Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna Stesia wrote:Mi88, jakie Ty masz prześliczne włosy!! I czysto w kuchni! Jak to robisz? Przyznaj się, wykorzystujesz dziecko do pracy?
Zdradzam sekret czystej kuchni - nie używam jejKiedy przychodzi weekend i w końcu mąż przejmuje małą, a ja mogę coś ugotować, kuchnia zmienia się w pobojowisko. Szczególnie, że to mikro-kuchnia, po prostu szafki we wnęce na jednej ścianie salonu
Nadzieja, genialna wiadomość!!
Yos, chyba nie lubisz pisać o sobie, więc nie dopytuję, ale napisz jak się czujesz
Jeżowa, a może, dużo zależy od światłaTęczowe koronki są dwie, jedna z białym rewersem (tęczowa koronka), a druga z szarym (srebrzysta tęczowa koronka). Miałam wrażenie, że masz tę białą, ale są tak podobne, że na osobnym zdjęciu ciężko je odróżnić.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf4331d2604b.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6e7f91e4544.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 13:59
JustynaG, Patrycja20, Anna Stesia, KateHawke, Bajkaaa, Nadzieja22, Madzik34, Lunaris lubią tę wiadomość
DziewczynkaDwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Nadzieja super, to teraz na spokojnie mozesz rodzic sn.
Summer jaki kojec zamowilas?
A moj Starszak chory, kaszle ze prawie płuca wypluwa takze min 3 dni w domu posiedzimy. Na szczescie tesciowa wziela Leosia na spacer bo pomimo sniegu tak pieknie slonce swieci ze szkoda siedziec w domu. A ja korzystając z chwili robie placuszki bananowe - Luna takiego smaka zrobilas ze dzisiaj musze takie zjescLuna1993, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Moniśka, u nas z kojcem były przeboje.. zamowiliśmy drewniany na allegro, ale go odesłaliśmy, bo okazało się, że nie składa się w harmonijkę i bramka ma lichy sposób zamykania się. Później chciałam wziąć Lionelo Noor, ale tam wątpliwa jest dla mnie informacja, że jest odpowiedni dla dzieci do 75 cm. Wróciliśmy, więc do pomysłu kojca drewnianego, ale jedyny sensowny jak dla mnie wydawał się za drogi, jednak po kilku dniach schylania się ciągle po małą, która przypełzła tam gdzie nie powinna sprawiły, że mimo ceny go zamówiłam. Dam znać jak przyjdzie. Mam nauczkę za zwlekanie, bo wcześniej takie same kojce były 100 zł tańsze.
O taki:
https://galeriabajron.pl/p/139/560/nie-kojec-barierka-drewniana-8-elementow-180-x-180-sosnowa-lakierowany-polski-producent-kojce-wszystko-dla-dziecka.htmlRucola, moniśka... lubią tę wiadomość
-
Nadzieja super !
Summer zazdroszczę kojca, bo Franio tez teraz pełza wszędzie, ale niestety kupiliśmy sobie za duża kanapę i na kojec nie ma miejsca
A jak już jesteśmy przy temacie pełzających i poruszajcych się dzieci: jakie zabezpieczenia kupowaliście do domu ? Właśnie robię koszyk na allegro i się zastanawiam czy wszystko mam? Co się sprawdziło ?
Anna Stesia jeśli by się uczepić tych „chłopców” w Twojej rymowance, to jeszcze mogę strzelić w wykładowcę greki albo hebrajskiego na teologiichociaż tam chyba tez mogą studiować kobiety ?
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Summer, tak mnie zastanawia... ile za taki kojec-barierkę wziąłby stolarz? W końcu to chyba nie jest bardzo skomplikowane do zrobienia.
Też się podpinam pod pytanie Leny, niedługo i nas czeka zabezpieczanie mieszkania
A mój przezabawny mąż twierdzi, że z zabezpieczeniami to nie Ania będzie miała problem tylko ja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 14:57
-
Summer fajny, u mnie w domu się niestety nie zmieści
patrzyłam na te 120x120 ale nie wiem czy ma to większy sens
Kurcze Dziewczyny Lewko katar ma dalej a dziś mnie coś bierze... No co za wirusy cholerne grasują
Mi88 z włosami mam to samo, są WSZĘDZIE!!! nawet w pieluszkach LewkaZosia śliczna!!! A co jecie na tygodniu skoro nie gotujesz?
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyna, sama jestem ciekawa, ale u mnie w mieście z usługami jest kiepsko, mieliśmy problem żeby znaleźć stolarza do przycięcia drewnianego blatu pod umywalkę.
-
nick nieaktualnyOskar miał dziś dwie drzemki- jedna w łóżeczku (yay!) Druga na łóżku obok mnie, bo też się zdrzemnęłam. Ale kurczę obie tylko po 30min.. czemu on tak krótko śpi? Po tej drugiej był totalnie marudny, płakał, nawet cycka nie chciał. Jak już zechciał, pojadł trochę i teraz śpi mi na kolanach. Nie odkładam go, może teraz dłużej pośpi. Przyda się przed badaniem...
lamka lubi tę wiadomość
-
moniśka... wrote:Rucola a masz inhalator? Jesli Lewka meczy katarek warto nawet na minute probowac inhalowac. O wiele szybciej przechodzi.
a wygląda to tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96464d6682fd.jpgpilik, lamka, Yoselyn82, Nadzieja22, Aga9090, Kaczorka, Patrycja20, veritaserum, ibishka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnaStesia niestety kamienie będą mogły się teraz zbierać w przewodzie żółciowym, jest takie ryzyko przy kamicy nawet po usunięciu pęcherzyka. Więc dieta całe życie
ale powiem Ci, że będąc dziś w sklepie poczułam tamten kolkowy ból. Wiadomo że boli skoro usunęli mi cały organ. Ale nie bałam się, bo wiem że już kolki nie dostanę. Pierwszy raz od listopada się nie bałam. Chyba że to spieprze i będę jadła same pizzę, sery i kebaby
Nadzieja!!! Boże jaka niespodziankę Wam Mikołaj zrobił, to niesamowite! Brawo dla niegonawet nie wiesz jak się cieszę :*
Justyna dziękuję za wrzucenie zdjęć, jak tylko będę miała chwilę to przeczytam, wyślę Ci też zaproszenie jeśli pozwolisz, jakbym była ciekawa któregoś rozdziału konkretnie
Mi88 niestety przybijam piątkę, od operacji włosy mi lecą garściamito pewnie przez narkozę
Moniska smacznego i dużo zdrowia dla starszaka i dla Was, żebyście się nie zarazili ;*
Aga o to to! Kable, ładowarki i piloty od tv
Inhalator polecam siateczkowo- membranowy, w każdym domu powinien być, przy przeziębieniu na wagę złota, z naszą astmą to już w ogóle.
My wróciliśmy z zakupów, ale się obkupiłam! Oczywiście żartuje, sobie nic a dzieciom :
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 18:15
Bajkaaa, Yoselyn82, Nadzieja22, Aga9090, Kaczorka, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO ten mamy, 150 zł w aptece stacjonarnie. Mały cichy, nawet do torebki się mieści. Tosia jak śpi to nawet nie zauważa jak robię jej inhalacje.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fd07b924c0d.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 15:51
pilik, Achia, moniśka..., Bajkaaa, mi88, Sarna84 lubią tę wiadomość