Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna już przynajmniej nie słyszę "ja nie umię sam" i to już jest super. Chłopak się ogarnął
a tu zrobiłam z zaskoczenia
[ur
Ale i Kinga i Nadia są szczęśliwe i bardzo dużo pomagają. Np. Jak robię obiad i Borys się przebudzi to idą do niego i Go zagadują aby nie płakał, a ja mogę dokończyćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 17:03
blue00, Kaczorka, pilik, Yoselyn82, Luna1993, Lusesita, Siwulec, Patrycja20, emi2016, JustynaG, sliweczka92, Nadzieja22, KateHawke, Emiilka, Rucola, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie wczoraj nie było przez 4 godziny w domu.Nie uwierzycie,jak mocno tęskniłam za maluchem,ale nie wykonałam żadnego telefonu
.A on w najlepsze siedział z tatą i oglądał horrory,czyt.Ukryta prawda,Szpital itp
.
Nenusia,pulchniutki na buzi ci się zrobił synek
A to zdjęcia zaraz po przebudzeniu z rana.Najpierw gimnastyka,potem ogromny sik na łóżkoZ tego wiercenia się pielucha mu się poluzowała hehe.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/df4fd246d030.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ad083d83277.jpgYoselyn82, Luna1993, Lusesita, Siwulec, Patrycja20, emi2016, sliweczka92, Nadzieja22, KateHawke, Kaczorka, Emiilka, Rucola, Aga9090, moniśka..., Lunaris lubią tę wiadomość
-
Tylko ten zly sen nie dotyczyl maluszka a mamy
no ale juz mi lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 10:29
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yos i Bazylkove kciuki za wizyty!
Siwulec zamelduj nam się
Jezowa Agatka jest cudowna! Pamietam ze miałam coś jeszcze do Ciebie napisać (w sprawie jedzenia i przyrostów na oewno), tylko nie umiem sobie przypomnieć co...)
Lena pięknie wyglądacie z Franiem!
Aga i Blue cudne chłopakiYoselyn82, Jeżowa, Lena21, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Yos, kciuki za wizytę. Też miewałam takie okropne sny przy końcowce, ale pamiętaj że to tylko sen.
Aga, zdrówka dla synka. A co do naszych nocy to bez zmian niestety i szczerze wątpię czy to minie, bo trwa już jakoś 3 m-cenYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Aga zdrówka dla synka. Oby szybko wyzdrowial
Ale od rana piekne maluszki mamycuudne!
Aga9090 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyAguś i to jest właśnie najpiękniejsze, miłość między rodzeństwem
Tosia też się kładzie z Zuzią na brzuszek
Yoselyn przykro mi że sen Cię tak zmartwił, ale myśl teraz i wizycie i o tym, że zobaczysz Michałka
U nas dziś ważny dzień. Dokładnie rok temu zrobiłam test ciążowy. Stałam w kuchni, trzymałam test i trzęsły mi się ręce. Mąż wszedł i był zły, że znowu się katuję testami. A ja mu pokazałam tego bladziocha, płakał razem ze mną, ze szczęścia i strachubaliśmy się kolejnej straty, ale byliśmy przeszczęśliwi. Jak się okazało ten dzień zmienił nasze życie na zawsze
]Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 19:49
Lusesita, blue00, Siwulec, Yoselyn82, Patrycja20, Jeżowa, emi2016, Bajkaaa, Achia, Cabrera, pilik, summer86, JustynaG, sliweczka92, Nadzieja22, KateHawke, Kaczorka, Emiilka, Madzik34, Minnie89, Aga9090, Izape_91, malka lubią tę wiadomość
-
melduje się
Nenusia, Blue - chłopaki do zacałowania
Luna - Zuziawspaniałego dnia dla Was
Yos - pamiętaj że sny tłumaczy się na odwrót :* :* :* kciuki za wizytę
Cabrera i Bazylek - za Wasze wizyty też mocne kciuki i czekamy na piękne groszki USG
tyle zapamiętałam - przepraszam :*
ja rano miałam -piękne regularne (co 13min ) skurcze i już, już się chciałam zbierać, ale się wyciszyło... no to włączyłam jakiś program muzyczny w TV i tańczę z mopem, chyba później się wezmę za okna...
Jutro jest 14 rocznica śmierci mojego taty, jak co roku mam mega doła tego dnia więc może Betuniek zechce odczarować mi tą datęLuna1993, Barbarka1984, Madzik34, Aga9090, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny,
ja dziś trochę lepiej - nawet dałam radę siąść do laptopa - z telefonu ciężko mi się piszeMłoda dziś szaleje od 4, także jesteśmy dziś na pełnych obrotach, pewnie jeszcze z godzinę-dwie i kręgosłup wysiądzie, ale póki co daję radę... Nawet pisać mi się nei chcę bo mogę tylko narzekać, czuję się tragnicznie i czasem w ogólę nei mogę sięruszyć, zupełnie paraliżuje mi nogę. A tutaj do opieki roczniaczek, który uczy się chodzić... Tyle dobrzego, że Babcia dobrze zniosła operację, mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej. Baliśmy się bo to jednak 94 lata..
Do wszystkich nie dam rady niestety się odnieść, bo z długo nie dam rady siedzieć
Cabarera, Bazylkove - trzymam kciuki za wizytyCzuję, że mam w tym jakiś udział po tym jak zostawiłam wiruski na Dinusiach
Oby wątek się zamknął do końca roku, a wszystkie Dniusie wylądują tutaj
Luna - dawno o tym pisałaś, ale wtedy nie miałam siły odpisać: mój siostrzeniec w tym momencie 21 letni miał astmę i z nije wyrósł, moja siostrzenica - teraz 11 lat też miała stwierdzoną astmę ok 3 r.ż. i już nie ma ataków, wygląda na to że też już wyrosłaTakże rzymam kciuki, żeby i u Was tak się skończyło ! Po za tym cieszę się, że jesteś już po operacji, oby teraz było tlyko lepiej
Siwulec - tańcz z tym mopem i może coś wytańczysz
Dziewczyny - cudne macie dzieci !Do zacałowania ! Nie mogę się doczekać mojego bąbelka - tym bardziej, że po porodzie skończą się problemy z rwą ...
Yos - wszystko będzie dobrze ! Rozumiem Twoje obawy. Mój poprzedni poród był ciężki i boje się na samą myśl, ale będzie odbrze ! Musi !
Achai -wszystkiego najlepszego dla Oskara !
Ibishka - współcuję przesunięcia operacji taty... Bardzo mi przykro, mam nadzieję, że teraz już wszsytko będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 14:15
sliweczka92, Patrycja20, Siwulec, Nadzieja22, blue00, Luna1993, KateHawke, Kaczorka, JustynaG, Achia, mi88, Emiilka, Aga9090, Rucola lubią tę wiadomość
-
Zdrówka dla Oskara z okazji pierwszego miesiąca
no i Jeżowa, ależ ta Twoja Agatka jest cudowna !!!Jeżowa, Achia lubią tę wiadomość
-
Aga slodziaki! Zdrowka dla was!
Yose kciuki za wizyte!
Ja mialam na poczatku takie sny...
Jak sie okazalo, ze blizniaka juz nie ma, to mialam sny o przedwczesnych porodach, kiedy rodzina jeszcze nawer o ciazy nie wiedziala i takie tam...
Lunka piekna rocznica! I malutka rowniez
Emi ale slodzinka!Luna1993, emi2016, Aga9090 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ode mnie też macie trochę słodkości.
https://images92.fotosik.pl/116/282cc316cb080a1am.jpg
https://images92.fotosik.pl/116/b835f52db59909e9m.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 12:09
blue00, Kaczorka, emi2016, Achia, Emiilka, Siwulec, Rucola, Cccierpliwa, Jeżowa, pilik, Nadzieja22, Patrycja20, Lusesita, Aga9090, Lena21, KateHawke, JustynaG, Luna1993, Yoselyn82, Izape_91, malka, moniśka... lubią tę wiadomość