X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna skąd ta żółta bluza/bluzka? <3

Rucola przykro mi, że Lewciowi dokucza katar :( oby inhalacje pomogły!

Achia no niestety niektóre "typy" tak mają... U nas drzemki też tak wyglądają 30 minut to norma, 45 to luksus, po godzinie sprawdzam czy oddycha. Stała się drzemka jest tylko na spacerze.

A ja chciałam się pochwalić, że Agatka dzisiaj odkryła swoje stopy - są absolutnym hitem :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecac094e2299.jpg

summer86, Luna1993, pilik, Achia, moniśka..., Rucola, Bajkaaa, Yoselyn82, Nadzieja22, blue00, Aga9090, Emiilka, Kaczorka, Patrycja20, KateHawke, Lena21, sliweczka92, admiralka, Flowwer, veritaserum, Madzik34, Lunaris, malka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, dużo zdrowia dla Lewcia! Odpoczywasz trochę u rodziców?

Minnie, gratuluję pięknego przyrostu Milana :) cieszę się, że te problemy już za Wami i życzę wiele radości z kp.

Minnie89 lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa c&a za (uwaga...) 6 zł :D brawo dla Agatki! Jaka skupioną na stópkach :) Zuzia jeszcze nie ogarnęła że je ma :P

Jeżowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa ale ona ma tu świetną minke!:)?

Jeżowa lubi tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja ale super! Nie dziwie się że miałaś skurcze i bolało! Niezły akrobata <3 ciekawe czy zawsze będzie lekko spóźnialski? ;)

Rucola ale spokojnie siedzi Lewko. Ninka się boi inhalatora strasznie. A sukienka będzie biała :)

Minnie super że Milan tak nadgonił!

Jezowa cudna Agatka jak zawsze! Zabawy stopkami takie super!

Luna mam właśnie ten w koszyku i się wahałam. Przekonałas mnie i zaraz zamówię! A powiedz do niego są jakieś maseczki?

Achia Ninka zwykle spała po 30-45 minut na drzemke. A próbowałaś Go na drzemke w tuliku/otulonego mocno odkładać?

Tak się prezentuje Ninka z Felą. Franio niestety nie dotarł, ale następnym razem sobie odbijemy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 09:08

Achia, Luna1993, moniśka..., Yoselyn82, Bajkaaa, Nadzieja22, Rucola, Aga9090, Jeżowa, summer86, Kaczorka, Minnie89, blue00, Patrycja20, KateHawke, JustynaG, veritaserum, Lena21, sliweczka92, Emiilka, Madzik34, Sarna84, Lunaris, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik- tak , był otulony. Generalnie i tak sukces że ta drzemka miała miejsce w łóżeczku ;)

Ale super Dziewczyny wyglądają!:)

malka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik bardzo się cieszę że mogliście się spotkać dziewczynki przecudowne! <3 całusy dla Ninki i Felki :*

Maseczki są, tu masz opis całego zestawu:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d7e7162a127.jpg

I tak wygląda z moją maseczką
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/87132371a3f6.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 16:36

pilik lubi tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja, super! Brawa dla małego Houdiniego :)

Achia, kciuki za bioderka i drzemki.

Jeżowa, ja uwielbiam to Twoje poważne dziecko <3

U nas dziś spadek formy. Mam jutro wizytę popołogową i już jestem wykończona czekającym mnie wieczorem goleniem nóg (nierówna walka z buszem hodowanym od 2 miesięcy!)

A jutro po południu Łusia idzie do dermatologa-alergologa. Boję się co jej zdiagnozuje :(

Nadzieja22, Jeżowa lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka jakie skupienie!!!! Słodkie masz stópki!!!
    Summer dziękuję, odpoczywam dużo bo babcia chce się cały czas zajmować wnuczkiem a mnie dokarmia do tego stopnia, że na bank już przytyłam ;)
    Ninka i Fela cudowne, rozumiem że Franio nie dotarł? Bardzo Wam zazdroszczę tych spotkań...

summer86, Jeżowa, malka lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika- kciuki za Twoją wizytę i za wizytę Łucji.
    Mnie moja czeka 23.02. jestem ciekawa co w trawie piszczy, bo -Lamka podobnie jak u Ciebie- pojawił mi się jakiś śluz. Co prawda nadal mam plamienia, już dosyć marne,ale są po porodzie (jeżu, tyle czasu?) Więc hmmmm

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki <3

Niezłe wejście w 9 miesiąc, co nie? :D

Przespałam się trochę, bo w nocy snu było niewiele i już ledwo oczy utrzymywałam, a tu ciągle ktoś coś chciał. Teraz mogę w końcu dobrze Was poczytać :)

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fragmenty "Bobas lubi wybór":
    https://drive.google.com/open?id=1-HFzJx7T4FDSLDuN8ricHLPKCPsNIWdA

Luna, masz już mnie w przyjaciółkach więc w razie czego pisz priv :)

Luna1993, summer86 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna, myślę, że Ty i Anna Stesia rywalizujecie o pierwsze miejsce w kategorii "bezinteresowna pomoc" :D i jeszcze Pilik! chociaż ona to właśnie wygrała w kategorii "jak przekonać Jeżową, by kupiła chustę i uszczupliła swoje konto" :)

Super, że Ninka i Fela się spotkały! Czy to pierwszy raz? I szkoda, że Franiu nie mógł dojechać z Leną :( widzę Lena, ze kop w dupę dla męża nie wystarczył? :(

Rucola, moja bratowa jest z Twoich okolic, no ale nie jeżdżę do jej rodziny. Ale może wybierzecie się kiedyś na wycieczkę do Wrocławia? Poznasz gang wrocławskich mamusiek :D a na pewno ja bym nalegała na spotkanie, bo bardzo bym Cię chciała poznać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 17:31

lamka, pilik, Rucola, malka lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cierpliwa, dzięki za podpowiedź co do ubioru, póki co nic więcej nie kupuję, bo zawsze przecież można dokupić. Z resztą nie planuję jakichś wielkich spacerów po narodzinach, bo u nas smog przepiękny...

Lena dokładnie to samo miałam w głowie i tekst "A wiesz, że taki nietoperz może się sam zblowjobować?" :D

Jeżowa co tam outfit, Agatka nadrabia :) A to zdjęcie ze stopami - cudne <3

Patrycja, bardzo się cieszę, że jest poprawa :) Korzystajcie z gościny rodziców. Dzieciaki słodkie!

Zuza, Tosia słodziaki <3

Achia kciuki za bioderka.

Mi piękna córa :)

Rucola zawsze coś tam pomoże :) Dużo dla Was!

Pilik, Malka cudne dziewczyny! Szkoda, że Franka zabrakło.

Patrycja20, mi88, Jeżowa, Rucola, malka lubią tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fela i Ninka przepiękne dziewczyny, niestety Franio nie dotarł przez przewrażliwionego tatę (niestety mam do Pilik prawie 60km) ale na pewno to sobie odbijemy !

malka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola Lewcio słodko wygląda z tym inhalatorem. Zdrowia dla Was !

Lena super ciuszki :)

Nina i Fela cudowne dziewczyny, super że udało Wam się spotkać.

Agatka jaka skupioną na stopkach :) wydaje mi się że bardzo szybko to ogarnęła, Ania stosunkowo niedawno zaczęła się nimi interesować.

Jeżowa, malka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bioderka ok, lewe ma status 1B czyli troszkę niedojrzałe, ale lekarz mówi że to normalne, do 3mca może tak być. pokazał jak ćwiczyć-na żabkę-co i tak robimy i jak nosić. Oskar ma ropke w oczkach i kazał to sprawdzić, to zajechaliśmy do naszej przychodni . akurat była pediatra nasza, zaszłam zapytać czy nas przyjmie,ale dała receptę na kropelki. Bo przyjmowała chore dzieci, jak do środy nie przejdzie to pojawic się, ale już z Oskarem. I na szczęście mamy w przychodni osobne wejście na chore, zdrowe i ogólnie na recepcję. Super sprawa, wszędzie powinno tak być.
    Czuję się trochę jak "madka" bo nie pomyślałam żeby z oczkami zajść do lekarza, sól fizjo dostawał po prostu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 18:30

pilik, Nadzieja22, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

• admiralka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JEŻOWA, jaka słodka Agatka! Czekam na ten moment, gdy nasza Tosia też odkryje stopy :D

RUCOLA, zdrówka dla Lewcia!

ACHIA, super że z bioderkami w porządku i absolutnie nie czuj się jak zła mama! Wszystkie chcemy przecież dla naszych Maluchów zawsze, jak najlepiej :*

Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admiralka co u Was? Pokaż się z Tosią :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A on jeszcze powiedzial ,że mogę mu podać paracetamol jakby bardzo marudził, bo może mi to doskwierać. Aż tak źle chyba nie jest, ale pedicotamol mam w razie co...a u maluchów temperatura jest od powyżej 37,5 ? Dobrze kojarzę?

‹‹ 2856 2857 2858 2859 2860 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ