Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwulcu, serdeczne gratulacje. Odpoczywajcie i cieszcie sie soba. Czuje sie jakbym drugi raz urodzila hihihi
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Siwulec gratulacje!!!!!!koniecznie napisz jak bylo!!!i czy zdazyli podac antybiotyk:))
No i przede wszystkim poprosimy o zdjecie!!!!
Yoselin czujesz oddech porodu na plecach???he he
Ja czuje...btw nie napisalas jan wizyta?wszystko ok?
Ja mam dzisiaj usg juz nie moge sie doczekac!
Milego dnia dziewczyny!!!Madzik

Mama 3 corek:) -
nick nieaktualnyTeż się cieszęJeżowa wrote:Patrycja i jak tam po wczorajszym dniu? Czujesz jakąś mentalną poprawę?
Kciuki za Was Achia, na pewno sobie świetnie poradzisz! Swoją drogą super, że mąż mógł tak długo być z Wami
Ale to tylko dzięki lekarzowi w szpitalu, bo dał mu 2tyg opieki na mnie po porodzie;) -
Jezowa jest sukces wstałam i nie płakałam ... zobaczymy jak będzie dalej .. postanowiliśmy z eMkiem, że jak przez weekend nie będzie poprawy to idę do psychologa ..
JustynaG, mi88, nick nieaktualny, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patrycja20 wrote:Jezowa jest sukces wstałam i nie płakałam ... zobaczymy jak będzie dalej .. postanowiliśmy z eMkiem, że jak przez weekend nie będzie poprawy to idę do psychologa ..
Patrycja mysle,ze warto isc do psychologa niezaleznie od tego jak minie weekend....
Najwyzej pogadasz przez godzine i wiecej nie pojdziesz.Goraco namawiam cie na taka forme pomocy-zarowno jako psycholog,jak i osoba ktora sama korzysta z takiego wsparcia:)
Jak trafisz na dobra osobe to bedzie to naprawde wartosciowa pomoc.
Bardzo ci kibicuje!!!!
Rucola, pilik, Patrycja20 lubią tę wiadomość
Madzik

Mama 3 corek:) -
Emi u mnie stacjonarnie były promocje na ciążowe. Online też widziałam, ale chyba musisz wejść od razu w zakładkę wyprzedaże i tam w kobietę, a potem dział mama

Achia powodzenia dzisiaj! Dawaj znać jak sobie radzicie
Madzik kciuki za wizytę!
Patrycja cieszę się, że jest trochę lepiej i dzisiejszy dzień zaczął się bez płaczu
Dziewczyny jak to jest z tym urlopem ojcowskim i tacierzyńskim lub opieką po porodzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 01:08
emi2016, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Patrycja nie pisałam, ale czytałam cały czas o Twoim samopoczuciu po porodzie. Nie mam doświadczenia w temacie, ale pamiętaj, ze masz cudowną rodzinę, któa dalej będzie Twoją cudowną rodziną nawet jesli teraz chwilę bedzie gorzej... Widziałam wczoraj Twoje zdjęcie i wyglądasz rewelacyjnie!!!
edit. Madzik dobrze prawi, zawsze jak się wygadasz na żywo to mimo wszystko inaczej niż tu na forum. Nie zaszkodzi a naprawdę moze pomócWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 09:19
Patrycja20, Madzik34 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bazylkove jak jesteś na linii
Widziałam wczoraj Twojego małego-wielkiego Człowieka!!! Z sentymentem wspominam te chwile u siebie.. Są niepowtarzalne!!!
Dbaj o siebie i o Malucha no i mam nadzieję, ze ex-testerki są już Twoim drugim domem
bazylkove lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziękuje dziewczyny za radę w poniedziałek poszukam psychologa może i macie racje ..
a na weekend chyba jednak pojedziemy do rodziców ..
Madzik34, emi2016, nick nieaktualny, Nadzieja22, KateHawke, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja trzymam za Ciebie kciuki

Nadzieja- szczerze to nie wiem kto to płaci,ale mąż ma umowę o pracę, więc jedynie za zwolnienie na mnie ma 80%.
A ja na razie zjadłam śniadanie i wypiłam ciepła herbatę
a i wstawiłam zmywarkę!:p
A pies zacieśnia więzi-pod nadzorem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 15:03
pilik, Patrycja20, Kaczorka, nick nieaktualny, Yoselyn82, Madzik34, Barbarka1984, nick nieaktualny, moniśka..., Nadzieja22, KateHawke, Rucola, Lusesita, ibishka lubią tę wiadomość
-
Patrycja popieram dziewczyny!
Ja tam jestem zdania że każdy z nas powinien mieć swojego zaufanego terapeutę. Szkoda że w pl to takie tabu bo taka rozmowa z kimś kto patrzy z boku, nie ocenia i jeszcze naprowadzi na odpowiednie tory jest naprawdę super. Polecam całym sercem.
A jak przy sercu. Rozpoczynamy luty w serduszkach
panienka walczyła strasznie żeby nie zasnąć a o 10 jedziemy ja fizjo więc konieczna była pacyfikacja
...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d93b2ab7ed18.jpg
Lena21, Patrycja20, nick nieaktualny, Kaczorka, nick nieaktualny, JustynaG, Bajkaaa, Yoselyn82, Madzik34, Barbarka1984, nick nieaktualny, moniśka..., Nadzieja22, Anna Stesia, KateHawke, Rucola, nick nieaktualny, Lusesita, Emiilka, nick nieaktualny, ibishka lubią tę wiadomość
-
Ale jestem do tyłu.. tyle chciałam napisać ale było to wieki temu :p
Przede wszystkim - Siwulec! Gratuluję porodu. Chciałam wczoraj pisać, że przy kolejnej ciąży to zalecają przybyć do szpitala przy skurczach co 10 minut ale już ktoś tak poradził więc siedziałam cicho.
Czekam z niecierpliwością na relację!
Achia, gratuluję pierwszego wspólnego miesiąca! Pierwszy dzień bez męża będzie trudny ale z pewnością sobie poradzicie
Pamiętaj by mieć picie w zasięgu ręki jak już utkniesz z Oskarem na kanapie 
Pamiętam, że ja z moją tykającą bombą nie mogłam się ruszyć bo się budziła ... a ta cisza była tak błoga...
Rucola, pięknie się Lewko rozwija! Gratuluję postępów w poruszaniu się. To niesamowite, że jednego dnia maluch czegoś nie umie a drugiego NAGLE to robi.
A z tymi zębami to możesz się cieszyć. Może przejdzie u Was tak jak u Kaczorki, bez większych problemów.
Patrycja, skoro bez placzu to znaczy, że wczorajszy czas z mężem dobrze Ci zrobił
Trzymam niezmiennie kciuki.
Fozzie, super, że udało Ci się z chrzcinami. Ja mam podobną cenę za lokal. Tylko ciasta i torta muszę dokupić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 09:36
Patrycja20, Rucola lubią tę wiadomość
-
Patrycja to mamy mały kroczek do przodu
myślę, że dobrą decyzję podjęliście z mężem. Buziaki dla Ciebie, będzie lepiej :*
Achia super lekarz w takim razie
ja osobiście uważam, że ogólnie ojcowie ustawowo powinni mieć nieco więcej czasu na pobyt w domu, zwłaszcza tuż po porodzie. Taki miesiąc wydaje się być rozsądnym okresem
na pewno dużo to ułatwia.
Ninka a kuku! Słodko to wygląda!
A teraz jeszcze z cyklu "miałam napisać wcześniej, ale zapomniałam" - przepraszam za zapłon
Emilka cieszę się, że u Was wszystko w porządku!
To ile waży już wasz Dominiś skoro apetyt mu nieustannie dopisuje?
Ty nadal po nocach piszesz doktorat? 
Minnie bardzo się cieszę, że Milan tak pięknie Wam przybrał - obyś już nigdy więcej nie musiała martwić się o przyrosty. Cieszę się, że poducha do karmienia się podoba
moja bratowa też używała takiej z motherhood i na jednym egzemplarzu wykarmiła 3 swoich dzieci. Na koniec może już była nieco "zużyta", ale przez 7 lat była niemal non stop w użyciu i super spełniała swoją rolę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 09:40
Patrycja20, Emiilka lubią tę wiadomość