Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Siwulec gratulacje! Poszlo ekspresem!
Siwulec lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Siwulec, rozbroiłaś mnie
Cieszę się, że juź po, odpoczywaj i tulcie się
gratulacje!
Melevis, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Siwulec WIELKIE GRATULACJE DLA WAS
zdrowka
Siwulec lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiwulec serdecznie Ci gratuluję
odpoczywaj i nabieraj sił, cieszę się że poszło sprawnie
Lusesita nawet starszą dosiegnelo? Bardzo Ci współczujętrzymam kciuki za Waszą wizytę :* u nas podobnie, z tym że dziewczynki już zdrowe, a ja ciągle kaszle
przy poszytym brzuchu jak u Frankensteina to sama rozumiesz
a szwy nie wiem, dzisiaj mam kontrolę w szpitalu to pewnie czegoś się dowiem
Mi88 wszystkie chwalicie grzybek z mombella, chyba sama też muszę małej kupićjest tu na niego szał! Pępku widzę mamy, a raczej miałyśmy podobne
Jeżowa miło że jesteś podobnego zdania do mnie. W życiu bym nie podważała diagnozy któregoś z Waszych dzieci, co najwyżej delikatnie bym zasugerowała, że może warto to skonsultować z kimś jeszcze. Tyle że ja to właśnie robiłam, a zarzucano mi, że nie badam córek a podaje im leki. Naprawdę trafiam na samych szarlatanówdochodzimy do absurdu, że zaraz się dowiem że chore serce Zuzi też powinnam jeszcze 10 razy konsultować, mimo że badał je autorytet z największego instytutu z kraju. Moja Tosia ostatnio mnie pytała po co jej pępek i się zaczęła seria pytań "dlaczego"
może mój trochę opadnie jak się zagoi i będzie ładny jak u Agi
Rucola jednak podziękuję za pisanie z tobą na priv, widzę że nie zrozumiałaś nicskoro oceniasz innych, to zacznij od oceny swojego zachowania, bo jesteś zbyt bezkrytyczna w stosunku do siebie i swojej "wiedzy". Pochlebiać sobie będę, trzeba nosić głowę wysoko
uwierz mi, że nie zawsze jest jeden słuszny wybór. Trafił swój na swego i będę bronić swoich przekonań tak samo jak robisz to Ty. Obraziłam cię dopiero ostatnio, gdy nie wykazalas za grosz wyczucia w chorobie mojej córeczki. Więc naprawdę skup tą złą energię na czymś pożytecznym, idź na siłownię, pobiegaj, ale niech to się nie odbija na mnie, bo się z tobą nie zgadzam. Temat uważam za zamknięty.
Właśnie miałam Was zapytać, bo niejedna z Was brała clexane po cc czy jakimś zabiegu. Miałam wziąć 7 zastrzyków, ale wczoraj trafiła się tak tępa igła, że emek nie mógł się za nic na świecie wkłuć. Otworzył więc drugi. I tu się rodzi moja wątpliwość, czy coś się stanie jak wezmę jeden mniej? Oczywiście spytam o to dzisiaj na kontroli, mam nadzieje, że w razie czego może mi przepisać dodatkowy. Ale stresuje mnie to, że będzie z tym problemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 03:37
mi88, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Luna- nie jestem lekarzem, ale z moich doświadczeń wynika, że a) jeśli jesteś chodząca po zabiegu to jeden zastrzyk nie powinien zrobić wielkiej różnicy, b) zdaniem lekarza z soru, do którego trafiłam po złamaniu w 2015r.- heparyna stała się standardem, bo tak kiedyś zaleciło who, ale nie zawsze ma medyczne uzasadnienie.
Ale dopytaj! :*
Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
pilik wrote:Siwulec gratulacje! Najlepszy post poporodowy chyba
Popieram!aż się uśmiałam przy karmieniu w nocy.
pilik, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Siwulec - gratuluję !
Dzieńdobry dziewczyny ! Drugi dzień z rzędu rano nei boli mnie kręgosłup !!! Co prawda wczoraj wieczorem znów było ciężko, ale do 15 dawałam radę !Chyba Orbitrek robi robotę ! Ostatnio gin dał mi na niego zgodę
Wiecie może czy są jakieś promocje w H&M mama stacjonarnie ? Potrzebuję spodni ciążowych
Miłego dnia wszystkim !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 07:53
KateHawke, Siwulec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmi wczoraj byłam w h&m i jest spora wyprzedaż! Co prawda na ciążowe ciuchy nie patrzyłam,ale myślę, że cos na pewno się znajdzie, bo dużo czerwonych metek "wyprzedaż"na dziale MAMA było
Trzymajcie za nas kciuki dziś. Mąż po miesiącu w domu wrócił do pracy, a my zostaliśmy samiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 08:14
emi2016, Kaczorka, Rucola, JustynaG, sliweczka92, KateHawke lubią tę wiadomość