Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmi, Sliweczka- słodkie te Wasze Dziewczynki!!
Mój syn przespał moja wizytę na pobraniu krwi, szybka wizytę w Gemini(był w aucie z Tatą), małe zakupy w Auchan i zakupy w h&m. Właśnie wracamy. Nadal śpia ja na wyprzedaży w h&m za 85 zł upolowalam 3 bluzki do karmienia plus baardzo wygodny biustonosz dla mamy karmiącej
polecam skoczyć jak ktoś potrzebuje zakupów ubraniowych
Ale zauważyłam, że w razie potrzeby nakarmienia można spokojnie zasłonić się w przymierzalni czy to Auchan czy h&m bo jest na czym usiąść :pWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 12:18
Cccierpliwa, Nadzieja22, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Sliweczka ale pieknosc!
Achia super, ze lowy udane, a maly grzeczny!
To zostawiam na chwilke moja marudke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 00:40
Achia, emi2016, summer86, Nadzieja22, pilik, Siwulec, Patrycja20, blue00, Jeżowa, Lusesita, sliweczka92, Kaczorka, Aga9090, mi88, Rucola, Lena21, KateHawke, JustynaG, Yoselyn82, Emiilka, Izape_91, malka, moniśka... lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Ccierpliwa- piękna maruda
a na drugim zdjęciu ma mega uważne i skupione spojrzenie - jak poważna myślicielka
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry. Po dramatycznym poranku mama moja zabrała dzieci a ja z mężem mamy dzień dla siebie .. z lekka się ogarnelam i idziemy na miasto .
Wszystkie dzieci cudowne
Oskarku samych uśmiechniętych dni
A to dzisiejsza ja :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/325f893a6b23.jpgveritaserum, Jeżowa, blue00, emi2016, pilik, Siwulec, Lusesita, Nadzieja22, Achia, Madzik34, sliweczka92, Bajkaaa, Kaczorka, Aga9090, mi88, Rucola, Minnie89, StaraczkaNika, Lena21, KateHawke, JustynaG, Yoselyn82, Emiilka, malka, moniśka..., KateKum, Lunaris, Morusek lubią tę wiadomość
-
Patrycja mam nadzieję, że odpoczniesz psychicznie! Napawaj się czasem tylko z mężem
Achia super, że zakupy udanewszystkiego dla Oskarka-już-nie-noworodka
Cierpliwa, piękną masz księżniczkę w domuŚliweczka Ty też!
no i Emi, Twój ranny ptaszek też!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 13:15
Patrycja20, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Te skurcze to w jakim odstępie musza być żeby było po co jechać do szpitala ? No i jak długo powinny się utrzymywać ? Muszę tez wziąć pod uwagę mój dodatni GBS
i mam zagadkę...
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Patrycja - mam nadzieję, że to wyjście odbrze Ci zrobi i nabierzesz nowych sił ! Pięknie wyglądasz ! Chciałabym tak wyglądać zaraz po porodzie ! Albo Jak Fozzie !
Frezycjada - jak Ty sobie radzisz z takimi maluchami, z małą róznicą wieku ? JEstem coraz bardziej przerażona ! Sama ciąża jest ciężka przez to że mam trudności z chodzeniem, a co mówić dalej... No ale po porodzie przynajmniej rwa kulszowa minie....
Po za tym jestem szalona, ale kupiłam pajacyk w Lidlu, były z organicznej bawełny, a ja uwielbiam te ubanka z biobawełny lidlowskie ! Świetnie się nosiły i nei mogłam się oprzeć ! Czy te noworodki na prawdę są takie malutkie ?Patrycja20, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Te skurcze to w jakim odstępie musza być żeby było po co jechać do szpitala ? No i jak długo powinny się utrzymywać ? Muszę tez wziąć pod uwagę mój dodatni GBS
i mam zagadkę...
Mnie w teorii uczono, że co 7 minut, ale przypominam, że nie mam doświadczenia w tej materiia co ile masz?
-
nick nieaktualny
-
Bajka, super, że byłaś w kinie
Jak mąż w domu z Zosią?
Aga dużo zdrówka! Śliczny BorysA ja już się doczekać nie mogę
Jak cała ciąża mi się ciągnęła, tak ten ostatni miesiąc to pewnie będzie jeszcze dłuższy niż ostanie 8 miesięcy
Luna bidoku, oby szybko przeszło. A rocznicę macie dzisiaj pięknąTak piękną jak Zuza
Yoselyn, Bazylkove kciuki za wizyty
Achia wow miesiącSuper, że dzisiejsze wyjście udane
Blue jaki Wojtuś porozciągany
Emi no bo po co spać, jak można się bawić?Śliczna córcia
Śliweczka faktycznie słodkości
Cccierpliwa jaki cukier, o jaaa
Patrycja, masz wspaniałą mamę! Odpocznij dzisiaj z mężem
Yyy Siwulec ja bym jechała jakby były co 9-10 minut pewnie. Zależy jak daleko masz do szpitala, bo ja mam lekko z pół godziny. A długość ich z tego co słyszałam, to powinna być mniej więcej taka sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 13:27
emi2016, Patrycja20, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Te skurcze to w jakim odstępie musza być żeby było po co jechać do szpitala ? No i jak długo powinny się utrzymywać ? Muszę tez wziąć pod uwagę mój dodatni GBS
i mam zagadkę...
Mają być regualrne, silne i mniej więcej co 7 minut. Nie słabnące po ciepłym prysznicu. Jak sytuacja ? -
Hmm to czekam
Mam nieregularne 10, 13, 4, 7 min No i uwielbiam określenie „silne” Hehehe jedne są mocniejsze a inne lżejsze, z bólu się nie zwijam póki co, to zrobię obiad i idę pod prysznic
Do szpitala mam jakies 15 min
Dziękuje -
nick nieaktualnyJa jechałam jak miałam regularne i co 5 minut. Ale nie polecam to było za szybko. W samochodzie były już co 3 minuty. Myślę że te 7 minut to jest akurat
Nasze forumowe dzieciaczki wszystkie przeslodkie.
Przepraszam że nic więcej nie napisze ale jakoś słaby czas mam ostatnio. Wrócę jak odzyskać siły
Edit Siwulec doczytałam i trzymam kciuki. Ja bym jeszcze poczekała też tak miałam jakoś kilka godzin przed. Ale to już naprawdę wkrótce !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 13:34
-
i mam zagadkę...
Siwulec-przy trzecim porodzie i dodatnim gbs jechalabym(i taki mam plan)jak skurcze sa regularne co 10 min z tendencja do skracania sie...sluchaj najwyzej cie odesla ale bedziesz wiedziec jak sytuacja.
Lepiej tak niz za pozno-aby antybiotyk zaczal dzialac...
Aaaa trzymam kciuki i dawaj znac:)))
Yoselin powodzenia na wizycie!!!na pewno bedzie ok.
Patrycja udanego dnia z mezem!!!twoja mama miala swietny pomysl,a ty na pewno poczujesz sie lepiej!!!
Sciskam mocno!!
Luna co za piekne zdjecie-dziecko i test...czasem az czlowiek nie moze w to uwierzyc,kiedy to minelo.
Sorka wiecej nie pamietam-wszystkie was dziewczyny pozdrawiam!!!
Siwulec, pilik, Patrycja20, Luna1993, JustynaG lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
nick nieaktualnySiwulec daj znać po prysznicu
silne, to chyba chodzi o to,ze taka sama intensywność, nie słabnące
Proszę- mój miesięczniak:)]Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 21:26
emi2016, Jeżowa, pilik, Kaczorka, Cabrera, Rucola, Patrycja20, Nadzieja22, sliweczka92, Bajkaaa, Aga9090, Luna1993, KateHawke, Lusesita, Yoselyn82, Emiilka, Izape_91, JustynaG, blue00, malka, moniśka... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siwulcu, Czy Ty rodzisz? Jak coś to rezerwuję sobie Twój brzuch
Powodzenia i będę wypatrywać wieści :* Bądź dzielnaRucola, emi2016, Aga9090, KateHawke, Lusesita, Emiilka, JustynaG lubią tę wiadomość