Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Odespałam, to mogę pisać
Ogarnęłam wszystkie ubranka (zostały jeszcze pieluchy plus wyprać kocyki, prześcieradła itp), z grubsza spakowałam walizkę, poukładałam resztę rzeczy młodego w komodzie, mąż złożył łóżeczko (materac powinien przyjść jutro).
Boziu to się dzieje naprawdę
Pilik buziaki dla 7 miesięcznej Ninki, która postanowiła raczkować :* No i jak pięknie siedzi!
Mi88, ale śliczna niedożywiona dziewczynkaLekarka faktycznie z dupy, zalecenia mądre, no nie ma co..
Patrycja, nie wiem co Ci napisać, więc napiszę tylko, że mocno tulę :*
Minnie, super! Oby teraz kp szło gładko
Lena, pięknie wyglądacie z FraniemMoja przyjaciółka brała Bromergon z tego co pamiętam.
Anna Stesia kurczaki, oby synkowi szybko przeszłoTrzymajcie się.
Bazylkove to trzymamy kciuki za wizytęNapisz o której.
Jej, w ogóle jak pięknie się robi na Dinusiach, serce się raduje
Jeżowa jaka cudna Agatka z cudną minką -
Anna Stesia biedny synek, oby mu szybko przeszło.
Jezowa, ale Agatka pięknie trzyma główkę. Mojej Ulci jeszcze daleko do takiej wysokości. Ona ogólnie nie lubi leżeć na brzuszku (wytrzymuje pół minuty, no chyba, że leży na mnie), no i pewnie za mało ćwiczymy.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dzień dobry
Dzięki za porady co do odstawienia. Marzy mi się, żeby to sie w miarę naturalnie odbyło, zaraz przeczytam co tam hafija pisze
Tak mnie cieszą Dinusiowe pozytywy ! Mocno kibicuję i bardzo się cieszę, że zmów mamy tu nowe ciezaroweczki
U nas noc spoko, ale mój mąż geniusz nastawił sobie budzik na 6:40 wiec oczywiście Franio tez już wstał -
Achia wrote:O której trzymać kciuki?
Wizyta na 16:00
Jejku jakie Wy macie piękne maluszki! Agatka do schrupaniaJeżowa, Bajkaaa, Kaczorka, Rucola, blue00, Achia, Aga9090, sliweczka92, pilik, Madzik34, Nadzieja22, KateHawke, Emiilka, Minnie89, -Mamunia- lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
agulineczka wrote:Anna Stesia biedny synek, oby mu szybko przeszło.
Jezowa, ale Agatka pięknie trzyma główkę. Mojej Ulci jeszcze daleko do takiej wysokości. Ona ogólnie nie lubi leżeć na brzuszku (wytrzymuje pół minuty, no chyba, że leży na mnie), no i pewnie za mało ćwiczymy.
Kochana, u nas 4 tygodnie temu też było o wiele gorzej! Głowa co najmniej dwa razy niżej, wzrok w podłogę i max dwie minutki z wielkim stękaniem. Ja też nie kładę jakoś często, zazwyczaj raz na dany okres aktywności. Samo się zaczęło polepszać, może zaczęły ją bardziej zabawki interesować i to pomogło
W imieniu Agatki dziękuję za komplementy -
summer86 wrote:Bajka, super! Na czym byłaś? Zosia została z babcią?
pierwszy raz od maja wyszłam wieczorem z domu
Jeżowa, Luna1993, Rucola, summer86, bazylkove, veritaserum, Kaczorka, Aga9090, JustynaG, Patrycja20, Achia, Anna Stesia, emi2016, pilik, Lena21, Nadzieja22, KateHawke, Emiilka, Meśka lubią tę wiadomość
-
Bajka super, że wieczór udany
choć czasem mam wrażenie, że nam mamom to i dwie godziny patrzenia w ścianę w ciszy i bez dziecka mogłoby się spodobać
może uda Ci się teraz częściej wychodzić, skoro pierwsze lody przełamane!
Rucola, Anna Stesia, Bajkaaa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry przy kawie
Bajka zazdroszczę kina
Agatka słodkości ❤️
Franek ale z Ciebie przystojniak
Bazylkove mocne kciuki za wizytę ❤️
Tyle zapamiętałam...
U nas dziś noc trochę lepsza niż wczoraj ale katar dalej do tego doszedł suchy kaszel.. Dzwoniłam do przychodni, bo dziś miało być szczepienie i oczywiście przełożone zostało. Pytałam czy podejść z małym ale rejestratorka powiedziała, że lepiej aby w domu zostać, bo ospa panuje w szkole i przedszkolu. Chyba, że kaszel będzie mokry i pojawi się temperatura to nie ma wyjścia i mamy podejść. Póki co maść majerankowa, ściąganie gilow i inhalacje (oby pomogło)..
Milego dnia!!!
Luna jak się czujesz?
A tu mój biedaczek..
[urlWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 17:02
Yoselyn82, Kaczorka, sliweczka92, Rucola, Patrycja20, Anna Stesia, Bajkaaa, emi2016, blue00, pilik, Siwulec, Lusesita, JustynaG, Nadzieja22, KateHawke, Emiilka, Barbarka1984, Minnie89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga zdrówka dla Was
żeby inhalacje pomogły i kaszel minął ;*
Dziękuję że pytasz, trochę lepiej, ale żebym się nie nudziła to Zuzia mnie zaraziła i mam mega katar, zapchane zatokiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 09:05
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja tylko nieśmiało chciałam podziękować za gratulację i kciuki
Obiecuję dołączyć (choć i tak staram się Was podczytywać na bieżąco, każdy Wasz poród był i dla mnie pozytywnym przeżyciem; i to jak super sobie radzicie czasami w naprawdę trudnych sytuacjach - jesteście naprawdę niesamowite!), jak tylko wszystko dalej będzie przebiegało dobrze, w przyszłym tygodniu mam nadzieję podjechać do Gina na szybki podgląd
Jeszcze raz dziękuję i trzymajcie się ciepło Kochane (Wy i Maluchy oczywiście)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 09:12
Kaczorka, Aga9090, Luna1993, summer86, bazylkove, Rucola, Achia, Patrycja20, Jeżowa, Anna Stesia, Bajkaaa, blue00, pilik, Madzik34, Lusesita, JustynaG, Lena21, Nadzieja22, KateHawke, Emiilka, Karma88, Minnie89, malka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jak się mają nasze ciężarówki?
Siwulec???
Nadzieja już niedługo będziesz tuliła swój skarb ❤️
Summer, Veritaserum jak noc? Pamiętajcie, że kiedyś to minie, wiem marne pocieszenie. Teraz to Nadia lub Kinga jak się przebudzą w nocy (średnio raz w tygodniu się zdarza) to przychodzą się tylko przytulić i idą dalej spać do swoich łóżek.
Ibishka no mam nadzieję, że już nie przełożą tej operacji.. Trzymaj się :*
Przepraszam, że tak na raty pisze..Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga Ty nie przepraszaj bo każda z nas wie ile jest roboty z jednym dzieckiem czy dwójką, a Ty masz czwórkę do ogarnięcia w tym malutkie niemowlę
ostatnio pytalam jak Wiktor w szkole, czy się poprawiło i nie pamiętam czy odpisałaś? Jeśli tak to przepraszam
Cabrera, Bazylku nawet nie wiecie jak się cieszę że tu jesteściejeszcze na Nową czekam
bazylkove, Cabrera, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna na semestr nie było żadnej jedynki, poprawił zagrożenia na 2, dla niego to i tak jest sukces. Teraz jak przychodzi z szkoły to siada i robi sam te zadania które potrafi ja mu tylko sprawdzam czy dobrze i ewentualnie tłumacze jak czegoś nie rozumie. Więc jest poprawa. Ja będę szczęśliwa jak będzie przechodził do następnej klasy i nie ważne czy będą 2 czy 5
Luna1993, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga, Luna- zdrówka dla Was i dla dzieci!
Cabrera- czekamy na Was !
Bajka- super że udało Ci się wyjść i jesteś zadowolonaudało się skupić na filmie, czy myślałaś o Zosi ?
My dziś mamy miesiąc!!Później na pewno zrobię zdjęcie. Mieliśmy jechać na pobranie krwi(ja) i wyjechac o 9, ale młody zjadł i śpi i nie wiem czy na śpiocha go ubierać czy poczekać chwilę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 09:34
Jeżowa, Aga9090, Luna1993, pilik, Cabrera, Lusesita, Nadzieja22, KateHawke, Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzisiaj mam wizyte u giną
a do tego miałam zły sen i normalnie łzy mi lecialy.
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️