Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySiwulec kciuki !!
Bajka tak sobie myślę może to początek zmian ? Albo po prostu mów mężowi wprost " zajmij się mała bo ja chcę wyjść " . Do facetów to czasami trzeba dobitnietak czy siak super że się wypad udał.
Nika super że Lusia taka dzielna. Moja po szczepieniu spala 1,5 dnia z przerwą na cycusia.
Rucola, Bajkaaa, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Nenusia, Blue chłopaki do zacałowania, cudni
Luna ale Zuzia usmiechnieta
Achia buziaki dla miesięcznego Oskara!!a jaki sliczny!!
Sliweczka ale Hania cudna!!
Cierpliwa sliczna maruda Mia
Patrycja wygladasz super
Siwulec mocne kciuki!
Staraczka Brawo dla Łusi że była taka dzielna
Patrycja20, Aga9090, StaraczkaNika, sliweczka92 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Siwulec kciuki mocne za Was
!!!
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dziewczyny tzn żeby sprostowac to ja jeżdżę na zakupy sama raz w tygodniu a mąż zajmuje się Zosia czy jak już jest w domu to pobawi się z nią tylko że to jest mega mało ja bym chciała tak 3 razy tyle...
Kurcze wybaczcie czytam po lebkach ale jestem jakoś mało zorganizowana ostatnio -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przedstawiam nasze 1,3 mm szczęścia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fe3198641bd.jpgPatrycja20, Achia, Yoselyn82, Luna1993, veritaserum, Fozzie Bear, Aga9090, Kaczorka, Bajkaaa, summer86, sliweczka92, JustynaG, emi2016, Ania1003, Karma88, pilik, Jeżowa, Nadzieja22, Madzik34, Lena21, blue00, Barbarka1984, malka, Izape_91, agulineczka, JuicyB, Minnie89, StaraczkaNika, Rucola, Cccierpliwa, Lusesita, moniśka..., KateHawke, KateKum, -Mamunia-, Lunaris, Morusek lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bazylkove gratulacje
fotka super
bazylkove lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Bazylkove piękne zdjęcie i bardzo się cieszę
Nadzieja różnie czasem jest tak że wychodzi rano i wraca np o 20... A jak ma nocki to praktycznie tylko śpi po nocce w domu i wtedy nie ma czasu na nic oprócz jedzenia i prysznicu a czasem tzn w niedziele to jest przeważnie pół dnia zależy od tego jaka ma zmianę bo on pracuje jakby na dwa etaty...
No dziś wyszedł o 8.30 rano i wróci pewnie koło 21... Także tyle go jest co nicbazylkove lubi tę wiadomość
-
Bazylkove, piękne to szczęście!
gratuluję, bardzo się cieszę i kciuków nie puszczam!
bazylkove lubi tę wiadomość
-
Bazylkove takie piękne szczęście!
Nika u nas Ninka miała bardzo opuchnięte uda przez jakieś trzy dni, nie mogła spać przez to bo umie tylko na brzuchu. Ja kàpieli tez nie polecam. U nas była tragedia, musiało ją bolec o potem przez dwa tygodnie była masakra przy próbach kąpania. Teraz po każdym szczepieniu odczekuje dzień-dwa i dopiero kąpie, a tak to pieluchą po prostu i ciepłą wodą na przewijaku.bazylkove lubi tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Bazylkove ojejciu, jaka kruszynka
piękny widok! Spokojnej ciąży
słuchaliście serduszka?
Siwulec kciuki! Ciszę biorę za znak, że sytuacja się rozwija. Powodzenia!
Jeszcze nie, było tylko widać jak pulsuje ale dr powiedział że jeszcze za wcześnie
A właśnie Siwulec się nie odzywała, może już rodzisliweczka92 lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Bazylkove cudo
Bajka, rozumiem Cię, mojego męża też dużo nie ma w domu. Wychodzi w tygodniu 5,30 wraca 18,30, w soboty 5,30-14. A w domu tyle do roboty, że ho ho i często weekend w domu robi.bazylkove, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Bazylkove, dobrze doktor powiedział, mój też chyba jakoś dopiero w 9-10 tygodniu na chwilę dał posłuchać
Nika, podobnie jak Pilik odpuszczamy kąpiel w dniu szczepienia, przemywam tylko delikatnie dużymi wacikami.
Też jestem ciekawa co tam u Siwulca.
Rucola, brakuje tu Ciebie
bazylkove, Rucola lubią tę wiadomość