Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak bardzo trafione, hahaha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e3b9fe87903.jpgsummer86, Achia, Jeżowa, Rucola, Fozzie Bear, Patrycja20, Kaczorka, Nadzieja22, Luna1993, JustynaG, Karma88, veritaserum, Aga9090, Madzik34, Anna Stesia, ibishka, malka, Lusesita, Emiilka, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Tak bardzo trafione, hahaha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e3b9fe87903.jpg
Ninka do schrupania! Nie dziwię się,że nie mogłaś się zdecydować na zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 16:12
pilik lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane! Nadrobiłam Was właśnie, ale nie zapamiętałam wiele.
Ibishka - brak mi słów... Przykro mi że przez to przechodzisz wciąż
Pati - myślę o Tobie! Chciałabym Co oddać chociaż trochę mojej energii i optymizmu. Bo chociaż tyle się wali, to ja walczę jak lwica.
Mi88 - oficjalnie wygrałaś chyba konkurs na najdłuższego posta!ale to cudownie, bo szybko uda nam się poznac Cię lepiej (przynajmniej te, które Cię nie znają
)
Pozwólcie że się pochwalę - podcieliśmy dziś wędzidełko. Po powrocie do domu Milan złapał moja pierś bez nakładki. Parę minut, ale i tak ryczę że szczęścia. Walczymy dalej o KPnie wiem skąd mam na to siły jeszcze, ale Coco Jambo i do przodu!
pilik, Jeżowa, summer86, Patrycja20, Kaczorka, Nadzieja22, Achia, JustynaG, Rucola, Aga9090, Madzik34, Anna Stesia, Fozzie Bear, moniśka..., sliweczka92, blue00, Emiilka, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Julka28 wrote:Czesc. Wiem wiem wcinam sie znowu w wasz wtaek i wiel luna ze mnie nie trawisz. Ale mam pytanie i prosze o pomoc jak wprowadzalyscie gluten do diety drogie mamy. Prosze tylko o pomoc. Przepraszam
Bajkaaa, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Pilik cieszę się, że obiad smakował! Z takich szybkich - nie do końca zdrowych, to w rękawie rzecz jasna
karkówka w plastach zalana wymieszana śmietanka 30% z zupa w proszku cebulowa
jak pracowałam było to czasem zbawienne!
reset, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Pilik wielkie całuski dla Ninki ! Przepięknie siedzi
Ibishka szkoda słów na ten NFZ... oby tym razem jiz wszystko się udało
Pati będziesz szczęśliwa już niedługo, daj Wam troszkę czasu :*
Mi88 ja tez Cię pamietam i witam znow u nas
Minnie dobrze, że macie zabieg jiz za sobą
Jezowa fajnie, że udało się załatwić wszystko na uczelni, podziwiam że już pracujeszja ciagle się boje powrotu
Achia ja dziś wzięłam Franka do c.h. Prawie nie było ludzi, myśle że wszystko w granicach rozsądku jest dla ludzi
Nika my robimy morfologię i crp przed szczepieniami, jedziemy po 7 rano, szczepienie mamy najczęściej 10-12 wiec wynik online już mam
Więcej nie pamietam wybaczciemy mieliśmy intensywne kikla dni, najpierw wyjazd na weekend do rodziny, wczoraj były moje przyjaciółki stęsknione bo obie były chore i nie chciały nas odwiedzać żeby Frania nie narażać, a dzisiaj umówiłam się z kolejną, która daleko mieszka i długo się nie widziałyśmy: poszłyśmy właśnie do galerii i jak zaczęłam marudzić, że ostatnio jakoś nie mam czasu o siebie zadbać i musiałbym coś z włosami zrobić to wcisnęła mnie do fryzjera a ona spacerowała z Franiem
normalnie kocham te moje baby
Napisze jescze ( nie żeby się chwalić, a dawać nadzieję) że Franio wstaje w nocy tylko raz na cycka i spi pięknie, ale za to ponieśliśmy klęske ze spaniem w łóżeczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 21:49
Kaczorka, Jeżowa, summer86, Patrycja20, JustynaG, Ania1003, Rucola, pilik, Achia, veritaserum, Minnie89, Aga9090, Yoselyn82, Nadzieja22, emi2016, Anna Stesia, Fozzie Bear, moniśka..., sliweczka92, ibishka, blue00, malka, Lusesita, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Ja już w domku, muszę się ogarnąć. Zapis ktg w porządku, gbs pobrane. Nie podglądaliśmy małego, bo gin mówił, żeby się nie przejmować jak się ułożony i nic już nie ćwiczyć. Jak zechce to się obróci
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, i u nas chwilowo sajgon, mały dostał wczoraj szczepionke na meningokoki, wieczór z gorączką 39, płaczem non-stop, nawet przez sen (z którego budził się cała noc co 10-15 minut). Dobrze, że zawsze mu robię morfologie i crp. Idą mu tez dwa kolejne zęby i dzisiaj druga część sajgonu- płacz, płacz i jeszcze raz płacz.
Ale tylko chciałam napisać, że po pierwsze Luna - świetnie, że już jesteś w domu, szybkiej rekonwalescencji kochana! Po drugie, mi88, ciągle się zastanawiałam, gdzie sie podziewasz! Dobrze, że wróciłaś! Cccccierpliwa, Ty również!
Ninko, buziaki w Twoje slodkie czolko na 7 miesięcy!
Franus cudowny, ma po kim!
Ibishka, ale mam nerwy za te Wasze historie! Pakiet onkologiczny, skrócone kolejki, a jak przychodzi co do czego to znów żałośnie to wszystko wygląda. Pamiętam o tych bawialniach, napiszę Ci na priv w wolnej chwili!
Jeżowa, świetnie, że się Wam udało załatwić z zajęciami. Vivat Reset! A jak z Twoim tatą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 19:12
mi88, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
-
AnnaStesia, biedny Twój synuś, tulę Was mocno i trzymam kciuki żeby ta noc była spokojniejsza. To była pierwsza dawka meningo? Też to wkrótce przed nami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 19:33
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór!
Wreszcie weszłam na OF -przerwa od piątku! weekend z rodzinką a od poniedziałku brakuje czasu na cokolwiek (od 4 dni próbuję umyć głowę...). Idę nadrabiać bo nie lubię być nie w tematach. Może mnie nie być do marca zanim skończę