X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny to również wasza zasługa ! Jestem wdzięczna <3

sliweczka92 lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • mi88 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Mi88, jakie Ty masz prześliczne włosy!! I czysto w kuchni! Jak to robisz? Przyznaj się, wykorzystujesz dziecko do pracy?
    Moje prześliczne włosy od kilku tygodni są absolutnie WSZĘDZIE. Już nie mam do nich siły. A miałam nadzieję, że mnie wypadanie ominie.
    Zdradzam sekret czystej kuchni - nie używam jej :D Kiedy przychodzi weekend i w końcu mąż przejmuje małą, a ja mogę coś ugotować, kuchnia zmienia się w pobojowisko. Szczególnie, że to mikro-kuchnia, po prostu szafki we wnęce na jednej ścianie salonu ;)

Nadzieja, genialna wiadomość!!

Yos, chyba nie lubisz pisać o sobie, więc nie dopytuję, ale napisz jak się czujesz :)

Jeżowa, a może, dużo zależy od światła :) Tęczowe koronki są dwie, jedna z białym rewersem (tęczowa koronka), a druga z szarym (srebrzysta tęczowa koronka). Miałam wrażenie, że masz tę białą, ale są tak podobne, że na osobnym zdjęciu ciężko je odróżnić.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf4331d2604b.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6e7f91e4544.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 13:59

JustynaG, Patrycja20, Anna Stesia, KateHawke, Bajkaaa, Nadzieja22, Madzik34, Lunaris lubią tę wiadomość

qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja super, to teraz na spokojnie mozesz rodzic sn.
    Summer jaki kojec zamowilas?
    A moj Starszak chory, kaszle ze prawie płuca wypluwa takze min 3 dni w domu posiedzimy. Na szczescie tesciowa wziela Leosia na spacer bo pomimo sniegu tak pieknie slonce swieci ze szkoda siedziec w domu. A ja korzystając z chwili robie placuszki bananowe - Luna takiego smaka zrobilas ze dzisiaj musze takie zjesc

Luna1993, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniśka, u nas z kojcem były przeboje.. zamowiliśmy drewniany na allegro, ale go odesłaliśmy, bo okazało się, że nie składa się w harmonijkę i bramka ma lichy sposób zamykania się. Później chciałam wziąć Lionelo Noor, ale tam wątpliwa jest dla mnie informacja, że jest odpowiedni dla dzieci do 75 cm. Wróciliśmy, więc do pomysłu kojca drewnianego, ale jedyny sensowny jak dla mnie wydawał się za drogi, jednak po kilku dniach schylania się ciągle po małą, która przypełzła tam gdzie nie powinna sprawiły, że mimo ceny go zamówiłam. Dam znać jak przyjdzie. Mam nauczkę za zwlekanie, bo wcześniej takie same kojce były 100 zł tańsze.

O taki:

https://galeriabajron.pl/p/139/560/nie-kojec-barierka-drewniana-8-elementow-180-x-180-sosnowa-lakierowany-polski-producent-kojce-wszystko-dla-dziecka.html

Rucola, moniśka... lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja super !

Summer zazdroszczę kojca, bo Franio tez teraz pełza wszędzie, ale niestety kupiliśmy sobie za duża kanapę i na kojec nie ma miejsca :)
    A jak już jesteśmy przy temacie pełzających i poruszajcych się dzieci: jakie zabezpieczenia kupowaliście do domu ? Właśnie robię koszyk na allegro i się zastanawiam czy wszystko mam? Co się sprawdziło ?

Anna Stesia jeśli by się uczepić tych „chłopców” w Twojej rymowance, to jeszcze mogę strzelić w wykładowcę greki albo hebrajskiego na teologii :D chociaż tam chyba tez mogą studiować kobiety ?

Nadzieja22 lubi tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer, tak mnie zastanawia... ile za taki kojec-barierkę wziąłby stolarz? W końcu to chyba nie jest bardzo skomplikowane do zrobienia.

Też się podpinam pod pytanie Leny, niedługo i nas czeka zabezpieczanie mieszkania :)

A mój przezabawny mąż twierdzi, że z zabezpieczeniami to nie Ania będzie miała problem tylko ja...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 14:57

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer fajny, u mnie w domu się niestety nie zmieści :/ patrzyłam na te 120x120 ale nie wiem czy ma to większy sens
    Kurcze Dziewczyny Lewko katar ma dalej a dziś mnie coś bierze... No co za wirusy cholerne grasują :(
    Mi88 z włosami mam to samo, są WSZĘDZIE!!! nawet w pieluszkach Lewka :) Zosia śliczna!!! A co jecie na tygodniu skoro nie gotujesz?

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieci lubią kable, kontakty, szafki i wszystko co niedozwolone na stołach, półkach i na podłodze :D

Luna1993, ibishka lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi a to faktycznie mamy inne :D ja tę tylko pożyczałam, jeszcze nie kupiłam swojej :) oczywiście dzisiaj cały dzień siedzę i szukam jakiejś do kupienia :P

Summer super taki kojec, ale u nas to by cały salon zajął :/

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola a masz inhalator? Jesli Lewka meczy katarek warto nawet na minute probowac inhalowac. O wiele szybciej przechodzi.

Aga9090, Rucola, sliweczka92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniśka... wrote:
    Rucola a masz inhalator? Jesli Lewka meczy katarek warto nawet na minute probowac inhalowac. O wiele szybciej przechodzi.
    Potwierdzam

Rucola lubi tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna, sama jestem ciekawa, ale u mnie w mieście z usługami jest kiepsko, mieliśmy problem żeby znaleźć stolarza do przycięcia drewnianego blatu pod umywalkę.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer no właśnie ja tez mialam problem z kojcami, w koncu mam plotek i odgradzam nim czesc pokoju. Zobacze jak bedzie sie sprawdzalo jak Leon bedzie bardziej mobilny

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oskar miał dziś dwie drzemki- jedna w łóżeczku (yay!) Druga na łóżku obok mnie, bo też się zdrzemnęłam. Ale kurczę obie tylko po 30min.. czemu on tak krótko śpi? Po tej drugiej był totalnie marudny, płakał, nawet cycka nie chciał. Jak już zechciał, pojadł trochę i teraz śpi mi na kolanach. Nie odkładam go, może teraz dłużej pośpi. Przyda się przed badaniem...

lamka lubi tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniśka... wrote:
    Kochana jesteśmy u Rodziców i korzystamy z ich inhalatora, nie wiem na ile pomaga ale się staramy :) a wygląda to tak:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96464d6682fd.jpg

pilik, lamka, Yoselyn82, Nadzieja22, Aga9090, Kaczorka, Patrycja20, veritaserum, ibishka lubią tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola- zdrówka dla Lewka!oby mu szybko przeszło i żeby się biedactwo przestało męczyć!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 15:43

Rucola lubi tę wiadomość

• moniśka... Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Kochana jesteśmy u Rodziców i korzystamy z ich inhalatora, nie wiem na ile pomaga ale się staramy :) a wygląda to tak:
    []
    Cos tam pewnie mu pomaga. Oby szybko minelo

Rucola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia niestety kamienie będą mogły się teraz zbierać w przewodzie żółciowym, jest takie ryzyko przy kamicy nawet po usunięciu pęcherzyka. Więc dieta całe życie :( ale powiem Ci, że będąc dziś w sklepie poczułam tamten kolkowy ból. Wiadomo że boli skoro usunęli mi cały organ. Ale nie bałam się, bo wiem że już kolki nie dostanę. Pierwszy raz od listopada się nie bałam. Chyba że to spieprze i będę jadła same pizzę, sery i kebaby :P

Nadzieja!!! Boże jaka niespodziankę Wam Mikołaj zrobił, to niesamowite! Brawo dla niego <3 nawet nie wiesz jak się cieszę :*

Justyna dziękuję za wrzucenie zdjęć, jak tylko będę miała chwilę to przeczytam, wyślę Ci też zaproszenie jeśli pozwolisz, jakbym była ciekawa któregoś rozdziału konkretnie :)

Mi88 niestety przybijam piątkę, od operacji włosy mi lecą garściami :( to pewnie przez narkozę :(

Moniska smacznego i dużo zdrowia dla starszaka i dla Was, żebyście się nie zarazili ;*

Aga o to to! Kable, ładowarki i piloty od tv :D

Inhalator polecam siateczkowo- membranowy, w każdym domu powinien być, przy przeziębieniu na wagę złota, z naszą astmą to już w ogóle.

My wróciliśmy z zakupów, ale się obkupiłam! Oczywiście żartuje, sobie nic a dzieciom :
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 18:15

Bajkaaa, Yoselyn82, Nadzieja22, Aga9090, Kaczorka, Patrycja20 lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny :*

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ten mamy, 150 zł w aptece stacjonarnie. Mały cichy, nawet do torebki się mieści. Tosia jak śpi to nawet nie zauważa jak robię jej inhalacje.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fd07b924c0d.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 15:51

pilik, Achia, moniśka..., Bajkaaa, mi88, Sarna84 lubią tę wiadomość

‹‹ 2855 2856 2857 2858 2859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ