Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwulcu, serdeczne gratulacje. Odpoczywajcie i cieszcie sie soba. Czuje sie jakbym drugi raz urodzila hihihi
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Siwulec gratulacje!!!!!!koniecznie napisz jak bylo!!!i czy zdazyli podac antybiotyk:))
No i przede wszystkim poprosimy o zdjecie!!!!
Yoselin czujesz oddech porodu na plecach???he he
Ja czuje...btw nie napisalas jan wizyta?wszystko ok?
Ja mam dzisiaj usg juz nie moge sie doczekac!
Milego dnia dziewczyny!!!Madzik
Mama 3 corek:) -
nick nieaktualnyJeżowa wrote:Patrycja i jak tam po wczorajszym dniu? Czujesz jakąś mentalną poprawę?
Kciuki za Was Achia, na pewno sobie świetnie poradzisz! Swoją drogą super, że mąż mógł tak długo być z Wami
Ale to tylko dzięki lekarzowi w szpitalu, bo dał mu 2tyg opieki na mnie po porodzie;) -
Jezowa jest sukces wstałam i nie płakałam ... zobaczymy jak będzie dalej .. postanowiliśmy z eMkiem, że jak przez weekend nie będzie poprawy to idę do psychologa ..
JustynaG, mi88, blue00, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patrycja20 wrote:Jezowa jest sukces wstałam i nie płakałam ... zobaczymy jak będzie dalej .. postanowiliśmy z eMkiem, że jak przez weekend nie będzie poprawy to idę do psychologa ..
Patrycja mysle,ze warto isc do psychologa niezaleznie od tego jak minie weekend....
Najwyzej pogadasz przez godzine i wiecej nie pojdziesz.Goraco namawiam cie na taka forme pomocy-zarowno jako psycholog,jak i osoba ktora sama korzysta z takiego wsparcia:)
Jak trafisz na dobra osobe to bedzie to naprawde wartosciowa pomoc.
Bardzo ci kibicuje!!!!
Rucola, pilik, Patrycja20 lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Emi u mnie stacjonarnie były promocje na ciążowe. Online też widziałam, ale chyba musisz wejść od razu w zakładkę wyprzedaże i tam w kobietę, a potem dział mama
Achia powodzenia dzisiaj! Dawaj znać jak sobie radzicie
Madzik kciuki za wizytę!
Patrycja cieszę się, że jest trochę lepiej i dzisiejszy dzień zaczął się bez płaczu
Dziewczyny jak to jest z tym urlopem ojcowskim i tacierzyńskim lub opieką po porodzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 01:08
emi2016, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Patrycja nie pisałam, ale czytałam cały czas o Twoim samopoczuciu po porodzie. Nie mam doświadczenia w temacie, ale pamiętaj, ze masz cudowną rodzinę, któa dalej będzie Twoją cudowną rodziną nawet jesli teraz chwilę bedzie gorzej... Widziałam wczoraj Twoje zdjęcie i wyglądasz rewelacyjnie!!!
edit. Madzik dobrze prawi, zawsze jak się wygadasz na żywo to mimo wszystko inaczej niż tu na forum. Nie zaszkodzi a naprawdę moze pomócWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 09:19
Patrycja20, Madzik34 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bazylkove jak jesteś na linii
Widziałam wczoraj Twojego małego-wielkiego Człowieka!!! Z sentymentem wspominam te chwile u siebie.. Są niepowtarzalne!!!
Dbaj o siebie i o Malucha no i mam nadzieję, ze ex-testerki są już Twoim drugim domembazylkove lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyPatrycja trzymam za Ciebie kciuki
Nadzieja- szczerze to nie wiem kto to płaci,ale mąż ma umowę o pracę, więc jedynie za zwolnienie na mnie ma 80%.
A ja na razie zjadłam śniadanie i wypiłam ciepła herbatęa i wstawiłam zmywarkę!:p
A pies zacieśnia więzi-pod nadzorem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 15:03
pilik, Patrycja20, Kaczorka, Luna1993, Yoselyn82, Madzik34, Barbarka1984, blue00, moniśka..., Nadzieja22, KateHawke, Rucola, Lusesita, ibishka lubią tę wiadomość
-
Patrycja popieram dziewczyny!
Ja tam jestem zdania że każdy z nas powinien mieć swojego zaufanego terapeutę. Szkoda że w pl to takie tabu bo taka rozmowa z kimś kto patrzy z boku, nie ocenia i jeszcze naprowadzi na odpowiednie tory jest naprawdę super. Polecam całym sercem.
A jak przy sercu. Rozpoczynamy luty w serduszkachpanienka walczyła strasznie żeby nie zasnąć a o 10 jedziemy ja fizjo więc konieczna była pacyfikacja
...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d93b2ab7ed18.jpgLena21, Patrycja20, Achia, Kaczorka, Luna1993, JustynaG, Bajkaaa, Yoselyn82, Madzik34, Barbarka1984, blue00, moniśka..., Nadzieja22, Anna Stesia, KateHawke, Rucola, Aga9090, Lusesita, Emiilka, -Mamunia-, ibishka lubią tę wiadomość
-
Ale jestem do tyłu.. tyle chciałam napisać ale było to wieki temu :p
Przede wszystkim - Siwulec! Gratuluję porodu. Chciałam wczoraj pisać, że przy kolejnej ciąży to zalecają przybyć do szpitala przy skurczach co 10 minut ale już ktoś tak poradził więc siedziałam cicho.
Czekam z niecierpliwością na relację!
Achia, gratuluję pierwszego wspólnego miesiąca! Pierwszy dzień bez męża będzie trudny ale z pewnością sobie poradziciePamiętaj by mieć picie w zasięgu ręki jak już utkniesz z Oskarem na kanapie
Pamiętam, że ja z moją tykającą bombą nie mogłam się ruszyć bo się budziła ... a ta cisza była tak błoga...
Rucola, pięknie się Lewko rozwija! Gratuluję postępów w poruszaniu się. To niesamowite, że jednego dnia maluch czegoś nie umie a drugiego NAGLE to robi.
A z tymi zębami to możesz się cieszyć. Może przejdzie u Was tak jak u Kaczorki, bez większych problemów.
Patrycja, skoro bez placzu to znaczy, że wczorajszy czas z mężem dobrze Ci zrobiłTrzymam niezmiennie kciuki.
Fozzie, super, że udało Ci się z chrzcinami. Ja mam podobną cenę za lokal. Tylko ciasta i torta muszę dokupić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 09:36
Patrycja20, Rucola lubią tę wiadomość
-
Patrycja to mamy mały kroczek do przodu
myślę, że dobrą decyzję podjęliście z mężem. Buziaki dla Ciebie, będzie lepiej :*
Achia super lekarz w takim razieja osobiście uważam, że ogólnie ojcowie ustawowo powinni mieć nieco więcej czasu na pobyt w domu, zwłaszcza tuż po porodzie. Taki miesiąc wydaje się być rozsądnym okresem
na pewno dużo to ułatwia.
Ninka a kuku! Słodko to wygląda!
A teraz jeszcze z cyklu "miałam napisać wcześniej, ale zapomniałam" - przepraszam za zapłon
Emilka cieszę się, że u Was wszystko w porządku!To ile waży już wasz Dominiś skoro apetyt mu nieustannie dopisuje?
Ty nadal po nocach piszesz doktorat?
Minnie bardzo się cieszę, że Milan tak pięknie Wam przybrał - obyś już nigdy więcej nie musiała martwić się o przyrosty. Cieszę się, że poducha do karmienia się podobamoja bratowa też używała takiej z motherhood i na jednym egzemplarzu wykarmiła 3 swoich dzieci. Na koniec może już była nieco "zużyta", ale przez 7 lat była niemal non stop w użyciu i super spełniała swoją rolę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 09:40
Patrycja20, Emiilka lubią tę wiadomość