U nas dzis pobudka 3:40 na mleko, 15 minut i dalej spalysmy... kolejna o 8 i Mia jeszcze dosypia...
Wczoraj za to wieczorem strzelila sobie drzemke, wiec na noc poszla pozno spac...
Ale u nas w zasadzie od poczatku spi do 9-10 nawet jak zasnie standardowo 20-21
Teraz mamy tylko zazwyczaj jedna pobudke mniej jak kiedys... i czas medzi nimi sie wydluzyl...
Az sie boje, ze sie to kiedys posra i zacznie wstawac z nicy o 6, albo budzic sie miliard razy...
Luna jak dzis samopoczucie?
Jezowa super ze sie udalo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 08:46
Jeżowa lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Summer to naprawdę minie tylko niestety twoja królewna pokazuje że raczej później niż szybciej ale minie, ja mam zamiar w lato się wysypiac haha ale prawda jest taka że ogólnie nie powinnam narzekać bo spokojne mam dziecko ogólnie ale nie ukrywam że jak ktoś mi mówi że dziecko mi śpi długo to nutka zazdrości jest hehe
Achia mi sąsiadka mówi czasem że "da się już słyszeć Zosie" no ale przecież małe dziecko kiedyś płakać musi -
nick nieaktualnyLuna prosiłaś o zdjęcie -prosze
na górze poranna gimnastyka i wymachy rąk
Mi88 witaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 14:54
Rucola, Patrycja20, Madzik34, Ania1003, Luna1993, Bajkaaa, Nadzieja22, JustynaG, pilik, blue00, Minnie89, Cccierpliwa, mi88, Yoselyn82, Kaczorka, Lusesita, moniśka..., -Mamunia-, KateHawke, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Przepraszam za słownictwo. To są kurwa jakieś pieprzone jaja. Odwołali znów zabieg taty ... Przesunięcie wprawdzie o kilka dni tylko bo w niedziele ma się zgłosić ale kurwa chol3r ajasna jak tsk można? Wszystko spakowane. Rodzice nie śpią po nocach. O tej nocy już nie wspomne... Ehh
-
Mi88 witaj!!!
Patrycja-jesli myslisz,ze wyjazd do rodziny by ci pomogl to moze to dobry pomysl??
Nie wiem jaka masz relacje z Mama,ale jesli to fajna kobieta to dobre slowo i realna pomoc moze pomoglyby ci
Szybciej dojsc do siebie?trzymam kciuki!!kazdy sposob,ktory moze przyniesc jakis efekt dobrze wyprobowac?
Agulineczka-gratulacje udanej nocy!
Luna super,ze juz w domu,tutaj z meza pomoca na pewno szybko dojdziesz do siebie!!!
Odnosnie spania twoich coreczek w nocy to jest to naprawde niesamowite szczescie,ze tak pieknie przesypiaja cala noc od poczatku...
Siwulec jak tam samopoczucie?jak noc?
Ja wczoraj wieczorem mialam jakies 5 twardnien brzucha w ciagu godziny...ech macica cwiczy przed proba generalna coraz czesciej:)
Luna1993, mi88 lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:)