X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec superrrrrr gratulacje kochana <3

Fozzie Ty jestes za mocna :D

Siwulec lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Barbarka1984 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulcu, serdeczne gratulacje. Odpoczywajcie i cieszcie sie soba. Czuje sie jakbym drugi raz urodzila hihihi

Siwulec lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeobcrt92.png
    Trzy lata starań o pierwsze Dzieciatko
    Luty 2017 laparoskopia
    25.04.2017 1IUI @
    Wrzesien 2017 <3
    Beta 15dpo 85,7; prg 27,07
    Beta 17dpo 247,1
    Maksio 20maja2018

30c.s. o drugi Skarb (przerwa wrzesień-grudzień 2020)
  • malka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec gratuluję! Zdrowia dla dzielnej mamy i jej synka!

Emi koleżanką kupowała ostatnio stacjonarnie i powiedziała, że akurat na spodnie nie było. Ale na necie są promocje na wszystko.

emi2016, Siwulec lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) nie widziałam na stronie promocji .. Możem śplepa ? Idę się lepiej przyjrzeć:D najwyżej przymierzę a potem zanówię przez neta ;)

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • Madzik34 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec gratulacje!!!!!!koniecznie napisz jak bylo!!!i czy zdazyli podac antybiotyk:))
    No i przede wszystkim poprosimy o zdjecie!!!!

Yoselin czujesz oddech porodu na plecach???he he
    Ja czuje...btw nie napisalas jan wizyta?wszystko ok?

Ja mam dzisiaj usg juz nie moge sie doczekac!
    Milego dnia dziewczyny!!!

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja i jak tam po wczorajszym dniu? Czujesz jakąś mentalną poprawę?

Kciuki za Was Achia, na pewno sobie świetnie poradzisz! Swoją drogą super, że mąż mógł tak długo być z Wami :)

Achia lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wrote:
    Patrycja i jak tam po wczorajszym dniu? Czujesz jakąś mentalną poprawę?

Kciuki za Was Achia, na pewno sobie świetnie poradzisz! Swoją drogą super, że mąż mógł tak długo być z Wami :)
    Też się cieszę
    Ale to tylko dzięki lekarzowi w szpitalu, bo dał mu 2tyg opieki na mnie po porodzie;)

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezowa jest sukces wstałam i nie płakałam ... zobaczymy jak będzie dalej .. postanowiliśmy z eMkiem, że jak przez weekend nie będzie poprawy to idę do psychologa ..

JustynaG, mi88, blue00, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec, i ja przyłączam się do gratulacji <3 no i czekam na foto Maluszka :)

• bazylkove Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec gratulacje!!! <3

7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko! <3
    1x HSG, 2x HSC,
    M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec brawo zdrówka dla Was :*

• Madzik34 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja20 wrote:
    Jezowa jest sukces wstałam i nie płakałam ... zobaczymy jak będzie dalej .. postanowiliśmy z eMkiem, że jak przez weekend nie będzie poprawy to idę do psychologa ..

Patrycja mysle,ze warto isc do psychologa niezaleznie od tego jak minie weekend....
    Najwyzej pogadasz przez godzine i wiecej nie pojdziesz.Goraco namawiam cie na taka forme pomocy-zarowno jako psycholog,jak i osoba ktora sama korzysta z takiego wsparcia:)
    Jak trafisz na dobra osobe to bedzie to naprawde wartosciowa pomoc.
    Bardzo ci kibicuje!!!!

Rucola, pilik, Patrycja20 lubią tę wiadomość

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi u mnie stacjonarnie były promocje na ciążowe. Online też widziałam, ale chyba musisz wejść od razu w zakładkę wyprzedaże i tam w kobietę, a potem dział mama :)

Achia powodzenia dzisiaj! Dawaj znać jak sobie radzicie :)

Madzik kciuki za wizytę! :)

Patrycja cieszę się, że jest trochę lepiej i dzisiejszy dzień zaczął się bez płaczu :)

Dziewczyny jak to jest z tym urlopem ojcowskim i tacierzyńskim lub opieką po porodzie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 01:08

emi2016, Patrycja20 lubią tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja nie pisałam, ale czytałam cały czas o Twoim samopoczuciu po porodzie. Nie mam doświadczenia w temacie, ale pamiętaj, ze masz cudowną rodzinę, któa dalej będzie Twoją cudowną rodziną nawet jesli teraz chwilę bedzie gorzej... Widziałam wczoraj Twoje zdjęcie i wyglądasz rewelacyjnie!!!
    edit. Madzik dobrze prawi, zawsze jak się wygadasz na żywo to mimo wszystko inaczej niż tu na forum. Nie zaszkodzi a naprawdę moze pomóc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 09:19

Patrycja20, Madzik34 lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylkove jak jesteś na linii ;) Widziałam wczoraj Twojego małego-wielkiego Człowieka!!! Z sentymentem wspominam te chwile u siebie.. Są niepowtarzalne!!!
    Dbaj o siebie i o Malucha no i mam nadzieję, ze ex-testerki są już Twoim drugim domem :)

bazylkove lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny za radę w poniedziałek poszukam psychologa może i macie racje ..
    a na weekend chyba jednak pojedziemy do rodziców ..

Madzik34, emi2016, Achia, Nadzieja22, KateHawke, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja trzymam za Ciebie kciuki :)

Nadzieja- szczerze to nie wiem kto to płaci,ale mąż ma umowę o pracę, więc jedynie za zwolnienie na mnie ma 80%.
    A ja na razie zjadłam śniadanie i wypiłam ciepła herbatę:) a i wstawiłam zmywarkę!:p
    A pies zacieśnia więzi-pod nadzorem!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 15:03

pilik, Patrycja20, Kaczorka, Luna1993, Yoselyn82, Madzik34, Barbarka1984, blue00, moniśka..., Nadzieja22, KateHawke, Rucola, Lusesita, ibishka lubią tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja popieram dziewczyny!
    Ja tam jestem zdania że każdy z nas powinien mieć swojego zaufanego terapeutę. Szkoda że w pl to takie tabu bo taka rozmowa z kimś kto patrzy z boku, nie ocenia i jeszcze naprowadzi na odpowiednie tory jest naprawdę super. Polecam całym sercem.

A jak przy sercu. Rozpoczynamy luty w serduszkach <3 panienka walczyła strasznie żeby nie zasnąć a o 10 jedziemy ja fizjo więc konieczna była pacyfikacja ;)...
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d93b2ab7ed18.jpg

Lena21, Patrycja20, Achia, Kaczorka, Luna1993, JustynaG, Bajkaaa, Yoselyn82, Madzik34, Barbarka1984, blue00, moniśka..., Nadzieja22, Anna Stesia, KateHawke, Rucola, Aga9090, Lusesita, Emiilka, -Mamunia-, ibishka lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem do tyłu.. tyle chciałam napisać ale było to wieki temu :p

Przede wszystkim - Siwulec! Gratuluję porodu. Chciałam wczoraj pisać, że przy kolejnej ciąży to zalecają przybyć do szpitala przy skurczach co 10 minut ale już ktoś tak poradził więc siedziałam cicho.
    Czekam z niecierpliwością na relację!

Achia, gratuluję pierwszego wspólnego miesiąca! Pierwszy dzień bez męża będzie trudny ale z pewnością sobie poradzicie :) Pamiętaj by mieć picie w zasięgu ręki jak już utkniesz z Oskarem na kanapie :)
    Pamiętam, że ja z moją tykającą bombą nie mogłam się ruszyć bo się budziła ... a ta cisza była tak błoga...

Rucola, pięknie się Lewko rozwija! Gratuluję postępów w poruszaniu się. To niesamowite, że jednego dnia maluch czegoś nie umie a drugiego NAGLE to robi.
    A z tymi zębami to możesz się cieszyć. Może przejdzie u Was tak jak u Kaczorki, bez większych problemów.

Patrycja, skoro bez placzu to znaczy, że wczorajszy czas z mężem dobrze Ci zrobił :) Trzymam niezmiennie kciuki.

Fozzie, super, że udało Ci się z chrzcinami. Ja mam podobną cenę za lokal. Tylko ciasta i torta muszę dokupić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 09:36

Patrycja20, Rucola lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja to mamy mały kroczek do przodu :) myślę, że dobrą decyzję podjęliście z mężem. Buziaki dla Ciebie, będzie lepiej :*

Achia super lekarz w takim razie :) ja osobiście uważam, że ogólnie ojcowie ustawowo powinni mieć nieco więcej czasu na pobyt w domu, zwłaszcza tuż po porodzie. Taki miesiąc wydaje się być rozsądnym okresem :) na pewno dużo to ułatwia.

Ninka a kuku! Słodko to wygląda! <3

A teraz jeszcze z cyklu "miałam napisać wcześniej, ale zapomniałam" - przepraszam za zapłon :D

Emilka cieszę się, że u Was wszystko w porządku! :) To ile waży już wasz Dominiś skoro apetyt mu nieustannie dopisuje? :) Ty nadal po nocach piszesz doktorat? :D

Minnie bardzo się cieszę, że Milan tak pięknie Wam przybrał - obyś już nigdy więcej nie musiała martwić się o przyrosty. Cieszę się, że poducha do karmienia się podoba :) moja bratowa też używała takiej z motherhood i na jednym egzemplarzu wykarmiła 3 swoich dzieci. Na koniec może już była nieco "zużyta", ale przez 7 lat była niemal non stop w użyciu i super spełniała swoją rolę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 09:40

Patrycja20, Emiilka lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
‹‹ 2836 2837 2838 2839 2840 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ